Камерън предизвика скандал с изказване за мигрантите

Близо 1000 мигранти направиха нов опит да влязат в тунела под Ламанша откъм Кале, за да се прехвърлят във Великобритания. Медиите призоваха да се намеси армията

Обратно в новината

Коментари - Камерън предизвика скандал с изказване за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...новото велико преселение на народите...

Има един единствен начин да се спрат миграционните потоци без кръвопролития. За съжаление, за него се изисква време, а всички искат нещата тук и сега. Когато една система се напълни с паразитиращи върху социалните ѝ услуги хора, тя неминуемо се срива или дава власт на крайно десните, които са в общият случай въоръжени с неадекватни методи за справяне със ситуацията. Света отива към поредната голяма касапница - ТСВ ще бъде факт до няколко години. Най - лошото е, че няма да има ясно изразен фронт. Битката ще бъде най - бедни срещу бедни и богати срещу всички останали.

- запушете тунела от към Англия - напълнете тунела с желаещи от към Франция и го затворете - продупчете тунела по средата на Ламанша - отводнете след 24 часа.

кое е спам? това, че цитирам статията и обръщам внимание на написаното в нея и казвам мнението си по повод? кое е спам? излез и обясни, редакторе! дето искаш да пишем за светлото бъдеще - ето това на снимката е "светлото" ви бъдеще!

Какво да ти обяснява бе чадо - ти да не се намираш у вас?! Този сайт е частен, тук се идва доброволно и ако не ти изняся - Интернет широк!

ако е частен, да си обяви ориентацията, границите на позволеността и собственика, за да знаят хората и да не се доближават, ако не ги устройва. НО без специално обявяване на ориентация --- е редно да спазва общите норми на списване и толерантност на публикуването

Били спрели Хитлер? Смяях когато Хитлер нахлу във Франция, англичаните най-позорно избягаха през Дюнкерк и не сметнаха за добре да помагат на франсетата. Посерковци

Е, ние пък щот сме юнаци чакахме 5 века дядо Иван да ни освободи! Ганювски изцепки!

Я пък и тоя ! Къде видя връзка между Хитлер и Руско-Турската война . Ние какво коментираме, тоя къде отива?

"Близо 1000 мигранти направиха нов опит да влязат в тунела под Ламанша откъм Кале," интересно наистина, тук в тази статия са "мигранти", а в българия те са имигранти. няма ли бхк в британия? а оссе какво ще каже? я по-добре да си траят!

подли тъповати манипулирани еврогейци!!!! ами като бомбардирахте Либия и убихте Кадафи, подкрепяхте оранжевите революции в Тунис и Египет, сринахте Ирак и убихте Саддам и после подкрепяхте бомбардировките в Сирия с кой точно от половите си органи мислехте??? явно с задниците си!!! време е да плащате за инфантилната си цинична политика жалки тъпанари!!!!!

Абе, братя англичани, нали ние българите заедно с братя румънци щяхме да ви залеем като цунами от милиони? Пък то къде го чукаш, къде се пука?...От Африка и колониите били /бивши и днешни/ Ваши?! Но, приятел в нужда се познава. Предлагам да ви пратим на помощ един сапьорен взвод /няма нужда от повече/ Въпросът и съотв. решението ви за "ДА" или "НЕ" е СПЕШНО!!! Не трябва да чакаме да ни гръмнат всички складове и военни заводи, че те го правят през месец- ЖЕГА е!.. Взвода /с налични материали и приспособления/ ви е необходим, защото /да не се лъжем/ в съграждането вие сте по-добри от нас, но при разрушенията ние нямаме конкуренция! Заб. Виж последните поне 100- 200 год. от историята ни. А и ние от Изток сме измислили нещо приблизително такова: "Има тунел- има проблем. Няма тунел-няма проблем!" А освен това няма и да ви разочароваме, както би рекла готината дама Лола Монтескьо- все нешо ще ви наводним и все нещо ще ви съсипем. Ваш незаменим съюзник и бъдеш спасител: ефр. Валърнтайн Амонитов Динамитски

в нашата страна сме длъжни да ги приемем и да им усигурим добри условя, а във вликобритания не искат и да чуят за тях. това е равноправие.

Европа се натъква на проблема бежанци.Защо Европа приема решения ,диктувани отвъд океана,а с проблема се сблъсква Европа.?САЩ е велика държава ,но това не означава,че сегашната власт на САЩ има право на целият свят да обуздават ,да хващат и да действат"който не е с нас ,той е против нас"Европа да прояви по голяма независимост и да отстоява своите национални интереси ,интересите на своите народи и страни-казва Путин в една медия.Хората бягат от разрушените си страни.Който им е разрушил държавите ,да се погрижи и за бежанците.

Нали това е идеята-в разрушените страни се слагат проамерикански правителства,които почват да изпомпват всички налични блага! В допълнение останалите без препитание хора се подбутват към Европа,за да я дестабилизират допълнително! И тя да бъде зависима от Америка! Простичко-с един куршум два заека. ЕС се оказва безпомощен пред емигрантската вълна. И тя е на път да го залее...

Вместо да си губят времето със сълзливи оправдания ,че на тях им било зле и затова идват на хубавото или как е добре да бъдат стреляни с картечници по добре да им спрат социалните помощи всякакви и да им слагат чипове и гривни.а се издъни само едно едничко нарушение да направи и целият катун заминава обратно в сомалия пакистан сирия или там откъдето е.И това да вжи за следващите 25 години докато конкретният индивид започне поне малко на човек да мяза.иначе си играят детски игрички. "ние сме лоши,те са добри" интересно такива що не напъват да ходят в Русия или Турция а все в ЕС напъват?Щот има келепир е затва.

Не може да ограбваш света,и да не понесеш последствията от емигрантските вълни.

морски морски...

Ънгличаните ще депортират нелегалните, а Маджария не може да издигне ограда, за да ги възпира. Големи смешници са тези еврогейци.

Шило

А не е ли по-лесно да премахнат причините за мигрантите? Да се намесят реално, а не така козметично срещу ИД, Боко Харам...А не да бият тези, които бягат от войните?

А сега да видим как се интегрират мюсюлмани които мислят само за убийство на християни.

Вместо да беше използвал израза "рояк насекоми", можеше да кажи като българските европейци с ромски ценности и обичаи.

Те англичаните добре ще изкарат армия , А ние какво ще изкараме ???

Затлъстелите мутри, които могат само да бият и насилват беззащитни граждани. Щом и тебе те интересува този проблем ставаме двама. Дано скоро станем повече, та да изискаме възраждане на армията,

Българите никога няма да се научат, че злорадството и чуждото нещастие никога не ти помага! Да предположим, че омразните западни държави се напълнят с чернилки и араби - това неминуемо ще дойде и при нас, това означава край на Европа! И тогава ние къде ще се денем - тъпото българско злорадство и късогледство!

Брей че любящ чиляк!!! Я се прочети какво си написал бе цървул!

И кое е грешно - кога чуждото нещастие е носело добро на България! Май ти си с цървулите!

Ромите какво чакат?!?!? Да тръгват и те към който искат остров и да се разкарат веднъж завинаги!!!!

и какво се правят на ощипани..кой го критикува-някакви смотани хуман организации -баш са си рояк насекоми,че и по зле,хлебарки са -прийждат и се промъкват по всякакви начини,бутайки напред жени и сополови деца и разчитайки на милостта на тъпите европейци,на които после ще залагат бомби.....и да вземат европейските лидери,да си извадят главата от пясъка,че както са се надупили...лошо се пише на Европа,че и на нас...

Защитете правата на цветнокожите! Какво е това безобразие. Европа защо спи, ей?

В момента френски редовни войски патрулират в самия Париж. До къде я докара Европа, не е истина.

Серсеми със серсеми,на Ви един ЕС,че и нас набутахте,дано Ви се стоварят всичките цигани да видите как се живее с тях.

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи.

Вижте какви политици управляват в Европа! Наскоро премиерът на Люксембург (ако не се лъжа) сключи официален брак с приятелчето си?! За какво става дума. Ами този Камеран е една по-добра версия на нашето президентче. Европа май сънува как здравата ръка на някой, изпратен от провидението, ще се появи от някъде, за да въведе ред и възвърне изконни, забравени човешки ценности сред руините на западащата европейска цивилизация. Дерзайте!...

се учудвам изобщо - преди няколко години бившият външен министър на германия гидо вестервеле също се ожени за дългогодишния си приятел - факт

слабоумието на политиците от ес, които се подведоха по американските "идеи" за близкия изток просто е бездънно...а ако към емигрантите от близкя изток се добави и очакваната вълна от украина (трябва и още малко "демократизиране") ще стане каша, която никои не е виждал досега...

Ако пуснат тези няколко хиляди на острова, останалите няколко милиона ще видят че номера минава и също ще тръгнат за там. Само в Турция чакат 2 милиона мигранти.

А пък англичаните се заселват в България.Да се чудиш!

А, бе тиквеник - заселват се само да икарат края на земните си дни - пансионери - непроизводителната част нот обществото!

Непроизводителна част , но със сигурни доходи.

Заселват се само ПЕНСИОНЕРИ които с АНГЛИЙСКИТЕ СИ ПЕНСИИ си живеят като царе в България последните си години от живота! Да си видял млади англичани да се заселват в България и да търсят работа в България за да оцеляват?!

Какво е казал този или онзи вече няма никакво значение. Тук проблемът е толкова огромен, че е наложително да се вземат крути мерки.

ТОЗИ дето пишете че сте го спрели, знаете ли колко бързо щеше да се справи с пришълците...Абе победихме го (нали и ние се пишем за победители, дадохме 30 000 убити за чужди интереси).... но накрая ще сме принудени да използваме НЕГОВИТЕ ТЕХНОЛОГИЙ, всички казват че били страшно ефективни!

Хе-хе-хе, значи англосаксите могат да пратят амрия срещу имигрантите ние не, англосаксите могат да да разрушат страните в които доскоро живееше "рояка", а после ние "приятелите им" да се оправяме с наплива от бежанци. Направо да въведат "right of the first night" и да идват да уважават младите булки, а хомосексуалистите им младоженците.

ако предприемат по-твърди мерки, би трябвало и нашите боклуци да приложат реципрочни действия.

Е , не така остро бе , камерън ! Чак и армия ще праща ! Тези мили хора са бъдещето на мъгливия ви остров ! Обгрижвайте ги , интегрирайте ги ... Еврогейските ценности на практика ! Със здраве :)

Цялата работа е защото Камерън използвал думата "рояк" в смисъл на тълпа. Не са ли малко прекалени критиките?

да бе, вие с янките им е...те майките на страните им, върнахте ги пет вейа назад, сега ще си пазите границите се правите на много обеспокоени

Камерън предизвика скандал с изказване за мигрантите Подкрепям Камерън за изказването му , но трябват и действия. Какво прави социалистът Оланд във Франция, май и на самият него не му е ясно.

Оланд е най-голямото политическо недоразумение, французите едва го издържат и чакат 2017 с нетърпение, когато ще го изритат от Елисейския дворец.

Две картчени гнезда ще свършат добра работа...

ай сега малко да го видят и розовите англичанчета немития имигрантски корен. и после пак да викат в наша посока "интигрирайти циганите, те са бъдещето на българия.

бай мангау, розовите англичанчета останаха далеч в историята - на крачка от музея са, не могат и да го запълнят като експонати- на острова е пълно с всякаква измет от наситено черно до опушено , преливащо в кафяво, досущ като у нас във факултето или други културни, интегрирани центрове - така че примерно 2-3 млн. нови мигранти няма да им са в повече на новите, естествено мургави по рождение "англичани", хем кръвта им е по- чиста и расова

не се знае... на русоляваите и слаботелесни англичанчета може и да им харесат арабските жребци..

Мигрантите ще довлекат и много болести. Позициите на националистките партии ще се стабилизират съвсем в близкото бъдеще.

Французите и британците първо ги бомбандираха, а после се оплакват.

добре са дошли, но не в европа, който създава проблемите в целия свят, той да ги прибира - с еднопосочен билет към "меката на демокрацията" и по възможност около белия дом - там ще ги интегрират ще ги научат образование и обноски, така както само в америка е възможно

КОЙ, КОЙ И КОЙ СЪЗДАВА КРИЗИ ТАКИВА, ЧЕ ХОРАТА ДА ИСКАТ ДА НАПУСКАТ РОДНИТЕ СИ МЕСТА И ДА СЕ ПРЕСЕЛВАТ В БНАДЕЖДА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ????КОЙ???? ОТГОВОР: БРИТАНИЯ И САЩ! ТЕ СЕ СПЕЦИАЛИЗИРАХА В СЪЗДАВАНЕ НА ДАЖЕ ИЗКУСТВЕНИ КРИЗИ, ОТ КОИТО ТЕ ПЕЧЕЛЯТ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА БЕДСТВАТ! СПАРВКА: НАОМИ КЛАЙН, "THE SHOCK DOCTRINE" ИЗГОНЕТЕ МВФ ОТ БГ - НЕЗАБАВНО! БГ - ВЪН ОТ ЕС И НАТО!!!!!НЕЗАБАВНО!!!!

Хлебарките не се ли пръскат редовно, бързо се множат - особено където има ядене...

Какво недемократично има в това да пратят армията, да пази собствената им граница? Те от къде да знаят тия тълпи какви са и какво искат, след като напират на сила да проникнат, вместо да спазят съответните там процедури. И ние трябва да им разглеждаме дикиментите на всички кандидат мигранти, че и на български език да ги изпитваме. Нас как ни изпитват на Инглиш?

Бате Камерън, ха добрютро и да знаеш, че още ще ти пращаме, щото удома чакат 30 000 да се качват на тировете и да идват при вас. Да ви е честита демокрацията и толерастията: днес унас, утре увас!

Излишни пари с тоя тъп тунел. Острова си беше добре без сухопътна връзка с континента.

Миниране на границите и картечници по вишките, но не - не било демократично и хуманно. Като ни залее вълната, друга песен ще запеят,но късно ще е за каквото и да било.

Не като НИ, тук вече ни залива, а като ГИ. И пак ние ще излезем виновни и ще платим масрафа. Европолитика го водят...

Ааааа такаааа, ами ко стана с човешките права и интеграцията, за която ни четат конско през седмица?

Кво се пънка от 1000 нещастници - у нас прииждат покрай, над и под телта с хиляди и вече никой не знае колко, какви и къде са, па си траем....Нали са мноо богати и хуманни, да си ги гледат и хранят там, ай ше му се невиди макар и смотанякът.

Welcome to the club,GB and France.Сега ще разберат англетата и франсетата за нанва напаст става на въпрос.И тепърва ще си покажат истинското лице,говорейки за правата на човека.Нас ни хокаха,ако нещо сме по-твърди към наплива,сега да ги видим тях.Отговорът е ясен - двоен стандарт - за тях може,за нас - НЕ.