17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закъсняхме да ви изметем по-рано !

"Аз съм ваксиниран, преболедувах, но бих си сложил и трета доза." . И защо още не го е направил?

И с електронното правителство закъсняхме. Въпреки усвоените милиард и половина лева от твоята администрация. Айде, у лево!!!

Още един умник от прислугата на ипонджията се появи на хоризонта отново. Докато се криеше от народната любов се изучил и на медицина и сега и от това разбира. Тикво (бръсната), със сертификати и зелени паспорти не се лекува - притежателите им също разнасят болестта, също боледуват и даже умират! И Америка, и Англия, Израел са уж напред с ваксинациите, почнаха и по трета да им бият, пък проблемът си стои. Нужни са системни промени в здравеопазването, то да не е търгоовия, а грижа за хората. Ясно е, че фармацефтичните компании, докато не ни изцедят максимално с ваксините си, няма да пуснат лекарства против болестта. За нови оръжия пари все се намират, а за здравето - йок! Да сме мрели, щото сме били много - ами почнете със себе си, драги управници и мошеници...

Тоя кога слеза от джипката?

Ми то е лесно да си простак... с Фалшивите новини на ГЕРБ, хората се оплашиха

Простака си ти - Уплашиха, бе простак!

Това нещо е готово и пета доза да си сложи до края на годината.

Няма да има избори! Всичко ще е в дълбок локдаун защото ще ударим 500 трупа за ден.

Абе г-н Дончев винаги по ги разбира нещата спрямо другите от партията му.

Крадците от гроб нямат право на мнение по каквито и да било въпроси. Дончев колко милиарда открадна за електронното правителство и резултатът е нулев.

Идиотче, може би и 800 хиляди българи, които гласуват за ГЕРБ нямат право на мнение?!??? Събрали сте се в този сайт 20-30 нереализирани копелета и по цял ден драскате против ГЕРБ. Въпрос на време е да ви отрежат жълтите стотинки за коментарите. След това идват наред кофите за боклук и 2 м пръст!!!

И ти си тиква, като вожда си! Неук, прост, завистлив и агресивен. Това са думите, които характеризират тези 800 хил. купени ахмаци. Ясно?

А електронното правителство, Дончев ??? Колко десетилетия го прави и не го направи ??

За твое сведение, ТО РАБОТИ. Това че си НЕУК и не си си купил електронен подпис си е твой проблем.

Когато искаш да звучиш Ентелегентно, ама си тъп като галош, слагаш разни допълнителни думи - "ефективен" напредък... брейййй.. тоя алабалист бре

И казва "палиативно" вместо "временно".

бих ти сложил трета доза

локдаун за всички медии които тормозят хората две години

Цитат: Аз съм ваксиниран, преболедувах, но бих си сложил и трета доза. И този ли е преболедувал след ваксинация?

Изчегъртваме ви първо, а после умираме от промяната. Ама с кеф.

А бе тия ваксинаджиите нагли като пушачите. Все парадират за показност. А бе скрите се някъде и се боцкайте колкото пъти искате и с каквото си искате. Този не е ли чувал за тайна в медицината.

Ако си бях сложил първа и втора, бих си сложил и трета доза ...

Ами земи да каеж и ти нешто за Гришо, нема ли ноини там, кво ял, кво срал, кого ебал /или него/?