Борисов уволни зам.-министър на туризма, заспала пияна в бар

Премиерът Бойко Борисов освободи по своя преценка от длъжност заместник-министъра на туризма Надя Маринова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов уволни зам.-министър на туризма, заспала пияна в бар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е путлеровото троль да защитава пияни мамаши слушащи руски шансони. Мирише им на свое.

Възмутена съм от това уволнение. Само за една снимка и ШАТ главата. Този човек е учил, работил и се е доказвал с години. На къде отива тая държава....незнам!

За кокошка нама прошка. За милиони няма закони! Бойко, а тебе кога?

Боко тиквата. Пълен цървул.

Не се уволнява за една снимка. коак е възможно такова управленско решение!

Колко има за уволнение при бойко, ама само трябва до се поогледа и не му трябват снимки, жълти вестници и прочие!!!Ако беше прочел поне още една книга или малко беше поумнял щеше да се по очисти от боклуци на които не им трябва да ги снимат по баровете!!!

За пореден път съм възмутен от Бащицата Бойко. Как може да се уволнява за такова нещо?

Не мога да повярвам, че някой взима държавническо, управленско решение за уволнение на база недоказана снимка на някого, обвинен неизвестно защо и от кого в жълт сайт. Трябва да се извинят (извини Б.Б.) на държавно ниво на зам. министърката (вече бивша) Надя Маринова за всичката тази помия, която се изля незаслужено върху нея. Не знаех, че най-голямото престъпление в държавата може да е като те снимат как гледаш нещо под масата или пък как си се отпуснал да си почиваш в заведение. Да не говорим, че изобщо не е доказано тази снимка на Надя Маринова ли е, или пък сигурна ли е датата, на която е правена? С какво право се уронва авторитета човека? Каква е тази груба намеса в лчиния живот на хората? Ако е направила нарушение през работно време, то нека шефа й държи сметка "защо" и "как", но човек не може ли да си почива както намери за добре извън работно време?

Стига се преекспонирали. Голяма работа. Нищо толкова лошо не е станал. Отошъл някой на бар и чак пък уволноение! Престанета да обиждате!

еееееее, сега пък и вие!все едно не сте се напивали.едни заспиват, други налитат на бой и кавга, трети просто пеят и танцуват.а има и такива дето се напикават, или още по-лошо, се насират.министър, не министър, алкохола не подбира.жената си губи работата.това е.аз на мястотото на премиера, бих бил малко по тактичен, но всички знаем , че това не е в стила му.така, че...

Нещо само Борисов ви е в устите тука?!Никой не защитавам но нещо много бързо забравихме дОГАН,кОСТОВ,кОБУРГА и комунистическата шайка????Не ги споменавате!В сравнение с дОГАН,Борисов е цвете!

Оная тиква Бойко Борисов се мисли за недосегаем! Ще дойде и неговия ред. Какво като е заспала. Чудо голямо.

Ами Нончето Караджова цял мандат изкара без да изтрезней, ама беше печена - не спеше по заведения, а само в кабинета си! Иначе лайната си течаха в морето, пясъкът от дюните изтече в джобовете на Боковата мафия, брегът беше бетониран (не против руски десанти!), но никой не я наказа!

Боко се наака. Уволнява за една снимка. Как се весели накой след работно време си е негова лична работа. Щом работи какъв е проблема? И нали в края на краищата е заспала. Нито се е била, нито се е карала. Никой не е притеснявала. И що за елитно заведение е това! Заведение, което не осигурява дискретност на клиентите си!

На този принцип Боко трябва да уволни де що срещне същество на два крака в МС и сред протежетата си по държавните служби. Вместо да излезе като мъж и да каже какви са истинските му мотиви, той използва един смешен претекст. На данъкоплатеца му е все тая пияна ли е или не зам.министърката стига да върши работа. Но заради родната поитика туристите са в Турция и Гърция, лош избор на изкупителна жертава според мен.

Няма нищо по-нормално от един началник да си провери секторите за които отговаря,явно се е преуморила,нали такива си ги избира Бащицата.

Оставете я жената, нека спи, ако е будна кой знае каква глупост ще извърши.

Другарю Бойко! Твойте министри, зам.министри , шефове и зам.шефове на Агенции,кметове на общини и райони в трите големи града, са некомпетени калинки с фалшиви илил купени дипломи, алкохолици,зарзавачии, малко образовани кариерсти, алчни и крадливи мошеници или мутри в костюми от български и турски произход.

Алоо Бойко, Каква е тази неадекватна реакция? Как може да уволниш човек, който ти служи САМО за това, че е пийнал и заспал в бар? Ти да не би пък да си идеален?

Всеки средно статистически Работник, а защо не и Работодател е съвсем наясно , че в извънработно време ..всеки НАЕМНИК , може да спи, пие включително и в тоалетната и в нощен клуб.Параноята и съвсем юношестките сценарии относно някакви основания за отстраняване на някой са неприемливи и едва ли за в бъдеще ще може да се основавате на тях.

Е какво като е заспала? Приспало и се на жената- заспала е, какво от това? Нищо лошо не направила- дремнала е малко и това е. Специално аз не виждам никакво престъпление в това да заспиш някъде и то, когато не си на работа и не изпълняваш задълженията си. Спала си е мирно и кротко женицата... Била пияна, е кой от вас не се е напивал? Сигурно има, но са много малко. А разлика между това- да заспиш пиян в бар и пиян като скот у дома си в Банкя мисля , че няма голяма.

Ако заспиш в бар. Не ако се напиеш в бар. Баровете са за напиване и побоища, а не за спане! Ясно?

Ако имаше морал , щеше ли дясната му ръка ( Цветан Цветанов) да остане в обкръжението му, че и да има решаващи функции, при толкова много висящи дела? Оооо, да , забравих - съдът ще го оправдае. Моралът ще се възстанови. Чесно казано предпочитам кротко заспал мин. насред заведение, отколкото крадящ елемент в движение.

И аз съм се напивал яко,но абсолютно само,ако някой друг плаща сметката.

Защо ви радва, че някой е уволнен? Какво като е заспала в бара. Може да е била изморена.

"... Маринова е била забелязана да танцува под звуците на руска музика..." Какъв ужас! Сега разбрахте ли ЗАЩО е уволнена?!

Ами в тази кръчма се слуша само руска музика, ако пускаха ACDC, щяха да пишат под звуците на як рок. И тогава бих уважил министърката, и в преносния смисъл на думата.

тя тогава сигорно нямаше да заспи но щтеше да се търкаля по земята като магарица и да се прави че свири на китара и че прави яки сола

Е това е елит!

Виждам, че хората обичат да се радват на чуждото нещастие! Когато не познавате някого се въздържайте от злобни коментари. Г-жа Маринова е провесионалист о ЧОВЕК! Боко тиквата жертва човек, който заслужава уважение!

"Г-жа Маринова е провесионалист о ЧОВЕК" -- нова дума сме измислили :)))))))

Kуци и сакати не видох министри, ама изтресени дето цитират идиотизми без мисловна деиност дал господ, а ти гербберче видели сакат министар или куц , а да само идиотизми цитираш.Aман от цитати .

Май не само е спала преди това е пикала до масата ....

И АЗ ПРИВЕТСТВАМ БОРИСОВ !НА ТАЯ МИНИСТЪРКА ВСИЧКИТЕ И ДИПЛОМИ СА ОТ СЪМНИТЕЛНИ УНИВЕРСИТЕТИ. ЩЕ МИНЕМ И БЕЗ НЕЙНОТО ПРИСЪСТВИЕ. АЙ СИКТИР БЕ! ГОЛЯМ РЕЗИЛ!

А кога ще уволни себе си и особено подсъдимия Цветан Цветанов, който и да е трезвен, пак не е на себе си, като го слушам как се изказва за всичко в страната, особено за съдебната реформа.

Абе на мене за охранител майката ми разкатаха за какви ли не документи (св. за съдимост, справка, че не си следствен, нямаш присъда и пр. и пр.) А то май без такива документи и министър на вътрешните работи и депутат се става. Ех, чак сега разбирам колко е важно да отваряш и затваряш портала!

Една такава отива на бар. -"Келнер уиски" И така докато заспала без да си плати. Ама сервитьорите не са балами и си взели дължимото в натура, че и на охранителите я пуснали. На следващата вечер дамата е отново в бара. Сервитьора пита пак уиски ли да бъде, а дамата отговаря. _"не този път ракия от уискито ме боли много там, отдолу"!

Ама, че простотия! Или за накратко - затворите са пълни с подобни "сервитьори". Там им е и мястото!

Кажи моля те кога и при каква операция ти отстраниха чувството за хумор или така си се родила?

Абе , някой да беше я лашнал поне , за пълна програма.

Цървулът си е цървул. И тази ще се вихри пияна на руски пляски в чужбина, ще заспива по тоалетнитге и ще декларира, че е българка.

Тази Надя Маринова е една от най-големите крадли на вечния преход. Дъщеря на полковник от ДС! С хотели в Приморско и с фирми за реклама, през които минават от години обществените поръчки на Софийска голяма община, Центъра за градска мобилност, а сега и рекламните материали на МТ. Крадла и лъжкиня. Какъв доцент е не знам, но сигурно също измислен про форма за СВ и прикритие. Само поздравления дължим на Борисов и пожелания да не се мами по такива крадли и лъжкини с лъжливи титли.

Заспала в бар след работно време, а не посредата на работния ден на бюрото си! Чак пък да я уволни!

Бат Бойко поне да беше проверил колко работа е свършила и какво може. Бойко не се интересува кого ще жертва! За да отърве кожата веднага се разпореди за уволнение! Какво толкова е станало като е заспала в бар!

Значи дамата е човек на живота. Точно такъв ни трябва за да развива туризма.

точно обратното. тя не е по живота и по баровете. иначе нямаше да заспи. тази жена е била там просто защото не е могла да откаже

Да им имам "компетентните"кадри! Ега ти порнофрафията!

Е такива ни развалят имиджа. Слаба ракия.

КУЦО, КЬОРАВО И САКАТО :) ЕЙ БОКО, Я ИДИ СИ ХВАНИ СЕГА НЯКОЙ МИНИСТЪР ОТ КЛОШАРИТЕ.

или крадец комунист

е да пикаеш във градските фонтани !

Може жената да не " носи " на пиене и , уморена от тежкия труд в министерството, да е заспала. Да си заспал не значи да си пиян. Пък и нали преди дни, когато излъчиха клипа на битите от полицаите мъж и жена казаха, че да се пие не е забранено! Тя дори не е буйствала!

Много си прав, аз също като се изморя на работа често заспивам в кенефа на близката кръчма. Там обстановката е уютна предразполага за размисъл и релакс.

Много моля следващите папараци да хванат Веждичакта или друг естет на тънките напитки и да го снимат, да видим дали тогава Бойко ще уволнява. А Цецка, дето пее за герберите в по-добро положение ли е? Проблемът явно е било че е танцувала на руска музика и че спи пияна, дали защото спи или защото е пияна. Жената не може да излезе навън да се позабавлява, лицемери!

от излезе и повесели до осиране има разлика. ти за някой от европейските министри да си чул да се налива по кръчмите и да спи по масите ?!?

Има нещо сбъркано в тази държава. Като спиш на бюрото .... ти плащат. Като спиш в бара те увоняват. :)

жената просто не става за нощен живот. може да е била на бар след среща с бизнеса или като част от протокола. политиците стават смешни когато в желанието си да се покажат правят такива грешки. аз никога няма да заспя в бара или в дискотеката или в клуба, но мен от бизнеса не ме канят

ама ти плащаш тройно или четворно като ходиш на бар и лишаваш децата си от тези пари, за да може бизнесмените да избият загубите като канят нас политиците на кьорсофра

Отивам си тая седмица в Кюстендил и ще дебна Мая М. - ама тя не заспива лесно в кръчмата!

Ами ако Премиера-Цар лъже като каруцар? ц

Градил Илия килия....

Бих и го мушнал отзад,както е пияна... Да си го върна на осраните герберасти...

Май яко са ти го мушкали герберите ,а? Ама сигурно си носил червени гащи със снимка на Станишев отзад , та затова!

Изрусена министърка, оха. Поне да беше куфяла на AC/DC, а то на руски романси.