В пощите ще продават тото фишове, ще плащат печалби

В пощенските клонове вече ще се продават фишове за тотото. Тото пунктове ще бъдат открити и в станциите на метрото в София.

Обратно в новината

Коментари - В пощите ще продават тото фишове, ще плащат печалби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най добре е ибанички да почнат да се продават че лафка ми се пада малко далечко а сутрин трудно ходя ... и бозичка :)))

Ще започна да ирая тото, когато спрат да се падат по 3 двойки едвакви числа в тегленията. Егати случайността във всеки тираж има повтарящи се числа в тегленията!

И как ще става това. В пощата на кв. Банево Ст. Чолакова с едни пенсии не може да се справя, а ще я карате да приема, продава и изплаща фишове! Еле пък, ако и требва да полза и компутъра .....

Айдее на хазарта бедни ми народе....

Ако нищо не се прави- всеке си трае.Ако нещо, обаче се прави или възстановява се надава вой.

Ми то това не е правене. Само имитация е. Щото нищо не се създава, бре. Е, освен илюзии, де...

Далаверата да работи- и градския транспорт да продават фишовете- още рентабилно ще бъде.

Ама само в пощите ли.А в Lafka-та нема ли и там...

А на женичките работещи в пощите ще им плащат ли допълнително като тотаджийки или както преди, когато всеки клон на пощите беше и клон на Пощенска банка. Но не им плащаха банкерски заплати, а пощаджийски... Сега пак ли старта песен на нов глас?

Превърнаха ги на и аз незнам каво за 400 лева заплата на женичките работещи там, а в пощите където закриха голямия персонал и е останала по една за пощалион и за всичко.Тъпанари.

От пощите се иска само две неща. Да приемат пратки и да пратки или съобщения. Обаче как е в действителност. Носиш пратка, нямат опаковки, пликове, химикали за попълване на безброй формуляри. При получаване на пратката следите и се губят. Или липсва или изобщо не знаят къде е по трасето. Уведомленията се развяват някъде из паркинга пред блока. Оправдават се, че не можели да влязат. Е хубу де защо всички фирми за реклами могат да се доберат до пощенската ти кутия само Булпост не могат. Освен това вече пратки по света не се приемат без телефонен номер. Е звъннете поне на телефона да уведомите получателя! То много сложно. В Англия пощите ги използват за всякакви доставки. Документи, паспорти, банкови карти, шофьорски книжки. И никой от нищо не се е оплакал.

Това е така, защото Български пощи се занимава с всичко друго, НО НЕ И С ДОСТАВКА НА ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ...!!! А е така, защото бившите и настоящи шефове в БП направиха собствени куриерски фирми (КОНКУРЕНТИ НА БП), за които не е изгодно БП да е стабилна и да работи, а е ползвана само за източване...!!! Коя куриерска фирма прави доставки на пратки по селата или по отдалечените населени места?... И КОЯ ПОЩЕНСКА ИЛИ КУРИЕРСКА ФИРМА ПО СВЕТА ПОЛЗВА ЗА ДОСТАВКА НА ПРАТКИ И ИНКАСО ВЪНШНА ФИРМА НА БАСНОСЛОВНИ ЦЕНИ?...

Да ама в ОК вземат по 10002000 паунда а тук една чистачка по улиците взима повече за по малко време и без никакви отговорности.Всичко в това блато наречено БГ е сбъркано.И на тия които ще кажат/кото не им отърва/ 70% работят по задължение ако разбираш за какво ти говоря

През новата година ще има и данък 10% на печалбите над 3000 лв. 50% от залозите + 10 % от пеалбата ако се спечели по голяма сума. Яд ни беше на Дянков за десятъка в/у депозитите,но тези не само ,че не го отмениха,ами продължават да жонглират с измамените надежди на хората,да спестят някой лев за неотложни нужди или да спечелят от тотото. Надай се к*ре на пияни жни ?!

До кога Български пощи ще се изпомпват като от цунами от Цвъковата гербаджийска инкасова фирма ASP, таксуваща 1 км. на цената на Авиоотряд 28?... До кога служителите в БП ще работят като роби за мутрогерберастите от ASP?...

Този с минуса сигурно е Цвъки?... :::)))

Konstantin

Важното е че този с + си ти...

Ей Нещастник Пощите при никое управление не са били добре.Може и да си прав за тази фирма че е на някой от Герб но не хвърляй само върху тях вината.

За вас празници няма ли, нямате ли си п.... да си играете, ами пак хванахте моя и на Бойко. И като се занимавате с нас по -лесно ви го вкарват без интимен гел....

Страшна идея бате.... Много рентабилно-сигурно!!! И важна новина,нали??? Остава Катаджиите да продават парфюми по пътя и да подаряват кебабчета към всеки акт-платен на място.... ПрИмоция,прИмоция!!!!!!!!

Крадливо, грабливо като всичко в страната ни ! Няма друго тото в света, където на участницити да се връща във вид на печалби под 50 %. В управата се въдят само близки до властта мошеници. Играйте в чуждестранни лотарии. В Евромилион се връщат над 90 % от постъпленията като печалби. Има голям джакпот. А нашита са чиста проба мошеници !

До запознат с ТОТОТО Не съм запознат но съм на същото мнение.Не давайте доброволно пари на мафията

+++

Интересно къде са новите работни места, като ползват съществуващи клонове?

Е това ново ли е? Навремето в селата фишове се приемаха само в пощите.

Скоро,ще можем,да подаваме фишове и в градските тоалетни,май?!