17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва ако беше вмерисана тесла досега да са дали фира всички изпечени вътре

СМОТАНИТЕ ВИ КАРУЦАРСКИ ПЪТИЩА ИМ КАЗВАТЕ МАГИСТРАЛИ, НАЛИ?

Не...на каруцарите имвикате шофьори... Безсмъртни шофьори

Един подобен серсемин едва не ме премаза вчера, а днес заради тези шапшали се тътрих четири часа от София до Пловдив Добре че няма жертви, в края на краищата, дано са поука за някои

Няма ли видо от самата катастрофа? И не мога да разбера - сума ти коли минават или стоят и чакат. Ако всеки извади пожарогасителя, ще удавят горящите автомобили в пяна. Обаче всички стоят и гледат сеир и никой не си мърда пръста да помогне на ближния!

Единствено бих помогнал на невинният в такава ситуация, но не би било ясно в суматохата кой е че да му помогна. За пилота на истребителя бих долял още бензин да изгори хубаво.

ми се наложи тази година да карам от там, автомобилът е нов, мощен....Но повече няма да стъпи нито той, нито аз на тази т.нар. "магистрала", където всеки селяндур те изпреварва откъде ли не, фучи бясно, демонстрира селянията си, никой не спазва никакви ограничения, не му пука от никакви камери и колкото и да се дърпаш в дясно, просто нямаш шанс - рано или късно ще те бастисат!!! За това плащам и на разкапаната държавна структура, да си разбивам джантите по пукнатини, дупки и разпарчетьосани участъци, "отремонтирвани" в различно време с различен материал.....Край ! Обръщам волана и посдоката е противоположна - идете да покарате във Франция или особено в Германия, да се насладите и на природа, и на качество, и на колата си, стига да може да вдигне изискващите се километри, че иначе пречите, ще ви отбият и глобят. Там хората за щастие мислят нормално, т.е. обратно на тукашните билетопроверители и събирачи. А какво е средното ниво на "водачите" - можете сами да видите и прочетете в тази статия.....И тепърва ще пълнят страниците, блъскат се като говеда барабар с каруците едно в друго, пък който оцелее...Пфу, и това майка го е раждала!

само веднъж тази година? Ами на теб ти трябва велосипед, а не нова, мощна кола.... Обществения транспорт също е добра опция

Бързали са на майка си за шибания гъз ебан. За съжаление не са успели да се заврът в ануса и навреме и са се пръкнали като идиоти.

После ще видите тези снимки за събития в усрайна.

Триите, да ви сера на гумичката

Kakво ви става бе хора? 3a kъде бързате? В Ада място има за всички!