Тръмп: На границата има разрастваща се криза. Фактите обаче сочат друго

Имигрантите без статут не са в тежест на икономиката, плащат данъци и извършват по-малко престъпления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко съм виждал статия, където всичка написано е лъжа. Кой мамите с тази либерастка пропаганда? Това за не ви е Америка? Никой не ви вярва на глупостите. Незаконните мигранти са престъпници извършващи десетки хиляди престъпления по статистиката на ФБР и не само не плащат данъци, дари подбиват надниците на нормалните граждани. Единствената причина да ги вкарват със стотици хиляди, е че гласуват за либералната нео-марксистка напаст. Браво на Тръмп, че си пази държавата и хората от тази напаст. Заврете си смешната пропаганда, където слънце не огрява.

Освен това на журналиста работата е да дава информация безпристрастно, не да взема страна. Добре са ви платили за статията. "Това не е вярно" четем в статията... не ви ли е срам бе? Не ви е работа да ми казвате ко е е вярно и кое не.

Дежурната пропагандна статийка спусната от НПО центъра. Считайте, че истината е точно обратната на написаното вътре. Снусна пропаганда всеки ден!!

Майко мила каква статия само!Толкова много глупости на едно място не бях чел от много отдавна. Ето няколко мой любими моменти от статията: "Имигрантите без статут не са в тежест на икономиката, плащат данъци " Като не са регистрирани в държавата и са като туристи как точно ги плащат тези данъци? "Друго невярно твърдение е, че повечето от хероина, който влиза в САЩ идва чрез незаконно пресичане на границата" И как това твърдение е доказано когато когато не съществува начин да се проверяват тези незаконно преминаващи?! "Те не са предлагали като компромис(демократите) стената да не е от бетон, а от стоманени прътове" Всъщност предлагаха следният компромис:ще се съгласят на стената ако президента даде статус на граждани на всички деца на имигранти тип "сънуващи" които са в страната заради родителите си,а не по свое съгласие!И какво стана Тръмп се съгласи,но демократите поискаха статут И за всички роднини на тези деца,което както се видя не мина!

И някак си в мъглата са пропуснали да кажата че по времето на Буш Младши оградата се охраняваше от военни които стрелят на месо, и пак по същото време бяха завършени участъците през които преминават най-много емигранти, а по времето на Обама финансирането на строежът на тази ограда стана част от бюджетът на Агенцията за национална сигурност защото на оградата, освен емигранти, започнаха да загиват и пазещите я федерални служители;)

Да напомним, че след изграждане на част от тази стена, шерифът на Юма рапортува 91% намаление на престъпността там! Да напомним също, че в предизборните митинги на Тръмп участваха 200 майки загубили децата си, убити от криминални нелегални мигранти. Все пак има и други разисквани варианти. Преди известно време сенаторът Тед Круз беше предложил за стената с Мексико да не се ползват пари на данъкоплатците, а просто да се намерят и изземат парите на мексиканската нарко-мафия. Сега се разбра, че дори Чък Норис подкрепил този план с име EL CHAPO (Ensuring Lawful Collection of Hidden Assets to Provide Order) и го предложил за обществено обсъждане. Несъмнено ФБР си има свои методи за откриване и изземване на парите на мексиканската мафия, а само Ел Чапо притежава поне 14 млрд долара.

от кога е новина, че Тръмп си измисля "факти"? ХА!

Не може да плащаш данъци ако нямаш американско ЕГН, а нелегалните мигранти нямат. Въпреки това, в някакъв незаконен указ тях от времето на Обама ги ползват за гласуване в южните щати, това е както неграмотните, цигани в България, които не могат да четат и пишат и са неизменно гласоподаватели на ГЕРБ... никога не са работили и плащали данъци, но после получават пари за гласуване и целогодишни помощи.... Нека напомним, че няма демократичен начин да накараш циганска общност да спазва законите, а съд и цивилизована демократична държава са безсилни срещу примитивни криминални елементи в гетото - например циганинът убил жестоко журналистката в Русе и досега не е осъден, а циганинът убил студентка във Велико Търново преди това беше в затвора за убийство, като имаше съмнения за още 2 извършени убийства... Престъпността в САЩ е може би 10 пъти по-голяма от тази в Европа, въпреки официалните цифри за около 3 пъти. Въпреки престъпленията не ги експортират, въпреки че например в Чикаго, някои квартали са като бойни зони....

Бил съм там и то като емигрант, СИН(сошъл иншурънс номбър) не можах да си извадя с какви ли не прийоми, с много зор си извадих ТАХ номер - за плащане на данъците(това не отказват, щом се отнася за плащане на данъци:-))Та единствения начин на този етап и време е само "Зелена карта" (официално) !!

Е предполагам,че за данъците на всякъде би било така,при това положение.Но до колкото до легитимната зелена карта нямаше ли изискване първо да те депортират и след това да тръгва процедурата по изкарване на такава? Като цяло все сложни процедури,които я някои вършат до край, я не.И предвид че има над 20 милиона души без статут нещата не изглеждат толкова хубави както статията иска да покаже.

Чудно как се пробутва за доказателство проучването на някакъв си "Cato Institute", а не се цитира направо статистиката на полицията и ФБР. Сигурно, защото въпросната статистика е изцяло на страната на президента?

Искам Тръмп да е президент у нас!САЩ ще направят оградата!Ще спрат мигрантите и ще защитят нац. си сигурност.Може да минат и през военно положение!Успех.Не мога да разбера ползата за Радев от обучението му в САЩ?

този тромпет лъже повече от наш герой-пожарникар

не можеш да разбереш щото ти е рядка сурватката,гарантирано за гербери

"Не може да плащаш данъци ако нямаш американско ЕГН" може и трябва - tax ID. това че не го правят е част от проблема. да, привличат имигранти които са еквивалент на нашите цигани. има и много свестни латиноси но те не са тези които идват напоследък. а иначе статията е поръчнкова на либералната преса и е пълна с изопачени факти и лъжи.

Грешката е вярна По малко хванати = повече преминали ..........

Откакто анализи и лични мнения на псевдо журналисти са новини

Истината няма значение, важното е да се пише против Тръмп, Путин, руснаците и да се пишат хвалебствия за "лидерите на свободния свят" Барак Обама и Ангела Меркел. А иначе имаме демокрация и свобода на словото. Но в определени рамки!

какъв Обама те гони? Още ли го сънуваш? Каква е истината? Ти знаеш ли я?

Този оранжев клоун сам по себе си е парадокс. На глупаците им трябват празни приказки, не факти и са готови да гласуват. и там е като тук...

Не разбрах амторът на статията Ясен Дараков е американски гражданин подкрящ Клитън или какъв го играе? Може да се напише абсолютно същата статия в защита на Тръмп. Основния въпрос е ПО КАКЪВ ПОВОД Дараков пише тази статия??? Взел е хонорар от демократите? Той е изявен демократ? или какво? хахаха СЕРИОЗНО НЕ РАЗБИРАМ? аз съм си прост и затова не разбирам ама може би Ясен ще ми обясни? Статията е повърхностна с няколко графики за красота, защо не напишат същата сатията в защита на Тръмп да има равнопоставеност! Копи пейст малко превод и хоп статия!

Оранжевият перчем, който ту е бил републиканец, ту демократ, ту реформист, само и само да се докопа до заветния пост не може да изненада никого вече с поредната си изцепка. Човекът просто толкова си може, обаче постът му прави много забележимо интелектуалното и политическото му безсилие.

Ох на дяда малкото булгаристанско рупорче на хилъри! Толкова с напънало горкото, чак диаграми сложило да покаже колко е прав... Абе някой да вземе да му каже, че хванатите нелегали може и да са намалели, но задържаните наркотици са с устойчив ръст от 10-15% всяка година!

А пък това -> Имигрантите без статут не са в тежест на икономиката, плащат данъци и извършват по-малко престъпления Ако може дарачето на хилъри да ми обясни как става ще пусна петиция да му връчат някой нобел за икономика...