Смениха директора на Агенцията по горите

Инж. Тони Кръстев е новият директор на Агенцията по горите. Той сменя на поста Григор Гогов.

Обратно в новината

Коментари - Смениха директора на Агенцията по горите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на служебния Премиер!! Всякакъв достъп на ДПС до печалба ТРЯБВА да бъде осуетен!!! От времето на "царчето" до сега изсякоха горите в Б-я!!! Нека не забравя и бившите си съпартиици , чието "Правителство" в 12 без 5 мин. подписа един куп договори за държавни поръчки на протежетата си!! Да реже до дъно схемите им за кражби!! Без финансова сила ДПС и БСП ще се саморазпаднат!! Щом няма какво и откъде да присвояват те ще се опитат да се прилепят към други "вимета"!!!

ПОЗДРАВЯВАМ БЛИЗНАШКИ! да предприеме същите мерки и спрямо агенцията по храните тя също се управлява от дпс там нещата са абсолютно идентични уволниха над 50 човека професионалисти по същите схеми на дпс с тази разлика, че проф.моллов изпънителен директор и пламен лазаров зам.изпънителен директор е в огромен конфликт на интереси собственик е на най голямата фирма за търговия с препарати за растителна защита. моля ви проверете при нас в агенцията вуни от далавери и уволнения направете одит за да се убедите как само фирмите на дпс и на тия двамата с поставени лица печелят обществени поръчки, боноси , високи заплати само за техните новоназначения, плащане на адвокатски кантори агенцията да губи съдебни дела елате и проверете за да видите как се точи държавата преди една седмица уволниха директоката на растителна защита пак заради конфликт на интереси.

И не само при вас е така. Давам и жокер - да се провери дейността на ДИРЕКТОРА на Дирекция Правно нормативни дейности в самото министерство. Тук не просто вони, а направо не се диша!

ПОЗДРАВЯВАМ БЛИЗНАШКИ! да предприеме същите мерки и спрямо агенцията по храните тя също се управлява от дпс там нещата са абсолютно идентични уволниха над 50 човека професионалисти по същите схеми на дпс с тази разлика, че проф.моллов изпънителен директор и пламен лазаров зам.изпънителен директор е в огромен конфликт на интереси собственик е на най голямата фирма за търговия с препарати за растителна защита. моля ви проверете при нас в агенцията вуни от далавери и уволнения направете одит за да се убедите как само фирмите на дпс и на тия двамата с поставени лица печелят обществени поръчки, боноси , високи заплати само за техните новоназначения, плащане на адвокатски кантори агенцията да губи съдебни дела елате и проверете за да видите как се точи държавата преди една седмица уволниха директоката на растителна защита пак заради конфликт на интереси.

Пълна чистка от комунистическа сволоч и резаци трябва, само така. Малко им е на боклуците крадливи. Оглозгаха държавата и ни завещаха мизерия отново.

Подмяната на кадрите на ДПС ,ДО ТАКАВА СТЕПЕН ,ЧЕ ДА ОТГОВАРЯ НА РЕАЛНИЯ ИМ БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ, е правилен и логичен ход.Но защо го прави служебно правителство с хоризонт 2 месеца.Ако след изборите ДПС , отново под някаква форма са във властта,пак ли ще ги върнат.Ставаме смешни пред света. Този Плевналиев и свръх амбициозния Близнашки СЪВСЕМ СЕ ОЛЯХА.

Смениха директора на Агенцията по горите След смяната на директора , се оказало че половината от дърводобивните фирми са изправени пред фалит, а един от собствениците на такава фирма застрелян директно с пет куршума.

Евалла, за пояснението. Коментарът е излишен.

Ама хайде да се отстрелват по-бързо, че ние дето ги храним (пък те нахранване нямат)съвсем взехме да преплитаме крака къде от умора, къде от мизерия!

само че агенцията по горите не сече торите.секат ги 6 -те държавни предприятия.хайде смяна на ЮЦДП Смолян-Ибрямова.стига с фирмите на дпс.

За твое сведение обаче контролират.Тия предприятия ги структуира бандита Емил Димитров за да събира чрез тях крадените кинти-100-ци милиони годишно.Схемата още работи и фаса е в играта

Когато човек пътува към връх Шипка трябва да знае, "Третото българско царство", наистина е било българско. За това то е провеждало залесяване и опазване на съществуващите гори. Така чукарите около "Орлово гнездо" и по-надолу, са залесени благодарение на тази политика, продължена с обезлесяване на тундрата в Коми. С идването на Луканов, "Световният еврейски конгрес" ни изпрати РАН'ЪТ и НАЛОЖИ "Движението С права и свободи" за мюре. Започна се с пожари, по "гръцки" образец. Сечта, е по "турски" тертип. Затова където има турска политика, има и разруха. Османската империя, не случайно е била "болният човек" на Европа. Чрез "Движението С права и свободи" България (вилаетите Мизия, Тракия и Пиринска Македония) станаха най-бедните региони на Еврогейският съюз. Но има и една оптимистична алтернатива. Ако след седмица, на 28 август в 13 часа всеки се включи във всенародната молитва за спасението на България, днес ще е осъзнал, че "чистката" на БСП-ДПС калинките, е резултат от молитвата ни на 15 август в 21 часа.

ШУТ В ГЪ.ЗА НА ВСИЧКИ КОМУНОИДИ, ХАХАХА

Какво да чакаш от геьове???Тия си мисят че ще управляват 100 години, а не се виждат че нямат грам капацитет. Отворете конкурсното начало боклуци !!!! Колкото кадърно остана и то ще избяга зад граница

!...

да се смени и гоския капацитет Петко Арнаудов-бившия кмет на Царево?

Сладък кокал са горите. Всички се борят за него и не им се изпуска. И затова постепенно оставаме без гори.

Айде да възстановим смъртната присъда за антидържавна дейност да видиш как ще им се вгорчи, па и не само той, а?

Абе, това правителство колко време ще е на власт? И какво общо има шефът на агенцията по горите с предстоящите избори?

Общото с шараните, потопите, пожарите и сечта, е "Движението С права и свободи". "Теко", много ти е къса паметта за да си забравил за Е*ем Елел или за "тековете" от "Време разделно" и "Под игото".

Песимистка съм , но му препоръчвам да провери фирмата на горнооряховския кмет от ГЕРБ Добрев, която се пръкна след избирането му за кмет и която изсича арбанашкото землище безконтролно.

Грубата грешка на ГЕРБ беше, че изтърваха да бъдат инфилтрирани от един куп паразити, сега да се огледат и да се оттърват, ако искат реална власт. Защото най-опасен е врага отвътре - спретнаха им Костинбродското активно мероприятие с печатница на бивш член на БСП минал в ГЕРБ. Бивши агенти няма.

Време е да махнат и директора на кадастралната агенция . Той просто за нищо не става, ама наистина за нищо . Този нещастен човечец по цял ден трепери от страх и се чуди, къде да се завре . Ако отидеш при него с въпрос, отговорът който ти дава е - ще попитам дали може . Ако ме звънне непознат телефон, започва да си оплита словореда от страх . Махнете този нещастен човечец или го пратете да му леят куршум, та дано малко да се освести .

БPАВО БЛИЗНАШКИ! ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ! ИМА ОЩЕ МНОГО АГЕНЦИИ И ВЕДОМСТВА В БЪЛГАРИЯ!

Всеки ден тръбят ,че пари няма.А сега за 3м.управление съкратиха и преназначиха стотици хора.Тези съкратените получават обезщетение,след 3те месеца и тези ще съкратят и за тях обезщетения и то къде е киро на кирия.Какъв е този Близнашки ?Какъв е професор като една проста сметка не може да си направи?Ама то не му се и налага.Всичко е тръгнало стремглаво надолу.Няма живот вече тука!

Повтори след мене: 10 МИЛИАРДА лева дълг. Толкова ни струва предишното управление, от които тия са част и не са назначени по способности, а по партийна линия на БСП69ДПС96Юруш. Колкото и да ни струва уволнението им - по-евтино е отколкото да ги оставяме да вредят. А и никой не е казал, че не могат да се уволнят дисциплинарно тия, дето са хванати на място в престъпления и тия, дето са неправомерно назначени, никой не е казал, че после държавата не може да осъди криминалинките измежду тях да си плащат за вредите барар съ съдебните разходи.

Да не забравяме, че предишният директор уволни създателката на парк "Българка" една седмица след като се върна от болнични (истински, жената катастрофира) . По време на болничния, нейния заместник ( поредният трудно говорящ Български) смело кадрувал и сключвал разни договорчета . След връщането си на работа, директорката изпраща доклад до агенцията, за откритите нарушения . За благодарност, това нищожество - бившият вече директор, я уволнява . Познайте кого назначават на нейното място - заместникът и .

Ей заради ей такива мизерници в древността сме имали смъртно наказание за престъпления срещу държавата, а под държава не са имали впредвид организациите, а хората, които я съставят. Вреда над горите ни е вреда за всички хора тук.

Тези началници на тази агенция ни оставиха без гори.

каква агенция, какви 5 лева ,че то в бг няма гори всичко е изсечено и изнесено за гърция и турция , там се толят с бг дърва и ни смятат за олигофрени и малоумници и не са далече от истината.

ИСКАМЕ НОВ ШЕФ И В АГЕНЦИЯТА ПО ХРАНИТЕ И ТО НЕЗАБАВНО. ТОЯ МОЛЛОВ СЪСИПВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА - ЗАКРИВА ЛАБОРАТОРИИ И НАСОЧВА ВСИЧКИ СРЕДСТВА КЪМ ЧАСТНА ЛАБОРАТОРИЯ. МОБИЛНИ ГРУПИ РЕКЕТИРАТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПО СТРАНАТА. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ НЕЗАБАВНО

Kalin

Тези смени ще продължат докато не подменят всички с верни на ГЕРБ кадри които да служат на техните обръчи.Хубаво ама ако на 5 октомври ГЕРБ не спечели?Кво правим- пак почват смени за подмяна на тия верни на ГЕРБ кадри ли?

На всеки две години ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА се рестартира и тръгва от нулата. После новите началници докато се огледат и влезнат в час, вземат че ги сменят с;едващите властимащи. Затова България никога няма да се оправи.

Ами давай да оставим обръчите на СерГЕЙ69Сопола - не ни стигат 10 МИЛИАРДА дълг за една година, давай да им дадем да правят още. Рестартирането на държавата ще престане в момента, в който завинаги унищожим тези две мафии. Та те направо ни видяха сметката - кога не са управлявали без национална катастофа. За 25 години населението ни е с 2млн. човек по-малко и сме направо разорени - като след война!!!

Разбира се, че трябва да изчисти държавата от фалшивите "експерти" на Пеевски и Станимишко.

Много комунизъм имаше в тази агенция.

Извинявам се, но не е имало много комунизъм, А ИЗЦЯЛО БЕШЕ КОМУНИЗЪМ...Там , за да влезеш на работа беше по-трудно от полицията даже! Да не говориме за "частните задруги" които са свързани с дърводобивите...

как така, че то гори вече не останаха, а назначават горски шеф, но иначе Близкогъзко твърдеше,че няма да има реваншизъм, типично в стил Боко-тиквата, не го слушай какво приказва и колко лъже......

Всеки нов директор по горите наследява старият нарушител на законите. И които веднага започват да газят правилата. Излиза, че както в случая с плаж "Корал," държавните органи са тези, които мачкат правилата за съхранение на природата, които са изработени и наложени по волята на народа. Тоест, че държавните органи по места се ръководят от типове на мафията, хора с тежко детство и ивидими психически отклонения, което не са способни да се владеят и да прилагат законите, които те не одобряват еднолично. Страната се води от напълно неприемливи кадри - слабоподготвени, слабообразовани, маниаци и негодни за нищо, освен за кражби.

От кога е заквичел и се е распенил, и не спира, секи ден по един по двама, не страхува сърцето на Боко как издържа това густо бескрайно?

Семко Семков и него го смениха ;))