Цацаров с писмо до "Репортери без граници" заради Прокопиев

Запорите на бизнесмена са решени от съд, пише председателят на КПКОНПИ

Обратно в новината

Коментари - Цацаров с писмо до "Репортери без граници" заради Прокопиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да се знае, че олигарха Прокопиев краде държавата и народа от над две десетилетия и да не се крие зад медиите си.

веднага ще ви кажа дали ще има възмездие или пълен провал!

Цацаров няма право да говори така, защото прокуратурата се сеща само за онези, които са станали политически неудобни. И той го знае, а да си криви съвестта публично е много кофти за авторитета на институцията. Да проверят дали има съответствие в доходите и имущестовто на Пеевски и Домусчиев... Тогава ще бъде убедителен.

Който яхне държавната метла става все по-закръглен.Примери дал Господ.Шкембе войвода, вожда, Владето,ревизора,доста дебелогъзи министърки и доста дупетати.Колкота са "по-зле" , толкова повече правят бузки и шкембета на няколко етажа.Не се знае кои ще пукне от коронавируса но от сърдечни заболявания и лакомия е сигурно , че също се умира.

То това е от стрес бе и от нездравословен начин на живот. Много си глупав бе, градски! И едно уточнение - Цацаров си беше дебел и преди да се отърка в голямата власт :)

мислите, че лъжете? Това не са тукашните мисирки, Цацо!

Цацата се е разработил?!

Иво Прокопиев е най-лютият душманин на Цацараторската селищна система, докато Доган, Пеевски и другите, създадени от ДС боклуци са добрите ... СМЕЕЕХ!

Плюете ли, червени плебеи?

На майка ти на мерудията.

След известно време ще получите неустоимо финансово предложение за покупка на издателствата. След това, неудобните журналисти, дръзнали да показват това онова, за властта, ще бъдат отстранени. На издателствата ще им бъде осигурен необходимия бюджет под формата на реклама( все ще се намери някои некоректен, според …………., който да го притиснат за един 10 годишен договор за реклама), за да може да се избие инвестицията.

Цацаров, както винаги, е брилянтен в словото и доводите.

От такава ''брилянтност'' натрупа трудов стаж и бая мангизи прибра на предишната си длъжност БЕЗ един да е осъдил от властващите а и други престъпници.

Нема лошо да секвестират големите пари и да влязат те в детските градини та да имат децата млеко и плодове! Добре ще е тва да става не по братски , а по равно.... в смисъл за всичките еднакво!

гузен негонен бяга - цаци

С нищо не се отличава от боко, цвъко и шкембе войвода, един дол дренки са

ОЩЕ ЕДИН ОТ КРЪЖОКА....

Да ги видим такива като Цацата, Каскета, Буда-та, Ментата......

Не го ли е страх от Божието наказание??? Ще гори в Ада

Неговите богове са парите и властта

Специализираният съд дали е съд? В смисъл на независимост... Такива съдилища имаше в началото на комунизма. Герб си ги създаде през 2010 на принципа копи -пейст от ранния комунистически период....

Съд е ( подлога )

Браво Цацаров, дръж здраво!!!

Както ''здраво'' държеше и при обвиненията си та ЕДИН престъпник както се перчеше не стигна до реално обвинение за затвор ама бая обезщетения платихме за тази му ''здравост''..

Колко е удобно да си престъпник и издател едновременно. Когато те набарат за криминалните ти деяния, започваш да пищиш и да се оплакваш, че са нарушили свободата на словото.

Имаш медия- не означава, не плащаш данъци!

Айде и този почна да си отработва назначението.

Споровете за и против Прокопиев, за и против Божков, за и против Пеевски и т.н ... са тъпи. Няма добри и лоши олигарси. ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ СА КРАДЦИ Това, че някой подарил 2-3 милиона за благотворителност, не ги прави добър. Това, че някой разкрил далавели на своите врагове, не го прави по-добър от тях

Влияеш, не влияеш, цацо, на 11 място от 180 си е "постижение" отвсякъде!

Чаткайте минусите - от "патриотични" подбуди несъмнено! Но защо не питате лоената топка какво свърши за 7 г. като главен прокурор? И тъй ли не видя монопола на една медийна империя, съсредоточила в себе си издаване и разпространение? Както не видя и инициалите Д.П. в едно мега дело, дето още се "чете" в съда!

вярваш на класацията на едно НПО, правена по данни на други сродни НПО- та. Сродни, означава , че ядат от една копанка.

Не ми трябват класациите на когото и да било, за да видя какво става в държавицата! В най-добрият случай наблюдаваме едно сервилничене към властта от страна на т.нар. "четвърта власт", която иначе е призвана да е "рупор на обществото", а не да целува задниците на силните на деня!

forever_young

Не думай! Борисов е най- оплюваният човек в държавата. След него е нарежда Радев. Това е доказателство, че има медийна свобода. В Геррмания не невъзможно да напишеш по адрес на Меркел такива неща. Българските медии са много по- свободни.

Мафията пише любовни писма?

Репортерите: "осъжда растящия политически натиск" Цацо: "- Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ е независим специализиран държавен орган, членовете на който се избират от Народното събрание на Република България." Български политически независими органи и съд, избирани и назначавани от "недосегаемите" Че си и вярват и даже обяснения дават...

за първи път виждам и чувам държава, в лицето на прокурор да влиза официално в обяснителен режим в стил "искрено и лично" на организации от този пит, които дори не са на съответното реципрочно институционално ниво:)))

Репортери без граници, Български Хелзински комитет, За да остане природа в България, Правосъдие за всеки, Америка за Бълхария, Системата ни убива ... Това е нашето "гражданско общество". Удивително е колко много хрантутници са отглеждани с цел дескридитирането на държавата и спъването на работата й. За тези хора няма ли криза?

Като ръсиш глупости по адрес на гражданското общество, вземи погледни политиците и магистратите ни - Виж Цацата, Каскетя, Данчо Ментата, Буда, Шкембе-войводата, Цецо-крадецо, Цецка, Мултака.... и комунистите и тях (не съм ви забравил)

Тях ги гледаме достатъчно, ясни са. Тук говорим за чистата като сълза и гласовита "алтернатива".

ще трябва да се явят в съд и да дават показания под клетва- нещо, което те не искат. А защо не искат, всеки сам да си отговори. За това им е по- лесно да хвърлят обвинения в медиите. Цялата либерастка медийна машина е впрегната да ги защитава. А най- лесно е да се обжалва едно решение в съда.

Няма решение на съда. Има наказателно производство. Това е гадното на КОНПИ, че вземат нещата на хората без съдебна заповед.

Стига Прокопиев да има дупе, а не само да реве по неговите медии! Реването в собствените медии е все едно ученичка да се оплаква на класната!

Правилно Цацаров. Тези лъжливи репортери без граници оклеветяват държавата.

И тоя стана ''писателстваш'' че вече е тежко да се работи с това телосложение:))))) Само дето ''решението'' на съда се знае как се взема в България... Главен прокурор дето за 5 години НЕ вкара едно валидно обвинения въпреки пиар акциите си при обвинението, който предсрочно седна на стола на този дето вместо консул трябваше да е в затвора саде в България може да просъществува.

най ме кефи ;гражданската конфискация ; от името на загрижените граждани с бездънни джобове , защо ли са бездънни ? ами там потънаха пеннсионите фондове ,европейските субсидии , ДДС то и труда на 3 000 000 българи за последните 30 години

В България тези съобщения станаха известни още същия ден, след публикация в "Дневник" със заглавие "Репортери без граници" осъди растящия политически натиск срещу "Дневник" и "Капитал" А щастливо самоубитият журналист във Варна не бе отчетен от "Репортери без граници"

За Кьовеши сте селските дебили, криещи данъци и осигуровки.

Сельо, като ти чета комплексарщината, ако не ти, то майка ти и баща ти сигурно скоро са "закачили опинците на пирона", ако се сещаш кого цитирам? Така че по добре не вмирисвай форума на лук!

Само галош пълен може да се засегне от моя пост. Само сельовците криете осигуровки и данъци и май си такъв. Нямам нищо против да си свалим гърбовете на личните карти, макар досега всички при тази подкана да се криете като мишки. Че да видим кой мирише на лук.

Червените мърши да почват да плюят по г-н Цацаров.

NeXu s, с писанията си винаги разбиваш тъпомера!

По-скоро ти го разбиваш, червена селянке. В нито един от твоите постове не съм видял аргумент или довод. Само обиди. Както и сега. Та, кой викаш, че чупи тъпомера?

Цаца, гола вода си! Как един държавен орган може да е независим и от кого? Локумите ви все още минават в България, но в Европа трудно! Всички сте за при Кьовеши! А дано!

Хаха. Някакъв кретен, търкащ палубите, седнал да оценява хора с образование!

Явно не познаваш функциите на боцмана, но нали си селско момче ...

Явно не знаеш български език, но нали си тъпо парче - простено ти е.