Близо 1 млн. българи в родните курорти за празниците

240 000 българи ще пътуват в чужбина в края на годината. Близо един милион обаче ще посрещнат Нова година в родните курорти.

Обратно в новината

Коментари - Близо 1 млн. българи в родните курорти за празниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хептен за балъци ни взеха тия със цифрите ;) 1 млн щели да са по курорти ;) айде няма нужда от такива глупости и ние в тая държава живеем... Как пък от близките и познатите ми всички в къщи си остават... Запознайте ме с тия курортисти да ги преброим

Посмалете малко зер тия дето имат пари са ИЗВЪН кенефа а други дето да плащат скъпо пои зимните едва ли наброяват и 500000,,,То и черноморието ''беше'' залято от българи ама се оказа на края бая голям спад НЕ отчетен от министърката ама установен от хотелиери и ресторантьори,

На мъжете препоръчвам да си облекат кустюмчето за Свадби и Погребение, под сакото със синкава риза и по- тъмна вратовръска, и, Внимание! Отдулу панталона на голо, и, се разполатаг, с вдигнат крак на седалка широка, и, да си почешат Ташака! Ще испитат невероятно удолотворение от себе си, и от Живота ! Сексоална соцйолошка, Кабинет с Два мандака.

"Едната предлага три нощувки в празничните дни за двама в Кюстендил на цена от 1374 лв..." Тва сигурно ще да е аз и Памела Андерсън в Кюстендил за Нова Година...

Шветска тройка, с Цецка Цачева и с мене, баба ти Тодорка! Ще те водим и на село, Долна грешница, да ми видиш Щастливите кокошките и Доволния шопар Гойко, но не му казвай какво ще му се случи по Коледа !

Увеличаване на данъци и такси, дорде не спрат да празнуват всички. Само Тиквун има право да празнува

1 милион тук и четвърт навън? Е това ако го наречеш "беден народ", пепел му тури! А ние останалите - на пресолена туршийка, сланинка и ракийка от каквото там е имало...Искам само да подчертая с това, че границата на разслоението вече е драстично и невъзвратимо очертана, като тази в Русия например - свръхбогато малцинство и страдащо мнозинство, от което се захранма малцинството. Ония трупат стотици черни и сиви милиони, а за нас обсъждат, и даже спорят, дали да отпуснат великодушно по 20 лв., даже много им се виждат. Това е положението. Ако не ви изнася - знаете къде са терминалите.

Прав си, обаче трябва да намериме начин да си оправиме градинката, аз пътувам и работя зад граница от дълго време, но където и да отида се чувствам чужденец и единствено вкъщи в България. Трябва да намериме начин да върнеме баланса !

Повече от 2 милиона българи живеят в чужбина, а дира пише че 240 хил. щели да празнуват в чужбина...

Пълен абсурд!!! 1 милион ще празнуват в български курорти, а 240хил в чужбина... И после българина бил беден, нямал пари за винетка.... В България останаха 2 милиона пенсионери, 1 милион държавни служели, 1 милион деца и милион и половина реално работещи хора. И излиза, че всеки работещ ще празнува я на курорт, я в чужбина, което ако съдя по себе си и моите приятели хич не е така. Масово хората ще празнуват по домашно му. То бива популизъм, ама тез от герб се насраха...

КОЙ лъже???? Майките дето протестират заради детските или тия от института за анализи и оценка на туризма?

Майките. Ние кво ще се лъжем ли или ще си вярваме?

на кой е този хотел в Кюстендил? не е ли на Първанов на синчето?

престанете с тая дума родно вече че ставате смешни кажете по нашите булгарски курорти родно не озн1чав1 нищо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво толкова може да се прави в Кюстендил за 450 лева на ден?! Няма друга хипотеза, освен това да е пералня за пари. Отчитат абсурдни приходи и легализират пари я от наркотици, я от друга престъпна дейност.

Как какво? - ще се наслаждават на Улпия Термалия :-)

е безкруполна и пошла! Грантажийте да стягат куфарите че скоро ще бегат на талази към Т-2 а някои няма да могат и да се натоварят на самолетите от навалицата! Но за сметка на това пък ще почувстват Народната Любов.

за над милион и отгоре българи, дето ще празнуват в чужбина, ми звучи като една друга" стъкмистика" - средната заплата в бг е 1100 лв. - някой може ли да каже колко милиона българи останаха в държавата и колко от тях отдавна са под прага на бедността - нито празнуване на новогодишните празници в чужбина са сънували, нито са виждали накуп 1000 лева

В БГ хотел 5 звезди някъде в джендема за двама 2 нощувки, закуски и празнична вечеря - 750 лв. , в Солун същите условия - 560 лв.! И до Солун, и до много други места е все 300 км., че и отгоре!

Откъде ги смучете тези данни? Това са едва около 3% населението.

Горе-долу толкова е и % на по-заможните в държавата. Останалите са от статистиките за милионите бедни, за които говори СБ,МВФ, Евростат и подобни.

И за това ще харчат в по-скъпите бъларски курорти.

След 26 години демокрация, вече имаме един милион българи, които са си навили на харча. Блазе им, че ще живеят в "света на охолството", докато останалите ще ги "преместят" в СВЕТА НА ИЗОБИЛИЕТО И ЩАСТИЕТО.

Останалите ще удавят мъката си в изобилни количества свинско и алкохол.

а един щял да иде дори в русия !

някакъв мазохист :)

нюз:)-за заглавието:)

240 .....заедно с родата ли?:)

естествено не у нас!