17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://i.postimg.cc/gcVNf8rg/tikva1.gif

На госпожата известна като ПКП трябва да и стане ясно че държавната администрация не е "власт" а обслужващ персонал който трябва да обслужва професионално и с уважение административните нужди на суверена (избирателите.) Това изисква изритване на политическите калинки на всички нива. Ликвидиране на корупцията което е процес а не просто замяна на ващи калинки с нащи такива. За съжаление това изисква съзнателно гражданско общество. Като се види списъка на имената на партиите и мераклиите за президент се вижда че такова няма за сега.

Никой не ти вярва , подлога Борисова!!!!

Г-жо ПКП внимавайте да не си загубите отново бельото,че ще останете съвсем без такова.То не един или два пъти се е случвало.

Една от най-простите жени, обитавала парламента. Впрочем сам вожда и стана кръстник, а тя от благодарност се гушна в него....

Браво на Цвета Караянчева. Добре го е казала и е вярно всичко. Затова на изборите ще гласуваме правилно. Мафията на президента- ВЪН!!

Чак сега разбрах, че се казва Цвета? Аз я знаех като ПКП!

С такива достойни, интелигентни личности като ПКП, Стъки и Манев, победата на ГЕРБ им е в кърпа вързана!

----------------ллллллллллл https://i.postimg.cc/gcVNf8rg/tikva1.gif

О, тя можела и да пише!!!

От сутринта червени тролове блъскат за копейки, ама при този курс ша се потрошите! Червените мразят България, но обичат Турция и Русия... болни мозъци!

Е той Боко подаряваше на Путин куче и после се хвалеше как онзи се обадил лично да го похвали, ама явно герберастите си обичате ПКП, хи хи хи!

Какво да й кажеш на тая - ПКП!

Борисов за едно беше прав. Тая наистина е ПКП.

Поцинкованата кофа пак прави опити да мисли.

"Цвета Караянчева написа писмо" - ОКСИМОРОН

ТКП!

вместо да се скрие някъде и да си посипе главата с пепел, тя продължава да се натрапва с "изявите" си. Не знам що за дебилизъм трябва да притежава човек, за да не знае кога да спре. Тук обаче самовнушението за безгрешност е обсебило жената и това определено и пречи да осъзнае колко присмех и подигравки провокира у хората всяко нейно появяване - жалка работа.

Абе ПКП, ДПС И ПЕЕВСКИ ЗА КОГО РАБОТЕХА ПОСЛЕДНИТЕ 12 години ма Гешев защо не погна ПЕЕВСКИ БОРИСОВ ЗАЩО ЦЕЛУВАШЕ РЪКА НА ЕРДОГАН 2020година Защо предизборните агитации на ГЕРБ бяха все в турски села в България

... как защо, ве, за да НЯМА ДПС там?! Колко прости червени цървули само... УЖАСТ!

Така ще си и остане проста кърджалийска потка

Колко ли е тежко,че си изпуснал кокала. Не можеш да уволняваш не можеш да назначаваш, никой не те бръсне за слива Не.може и да пращат правителствен въртолет, като катострофираш Какво стана с тази катастрофа? Какво стана с пострадалото семейство? Каква е истината? Защо ще.пращат въртолет и трошат народна пара? ДА ОДИ ПЕША!!!!

Другарката ПКП пак се е изложила яко. Горката, то не бяха Пекин във Виетнам, ПКП-та, загубените гащи на задната седалка.. Трагедия!

Мутри вън! ПКП вън! Тикви вън! Калинки вън! Да живее България!

Цвета трябва да е доста страстна.Мечтая си за тройка с Корнелия и Цвета ......мнооо страст ще има !

Боко, ти ли си бе!

Герберска политика

Лично тая разпореди да уволнят шефа на ДАИ- Кърджали, защото написал актове на фирма, собственост на нейни близки. Сега тръгнала да се жалва за несправедливите уволнения из Кърджалийско, кухата кофа. За затвора са, не само за уволнение. Превърнаха корупцията и политическите назначения дори и на най- ниските нива, в държавна тервелска политика.

ПКП

Червените престъпници поголовно се назначават на ключови места от русороба Радев и служебното правителство. Славуца и африканчо ще бъдат преметнати като обикновенни и евтини балъци(освен и те ако не са част от червената пасмина. ) А сменените гербери ще се окаже,че не са направили нищо нередно. Ще гледаме как комунетата грабят европейски средства и фалират банки.

Ама тая може да пише ли ве? Шокирвам се...

Кат си седнала да пишеш почвай със самопризнанията за кражбите в който си участвала виждала и спомоществовател свивала и се договаряй за по снизходителна присъда и моли за президентска амнистия

"спомоществовател свивала"?! А стига бе, на Позитано не ви ли ограмотяват поне малко от малко?!

България е на това дередже, защото не бяха наказани червените престъпници! Тъй като не проведохме на времето декомунизация, престъпниците мимикрираха и се адаптираха в новите условия и сега е жизнено важно да се проведе пълна дегербаризация (и дедепесевация и дебесепация) час по-скоро, с конфискация на заграбените десетки милиарди! В малка България отлично се знаят всичките тореспоменати, че вече дори и в Европа и по света, чак до Вашингтон!

нито на европа, нито на сащ им пука за българия и българите. интересуват ги единствено ТЕХНИТЕ НАЦИОНАЛНИ КОЛОНИАЛНИ ИНТЕРЕСИ. повечето изчадия тук са техни творения, за да обслужват техните мръсни интереси. отвън помощ не чакайте.

Това е новината ,нема значение кво е написала с ударение на първото а

За едно тази е права - че служебното правителство не се отнася както трябва с герберските калинки. Много меко пипа! Досега трябваше цялата тази паплач да е изметена от всички позиции, където е инсталирана! Всички гербери и такива, които “са работили” с тях трябва моментално да бъдат изметени. (Между прочем същото важи и за ДПС, и най-вече за подлогите им Гешев и Цацаров и ВСС) И да се започне на чисто!

ТЪЗ КАКА ИМЕНУВАЩА СЕ ПКП ЧУПИ ТЪПОМЕРА, НО Е ДАЛЕЧЕ ЗАД ЖОРО ТЪПОТО ОТ СДС./ПАРТИЯ СТАНИ ДА СЕДНА/

Простата Крушовика Путка ще я сравняваш със седесар! Да не ти е изпила чавка акъла?

Прочетох частично коментарите и се впечатлих от мисленето на българите /надявам се, че са такива!/. По важно за коментиращите е, как изглежда Караянчева, как пише, какъв епитет има, а не фактите, които съобщава! Че движението за ПРАВА И СВОБОДИ е поощрявано да нахлува на всички възможни ръководни постове! Нима БЪЛГАРСКИТЕ мюсулмани са без права и свободи? Тази партия е създадена 1990 година и е в защита и по повод преименуването на българските турци преди около 40 години... Но сега? Какво казва всъщност председателя на ДПС - Карадайъ, при посещението си в Турция? Казва: "Турция е нашата родина"! Това ли искате вие, дето плюете по българщината? Малко ви са 500 години турско робство?! България е суверенна държава, член на Европейския съюз и НАТО! Сега е демокрация, на когото не му харесва мястото където живее, хваща куфара и отива там, където мисли, че ще е по-добре и ще му харесва повече!

Казваш по-добре сатрапът Борисов, отколкото алтернатива? Кой ти каза, че ДПС ще управляват е друга тема - тъпа опорка на гербероидните ибрикчии. Или е "ако не сме ние, идват комунистите", или "ако не сме ние, идват турците". Марш, ибрик!

Чети статията е недей да се пениш! Кърджали пак го подготвят за феод на ДПС!

Gugnelid

До "Чети": Ходил ли си в Кърджали? Може да е анклав на ДПС, но градът процъфтява. Хайде отиди там и след това бягай във Видин! Герберундел!

Gugnelid

"Господи какви нищожества управляват България!"

"Социализмът се оказа едно недоносче!"

Крушовица е много далеч от Кърджали!

кой?

Членовете на герб в Кърджали за нея казват (по Бойковски) тъпа кърджалийска путка не се отглежда, тя се ражда. А мъжа и за да търпи значи е сплескан кърджалийски хуй.

А за Курнелия всички викат, по бойковски, Проста Крушовишка Путка! Включително и безпартийните!

Тая дрънчи на кухо повече и от поцинкована кофа! Оди в Пекин да ядеш патици!

пкп

що не вземе да ходи пеша, вместо да се мъчи да мисли и словоблудства...!

До тази плиткоумната ми липсва Барни Дебил Ръбъла.

ПКП то пак се появи))))

Я да видим кой се вози без гащи ?!

ПКП пак се разсмърдя !

Изобщо не четох новината , ама коментарите , коментарите ми “напълниха душата” ……..

краят на писмото.. може би е нещо като- Достойна и верна герберастка пкп

Да очакваме ли Дани Ръбъла с номинация за нобелова награда? А Тиквата да основе литературен клуб?

Тая е щастлива, щото не знае колко е нещастна! И тъпа, и проста:)

Стъки да я подхваща и тая стрина.