Няма да проверяват високите декемврийски сметки за парно

От Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) не виждат основание да проверяват "Топлофикация София" заради по-високите сметки за парно отопление за декември.

Обратно в новината

Коментари - Няма да проверяват високите декемврийски сметки за парно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще въведете дистанционно отчитане на топлоенергията, водоснабдяване??? Вас питаме експерти от ДКЕВР. Дали сте чували такива неща или за първи път ще го прочетете сега.

Как ще ги проверява ДКЕВР високите сметки, нали те ги направиха такива през лятото. Новите помазани комисари доказаха лоялноста си към монополистите.

Крайно време е тази комисия -ДКЕВР да бъде разпусната.Тя и без това само узаконява и провежда грабителската политика на Топлофикация, енергоразпределителните дружества и ВиК. Коя фирма ако е на загуба с хиляди, а да не говорим за милиони няма да фалира както твърди Топлофикация. Та те надписват сметките на коректните ползватели, за да си вържат баланса. Като живеем в София не ядем доматите с колците. Ще подкрепя всякаква инициатива всички софиянци да спрат ползването на парно, за да видим тогава откъде ще крадат.

Като не виждат основание да проверят сметките и аз не виждам основание повече да плащам на мошениците от топлофикация!!!

Г-н Семерджиев, заплатата ти се плаща от моите данъци, а те съвсем не са малко. Кога ще ме защитите и мен? Стига само сте защитавали монополистите. Аз съм доволен от топлофикация - у дома е топло и сметките са поносими. За какво са ми топлинните счетоводиели? - идват ми сметки всеки месец, а на изравняването се оказва, че трябва да ми се възстановяват повече от 200 -300 лв. Защо? Защо топлинния счетоводител не ми плати лихвата върху парите за възстановяване? Електрото - хубаво смениха електромерите, но защо не поставят такива, които отчитат доставено напрежение 220-240 волта? Под това напрежение просто да не отчитат. Под това напрежение аз губя, а къде сте вие да ме цащитите?

Cофянци не далjaт нищо на топлофикация ,а министрите трябvаше да са в затвора за кражба . в тая дарjaва няма вече политици а проститутки министерски буклуци. не дарjaва а бардак.вскички министри и депутати да ги накаже господ един е тои.,

Ау,трогнат съм,че такса мощност ще бъде въведена най-рано от юли.Това е невиждан жест към потребителите от ДКЕВР.Насълзяват ми се очите чак.Предлагам да им здигнем паметник на мястото на паметника на съветската армия.

Колкото са ви верни сметките за парно толкова да сте живи и ДКЕВР и Топлотрафиканти! За октомври и ноември ни одрахте кожите, а за декември ще вземете на босия цървулите! Клетвите ми стигат престъпниците, мислете му!

Ха ха - значи най-после започнаха да влизат пари от Топлофикация в герб ! Няма значение колко са мачкани избирателите - важното е и Топлофикация и ЧЕЗ и Софийска вода и Телеком операторите да си плащат комисионните към управляващите, а в замяна могат да правят каквото си поискат с народа ! Къде си бе бойко - скрил се е като мишка щом има неприятности !

Ангел Семерджиев-посредник между криминалните електро, топлинно,газо разпределителни дружества и мутренското правителство.С една дума-цената се вдига и се разнасят куфарчетата.

Няма смисъл да има комисия за регулиране на енергията.Само чиновници,които защитават интересите само на монополистите. Не стига ,че сме най-бедни в ЕС, а имаме най-много чиновници на глава от населението.Да се криминализират кражбите на Топлофикация и топлинните "счетоводители" ?

"Не може да се очаква голям скок на водата...." - сега ще правим само малки скокчета, ама по-чести, че без комисионни как се живее, сал на една заплата, а...!?!?!

Един лицимер с друг само смениха, чии интереси защитава, на монополиста само!

Млъкнете и мрете, роби и слуги, на богаташите!

"В същото време, през декември от "Топлофикация София" предложиха да се криминализира кражбата на топлинна енергия. " Аз да попитам, а кога ще криминализират кражбите на Топлофикация и топлинните "счетоводители" ?

Обсъдено с кого бе,тикво брадата?

А ДКЕВР виждат ли смисъл да съществуват?