Тренчев: Българинът - от "трапезен революционер" до "задклавиатурен Рамбо"

Европа в своя либерален модел се проваля, каза почетният председател на "Подкрепа"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пръв път съм съгласен с този човек. Но това не значи, че съм забравил участието му в Прехода, Приватизацията и всички злини, които е причинил на държавата.

и ний да кажем: "не завися от никого в тази страна", помниш ли? с кво право ни даваш ъкъл.

Иначе, верни неща, казани от кръчмарски синдикалист. Много му е "трудна синдикалната дейност", налага се да пие отлежало уйски редовно.

И това го говори човек, който целия си съзнателен живот е бил на хранилката! При това чужда и антибългарска!

антикомунисти,са бивши комунисти и мишки при Бай Тошо си е така.....че се борят за хранилката също е вярно. Така е защото обществото е потънало в собствената си мизерия в голямата си част,близките до властта която и да е тя са гръмогласни,с медиен ресурс и пари.

Това да го каже, но не на всеки дават трибуна, защо ли?

агент павлов от ДС пак се изряза, няма как роднина на гошо-тарабата да не говори за пиячка!

Празни мисли на един празен човек...

Глупости, обединението не е процес, който се осъществява от масата към върха. Хората се обединяват около личности, идеи и каузи. Стига сте винили българите, с нищо не сме виновни за това че загубихме своя суверенитет. България е притисната от вълци, които само чакат и най-малката следа от нестабилност да отхапят парчета от нея. Поради тази причина и поради загубата на втората световна война, всеки достоен българин е бил смачкан от олигархията, която властва. Тази олигархия е внедрена в държавния апарат до най-ниския чиновник. Поради това последния не работи, защото хората в него са политически коректни и нищо друго. Само че не всички избягаха, много българи останахме тук. Да не забравя тоя че на чашка и зад компютъра често се говорят истини и когато ситуацията позволи да се върши, това което им е на сърце на хората, за вас ще стане ... как да кажем... неподходящо. А такава ситуация ще дойде.

Я ходи си мери кръвната захар дърто... Загрижил де за Европа...

Направо ме е гнус да го чета и гледам този. Съучастник в убийството на бг народ.И да ме триете,и да не ме триете,всеки си го мисли за този. Сам се хвалеше как в амартамента на Луканов правили заговор да свалят Живков,и да визмат властта,и тогава са го назначили за синдикален лидер.

ИНТЕРВЮТО Е ОТПЕДИ ДНИ. А ТРЕНЧЕВ НИ КАЗВА, КАКТО ДРУГАРИТЕ СИ СЪПРАТИЙЦИ, ЧЕ СМЕ ДЕБИЛИ! ТОЙ ЗА ТОВА ИМА ТОЛКОВА НИСЪК РЕЙТИНГ КАТО ТЯХ...

ТО Е ТАКА, НО КАК ДА СВЪРШИМ НЕЩО САМИ И ДА ОПРАВИМ СЪЗДАДЕНАТА ПОМИЯ, СЛЕД КАТО ЗАКОНОДАТЕЛНО, ДОРИ И ДА ИСКАМЕ, НЕ МОЖЕМ ДА МАХНЕМ ОТ ВЛАСТ С ЧЕСТНИ ИЗБОРИ НИКОЙ. ПРОСТО ВИЕ ТАКА СЪЗДАДОХТЕ ЗАКОНИТЕ, ЧЕ ДА СЕ БЕЗСМЪРТНИ И ПОСЛЕ -НАРОДЪТ НЕ МОЖЕЛ ДА СЕ БОРИ. ЗАЩО ПОД БОРБА ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИРА РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЙНА. НЕ МОЖЕ ЛИ ПРОСТО ДА НЕ ИЗБЕРЕМ НИТО ГЕРБ, НИТО ВСП, НИТО ДСБ, НИТО ДПС-НЕ МОЖЕ, ЗАЩОТО ЗАКОНОВО ДОРИ И ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ, ВСЕ НЯКОЙ ОТ ВАС ЩЕ УПРАВЛЯВА

По принцип - правилни мисли! Обаче казани точно от Тренчев звучат по-скоро като определение за самия него!

С една дума : мошеник !

Българинът трябва да действа твърдо, отстоявайки своите права", каза д-р Тренчев в интервю за предаването "Преди всички". Той подчерта, че хората все са недоволни и критикуват всекиго, но чакат някой друг да свърши работата. Последно кое, другарю Тренчев? Правата ли да отстоява или да се захваща за работа за да може да си плаща сметките, както казва Ричи Блекмор.

Всички избори досега бяха честни, дори костинбродските. Никой не ги е оспорил в съда. Сънуваш.

ТРЕНЧЕВ - ОТ ПСЕВДОСИНДИКАЛИСТ ДО АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ!!! КЪДЕ СИ,БЕ ГУГУТКЕ ШАРЕНА?! ЗАТРИ СИНДИКАТИТЕ И СЕГА АКЪЛ ДАВАШ,ОТ АМЕРИКА ЛИ ОТ ТУКА ЛИ?! ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ КОЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА СИНДИКАЛЕН ЛИДЕР?! С КОЛКО ПОВИШИ ЗАПЛАТИТЕ, ОТПУСКИТЕ?! НЕЩАСТЕН ДЪРТ ПРЕДАТЕЛ!!!

Тренчев го помня още от Стара Загора - провален патоанатом, намерил си хранилка като преподавател.Същата пяна си беше и такъв си остана.

УЖ ДОКТОР, МНОГО МЕ РАЗОЧАРОВА! ПОНЕ ГО МИЛСЕХ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН! СЕЛСКИ БЕК!

Прав е Тренчев, прав е за жалост. Такива сме си :)) "Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви!"

Много си умен, няма що. Не вини България. Българите сме като всички хора по Света. Структурата на мислене навсякъде е една и съща, разликата е в съдържанието. Ако разбираш какво ти казвам, няма да се правиш на велик анализатор на българите. И това се отнася за всички дървени анализатори.

Прави ми впечатление, че с названието “почетен председател” в България се именуват едни от най-големите боклуци и (национални) предатели с претенции за величие!

Де да беше американски, ами той руски.

ТРЕНЧЕВ ОПРАВИ СЪЩО ПЪРВО СЕБЕ СИ! В АМЕРИКА ЖИВЕЕ,НАЛИ? ЗАЩО НЕ ОПРАВИ ПЪРВО ПРАВАТА НА РАБОТНИЦИТЕ,ПЪК ТОГАВА СЕБЕ СИ?! НАЛИ ТОВА НИ ПРОПОВЯДВА?! ДВОЕН АГЕНТ-ДС И ФАЩ!

Много ми е интересно този какво успя да свърши докато бе председател на КТ Подкрепа.Само си придава важности. Философ. Разобличителя

ВСИЧКИТЕ ВИ НОВИНИ СА ЗА ЧЕРВЕНИ МУТРИ! ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ! ЧАО!

Конкретно Тренчев е една от най-противните и отвратитени корумпирани личности и ДС доносник на техния перверзен т.н. преход към псевдодемокрация, и то при огромна конкуренция!

Поредната НПО-фекалка , ех Тренчев така ли си изкарвах сребърниците, изливайки жлъч и глусотия срещу българите. Поредния нелеп и жалък сащ-исаняк...

Не харесвам и не оправдавам Тренчев. Той е един от виновните за разсипията на България, но тав едруг въпрос... Но квалификациите "трапезен теволюционер" и "задклавиатурен Рамбо" напълно ни подхождат, за съжаление :(

jingiby

На българина като му кажат истината в очите и му става лошо.

Това нещо е писано през друго време и за други хора. Хайде престанете да вадите отделни цитати от контекста.

Друго време-да, други хора-да, но манталитета ни си е останал същия

Тоя дрът куманис, чии го крепи в Америка.

А в КАНЕСЪЕБЕ от Тупан Алкохолик до Помияр подмазвач на премиер

Тоз беше в ПУДкрепа бе.

мемоарите.....от прехода. Как се осъществи българската "революция"..... Кои бяха хората които я проведоха..... Без да кажеш А ...да почнеш азбуката от Г не е честно.

Тва "Чао!" всеки ден го пишеш. Всеки ден си тръгваш и на другата сутрин пак като въшливо куче отваряш да видиш "какво ново" са пуснали дир/БГ... Аре друм. И ти омръзна на нас.

Той беше един рушителите на държавността и поддръжник на престъпните Кобурги заедно с техните послушни и некадърни царски офицери!

не го харесвам въобще не много добро и точно определение за новата BG култура :-) и абсолютно си прав много боли за повечето от нас

Заслужена почивка при господарите - комунист не знам дали е бил, но беше агент на америнкаци със сигурност в 90-те на миния век.

НЕ,ЗАВИСИ КОЙ МУ Я КАЗВА! КОГАТО Я КАЗВА ИНДИВИД КАТО ТОЗИ,НАИСТИНА МИ СТАВА ЛОШО,НО ОТ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА МУ РАЗБИЯ МУТРАТА!!!

Кат е руски, какво дири в Америка - едва ли е резидент на ГРУ.

Знае се кои стават предатели - куманистите.

Г-не Тренчев Вие правихте СДСто едно време. Видяхте ли сега какво направихте. Те това направихте - мизерници, мизерници отвътре, мизерници отвън. Злоба, безхаберие, далаверджийство, бабаитлък, мързел, все някой друг крив - ама то това били народностни черти. Така е - обаче комунизма налагаше ценности, демокрацията наложи поквара и изкара всичко лошо на показ. Говорите за евронатовски ценноти, а изкарахте най-лошото от хората на показ. Провалихте се. Сегашната мутренска власт е избрана законно. Може би с огромни манипулации, но с избори. какво да правим - гражданска война срещу герб и патриотаците ли? Народът си е избрал некадърници и крадци - да си го яхат. Това е положението на демокрацията у нас. Младите не са виждали хубаво. Има млади дето на 500 лева мизерия в провинцията и викат евронатовски успех, те по-добро не са видели. Ама са малко младите и все по-малко. Бягат по чужбина от вашата демокрация. Не щат я , защото мутрафонския феодализъм у нас зоват демокрация. Вижте си синдиката също - хич го няма, въпреки, че другия голям е още по-зле напоследък. Фани единия, удри другия точно. Вземете се в ръце и направете нещо. Само без седесарите. Хеле оня Варненски боклук Ал. Йорданов дето едвам на нам си коя година влязъл в шуменския - махайте ги такива от очите ни, после шеф на пармламент, по-зле и от Цачева. Същия е Спас Гърневски - от кенефа извадени, държава ще ми водят. Вижте там Софиянски, Кошлука ако щете, посъберете се , има тоз-оня дето можеи нещо да опитате за последно преди да рухне България. С най-голямо уважение го казвам към вас. Не вярвам да направите нещо, но имате вина за поправяне все пак. КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕ - КОЙТО СКАЧА Е ДЕБИЛ !!! 45 ГОДИНИ СТИГАТ, СТИГАТ, КЕЛЕПИИРА НАШ Е, НАШ Е!!!

А колко "клавиатурни Рамбовци" виждаме тук....

Най-обичам изказванията на почетните председатели на партии и организации .

Истинските комунисти вЕрват в това което са, а предателите са си обикновените кариеристи, които се присламчват към поредната власт. Аз не съм и не съм бил комунист, и никога няма да бъда.

Това, че ходи в Америка, не значи, че е проамерикански. В Америка е пълно с руски милиардери и милионери, ама не са се поамериканчили. Това са новозабогатяли болшевики на гърба на бедния руски народ. Търчат в Америка да си харчат откраднатите кинти, щот там е готино и презадоволено и има всичко.

Тренчев пак дава акъл. Мисли, че сме забравили неговата роля за идването на този наш хал ?