Вълна от бежанци от Афганистан залива Турция

Турската дирекция по сигурността алармира за прииждането на големи мигрантски групи от Афганистан на турска територия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какви са тези граници вече? Едно време човек не можеше да премине, защото се стреляше на месо, а сега с хиляди прииждат. Няма как да се спре тълпа, освен със стрелба и миниране на границите. В противен случай, след години горчиво ще съжаляваме.

В някои страни вече съжаляват. Брюксел, Виена, Стокхолм, Осло се превърнаха в африкански дупки.

Умишлено ги насочват в Европа. Тя няма да оцелее ако това продължава.

За Ердоган всяка вълнаот ислямски нашественици от Близкия изток е добре дошла.От една страна изнудва ЕС за пари.От друга страна ги натирва пак в ЕС на по-малки порции.Меркел и Ердоган са създателите на "бежанците" към Европа.

Да ги прраща тук ний ша ги храним къф е прублема

Хората от link така и не разбраха, че тези милозливи снимчици на майки с деца, каквито на практика са нищожен процент от ислямската нашественическа армия, не само не предизвикват умиление и положително отношение към "бежанците", но вече отвращават сс лъжата и лицемерието в тях. Ама то луд умора няма...

link, разбира се, е Дир.бг...

Защо така бе, нали там са американците и техните съюзници и е демокрация? Нали нашите момчета мрат там за тази демокрация, а те не та не.

Американската армия изкупува евтино хероина а и склада им в Косово е пълен. Хората си губят препитанието и бягат.

Бруталната политика на левичарите неолиберали със своята доктрина за нов световен ред, но в същност анархия и безпорядък, спонсорирани от 30-тте сребърника получени от Юда за продажбата на Христос създадоха две неща - 1. комунистически рай за себе си и 2. огнен пъкъл за останалите хора, животни и околна среда.

Явно не са има казали ,че България не е ратифицирала Истанбулската конвенция, но понеже Турция я е приела ,сега по силата на същата ако тези хора се обявят за жертви на насилие по пол, Турция трябва да им даде подслон и НЯМА право да ги екстрадира......може просто да ги пусне в България........ Ало , поддържащите ИК , събудихте лисе???

Заглавието е неточно! Вярното е: "Вълна от "бежанци" от Афганистан през Турция за ЕС".

В Афганистан БВП на човек е около 500$. Интересно от къде тия тълпи намират поне 5000$ на човек, за да стигнат до Германия напр.

Щом питаш от къде са им парите, ... да ти кажа бе! От МАКА, са парите им. Отглеждат си мак, продават го и имат пари. Демокрация е в Афганистан. И ние българите сме с контингент там, за да я защитаваме тази пущина ЛИБЕРАЛНАТА ДЖЕНДЪРСКА ДЕМОКРАЦИЯ. И българските пенсионери със 100 евро месечно пенсия, да си сÀдят индийски коноп или ... агнешко. Бойко поне последното им го препоръча на IT "уфчерите". А убавото Лили пък им препоръча, техните деца изселили се на Запад да им изпращат месечно по 500 евро, за да не е необходимо държавата да харчи "неефективни" средства за пенсии.

просто не искат да служат в армията щото там трябва да мърдат и да стоят прави, което си е усилие от всякъде

какви бежанци са афганистанците, там няма война, талибаните с какво ги тероризират нали такава им е религията, сигурно ги карат да работят, но ако има поне един от тях да се е хванал на работа но няма

Докато не започнат да избиват трафикантите и не започне да се стреля по границата оправия няма да има!!! Все повече и повече мигранти ще заливат Европа,засега са стотици хиляди,но ще станат милиони и ще си е майката от всякъде,защото те ще искат да наложат шериата и културата си тук и ще съсипят всичко!!!

демонокрация не им харесва на афганците и бягат от нея като попарени. Това да ти ражда дъщерята в болницата в Кандахар, а от горе да се сипят демонократични бомби, а, как звучи?

ами влизат защото ги приема, нали европейския съюз и плаща, вместо сам да си пази границите, къде е ползата от файдата не ми е ясно

как от Афганистан? Там върлува демокрацията. Това е невъзможно...

Всички бежанци от Афганистан да бъдат изпратени в Америка.

и в канада нали са големи либерасти и толерасти или те си ги избират с образование и квалификация, но такива няма кръгла нула са

За да стигнат до Турция, трябва да изминат 1500км през Иран. Това е три пъти България по диагонал! И защо не ги спират? Границата на Турция с Иран е горе-долу толкова, колкото и с България. Ясно е, че те не искат нито в Турция, нито в България, ама защо баш ние страдаме?

Тези са най-опасни, Ердоган да ги товари на самолети и кораби и да ги праща на Тръмп.

американска демукрация

За злините на Фашистка Америка, сега плаща Европа!? Плаща рекета на Султана за сирииските бежанци!? Плаща за Либия !? За Украйна плаща Русия !? Последната ще им "плати" на тях за злините!

Не им харесва американската демокрация и свобода? Кофти факт : талибаните бяха донри приятелу на САЩ до крся на 2001г, когато един саудитец ( също голям приятел на САЩ десетилетие по-рано, уж организирс голям атентат в САЩ, като почти всички нападатели бяха също саудитци) Бонус кофти факт : талибаните предложиха веднага след началото на американската атака, да предадат Осама, но ако се представят докязателства че е отговорен за 11 септември. Но кога САЩ са представяли доказателства?

Да ги пращат директно у краварско! Който им съсипа държавата - да ги храни и да им сърба попарата!

Да го мислят граничарите.

... те са го измислили и вече са на печалба даже......