17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този пъпеш откъде поникна пак?!?

Ти какъв духач си на американските тромпети! Никога няма да бъдат забравени зверствата които нареди да се извършат над невинни хора, доказано дори в съда, и малтретиране на невръстни деца. Ти си клонинг на Квазимодо и Франкенщайн!

Ай стига,каквито едните,такива и другите,само плюнчовци в този форум

Ако,ако...

Цеъко прост, не се обаждай,че без руските горива ще стоим на студено и тъмно и ще плащаме игромни

Колкото по-далеч от руските горива и кюмюр, толкова по-добре, а затварянето на руско-съветското посолство, ако не стане този месец, то ще стане много скоро, а руските ибрици изритани от България, за да видят хаир в тяхната любима кочина - Блатная

Цецо гледай си физкултурата !

Този не става и за физкултурник. Половин Африка тичат всеки ден, но това не ги прави физкултурници!

Съвършено прав е Цветанов! Банкянската фурнаджийска лопата не направи нищо тогава. Един дипломат не изгони!

Защото все пак е умен !

Нашият Републиканец в действие. Избрахме го единдушно като политическа алтернатива, но все още не сме наясно има ли потенциал.

се. Което не е лошо.

Пак изпълзя на припек. Спонсорът не иска да признае, че е заложил на куц кон.

пак ръси безплодни семки и загрозява пейзажа.

Щеше да си поне два апартамента назад бе боклук.

Американските проксита са също толкова противни колкото и руските, а също и много си приличат. Противни лакеи придобили апартаменти, къщи и т.н. по (не)ИЗВЕСТЕН начин!

Цеци мозъка закъса за кинти и го раздава радикал

За пари, власт и имоти глави къса.

"Да не забравяме, че България е член както на НАТО, така и на ЕС и трябва да изпълняваме ангажиментите си, за да може да се възползваме от европейската солидарност като Плана за възстановяване и устойчивост и еврофондовете - средства необходими на страната ни за развитието и модернизацията ѝ", написа Цветанов. КОЙТО СЛУШКА - ПАПКА! Това е представата на ЦвЦв за държавно достоинство и съюзни принципи! ПОМНЕТЕ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

В 70-80% от населените места в страната след 20-21 часа вечер няма хора по улиците. Наскоро ми се наложи около 20.30 вечерта да се придвижа пеш до квартал отдалечен от центъра на 3-4 километра /това в бивш окръжен град/. На десетки метри наоколо няма жива душа, дори кучета и котки не се виждат. Та, това "развитие" ще има един ЛОГИЧЕН край, но той яма да е добър.

и.з.р...д...и са изяли кучетата и котките, направени от други такива твари на салами. Какво настояще и бъдеще виждаш за население, така жестоко и безотговорно към животното, наречено най-добрият приятел на човека. Ще видим....макар че зная, какво означава този знак. Да сте мислили.

Не бил изчезнал. Още по-малко в ареста. Просто си щъка на чист въздух, човекът. И си чака часът за реванш. Те винаги се навъртат в моменти на хаос и безвремие. Как е, как е, построи ли семейният негърски краал от колибки? Такива скромни и добри хора, как да не им дадеш пак да седнат на масата....

За тези апартаменти е продал душата си, разбира се.

и долна проститутка с личен адансьор е този. Лъжите му са по-дълги от удължяващия му се нос!

Тая история малко прилича на оная дето децата трябва да се бият преди да са направили беля.

Преди избори сплашваше хората да гласуват както трябва.

Е предател, на хранилката на ЦРУ, зомбиран е от тях, може само да повтаря това, което му е вкарано в тъпата кратуна и да дипли апартаменти, придобити с рекет на строителни фирми. Той е измислил партенката с Иванчева, за да вземе поредният си апартамент от Артекс, дето с асансьора, ама именно той би трябвало да е в затвора

Още един педераст:(!

ОХ , доходи ми се отивам до ОО

Този е Кокошкар и то на Сорос ! Цял живот ЦвЦв живее на Гърба на Българския Народ ! Уреди малоумната си Дъщеря при Сталинка и сега Дава Акъл на Хората ! Такива Лъжци от помощното училище , трябва да са при Бай Ставри !

Цвъки ти си същият крадлив парапитек като бившият ти началник Боци ,мисли че хората забравиха прослувутите ти акции с които издаваше присъда. без съд а същевременно събираше подкупи като едни шест апартамента или огромния мезонет на Латинка -рушвета ти за сградаЗлатен век”.Ти просто лижеше топките на треторазрядни американски чиновници ,за разлика от Ердоганови те и путинските топки дето смучеше Боци. На тен за България и Европа не ти е пукало само кинти а нискочели физкултурнико

Ооо, Цецуне, аха да те забравим и ти вземеш, та се и*сереш, та да замирише. ЗалЕзвай и не философствай толкоз.

Тоя е за затвора.

А за асансьора ще каже ли нещо или??

Цвъ Цвъ с поредната "високо интелектуална" мислъ. Някой дали разбра уникалната логика на неговото умозаключение? Ако сме били изгонили 1-2 руски дипломати преди 4 години сега сме щели били вече да сме си диверсифицирали енергийните източници. И все пак колкото и да е скудоумен Цвъки, неадекватният ни премиер в оставка успя да го надмине по глупост. Последното говно което сътвори със 70-те изгонени руски дипломати беше king size bulshit.

Предателите да мъчат и да не се правят на умни.

Интересно този още ли носи с гордост копчетата за ръкавели с надпис ЦРУ? Като беше министър не ги сваляше! Интересно ако някой сложи такива с надпис КГБ или ФСБ какво ще се случи в медиите! На него не.му обърнаха много внимание!

Всички плъхове изпълзяха и чакат нещо от американската хранилка да захапят! С какво заслужихме толкова боклуци в.политиката на милата ни родина?

Нсполеон прави ярко забелижително завръщане, но това му е също толкова забелижим край, да видим кои ще са наполеоновците в политиката ни

цървул , ако беше послушал гуменката.....

Кучетата се събират... ДС наследник.... Наполеоновци

ми става като сравниш супер животните кучета с некакви антропоморфи отрепки.

Ако СДС-Шайката не беше унишожила държавата и държавните институции,Цвъки Молитвената закуски нямаше сега да ръси простотии и да се прави,че не е завършил помощно училище,а щеше да върти здраво парцала при Бай Ставри.

А бе, Цвинокио, КЪДЕ се подвизават ОТРОВЕНИТЕ с НОВИЧОК Скрипалови - БАЩА и ДЪЩЕРЯ?! КЪДЕ ВЪЗКРЪСНАХА?!

Подлогата на краварите пак надигна глава. Хитрец, който е награбил 6 апартамента.

ако си не бех направил асансьор в апартамента...

Тоя с молитвените закуски да мълчи. Да не мисли, че ядем доматите с колците, че ще ни разправя врели некипели. Това, че е получавал лични стимули, не означава, че трябва да му вярваме. И как така ще изпълняваме ангажименти към НАТО и ЕС, когато ни карат да правим глупости. Ние не сме колониална държава, а парите от ЕС влизат в чекмеджето и асансьора на някои, но ние повечето българи нищо не усещаме. Имам обосновано предположение, че Цецо е построил поне един от апартаментите си със средства, за обещанието си да ни пробутва тези американски и европейски ценности

че е ползвал ПРИВИЛЕГИИТЕ СИ НА важна КЛЕЧКА ! при закупуването на някои...

Още един педал се напъва да получи протекция от американците, защото разбраха, че те редят правителствата у нас... И сега вече всички гонят руски дипломати. Такива долни лекета са, че думи нямам! А някой дава ли си сметка, че на САЩ Путин може да й врътне кранчетата за някои стратегически суровини и тогава кризата у нас ще изглежда като детска играчка в сравнение с американската. Не си давате сметка, че ги държи за топките и ако още продължават да се правят на много хитри точно преди зимата ще изквичат на кастрирано.... Цените им ще литнат. Недейте ми вярва, просто ще видите. Та затова трябва да се действа малко по-интелигентно, а не като свине да бягат да лижат задника на Мустафата....., но това са българските "политици"!

Цветане, вземи са скрий и ти някъде с този нечистоплътен вид като на бараба. Нямаме нужда от мъдрите ти мисли...

Не ща да го слушам този , дето го съдиха за корупция !

Ако ти е оцапало гащите и миришеш!

Къв скрипал бе продажник Измишльотини на англосаксонците

И аз се чудех къв е тоя

Цветанов ще излезе много умен човек! Какъвто и да е бил преди, РЕСПЕКТ за казаното.

На български се казва уважение ,американско подлого! Уважавай езика ни!

Pedal Da my sere6 v ustata

Ако баба ти беше мъжка. Щеше да има дръжка.

Този хептен изкукурига.

Цвъчко, и Евро съюза бере душа в момента! Много си прозорлив! Все някой друг е виновен! На един Путин, на друг Байдън, на трети Борисов! Няма угодия, копиле!

добре бе цецко! ще те впишем в редиците на борчите против рассия! а сега се скрий за поне 30 години!!!

Ало писарите, не разбрахте ли, че ви взехме химикалката. Сега други пишат спъсъците а такива като теб са записани отдавна и ще има чистка.

Цвък, цвък.......големият разбирач от всичко пак се изцвъка.

Сега, на Цецко апартаментите купени от тъщата или тъста, а на Рашков от бившата жена! Абе само едно Кире си изкарал милиона с честни спекулации!