Абауд планирал атака срещу евреи и училища

Организаторът на парижките атентати Абделхамид Абауд е планирал и удари срещу еврейски обекти, както и да разстрои училищната и транспортната система.

Обратно в новината

Коментари - Абауд планирал атака срещу евреи и училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като погледнеш, половината терористи в Сирия са европейски, американски и руски граждани.

Нерде Мароко, нерде Белгия, нерде Сирия! Ама не! - всички вкупом искат да бомбят Сирия. А терористите, които отдавна присъстват в Европа, Африка, Америка, Русия? За тях социални, джамии и толерантно отношение, а за Сирия бомби! После някой да не си изненада, че този Абдул има 25 братовчеда!

И как така ще нанесат щети на евреи? Нали виждам как евреите и Американските евреи подкрепят негласно ИДИЛ..... Много ми е странно и комично. И защо мисля така, ами защото за Иран който е на хиляди километри от тях пропищяха за ядрени ракети, които "евентуално биха ударили Израел", а ИДИЛ е на стотици километри от тях и ни вопъл ни стон, все едно ги няма терористите..... не са направили и една бомбардировка/ както това беше на други места/..... не ги слушайте какво говорят, гледайте какво вършат!

Преди да се прехласваш по конспиративни теории, които винаги са много сладки и лесни за възприемане, и винаги използват някои реални факти, но вече друг е въпроса как ги тълкуват... вземи първо се информирай и се запознай подробно с историята на Близкия Изток, и за същността на Израел, юдаизма, исляма и християнството (да, знам че това е доста трудоемка задача, но без нея не е възможно да отсъдиш дали една конспиративна теория е вярна или не), и тогава ще ти стане ясно защо Израел предупреждава и се противопоставя на Иран, а не казва нито дума за ИД.

Вие тоя кат го гледате-ми той леко на идиот бие.Едната била от приемно семейство,сменяла купони,мъже,наркотици-и хоп съ взривила,тоз и братята му пак от никво семейство,бил в затвора,и той бие на умствено недоразвит.Това са разработени от службите отрепки на обществото.Единствено което се е търсило е да са араби и с арабски имена.Другото всичко си е на службите.Тоз Ауд,дето мяза на луд,летял до Лунта,искал да убие Натаняху,Обама,Меркел и Плевнелиев.Кой ще ме обори.Ние първо не знаем дали този изобщо съществува,колко му е акъла ,а и присъствахме какво е говорил.Всява се страх в сърцата на хората.

Я, братчеда са му дали отпуска ;-)

врейските да не са по-различни от а ефренските, руските, германските или българските?! хазарите пак се опитват да се правят на специални

какви са тия ,рамбо ,агент 07 и какви ли не . момчето изглежда малко улаф на снимката , ама няма стигане, абе народен артист ,може да е отишъл вече в холивуд да снима

Този на снимката е един изпълнител, никакъв организатор. За съжаление, САЩ успяха така да направят, че европейци да са против европейци, араби срещу араби и т.н. Жалко, светът е изправен пред колапс!

Добре, че намериха някакво смотано цигане, което е виновно за всичко. Важното е да ни посочат виновен, за да не се запитаме защо европейските политици съдействаха на американците в разрушаването на региона и предизвикването на войни около Европа. Що ни трябваше да унищожаваме Ирак, Либия, Сирия, Украина.

Това, не може, всеки, да го прави ! Сега си го спомних, че, той беше в моя курс на ВИИ "Крал Мас" баба Тудорка

Абауд планирал? Тоя олигофрен от снимката? Нали не мислите, че ви вярваме? А ДИР?

Лесно е да си мислиш за един Абауд. Но, медам е месьо, Абаудовците край вас са вече легион. Лозунгите за свобода, равенство и братство никак не са универсални. Трябва да се преучвате.

И МУ ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ В БЛАГОРОДНОТО ДЕЛО!!! :) ОТ СЪРЦЕ! :)

Вчера четох, че 13000 емигранта от Румъния и България били голям проблем за Англия. А за милионите пакистанци, араби, негри и подобни - нито ред.

Абе тоя съм го виждал поне три пъти, в автобус 79, винаги е без билет и винаги яде бой.

Най -големите врагове на човечеството са страхът и неспазването на Божиите закони и принципи. Тези врагове унищожват щастието и живота.

Kаним такива като него и останалатa сган в ДЕ....Бухенвалд е отворен отново ;)

У нас, това го прави една пищна, префтасала дама: Ваня, Кастревата! Усмифката Й се разлива от синия екран и предизвиква растройство в Системата!

Не е лошо, по този повод, да се изплатят едни 100млрд., на първо време, компенсации на евреите по света и у нас.

Не съвсем, но поне 50:50 !

Къде изчезна темата за конфликта между Русия и Турция?

Всъщност, "Абауд" не е реална личност - това е аватар на един от отделите на ЦРУ, отговарящ за Централна и Зап. Европа. Тъй, че най-многото, което може да се очаква е да му хванат виртуалните цървули. Или, ако не решат да го убият виртуално, в някоя пригранична на Саудитска Арабия зона. "Бин Ладен" пък, беше аватар на отдел на ЦРУ за Центр. Азия.

Защо публикувате постовете ни избирателно? Силно съм разочарован от Дир.бг. Може да публикувате проруски постове безспирно, дори съдържащи явни цинизми, например думи като "еврогейци" и т.н. , но други постове публикувате с огромно закъснение или въобще не публикувате. Явно сте участници в хибридната война на Русия.

Добре е да не се публикува снимката на този изрод...

Зависи, за кого.

До Администратора: Има ли смисъл изобщо да ви чета и да публикувам при вас, след като така или иначе не ме публикувате, или в най-добрия случай ме пубикувате след ден-два? Вероятно не е нужно да контактувам с вас, а с други медии, където да се похваля за скоростта на вашите УСЛУГИ.

Скучно ли Ви е?

Този мангал е арабския вариант на Митко Палаузов

Ако беше жив чичо Адолф, такива мангали щяха да бъдат прекарвани през комините на Бухенвалд априори, преди да станат джихадисти или там каквито са ислямски глисти.

Ако беше жив човека с мустачките този мангал би излетял през комина на Бухенвалд заедно със събратята си далече преди да се появи джихада.

Най-големия организатор на атентати срещу евреи е Ердоган, който остана с един приятел-САЩ. Всички други се отказаха от терористични актове срещу израелци и познайте кой им повлия-Путин. За това и Израел толкова неутрално стой в сирийския конфликт, защото осъзна, че Ердоган е реалната опасност. Света се надява точно Израел да повлияе на САЩ да отдръпне подкрепата си за Ердоган.

Къде я намериха тази снимка на голобрадо момченце, прясно напушено. Сигурно и не подозира завалията какви героични подвизи му приписват някои тайни служби...

Когато се даде на маймуните да управляват самолета, много скоро се вижда какво става! Наблдава се още едно явление на западната демокрация. Тя ви оставя да си говорите невежо ,каквото ви дойде на ум и да вярвате в него. Хубаво, нали има свобода. Обаче, не ви дава насрещно мнение и в затворените общности ,където грубата сила е авторитета, невежеството придобива измерения в сферите на ужаса. От такива общности е може да се очаква просветеност, а ужаси. Този ужасен убиец е озлобено момче, което няма никакъв шанс да стане просветен и някога да оцени какви са реалните достижения на европейската мисъл.Той я мрази от завист и неувереност, че може да бъде по- просветен. Такива като него има много у нас, но без религия най- често и има късмета, че те не се бият срещу него и роднините му.

"Където авторитетът е грубата сила", а невежеството и лесно манипулираният примат са заплаха за цяла една цивилизация. Защо никой не се усеща накъде отиват нещата - тенденцията за пълна забрава на всичко, което Европа хиляди години е постигнала като цивилизация, в замяна на полумаймунеци, които на всичко отгоре трябва да храним и дундуркаме.

ХАМОРЪЦУМЯН ВИЕ С ЕВРЕИТЕ СТЕ УГНЕТИТЕЛИТЕ!

Много ти е метила и цветните етери, драги! А ако не си пил, значи направо си за оплакване, защото смяташ , че със средновековни текстове може да ни баламосваш. Тия да ги пускаш на някоя коза, че може и да има полза от нея.

Там се научи и да говориш,така ли?Много си закъснял.

позор за цензурата на дпс в дира! която трие Корана в името на дпс и президента си...

напилси се вече,недей да е ключваш.:)то и аз не съм ътрезвен,и ако знаех как се пише,щях да ти напиша-не се поствай

ВИЕ СПАЗВАТЕ ЛИ КОРАНА, А СОЦИЛИСТИ НА МЕРКЕЛ И ОЛАНД НА ЗЛОТО? НЯМАШ ПРАВАТА ДА ТРИЕШ, ДЕБИЛ! НО ИМАШ ПРАВАТА ДА УМРЕШ, КАКТО НЕГЪРА ПЕДЕР-ДС ОБАМА!

84. И приехме от вас обет: Не проливате [един на друг] кръвта си и не се прогонвате [взаимно] от домовете си!. После, засвидетелствайки, вие потвърдихте това. 85. После се избивахте и прогонвахте от домовете им някои от вас, като си помагахте против тях с грях и вражда. И дойдеха ли при вас като пленници, ги откупвахте. А ви бе възбранено да ги прогонвате. Нима вярвате в част от Писанието, а в друга не вярвате? За онези от вас, които вършат това, няма друго възмездие освен позор в земния живот, а в Деня на възкресението ще бъдат подложени на най-суровото мъчение. Аллах не подминава вашите дела.

84. И приехме от вас обет: Не проливате [един на друг] кръвта си и не се прогонвате [взаимно] от домовете си!. После, засвидетелствайки, вие потвърдихте това. 85. После се избивахте и прогонвахте от домовете им някои от вас, като си помагахте против тях с грях и вражда. И дойдеха ли при вас като пленници, ги откупвахте. А ви бе възбранено да ги прогонвате. Нима вярвате в част от Писанието, а в друга не вярвате? За онези от вас, които вършат това, няма друго възмездие освен позор в земния живот, а в Деня на възкресението ще бъдат подложени на най-суровото мъчение. Аллах не подминава вашите дела.

абауде, защо така бе симпатяга? защо социалистите не можаха да ви интегрират и бǘие изливате цялата си злоба на нас, които ви плащаме дори билета до рая с девиците? а ние оставаме тука с вашето разрушение, кото е отречено от Корана! В Корана е записано, че угнетителите от ек са наверниците и меркел е невернуица, която се ебава с вас. защо ударите на неверниците са срещу вярващите, а ага? ще има наказания!

:)взех го лично,но не толкова,но като говориш за социализма-кажи ,кога тогава Европа имаше такива проблеми.Тогава проблемите и бяха-да дадем ени милиарди да бутнем комунизма.Сега комунизъм няма,но проблените и са ,да -дадем ли тези милиарди и защо?

момчето тамън бе интегрирано като нас с парите на уахабитите,! европейския халифат на ердоган в настъпление. всеки ден един европейски град е завзет от нас!!! браво ама меркел! браво на посер-ек а!!!

бой по кофата на дпс!

Щом Абауд се е хвалил как лесно е минал в суматохата през гръцката граница,то не е било за неговото физическо преминаване ,а че нещо е пренесал.И какво излезе,че един изперкал и желаещ възраждане на Османска та Империя или,на някакъв си халиват, и едни такива Абауди,могат когато си искат да разкажат играта на онази стара и мъдра Европа?Явно щом го правят -могат и то не защото са много умни,а защото онази страра и умна Европа вече,май ,нито е умна,нито е мъдра,но пък е стара,но не СУПЕР СТАР:( и не мислеща

Ислямска държава е създадена от САЩ и Исраел, да не е луд да нападне господарите си! Стига лъжи!

абе да ги гърмят! Треее си прост и тъп ама мнооо тъп да създадеш, обучаваш и после приемеш тая мързелива пасмина. То беше ясно и въпрос на време са случи нещо такова и ще има още напълниха цялата Европа по призива на оная откачена германска бабуля. Само назе не ни искат бегат като шейтан от тамян.

"Където авторитетът е грубата сила", а невежеството и лесно манипулираният примат са заплаха за цяла една цивилизация. Защо никой не се усеща накъде отиват нещата - тенденцията за пълна забрава на всичко, което Европа хиляди години е постигнала като цивилизация, в замяна на полумаймунеци, които на всичко отгоре трябва да храним и дундуркаме.

Да не би да е имал приятелка еврейка?

ходи да се мляска с Кадафито, се обърна към него с: - Мархаба братовчеде! Между евреи и араби няма антагонизъм. Мохамед е юдей. А за евреите....или добро, или нищо :)))

Та кой казва, че "цялото прогресивно човечество" и т.н. ? Това не е война между християни и мюсюлмани. Не точно.

Достоен водач на НСР.