Цветанов: Няма нужда от КСНС за РСМ, Петков прехвърля темата на президента

ГЕРБ и ДПС се нуждаят от предсрочни избори, смята лидерът на "Републиканци за България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По проблема за СР Македония цялата ни политическа класа претърпя политически провал и е късно да се направи нещо смислено.Една млада измислена държава им нанесе съкрушителен дипломатически удар.Остана само едно запъване като магаре на дървен мост-нищо повече!

СЕВЕРОМАКЕДОНИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕС, А НИЕ ЩЕ КЛЕКНЕМ. ПОСЛЕ ЩЕ ПРИЗНАЕМ СЕВЕРОМАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО. ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ.

Тоя вредител няма ли най-сетне да изчезне?

Предсрочни избори, но преди това да се реши въпроса в НС за гласуването и с бюлетини по избор. И бюлетини , и машини . Кой както иска.

След като Цветанов показа на последните избори ,че е “политически труп”,мислите ли ,че някой се интересува от съветите му? Но не може да му се отрече ,че е голям бизнесмен и е въпрос на време да отиде на гости при бай Ставри...

Човек, не се пали. Брадата не прави философа....

Щом един физкултурник си позволи да ни напътства, значи сме се блъснали в дъното! Какво направи тая шушумига, докато крепеше мъдетата на Борисов, при положение, че му ги намери! Цецо, какво стана с имотите ти,бе шмотарок? Ти, защо смяташ, че още не си осъден??? Ние знаем!

Забелязвате ли една не подлежаща на съмнение закономерност? Всички паднали от власт политици (не пиша помияри за да не ме изтрият, но това е точната дума) изведнъж започват да говорят много по разбираемо и логично, за разлика от витиеватите им речи преди това? Не мога да повярвам, че това се дължи на „реанимиране“ на закърнелите им чувствата за чест и почтеност, защото тази им „метаморфоза“ продължава само до евентуалното им поредно влизане във властта! В конкретния случай, въпреки „метаморфозата“ в цялата новина се разнася силна смрад от „Молитвени закуски“ в кравария, а този факт нормалните мислещи хора не могат (и не трябва) да пренебрегват!

Точно на това разчита! Точно "хартиетите бюлетини" могат да го "вкарат" в парламента! Не помниш ли? Цар е на тези номера!

Няма нужда от КСНС за РСМ, Петков прехвърля темата на президента, като не се съобразява с факта че България е парламентарна а не президентска република и мнението на НС е ясно по въпроса за Македония с гласуваната декларация в която се подкрепя подписаният Договор за добросъседство.

Ха, ха... " Петков прехвърля темата на президента " ?!? А президента да не би да е някакво чучело или "това не е негова работа"?

Цецооу, мани ги тия глупости и кажи как виждаш бъдещето на пазара на недвижими имоти в средносрочен план! Очаква ли се да се вдигат още цените на апартаментите със собствен асансьор?

Не прехвърля нищо към президента. Просто си търси ламаринка за задника кирето...

Празна чутуро,скрий се долна гадино.

Тоя боклук какво ми го показвате бе. Гнусен мръсен мангал.

ЦВ.ЦВь -Павел Валнев Майкал Струметис/БИГ МАЙК/-Цеци Красимирова-Зоран ЗАЕЕВ=Бизнес с медицинска МАРИХУАНА в Македония

апартаментчета да не е ,,чукнал,, и някоя Колибка за гости?

Цецко предателите са мразени повече от педалите а ти си и двете във едно

име ( говоря на тоя брадясал господин от фотото) с репресии и тормоз на най-гадно полицейско-прокурорско ниво върху абсолютно невинни бедни хорица във връзка с избори 2014 ( някакви за европейско нещо).

Ама мисли с переспектива-монтира си асансьор щот на сто години как се качват стълби.Умен даскал дет се вика зелен кон..

ВОЙНАТА В УКРАЙНА не би трябвало да променя нашата позиция за Северна Македония. ЗАТОВА ЗАЩОТО ЕС НЕ Е военна организация. Войната в Украйна и "променената обстановка на Балканите" СА ОТ КОМПЕТЕНЦИИТЕ НА НАТО. Който е военен отбранителен пакт. А Македония мисля, че е член на НАТО. ТАКА ЧЕ ВОЙНАТА В УКРАЙНА НЕ Е УБЕДИТЕЛЕН ДОВОД ЗА ПРИБЪРЗАНОТО ПРИЕМАНЕ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ. Просто се търсят удобни измислени предлози за да бъдем рекетирани. НАТО има отношение към войната в Украйна и към "променената обстановка на Балканите" ! Не Евросъюза! Хайде стига са ни пързаляли на динена кора и да ни правят на глупаци!

Тоя плужек да не би да участва втози съвет та дава мнение;

това изоставено улично куче му замириса наизбори и почна леко да си намества гимнастическите миризлви гуменки на новия терен. Търси имунитет, защото знае, че скоро и неговия ден идва.

Цветане , Цветане ти колко гафа прехвърли на Бойко ..... И Вълнев избяга от тебе и БГ .

“Ясно е, че партии като БСП, "Възраждане" и нови политически формации твърдо гледат на Изток. Но когато започнат да си планират почивките за лятото, ги планират на Запад.” Че той направо описа всеки путинофил. “Обичаме си Русия, ама предпотичами живота на Запад.” И като им го кажеш това, те млъкват и веднага сменят темата. Ама колко сте жалки. С това мислене ще си останене на дъноно на хранителнатя верига. :DDDDDD

Този защо не е в панделката?

Когато започнеме да виждаме бивши или настоящи мошеници/политице в съда и затвора значи вървиме в правилната посока

Цвъцко е още един гаден крадлив екскремент откъснат от мафиотската структура на Буци и герберастите.

Докога този крадлив елемент ще се изказва