17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kakво ви става бе хора? 3a kъде бързате? В Ада място има за всички!

Триите, да ви сера на гумичката

После ще видите тези снимки за събития в усрайна.

Бързали са на майка си за шибания гъз ебан. За съжаление не са успели да се заврът в ануса и навреме и са се пръкнали като идиоти.

ми се наложи тази година да карам от там, автомобилът е нов, мощен....Но повече няма да стъпи нито той, нито аз на тази т.нар. "магистрала", където всеки селяндур те изпреварва откъде ли не, фучи бясно, демонстрира селянията си, никой не спазва никакви ограничения, не му пука от никакви камери и колкото и да се дърпаш в дясно, просто нямаш шанс - рано или късно ще те бастисат!!! За това плащам и на разкапаната държавна структура, да си разбивам джантите по пукнатини, дупки и разпарчетьосани участъци, "отремонтирвани" в различно време с различен материал.....Край ! Обръщам волана и посдоката е противоположна - идете да покарате във Франция или особено в Германия, да се насладите и на природа, и на качество, и на колата си, стига да може да вдигне изискващите се километри, че иначе пречите, ще ви отбият и глобят. Там хората за щастие мислят нормално, т.е. обратно на тукашните билетопроверители и събирачи. А какво е средното ниво на "водачите" - можете сами да видите и прочетете в тази статия.....И тепърва ще пълнят страниците, блъскат се като говеда барабар с каруците едно в друго, пък който оцелее...Пфу, и това майка го е раждала!

Няма ли видо от самата катастрофа? И не мога да разбера - сума ти коли минават или стоят и чакат. Ако всеки извади пожарогасителя, ще удавят горящите автомобили в пяна. Обаче всички стоят и гледат сеир и никой не си мърда пръста да помогне на ближния!

Един подобен серсемин едва не ме премаза вчера, а днес заради тези шапшали се тътрих четири часа от София до Пловдив Добре че няма жертви, в края на краищата, дано са поука за някои

Единствено бих помогнал на невинният в такава ситуация, но не би било ясно в суматохата кой е че да му помогна. За пилота на истребителя бих долял още бензин да изгори хубаво.

СМОТАНИТЕ ВИ КАРУЦАРСКИ ПЪТИЩА ИМ КАЗВАТЕ МАГИСТРАЛИ, НАЛИ?

Не...на каруцарите имвикате шофьори... Безсмъртни шофьори

Тва ако беше вмерисана тесла досега да са дали фира всички изпечени вътре

само веднъж тази година? Ами на теб ти трябва велосипед, а не нова, мощна кола.... Обществения транспорт също е добра опция