Засилен трафик по основните пътища в страната

Засилен е трафикът по основните пътища в цялата страна. Интензивно е движението и при входовете на София, съобщават от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Засилен трафик по основните пътища в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е новина, това го има по целия свят. Хората пътуват, ходят си по родните места по празници и се връщат там където работят. Търсите евтини сензации за да гледате сеира на тъпаците.

Те това е новина.

Хайде да се прибират, че стана скука. Няма кой да паркира като арабин в пустиня, няма кой да те засича, не се чува мекане и киекане, не хвърчат фасове от балконите, не си изхвърлят боклуците през прозорците. В неделя ми липсваше дрънченето на буркани от колите. Хайде идвайте си роби, че чорбаджиите са го натопорчили, почивните дни сега ще си ги отработите здраво, иначе ще изгорят духинговите играчки и ще трябва да пасете пак козите.

селянията по родните места ще е чудно.

Голяма журналистика брей. Едно и също нещо си го пишете от години. Да не забравите и в неделя да го постнете.

Нормално да има засилен трафик след празниците.Най-неприятното е , обаче че селяните се завръщат от родните си места в София носейки със себе си простотията и селянията си тук. А ,колко хубаво е в София по празниците ..........

Преди София да стане столица - какво е била?! Шопите да не са със синя кръв :) Кореняците да не се окажат дошли с партийни връзки или с брак по сметка?!

Българския шофьор не е виждал автомобилен трафик в България.