Коментари - Тръмп забрани транссексуалните в армията | Днес.dir.bg

Тръмп забрани транссексуалните в армията

Доналд Тръмп официално сложи забрана за влизане в армията на транссексуални.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп забрани транссексуалните в армията | Днес.dir.bg

Коментари

АРМИЯТА ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА ЧУПИ КИТКИ, А ТОВА НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВЯТ ЧУПЕЩИ СЕ КИТКИ !

Че тез хора няма ли хич да имат веке армия?

Браво на Тръмп! Бог да го благослови! Това е по Божиите закони. Транссексуалните са пълни изроди и ако не се покаят( и променят ) ще отидат в ада, а там е.вечни мъки. Дано се покаят!

Дончо Трамп триабва да искара закон да спре да пласта лихва на печатаните пари, тогава Америка сте се оправи, Али баба и 40 разбоиника голт мен и Сакс сте полодеиат ако им вземиат печатницата за пари.

На какъв език се опитваш да се изразяваш?

На какъв език се опитваш да се изразяваш?

За тия добро или нищо защото трият

Ще останат без армия :)

Поредното потвърждение,че е агент на Путин. Колкото ще да се прикрива ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВЪТ СИ НЕ МЕНИ. Той посегна на най святото, на демокрацията. Той се обяви срещу различните, внасящи разнообразие и свежи идеи. По този начин преструвки се,че е срещу Русия на КГБ, той подковава устоите на демокрацията.

Да, бе, всеки гей парад е изключително показателен какво разнообразие и свежи идеи внасят - тресат голи задници и квичат колко са онеправдани. Като са толкова важни, къде са им изложбите? Къде са им научнно-техническите постижения? Къде им е приносът? Защо не говорят за Алън Тюринг, а вместо това трябва да им гледаме разврата по улиците на всеки гей парад? Причината е проста - 99% от тия са най-обикновени извратеняци, които имат нулев принос не само към наука и изкуство, но и към обществото като цяло.

И това потвърждава за мене, че не знаеш на кой свят живееш, ама изобщо. Тепърва има да се чудиш.

Ако един хомосексуален в армията вземе че си хареса някое снажно, мускулесто, синеоко и русокосо врагче, отиде та се не видя и жертвоготовност и клетва към родината. Свърши тя, любовта си е по силна ;)

У нас джендъри има в три секретни бази- драгалевци,сараите и позитано!

За сметка на това се изсипват чували с пари за виагра, на оригиналните мъже...щот не могат да вдигат самолета...

Тръмп не е "забранил" а остави в сила действащата забрана. Обама беше обещал на трансексуалните в САЩ че ако трансексуалността отпадне от списъка на психичните заболявания, нещо за което се надяваха че ще се случи през тази година, ще им разреши да се "разконспирират" и открито да служат в армията;)

Ами сега? Лош Тръмп, лош, лош...

Тръмп забранява транссексуалните в армията, а в рассийская армия не можеш да различиш визуално мъже ли служат или жени ха...ха...ха... 80% процента от младите руснаци бягат в Западна Европа и Америка, затова руските генерали дават мило и драго да попълнят армията си с транссексуални. ха...ха...ха... Така де , между ученията трябва да има и по някоя и друга оргийка с тези дащни солдати.ха...ха...ха.. Пък хеле като ги пуснат да се бият в Афганистан ще обезоръжат на момента афганските контри. ха...ха...хаа...

Правилно .

праим ний са у Еуропата с нашите "евроценности"?

А в Русия закона какъв е?

Не съм наясно с армията на СССР как е - там има ли забрана за транс...

Не, там забраната е само за нормални.

Хаха всички веднага се сетиха за Щерев :)))

в Европа отчяно се нуждаем от човек като него.

Абе тук по крайбрежието, след като маса руснаци изкупиха имотите и ние имаме нужда.

Поне нещо умно. Трябва да забрани и пе*алите.

valentor

бай Тръмп + всички от войската и секюритито

Свърши се с военната кариера на Щерев!

Той затова не си признава открито.

Щерита е в траур!

След тая новина някои всеобщи познайници тука са в траур, като Ще.ев.

браво. Всяка жаба в гьола си.

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". В САЩ И ЕС ИМА ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

Сакън, къв е гаден тоя Тръмп! А останалите 50-сетина пола ко ше ги прай?!

Само така, бай Дончо ! Нямат работа с оръжие. Бива ги в други области - изкуство, фризура, козметика, песни и танци !

Тоест никой протестър не може да служи на Родината???? ОСТАВКА БЕ!!!!

Само така, бай Дончо ! Нямат работа с оръжие. Бива ги в други области - изкуство, фризура, козметика, песни и танци !

Ще пишеш едно и също през 10 минути. Съшо така, тези, които искат да са в армията, ама не си знаят пола го правят по собствено желание, тоест го искат, а не са задължени. Така че той не им спасява живота, а им пречи да бранят честта на родината, и това е причината те и техните защитници да го критикуват. Иначе и аз напълно подкрепят решението му. Това са болни хора, които трябва да се лекуват, а не да им се дават смъртоносни оръжия.

Georgi

тези, които искат да са в армията, ама не си знаят пола го правят по собствено желание, тоест го искат, а не са задължени. Така че той не им спасява живота, а им пречи да бранят честта на родината, и това е причината те и техните защитници да го критикуват. ================== В голямата си част това въобще не е мотивацията за постъпване в армията им. Пентагона плаща за смяна на пола. Плаща за операции на очи с всякакви недостатъци. Плаща за операции на хернии, операции на проблеми със сухожилия и мускули. Т.е. в момента Пентагонът е клиника за лечение на хора, чиито проблеми не биха им позволили дори да се приближат до входа на коя да е армия по света, не да стават офицери и служещи

Каква загуба!!! Сега как CNN ще заснеме на севернокорейски плаж десанта на озверели рейнджъри-травестити, от чиито ентусиазъм дори скалите се разсипват на мек като коприна пясък?

Този изрод вече прекали! Още в понеделник трябва да започне процедура по импийчмънт!

Е кво, щом им се налага операция, значи са болни. Тогава как да бъдат приети да стават военни?

То добре, ама с кого ще плаши Ким северния? Дрруго си беше CNN да предава от корейски плаж десанта на озверели транссексуални рейнджъри, от чийто вид дори скалите стават на пясък...

чист расизъм

Коя е расата ?

Май здравият разум се завръща в Америка. Крайно време е нормалното да стане модерно. Нормално е мъжете да харесват жени, а жените мъже. А гейове и лесбийки не са желани в армията.

Е та, то остана ли нетранссексуален говедар? Всички говедари са със силиконови бозки и с хой.

бозките им не са силиконови, а лоени :D

Тръмп е страхотен, защото е за едно нормално общество

Всъщност става дума за пари. Трассекуалните са наистина сбъркани хормонално мозъка им е обратен. И ако не си сменят пола се побъркват и се самоубиват в повечето случаи. Изключително редки са: 1/100000. Но с изпозване на определени пластмаси, инсектициди и препарати за мишки са около 7 пъти повече. Като всяка болест се покриваше от здравните застрахавки. Операцията струва около $80000 а хормоните след това са около $1000 на месец. Освен това имат повишен риск от инфекции, Спин, депресия. Изобщо са добър бизнес. С Обамакеър обаче има много транс, които не плащат. Миналата година гей НПО тата, които изпозват хомосексуалните за постигане на политическите си цели, по искане на застрахователите постигнаха огромен "успех": записаха поправка че транссексуалността не е болест. С това спряха парите на транссексуалните и те сами трябва да си плащат. Освен ако не написано изрично в засграховката или ... не са военни... И тъй като са наистина болни тръгнаха да стават войници. Само дето не са много много физически годни. Е ако трябва да плищаш на някой $1000 в повече, като не става за нищо без инжекция тестестерон и не може да му кажеш нито че е болен, камо ли да го уволниш, логично е да не го наемаш.

обаче на тръмп много му отива новата прическа

време беше...!!! писна ни от глави в стил ,,като тиква в бостан,,...!!!

по добре

трябва такава забрана за държавната администрация, полиция, съд и прокуратура

Я гледай ти, ами къде остана толерантността към сексуално различните и т.н . . . .изобщо с правата на човека . . . "въпроса се основава на серия от съображения по националната сигурност . . . . Ами прав си е и е време да се говори "право куме в очи" . . . . Даже бих посъветвал и пишещите тук по отношение на "работата с децата със специални грижи, потребности", как в РОДИНАТА на ДЕМОКРАЦИЯТА е процедира (не че имам нещо против) и ще се разберат доста интересни моменти . . . .та Америка за България не само да ни пренаписва историчта, ами да пренася реални неща, а не имагинерни . . .

Аплодисменти!

Коментари - Тръмп забрани транссексуалните в армията | Днес.dir.bg

Тръмп забрани транссексуалните в армията

Доналд Тръмп официално сложи забрана за влизане в армията на транссексуални.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп забрани транссексуалните в армията | Днес.dir.bg

Коментари

АРМИЯТА ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА ЧУПИ КИТКИ, А ТОВА НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА НАПРАВЯТ ЧУПЕЩИ СЕ КИТКИ !

Че тез хора няма ли хич да имат веке армия?

Браво на Тръмп! Бог да го благослови! Това е по Божиите закони. Транссексуалните са пълни изроди и ако не се покаят( и променят ) ще отидат в ада, а там е.вечни мъки. Дано се покаят!

Дончо Трамп триабва да искара закон да спре да пласта лихва на печатаните пари, тогава Америка сте се оправи, Али баба и 40 разбоиника голт мен и Сакс сте полодеиат ако им вземиат печатницата за пари.

На какъв език се опитваш да се изразяваш?

На какъв език се опитваш да се изразяваш?

За тия добро или нищо защото трият

Ще останат без армия :)

Поредното потвърждение,че е агент на Путин. Колкото ще да се прикрива ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВЪТ СИ НЕ МЕНИ. Той посегна на най святото, на демокрацията. Той се обяви срещу различните, внасящи разнообразие и свежи идеи. По този начин преструвки се,че е срещу Русия на КГБ, той подковава устоите на демокрацията.

Да, бе, всеки гей парад е изключително показателен какво разнообразие и свежи идеи внасят - тресат голи задници и квичат колко са онеправдани. Като са толкова важни, къде са им изложбите? Къде са им научнно-техническите постижения? Къде им е приносът? Защо не говорят за Алън Тюринг, а вместо това трябва да им гледаме разврата по улиците на всеки гей парад? Причината е проста - 99% от тия са най-обикновени извратеняци, които имат нулев принос не само към наука и изкуство, но и към обществото като цяло.

И това потвърждава за мене, че не знаеш на кой свят живееш, ама изобщо. Тепърва има да се чудиш.

Ако един хомосексуален в армията вземе че си хареса някое снажно, мускулесто, синеоко и русокосо врагче, отиде та се не видя и жертвоготовност и клетва към родината. Свърши тя, любовта си е по силна ;)

У нас джендъри има в три секретни бази- драгалевци,сараите и позитано!

За сметка на това се изсипват чували с пари за виагра, на оригиналните мъже...щот не могат да вдигат самолета...

Тръмп не е "забранил" а остави в сила действащата забрана. Обама беше обещал на трансексуалните в САЩ че ако трансексуалността отпадне от списъка на психичните заболявания, нещо за което се надяваха че ще се случи през тази година, ще им разреши да се "разконспирират" и открито да служат в армията;)

Ами сега? Лош Тръмп, лош, лош...

Тръмп забранява транссексуалните в армията, а в рассийская армия не можеш да различиш визуално мъже ли служат или жени ха...ха...ха... 80% процента от младите руснаци бягат в Западна Европа и Америка, затова руските генерали дават мило и драго да попълнят армията си с транссексуални. ха...ха...ха... Така де , между ученията трябва да има и по някоя и друга оргийка с тези дащни солдати.ха...ха...ха.. Пък хеле като ги пуснат да се бият в Афганистан ще обезоръжат на момента афганските контри. ха...ха...хаа...

Правилно .

праим ний са у Еуропата с нашите "евроценности"?

А в Русия закона какъв е?

Не съм наясно с армията на СССР как е - там има ли забрана за транс...

Не, там забраната е само за нормални.

Хаха всички веднага се сетиха за Щерев :)))

в Европа отчяно се нуждаем от човек като него.

Абе тук по крайбрежието, след като маса руснаци изкупиха имотите и ние имаме нужда.

Поне нещо умно. Трябва да забрани и пе*алите.

valentor

бай Тръмп + всички от войската и секюритито

Свърши се с военната кариера на Щерев!

Той затова не си признава открито.

Щерита е в траур!

След тая новина някои всеобщи познайници тука са в траур, като Ще.ев.

браво. Всяка жаба в гьола си.

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". В САЩ И ЕС ИМА ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

Сакън, къв е гаден тоя Тръмп! А останалите 50-сетина пола ко ше ги прай?!

Само така, бай Дончо ! Нямат работа с оръжие. Бива ги в други области - изкуство, фризура, козметика, песни и танци !

Тоест никой протестър не може да служи на Родината???? ОСТАВКА БЕ!!!!

Само така, бай Дончо ! Нямат работа с оръжие. Бива ги в други области - изкуство, фризура, козметика, песни и танци !

Ще пишеш едно и също през 10 минути. Съшо така, тези, които искат да са в армията, ама не си знаят пола го правят по собствено желание, тоест го искат, а не са задължени. Така че той не им спасява живота, а им пречи да бранят честта на родината, и това е причината те и техните защитници да го критикуват. Иначе и аз напълно подкрепят решението му. Това са болни хора, които трябва да се лекуват, а не да им се дават смъртоносни оръжия.

Georgi

тези, които искат да са в армията, ама не си знаят пола го правят по собствено желание, тоест го искат, а не са задължени. Така че той не им спасява живота, а им пречи да бранят честта на родината, и това е причината те и техните защитници да го критикуват. ================== В голямата си част това въобще не е мотивацията за постъпване в армията им. Пентагона плаща за смяна на пола. Плаща за операции на очи с всякакви недостатъци. Плаща за операции на хернии, операции на проблеми със сухожилия и мускули. Т.е. в момента Пентагонът е клиника за лечение на хора, чиито проблеми не биха им позволили дори да се приближат до входа на коя да е армия по света, не да стават офицери и служещи

Каква загуба!!! Сега как CNN ще заснеме на севернокорейски плаж десанта на озверели рейнджъри-травестити, от чиито ентусиазъм дори скалите се разсипват на мек като коприна пясък?

Този изрод вече прекали! Още в понеделник трябва да започне процедура по импийчмънт!

Е кво, щом им се налага операция, значи са болни. Тогава как да бъдат приети да стават военни?

То добре, ама с кого ще плаши Ким северния? Дрруго си беше CNN да предава от корейски плаж десанта на озверели транссексуални рейнджъри, от чийто вид дори скалите стават на пясък...

чист расизъм

Коя е расата ?

Май здравият разум се завръща в Америка. Крайно време е нормалното да стане модерно. Нормално е мъжете да харесват жени, а жените мъже. А гейове и лесбийки не са желани в армията.

Е та, то остана ли нетранссексуален говедар? Всички говедари са със силиконови бозки и с хой.

бозките им не са силиконови, а лоени :D

Тръмп е страхотен, защото е за едно нормално общество

Всъщност става дума за пари. Трассекуалните са наистина сбъркани хормонално мозъка им е обратен. И ако не си сменят пола се побъркват и се самоубиват в повечето случаи. Изключително редки са: 1/100000. Но с изпозване на определени пластмаси, инсектициди и препарати за мишки са около 7 пъти повече. Като всяка болест се покриваше от здравните застрахавки. Операцията струва около $80000 а хормоните след това са около $1000 на месец. Освен това имат повишен риск от инфекции, Спин, депресия. Изобщо са добър бизнес. С Обамакеър обаче има много транс, които не плащат. Миналата година гей НПО тата, които изпозват хомосексуалните за постигане на политическите си цели, по искане на застрахователите постигнаха огромен "успех": записаха поправка че транссексуалността не е болест. С това спряха парите на транссексуалните и те сами трябва да си плащат. Освен ако не написано изрично в засграховката или ... не са военни... И тъй като са наистина болни тръгнаха да стават войници. Само дето не са много много физически годни. Е ако трябва да плищаш на някой $1000 в повече, като не става за нищо без инжекция тестестерон и не може да му кажеш нито че е болен, камо ли да го уволниш, логично е да не го наемаш.

обаче на тръмп много му отива новата прическа

време беше...!!! писна ни от глави в стил ,,като тиква в бостан,,...!!!

по добре

трябва такава забрана за държавната администрация, полиция, съд и прокуратура

Я гледай ти, ами къде остана толерантността към сексуално различните и т.н . . . .изобщо с правата на човека . . . "въпроса се основава на серия от съображения по националната сигурност . . . . Ами прав си е и е време да се говори "право куме в очи" . . . . Даже бих посъветвал и пишещите тук по отношение на "работата с децата със специални грижи, потребности", как в РОДИНАТА на ДЕМОКРАЦИЯТА е процедира (не че имам нещо против) и ще се разберат доста интересни моменти . . . .та Америка за България не само да ни пренаписва историчта, ами да пренася реални неща, а не имагинерни . . .

Аплодисменти!