Пътуващи бяха блокирани на турската граница

Срив в информационната система на турските митница и гранични пунктове постави пътуващите в капан. Излизането от Турция бе невъзможно, както и влизането на територията на страната за часове.

Обратно в новината

Коментари - Пътуващи бяха блокирани на турската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

умирате от злоба

наи- бързо развиващата се иконмика ..............произвеждаща само боклук . не купувам нищо произвредено в анадол губек републик

купувай тогава китайски боклуци

Ти в кой век живеш бе манGал? Сигурно като побратимите ти от Анадола - в средновековието! Китайските стоки отдавна са с качество на световно ниво - не случайно най-могъщите световни (американски и европейски) компании си произвеждат именно в Китай по-големият обем от продукцията си, а изцяло китайските компании и стоките им са си сертифицирани от най-реномираните европейски институти по качеството ... единственото безпокойство е, че са еднакво качествени с европейските и американските стоки ... но многократно по-евтини!!! Ей, напълни се с тъпи нанGали като теб страната ни!!!

Пак ли бе Леля? И днес ли бе Леля?

и днес да се изпотят пътуващите гласоподаватели :д

Ами- те си гласуват в Турция;) 40 000 парчета , всеки гласувал за по 15 СЕКУНДИ!!! - според твърденията на един политик:) Бря- как я направиха таз убавиня;)