Кабинетът одобри помощ за Сърбия, ще предоставяме и ток

Правителството одобри безвъзмездна хуманитарна помощ на Сърбия и на Босна и Херцеговина от 132 100 лв. България е готова и да предостави ток на Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът одобри помощ за Сърбия, ще предоставяме и ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тук 23 градуса, че и към 26 върви!

Правителството не може да плати спасителната акция на изгубилите се деца. Срамота.

Нашата спасителна акция трябва да се разследва и да се анализира защо е неуспешна, а после да вдигат гюрултия.

Особено ако имат общи исторически корени. Но сърбетата трябва много да се извиняват на България за стореното срещу нея през годините особено за простотоиите в офиц. си печат, което е непростимо и не им прави чест, ощерповече , че България не е отвръщала със същото...

ББ се надява да се укрие от народната "любов" в Сърбия, както прави по навик, но сърбите Милошевич не опазиха, та ББ ли ще опазят?

Егати държавата сме! Само за лечението на племенничката ми от рак, в Израел, ни трябват 120000лв. - 60000евро! Дарителската сметка на Ева: IBAN - BG55STSA93000021758916 BIC - STSABGSF Банка ДСК

Лоредното доказателство, че всички беди на Балканите идват от запад.

Даааа, западът е виновен за валежите, западът е виновен и за слънцето, абе западът е виновен за абсолютно всичко! Много сте зле!

Болен здрав носи,ти помагай на българите,за сърбите не се кахъри г-н Орешарски,премиер на най-бедната държава

защо в бг не са ни нужни контрольори защото те първо казват къде и кога ще отидат да проверят от медии и телефони и после отиват това според вас проверка ли е ?

Ами... да надупчим планините с тунели , да направим мостове и магистрали. За да има какво да се руши по време на бедствия и да не остане природа

И да махнем АЕЦ-а за да нямаме ток за даване

А за българите, за тях колко отпусна помощ "кабинета"? Нека да позная - нищо, ама от сърце!

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПП ГЕРБ Е ТОВА!!! ПОМОШТ ЗА БРАТСКА СЪРБИЯ!!! ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!!

Личи си, че си я на гъбки , я на ЛСД .. или на нещо още неизвестно, а може би само си пил газ!!!

ББ се надява да се укрие от народната "любов" в Сърбия, както прави по навик, но сърбите Милошевич не опазиха, та ББ ли ще опазят?

Колко хубаво щеше да е,сега неделя 25 май,да имаше избори 3/1 1-За Евро Депутати. 2-За Президент 3-За Излизане от ЕС и НАТО. Вие как мислите?

И всичките щеше да ги загубиш. Мухахахаха Поне да ти се затвори кюнецо

ако излезем от нато нямаме войска нито бойна техника искаш бг да стане на парчета ли бе

васко

Как бе,имаме си Другаря Путин,той армия има,и ще ни пази.

НАТО ни превръща в МИШЕНА на руските ракети.Когато се разтури СОЦ лагера, се подписаха договори, че в бившите соц страни няма да се настаняват USA бази! А сега какво става?Е заради НАТО газта и бензина у нас са по скъпи от европа!КУРВИ никой не ОБИЧА !

България се пази само и единствено от българите. Не ни пазят сърбите, не ни пазят руснаците, не ни пази НАТО. ние сме членове на НАТО за харизване, за пожертване, за търгуване, а не за пазене и уважаване. така ни "уважаваха" последните петилетки "съюзниците" че сили не ни останаха.

Чудесно, кабинета отпусна по малко от колкото Станишев краде на час от държавната хазна! Все пак в сметката на Моника Станишева в Кипър са национализирани 12 милиона евро!!!!

Друго си Тиквата да има във сметката си,някакви си два милиарда евра ли са левове ли са,само той си знае.Крадеца вика дръжте крадеца:)

Тегли кредити за помощи на цигани,бежанци ,комшии ,....А ЗА БЕДНИ БЪЛГАРИ ---НЯМА . СЪЩИТЕ ЗА КОИТО НЯМА ПОМОЩИ ,...ЩЕ ВРЪЩАТ ЗАЕМИТЕ????

Джокович даде повече. И пак кражба комунистическа, повечето са за Българския Червен Кръст, който ще залее съседите ни със стоки с изтекли срокове на годност.

Цялата доктрина на държавата Сърбия се корени на едно - омразата към България!!! Дори няма да напомням за Съединението, за Междусъюзническта, за зверствата в българската област Македония и т.н., макар те да са още съвсем пресни и от тях да боли. Ще припомня само ламтежите им за София след Освобождението или за твърденията им, че до Искър всички били "прави срби"!!!! И ние помагаме на тези!?!?! Че защо? Дайте ми една причина? Щото сме хуманни ли? Ама хуманност може да има, ако има реципрочност, ако няма - е, тогава вече е "храни куче, да те лае" П.С. И всичко Мара втасала, та на шумадийците ще помагаме - толкова ли няма мизерстващи и бедни хора в България? Парите у нас са кът и вместо да се плати една животоспасяваща операция на българче с тези пари, ние ги даряваме на "брачата", дето винаги са ни псували и мразили. На зла круша, зъл прът е казал народът ни и е бил много мъдър в изказването си. И ако за някой 100 000 лева са нищо, то за някое болно дете е изборът между живот и смърт. Помислете и върху това, преди да славославите панславизма и прочие бълвочи!!!

Не понасям чуждопоклонство и ксенофобия в еднаква степен. Айде заради Василий Българоубиец да не поддържаме отношения и с Гърция, става ли? Да наритаме всички, защото всички са воювали с нас и ние с тях. Пишеш за минали неща, на които дори не си бил свидетел, за които дори не си прочел достатъчно в книжките. Онези хора вече ги няма. Има други, живи и в беда, и те са ни съседи. Помисли на какво учиш децата си и как злобата като черта на българския характер генетично се възпроизвежда заради такива като тебе. Кога ще правим света по-добър, ако самите ние - лично - не се променим? Децата ни общуват с връстници от целия свят и се надявам да са по-различни и да не слушат такива псевдородолюбци като тебе.

Каква само беля ги сполетя завалиите,Вместо да харчат пари за емигранти и сърби,да погледнат пенсионерите които ровят по кофите,и бездомниците които спят по пейките по паркове,ако им бъде помогнато на тези хора,чак тогава да мислят за други,ако аз имам власт само за един ден,ще се променят много неща.

В Босна и Херцеговина са още по-зле. Там е непроходимо и заради мините. Не казват, на онези хора, как ще помогне нашата държава.

Трябва да помогнем на комшийте длъжни сме от човешка гледна точка .може да е малко но толко можем

Дано сърбите го оценят, защото никога не разбрах омразата им към нас! Все пак, в хода на историята те са ни нападали и то все в гръб, нещо не много достойно за уважение. А ние питаем, като цяло, доста добри чувства към тях, нещо, което на фона на омразата им към нас, също не разбирам много. Говоря за масата, като цяло, винаги има изключения.

Сърбите са страхотни народни хора с широки души. Не бъркай сърбите с политиците им и българите с нашите политици.По-долу е обяснен корена на тази омраза.

Да, има разлика в манталитета. Ние сме на принципа, ако можеш помогни и забрави! Ако не можеш, не пречи! Когато имам случай да помогна на някого, ползата е за другия, но на моята душа й става някак си радостно. А, какви са ги вършили и ги вършат сърбите - това е друга тема, различна от наводнението.

Не успях да разбера защо сърбите мразят българи. Нещо сме им обявили война и сме отишли да ги превземем ли какво станало? ЗАЕЦ Козлодуй - Ну ЗАЕЦ ну погоди...

Първо заради една война, дето се дуеха, пък ние ги спукахме от бой. Но най-много ни мразят сърбите, защото нашите "умни" политици дадоха въздушното ни пространство чичко Сам да пуска бомби там. И справедливо си ни мразят. И аз си мразя политиците за това, че разрешиха в съседите да се хвърлят бомби и да се избиват невинни хора и дечица.

васко

Така е,аз като ви казвам че нито НАТО нито ЕС,ни трябва,вие не ми вярвате,от както сме със тезиГосподари,България тръгна надолу,няма заводи,ткзс и мн др отрасли,всичко е нарочно,Българският народ на изчезне като народ,и във Държавата да дойдат Американци да заживеят,защото Българският климат е много хубав,няма Тайфуни урагани и там тем подобни американски стихии.

Наща втасала та на другите ще даваме токк.Предстои поредното увеличение на тока все някой трябва да го плати.Аз съм против на страните които ни псуват като македония и Сърбия да помагаме.македония е пиша с малка буква защото тя за мен не е държава.Като утидем в сърбия не ни сметат за хора.

Дано не си ми съседа и да разчитам на теб

Цялото ти изказване е култово, а края ми е любим: "Като утидем в сърбия не ни сметат за хора" Да ти кажа.....не вдъхваш много доверие :)

Ще е хубаво ако ги закачиме като клиенти. Едно време при един мач с Албания, стана ясно, че всички знаели за спирането на реактори на АЕЦ Козлодуй, защото минавали на режим на тока, заради това. Пазарите на ток са приходи.

Няма да продаваме, а ще подаряваме ток. Ако децата ти са голи, боси и сополиви, на съседа също, дали първо да не ги облечеш и нахраниш, а после щедро да подаряваш. Не сме си решили проблема с тоталната безащитност, нямаме никакво оръжие?! Не сме се преборили с Европейският съюз за равнопоставеност, имаме унизителни и омерзителни дискриминационни условия?! Не сме се преборили с неизгодните договори с ЕРП-тата, ТЕЦ Марица Изток, полезните ни изкопаеми и т.н...