Тодор Чобанов след оставката: Нося почтено своята отговорност

Зам.-кметът по култура и образование на Сталична община бе освободен от длъжност заради забавянето на проектите за реставрация на баните в Горна Баня и Овча купел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То това добре, ами Фандъка кога ?????????????????????? За нея дори няма да има удобствата на бай Ставри, ами ще й трябва сливенско временно сливенско жителство. Не много -5 до 10 години само. За обмяна на опит може да се обади на оная кметичката от Младост.

Както всички калинки на ГРОБ, и този няма 1 ден трудов стаж в реалната икономика или частна фирма--- вечният чиновник и близач на задници...

А кога ще махнат зам. кмета по транспорта и свтофарите, в София движението е истински ужас. Чакам на светофара, светва жълто след като е било червено, леко давам на първаи потеглям и изведнъж - светва пак червено ....профучава някаква линейка и за малко да се срещнем челно? Съгласен съм, че бърза и трябва да и се даде път, но това, което правят от градската дебилност е истински ужас. Махнаха полицайте да дават зелено на Б.Б. по България и сега някакви от същата дебилност управляват както им хрумне - на някои по два пъти зелено, други висят като сополи. Просто недоумявам, някой ще сложи ли в ред тези отворковци. Вероятно и те са от селата, да си ходят там да управляват светофари.

С други думи - не си успял да уредиш да се приватизират от хора на Самоковската селянка и тя те уволнява :) Еми честито пич.

ЦЕЛИЯТ Общински съвет са за уволнение и разследване! Всички да се махат веднага! Само вижте "Европейската столица" - гр.София на какво прилича! Прилича на село, след мъдрото управление на този Общински съвет и кмет - след повтарящите се ремонт-на-ремонта-на-ремонта-на ремонта-на ремонта,,,,,,все по-некадърни и по лошо изпълнени. А този "почтен" човек, дали е влизал да види на какво прилича настилката на Ларгото между МС и Президенството? А дали е виждал как изглежда откритият преди 3-4 години "Римски хиподрум и амфитеатър" по бул.Дондуков? - БЛАТО е станало там, пълно с боклуци и вода. Иначе дрънкат за "Културен туризъм"???? А дали някой от тях е обърнал внимание на пропадналия покрив на Техническата Гимназия на бул.Стамболийски? На никой от т.нар.Общинари не му пука! Ама с такава кметица и такъв главен архитект - хора със селско мислене и виждане, така е!

Когато си свикнал да лижеш ще да се ''трудиш'' толкова години все на държавната софра и дори като те напъдят ще продължаваш да благодариш .......

но отстрани изглежда, че държеше речи и нямаше приоритети.

Отлюспване от редиците на ГЕРБ на един честен, достоен, културен, интелигентен и възпитан човек. Извинете ме за изреждането на ясни за всички ни човешки качетва, но понеже за ГЕРБ те са непознати и нехарактерни, както и цялото битуване на човек като г-н Чобанов в редиците на простаците, затова си позволих да ги изредя. Човек с неговите качества винаи може да бъде полезен на обществото, особено извън лоното на компрометирана паплач като горепосочената партия.

Що тогава не си е свършил работата? Баси професионалистите .... аз такъв няма да го търпя и пет дена. Той 20 години лавира и се крие по рафтовете..... Като е такъв професионален гений да дойне при мен. При частния бизнес да го видя колко е кадърен

Оставка или уволнение ? За КТ това са различни неща !

Не ги избирайте.

Къщата му в Мусагеница построена от Божков. Прокурор затвор и бай Ставри.

Укри поне 20 обществени поръчки. да се маха

Да се разследва къщата му в Мусагеница построена от Черепа. Прокурор и бай Ставри. Че и пелетите за отопление му ги вкараха за което бяха отклонени работници от строежа на кукления театър.

Най-после,поне един от най-корумпираните да се махне....

нещастно турско мекере!

в София

Що го махате,бре??? Да сложите някой дето участва в схемите ви,щото той не иска!?! И като го махнете той ще дойде и как ще навакса?? Новият докато навлезе и си ориентира,ще дагубите 5 пъти повече време! Или това е целта,още да ги затлачите!!! Не ви е срам!

Нахален асеновградски Чобан дирижира културата в София. Питайте някои археолог за каква нула без нито ден работа на терен става дума. От ганьовските патриотари, които печелят позиции с много големи високопарни исторически небивалици , селски хъс и наглост. Неслучайно експонирането на археологията в София е безидейна бутафория , която отблъсква.

били забавени проектите за реставрацията на баните в Горна баня и Овча купел. А разни други общинари ощетиха София с милиони - тях не ги уволняват. Защо така бе, Данче?

СтАлична община! Каквито медиите, такава и столицата! Трагикомедия...

Чобанов е от малкото свестни от администрацията. Защо е освободен точно сега? Ще ви кажа: не е заради баните,ами е заради изникналия скандал с общинския стадион в Бояна,който тихомълком общината щеше да подари на Даниел Боримиров за да строи тенис корт, ресторант и др. търговски обекти.Мутренска история... Та жителите на Бояна вдигнаха шум,осуетиха грабежа и в случая за да се замаже излагацията Чобанов се явява като изкупителна жертва...

Интелигентните и ерудирани личности като Чобанов нямат място всред посредствените! Не се учудвам, че е отстранен един достоен човек!

И аз! То, бахти кочината...

няма чест! Факт е, че се подчинява на Боко, ако ще да знае 100 езика, да познава основно квантовата механика и теория на относителността, да пише поезия като Шекспир и да свири ангелски на 10 различни иструмента. Доброволно лиже подгърбието на еднокнижник.

Или пък очакваме съдебно дело за ремонта на графа и не искаме да вредим на ГЕРБ?

Калашника и толкоз!

тЪПАК !!! :)

Фандъкова няма работа да е кмет на София. Да си гледа здравето и да се пенсионира.

Тодор Чобанов след оставката: Нося почтено своята отговорност Почтено! В това е бедата ти ...

А оная лайняна селянка, Фандъкова, кога?!

Говориш за Данчето и същото време си представяш майка ти та класифицираш на тая база ?

Чобанин ръководи културата на древна София! Коминтернът ли ти е крив бе ман. Г

Като историк е посмешище в гилдията, но и за кмет не става наглото и лъжливо селянче. Дори за гербер е резил.

Честно казано човекът за първи път го чувам. Изглежда свестен. Но съм изумена, че по време на пандемия и когато има много други общинари, на които отдавна трябваше да е бит шута, го освобождавате точно този човек. Реставрацията на баните в Горна Баня и Овча Купел ли е най-големият проблем на София в момента? Колко други зам-кметове, а и самата кметица, отдавна трябваше да се наритани, а те се правят на умрели лисици.

Такава и столицата му.

Интелигентен човек, който се забърка с грешните хора.

Хора от къде? Тука са такива, грешки.

поредният крадлив гербаджийски бушон

Или вие сте от некрадливите.