Токов удар покоси 46-годишен рибар от Русе

Тялото е откарано за аутопсия в русенската болница "Канев"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще биеш риба с ток, а?!?!??!

Боже на духовете и на всяка плът, Който стъпка смъртта, съсипа дявола и подари живот на Твоя свят! Сам Ти, Господи, упокой душата на починалия Твои раб Филип в място светло, в място злачно, в място прохладно, където няма никаква болка, скръб и въздишка. Всяко съгрешение, което е сторил с думи, или дело, или мисъл, прости, като благ и човеколюбив Бог, тъй като няма човек, който да живее и да не съгреши. Един Ти, Господи, си без грях: Твоята правда е правда вечна, и Твоето слово е истина. Защото Ти си възкресението, животът и покоят на починалите Твои раби, Христе Боже наш, и затова на Тебе отдаваме слава с безначалния Твой Отец и Пресветия, благ и животворящ Твой Дух, сега и всякога и във вечните векове. Поклон. Амин.

А защо над водата минават проводници с високо напрежение? Много странно.

Вече всяка година има такива случаи заради карбона, които съдържа голям процент въглерод- идеален проводник на тока. Има и много случаи на поразени от мълния по същата причин. Съболезнования към близките на колегата!

Тоз е станал на райден от Мортал Комбат

Дарвин.... простотията мори само хората. Да почива в мир...

Почивай в мир колега! За всеки ден прекаран в риболов Господ давал 2 допълнителни. За съжаление плановете му са били други за теб в този ден! Съболезнования на близките!