Тръмп изтегля гвардията от Вашингтон, доволен, че всичко е под контрол

Американският президент предупреди, че националните гвардейци "може бързо да се върнат, ако е необходимо"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Сорос навсякъде е пуснал пипала

Тръмп е наредил и 9500 американски войници да напуснат Германия до септември, немските политици са като препикано мушкато, ха-ха... А ако ги прати в Полша, германците съвсем ще увяхнат...ама те предпочитат руския г*з

Еми европейските лидери и Трюдо му се смееха зад гърба на последната среща на Нато, сега ще се тръшкат... НАТО без Щатите е гола вода....

А в Россия кога?

и плаща. и плаща...

А НАТО освен да обслужва интересите на САЩ не се ползва за друго.

Тръмп е пич.

Мхм...когато му припари на задника "реши" да изтегли гвардията

и как точно му припари?

Нищо не можаха да му направят на Тръмп соросоидите и троцкистите и си подвиха опашките...

Тоя шибаняк Сорос хванал да се заяжда с Тръмп, а? Ти верваш ли си? А защо н е еПутлер примерно? Междо другото, защо няма протести в Русия? Там няма малцинства ли?

Значи, COVID 19 се оказа абсолютна лъжа и измама. Ако съществуваше наистина, тия протестиращи да са измрели като мухи...

до ц.ц.ц.ц (нерегистриран) Естествено, че Сорос мрази освен Тръмп,също така и Путин, и Си Дзинпин, и Ердоган, и Ел Сисси в Египет, и Орбан... Това самият Сорос го казва и го пише... Само, че...не навсякъде може да си "покаже рогата". Защото голем бой,арести и затвор ги чакат соросоидите, ако тръгнат да правят размирици в държавите управлявани от тези"диктатори"(според Сорос). Не,че не се опитаха и там де, ама много бързо им свиха сърмите...:)

до oi (нерегистриран) Напротив,точно обратното...на соросоидите им "припари под задника", че много бой изядоха от Националната гвардия покрай тия вандалски изцепки и грабежи. И решиха да го дават по-кротко...:)

А оня пъзльо от два месеца се е заключил в бункера и не иска да излезне. И за по-интересно разпусна цяла русия да не работи.

до здраствуй (нерегистриран) Няма да е скоро...Щото шубето е голем страх-нали знаеш... Що не пробват верно в Русия, или в Китай,или в Турция, а може и в Египет,и в Унгария също...нали са много "ербап"?...:)

до Чупакабра (нерегистриран) Аз пък се чудя защо Тръмп и Путин го бавят още, тоя дърт рептил...как може да не са му видели сметката досега...

Не остана нищо за разграбване в кварталите им в САЩ. А в Европа мина преброяване на грантаджиите от всичко НПО-та. хахах

до aha (нерегистриран) Ти пък все едно си бил в Русия да им"светиш" кой какво правил и кой къде се е скрил. Те самите руснаци не знаят кой двойник на Путин къде е, ти знаеш...:)

и четирите му двойници са добре известни.

Аре са сички камери от опосканите магазини да бъдат проверени и мародерите да ги приберат! Тогаз да видим кво ше има да става...

Има ли протест в България днес?

Хайде, Тръмпи, вземай следващия мандат и ги почвай. Много дълго западащите общества търпят дневния им ред да се определя от търтеи. Обгрижвани и отглеждани до степен да изнаглеят безогледно. А работещите са "свине" и "боклуци", защото отначало нямаха време да се занимават с глупости, а напоследък - защото са тотално игнорирани и ругани. Е, време е работещите да намерят време и да се позанимаят с тези "дискриминирани" хрантутници. И най-вече - с тези, които ги финансират, грабейки от нормалните. Крайно време е!

Байдън ли? Не е вярно. Мухълът изпълзя от някъде и даже подкрепи "справедливите протести".

и Байдън разпусна Русия да не работи?

В САЩ за 20 години дойдоха много отрепки допуснати от джендър-либералдемократите,и ме кефи как той ги мачка!

Това е истински мъж, президент и "леко-силов" дипломат... В България, откакто съществува като държава, всички висши институции винаги са били само КОЛОНИАЛНИ АДМИНИСТРАЦИИ. Без изключение до момента...

Няма за какво...

Нищо чудно! Генералите от ПЕНТАГОНА отказаха изпълнение на ПРЯКА заповед от Президента да изведат войската за борба с вандалите!?!? Това не говори в полза на Трамп!

не останах с такова впечатление от видяното по тивитата.

на власт идва геронтократията в най-кошмарния и вид. що така сте пропуснали да съобщите, че вече официално е одобрен за кандидат?

Други агенции съобщават за размирици.

и не само. Изкефи ме коментарът на Карлсон (не от покрива) за анархията. Имат и много читави журналисти.

доста подло се изцепи. и сегашният също се отметна, но по-"нежно".

Хахаха - Северно Мексико намери своя Горбачов.

видео как на площада цял отред на националната гвардия, която танцува в строй Макарена видео как едно онеправдано афро със святкащи белтъци убива с юмручни удари възрастен онкоболен на легло в дома му. цвят няма да споменавам, ясно. по темата - махат полицейсия час в Чикаго и в Лос Анджелис, сигурно и другаде. лека нощ.

Като заклеймяват, да заклеймяват всички причини за убийства. Там се стреляха и с автомати.

Сега остава да се докаже,че действията не са били от расизъм и всичкото изтърбушване и ограбване да видим кой ще плаща загуби?Гамените се снабдиха с Ролекси без пари,а полицията ги пази.Ако жертвата беше бял едва ли щеше да се вдигне шум.А цветнокожия гангстер ,хем доказано заразен още от април ,излязал навън,дрогиран,извършил нарушение,не се подчинява на полицейска заповед.Вижда се насилие,но дали полицая е мислил,че е заради цвета на кожата?Едва ли?И как се намери видеоснимач на точното място?От тук нататък ще е много трудно за полицията,цветнокожите ще им се качат на главата и ще си правят каквото си искат.

Хайде сега една " екскурзия" до родината на предците им.там ще са си най добре.Африка ги очаква!Гвинея,Сомалия ,Южна Африка и т.н.

ти ще си най-добре ако не бягаш от психодиспансера

Защото Израел стои зад него. А и в САЩ има доста израилтяни, та нещата са малко завързани за балансиране между доброто и злото.

Тъй - Тъй !! НЕ е защото си доволен , а ма хайде нейсе - ще ти повярваме , че " УЖ " си "доволен " !!!! В Бг има достатъчно НАИВНИЦИ и те ще ти повярват , но НЕ всички са такива !!!!

ММмм да да не си бял в Южна Африка, но там едва ли ще видиш черни да протестират против расизма

Либераст да праща някой в психодиспансер хахахахах