17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма големи идйоти има по тези пътища.Тва да обърнеш кола по таван трябва да си голям талант в каскадите.Трабва да се стегнат малко тези където им ПРОДАВАТ книжките!!! Учете ги на извън градско с над 80км как да карат,и най-важното да си гледат огледалата кога тръгват да изпреварват тир с 80км.на магистрала.Повечето са пълни олигофрени които не знаят как се кара извън градско.Смо задръстване и катастрофи заради лешпита.

А валст имащите се попипват вместо да опашат цяла София с камери. Че и пари за бюджета биха събрали на бързо с камерите.

Е тая 21 годишна поне Хонда CRV. Първо поколение трошка, с наточена боя, някой си е бил повярвал. Второ поколение е с по-дълго междуосие, но дори и да е второ, в най-добрия случай е на 17 години ... Като погледнем кой автомобил как е окомплектован си е ясно че тоя с Хондата се е правил на състезател да минава през другите коли и си го е получил.

Е, то на територията , ако "джип" не участва в катастрофа, няма да е реално! Имам чувството, че задкурмилното устройство на повечето "джипове" , е с нагласата не дали , а кога ще се катастрофира!

БМВ отнесе спирка във Велико Търново 07 януари 2021 - 16:08 часа Втора зрелищна катастрофа стана само за броени часове край пътен възел „Качица“ във Велико Търново Снимка: Ивелин Бончев При първия инцидент джип излетя и се приземи по таван, няколко часа по-късно лек автомобил отнесе спирка на градския транспорт в старата столица.

Не са най-големите проблеми за България (а и света) икономическата криза, инфлацията и високите цени.. А арогантността, самодоволството и самозабравянето, лъжата и корупцията, некадърността и бюрокрацията, липсата на (себе)уважение, алчността и егоизмът, неграмотността и агресивната простотия! Когато те доминират, когато са правило а не заклеймено изключение, когато са норма резултатът съвсем естествено не закъснява!

Да така е,,,,,, като имаме тоталитарен режим ББ

Аз съм се родил и израснал в този квартал. Там дядо и баба имаха голяма хубава двуетажна къща (която комунистите ни взеха, бутнаха я и ни дадоха 2 апартавента без никого да питат…) Този булевард “България” е всъщност преименуваният “Трайко Китанчев”. И от бул. “Емил Марков” към Витоша всичко бе ливади, градини и зеленина, бе много хубаво. (Тролеят 2-та въртеше преди кръстовището, при 126-то училище. На ъгъла бе прословутата кръчма, в която имаше снимки и във “Ние све на всеки километър” със Стефан Данаилов… Всичко съсипаха човекоподобните алчни, арогантни и самодоволни задници! А “България” се превърна в местопроизшествие, в диагноза - колко народ измря или избиха там, дори и с оръжие!

Някои “дребни” правила (съвети) от практиката ми: Всеки шофьор съвсем разбираемо гледа да запази колата си (не броя млади пубери с коли от мама и татко, или възрастни с подобен манталитет, които умират да си мерят пишките на пътя, както и мутри и човекоподобни - говора за нормалните хора), и мрази дупките. И гледа до ги избягва! Едно железно правило - никога, ама никога не навивайте рязко волана за да избегнете неравност на пътя ако сте на магистрала или на “бърз” път, особено ако е натоварен (и вие нямате навика непрекъснато да следите в движение не само пътя напред, но и обстановката около, до и ЗАД вас, зад колата ви! Особено ако се движите с по-висока скорост! В крайна сметка по-добпе да счупите кората вместо вие (и пътниците) да бъдете наранен или убит, или някой друг! Друго желязно правило - никога, никога не навивайте рязко волана на магистрала или бърз път, за да не изпуснете изход (вход) или изобщо да смените лентите.защото точно нова е причина номер едно за тежките катастрофи (и смърт и наранявания) на пътя! И, разбира се, винаги трябва да се знае, че разумната скорост (и поведение) на пътя са критични - особено при катастрофа! Има неща, които не зависят от човека - в конкретна ситуация, но трябва добре да се знаят онези, които СА в неговите ръце! А “когато се обърне колата пътища много”, но за някои пътят е сомо един, и той е еднопосочен! И тогава, ЕДВА ТОГАВА става пределно ясно на участниците (и някои от свидетелите) колко малко знамение в ситуацията имат всички останали неща, причини, обяснения и оправдания…

И ти трябваха 40 години, за да достигнеш до тия истини ?

да се ударят на тоя широк път сред бял ден! Малоумници. Че пък и ще ми ги показват.

тука всички дават газ по нанадолнището и някой е решил да се престрои по отрано, преди кръстовището

да се преименува на бул. " Смърт". Там катастрофите са представителна извадка олицетворяваща България. Сблъсък на супер скъпи коли с обикновено , контрост на его и смчкани хора тип "слуга на богаташа". Противоположностти, които се привличат само ,за да има болка и смърт. И.....класическото : ПРОСТОТИЯ! Йоско дрогиран и пиян точно във врамето ,в което обикновените хора тръгват на работа уби едни обикновени работници докато отиват на работа .

пак гръмки и несерни заглавия в стил наше село; та къде го жипа?? освен ако на жалката ходичка не викат джип ама то си е лека кола...

Това ли влезе единствено в междуушното ти пространство?

Нормално машоумна урбанизация.Не можеш първо да правиш магистрали а после да разширяваш града и да слагаш около тях жилищни сгради с пешеходци.Няма как да се получи.Но дебилите и тук че и на запад продължават да презавтрояват така наречениет мегаполиси вместо да разкарат половината паплач по прованса

То има, но има и самосъзнание, ред, организация на движението... В Германия слизаш от магистралата, директно на 50, и влизаш в градски условия... Ама в България чипа на много шофьори е сбъркан, нефелен, и изпълнения като това на снимката никак не са рядкост. Новина би било, един ден БЕЗ катастрофи в София. Или някъде из България.

никой не ще да да си гиби времето да воюва с нас; ние сами ше се избиеме

В Германия НИКЪДЕ няма "от магистрала директно на 50 км/ч", обикновено първо е междуградски или околовръстен път с ограничение 100.

Тия същите убиици защитават убиицата на Дугина Зеленски и украинците

Научи се как да използваш буквата "Й"! Аман от неграмотни малоумници!

война не ни трябва.

кой крив,кой прав.....всеки е прав за себе си......пътна настилка, маркировка, джигитски манталитет , трошки обути в галоши , мощни автомобили и дрифтове....няма оправия , няма..... освен.....бонус-малус при застраховането , това е решението - на българина почва да му пука като му бръкнеш в джоба. И то не можеш да го уплашиш със глоби , слаба е събираемостта .Не може да се разчита на КАТ , но застрахователя е друга бира - Г.О е задължително и като си бил виновен за ПТП - двойна,тройна,петорна премия Г.О , ПЕРСОНАЛНО - НА ВОДАЧ,НЕ НА МПС , отдавна е измислено в белите страни. Ще видите как ПТП ще намалеят , а КАТ ще гледа основно да лови тарикатите дето ще почнат да карат без Г.О - хоп свалят табелите и си дотам.

Аз пак не мога да схвана, защо онзи траверс, с тротинетката не е окошарен още, а тротинетката конфискувана, разглобена, и приведена в състояние на невъзможност да се движи? Ами някой нещастен шофьор може да го лежи като за човек тоя сбърканяк!

Ясно е като бял ден. Май шефът на КАТ е дърт педеруга и дууууууууха Тутурутката на тротинетката. Че и подчинените КАТаджии масово правят свирки за стотак да не останат назад от шефа.

Усещам омраза само защото е траверс много други не траверси нарушават пак правилата но никой нищо не им казва

Ще те осветля. Защото този траверс прави публични изявления, как нямало да спазвал правилата, защото кара като пълен ненормалник, с ппс, което реално има забрана да се движи, и е абсолютно незаконен. Това ППС е трудно различимо, опасно за движение с такава скорост, незаконно, поради ограничението от 25км /час, за него, движи се по неразрешени за него пътища, създава непрекъснато опасни ситуации на пътя, спрямо другите шофьори, които се опитват да спазват някакви правила, И имат документ, И право да се движат по пътиша, отворени за обществено ползване, плащат си данъците, и застраховките, за да имат това право, и си поддържат що-горе ППС-тата. Траверса няма документ за управление на каквото и да е ППС, не познава законите, не плаща никакъв вид данък, нито застаховка, поне от кумова срама, няма преглед на тротинетката, нито регистрационен номер, и открито твърди, че нямало да ги спазва. За такива изпълнения, в страна, която си избереш, извън границите на Територията България, ще бъде окошарен за доста дълго време и глобен. Така обаче дава пример на други траверси, и не-траверси във Територията България, на които точно толкова им трябва, виждайки, че има безнаказаност, да правят изпълнения, като това на снимката. Много искам да го видя, като има толкова големи топки, да дойде да покара на немска магистрала. Die Autobahn Polizei ще му заврат тротинетката в задника, преди да го качат в патрулката, и да го освидетелстват. Само се опитай да излезнеш на някой път в някоя страна, извън България, с ППС без номера. Дълго ще го помниш, как са те нашили с глобите. Сещаш ли се, или трябва да навляза в още по-големи подробности?

Редовно ги виждам на този булевард. Бързаци, 120 км/ч не им стига та и лентите въртят сякаш са сами на пътя. Не е проблема само в скоростта, ами и в плиткоумието на българския шофьор, който не се научи за какво служат мигачите, кой е с предимство и защо трябва да се внимава МНОГО при смяна на лента. Жалко само, че вместо виновните обикновено загиват невинни. Още по-жалко е че не се учим от грешките на друг, ами вместо това псуваме на пътя тези дето следват правилника. Сякаш сме безсмъртни...

Не се научи българския шофьор друго - че когато има някакво ограничение, обикновено има причина да е там, която може и да не е видима. Нека се пробва някъде извън България да кара, както в България. Няма да стигне далеч. И да няма камера, някой може да подаде сигнал около теб.

ако има ограничение да има причина за него. Има хиляди подобни случаи. За сметка на това, пък когато има причинч, знака за ограничение на нея се слага на 5 метра преди изкопа. Може би някой да не открадне знака. В България НИКОЙ няма ни най-малка идея как се регулира път. За сметка на това всеки асфалтаджия може да слага знаци както си иска. Лично съм бил свидетел как водача на сръбски ТИР се обърка на къде да кара в разкопките на Калотина. При взаимно противоречащи си знаци.

Представи си, че има опасност от нещо, или просто пътната настилка не ти позволява. Разбирам какво имаш предвид, че знаците са стари, грешно разположени, често опасни, ако ги спазваш, но всичко това не е наша работа, ние не ги поставяме, но като шофьори и пешеходци, сме длъжни да ги спазваме. Това обаче е работа на едни хора, на които непряко плащаме, чрез данъците. Очевидно, че не си вършат работата правилно. Никой не казва нищо по този въпрос. Факт е обаче, че ако тия бяха карали нормално, със съответната етика на пътя, нямаше да има катастрофа, а тази едва ли е станала със 70, като гледам как са изсипани и двамата.

Не знам, къде караш, но в България положението с пътните знаци е точно обратното - ако има някакъв знак, то няма причина да е там. Поради това, разумните шофьори не спазват ограниченията, и постъпват правилно. Повечето знаци са незаконно сложени и представляват пречка за движението. Сега към знаците се добавиха и т.н. лежащи полицаи и катастрофата на пътя е пълна. Така ще е, докато в общините седят каруцари и те решават къде какъв знак да сложат. И го правят обикновено във връзка и в полза на катаджии и като тормозят останалите граждани. Да давам ли примери? Би станала чудесна рубрика, ама няма кой да я подкрепи.

Съгласен съм, по принцип, но както вече казах, не е наша работа да решаваме кой знак къде трябва да е. Като шофьори и пешеходци просто сме длъжни да ги спазваме. Съгласен съм, и че всичко възможно се изпозлва за репресии над шофьорите, а колкото до полегналите бабуни, абсолютно никъде в която си щеш европейска страна няма да видиш подобно нещо, освен на някой вход на бензиностанция, или паркинг примерно. Те нямат дори и стандарт, но ...решението е по принцип с камъните по главите на на онези 240 хрантутника, и на другите, дето пряко отговарят за знаците - със знаците по главите. Иначе никога няма да се оправи положението в България. Факт е, и че аз като съм там, се старая да спразвам всичките им знаци, колкото и да са малоумни, и да е неудобно, но поне съм спокоен, че благодарение на чуждата регистрация, около мен схващат, че така се кара на запад, и спазват поне някаква дистанция, виждайки, че карам абсолютно внимателно. Всичко е до етика като цяло.

Защо ограничението е 70км/ч, на което българското зомби за всеки случай пъпли с 50км/ч. Да не би случайно да го пипне КАТ? Защо в същото време маркировката по целия булевард е отвратителна? Защо преди светофара колите ОФИЦИАЛНО се редят в 3 ленти за НАПРАВО, а след кръстовището се оказва че лентите са само две, а третата изведнъж става БУС лента с камера? Защо всеки проблем на пътя се замазва със знак 40км/ч или още по-лошо - светофар? Светофарите са тези, които водят до задръстванията в големите градове. Защо на 5 лентов магистрален път има светофар и пешеходна пътека тип зебра (Цариградско шосе)? Толкова ли е трудно да се направи пасарелка? До кога ще търпим цялото това безхаберие? До кога тази апатия у българина?

Само магьосник със 450 годишен стаж зад волана може да премине от първия път кръговото на Сточна гара спазвайки хоризонталната маркировка.

Тука ме изгуби, аз го минавам перфектно, то е малко кръгово, ела на входа на Хамбург, посока Хорн примерно, от магистралата, да видиш кво значи кръгово, с хоризонтални ограничения, светофари, камери, указателни табели. И то пак не е толкова ужасно, но за него се сетих първо. Ако ви направят подобно нещо в България, ще се изпопребиете на първия час там.

Но обикновено шофирам по на запад от там.

Камери през 50 метра ще оправят българина. Не са единици джигитите. Почти всеки в София кара с по голяма от разрешената скорост. На всички булеварди по камера на 50 метра. Утрояване размера на глобите и при трето нарушение да се взема книжката доживот.

Събираемост драги, 100%-ва събираемост, и неподкупност. Ако щат и на задника ти да сложат камера, ако няма кой да ти наложи И прибере глобата, кво значение има?

80% само хабят храната на хората.

И ти си един от тях. Само храната ти е важна, май.

дори не е разбрал написаното

Реше, че е написал велика мъдрост и простолюдието не може да му я разбере.

простолюдие

Правите застраховките космически за шофьори с провинения. Също така застраховката да е на името на водча, не на колата. Отдавна е измислено в така наречените развити страни. Удари го със застраховка 4000-5000 лв и ще кара като баба.

50 километра са смешна скорост за модерните автомобили всички я превишават поне с 20 не е това решението.

Автомобилите да, но пътищата в България, всичките са толкова износени, че реално повече от 50 си е опасно, особено зимата. Настилката е вече изгладена, няма сцепление. Колкото до колите да, стига и шофьорите им да са нормални, и чисти в главите, но това в България не е така за жалост, в огромен процент.

Първия мераклия за висока застраховка. 50 му е бавно. На Ганьо и 100 да му сложат за ограничение градско той пак ще превиши с 20 поне, като на цариградско- защо да карам с 80 в час пик , като мога да се напъна и със 100.

Кръгли идиоти.Там винаги ми настръхва косата Няма ли радари в тази държава?

На разклона на Секвоя винаги има полицаи но никога не спират за скорост. 3 съм ги питал и все обясняват, че са само за премиерския кордон. Има една нова камера преди детелина та до автомивката. Само това те спира да летиш още от Скиорката.

За смъртния случай на Ботевградско шосе ни дума!

какво е станало на Ботевградско шосе

На тия помияри от Бояна трябва да им вземат всички превозни средства,които са купени с крадени пари/демек всички ще са пешеходци/.

Бояна съществува от векове. Това че сега някои тъпунгери са се заселили там незначи че всички са под един знаменател. Не всички са крали. Болшинството са местни. Айде със здраве.

honda crv било джип

Това ли е най-важното което ти влезе в тиквата от тази случка?!

На български SUV - такава дума няма. От Втората световна война сме си запомнили "Джип" за голяма кола. Ако в чужбина питаш за "Джип Хонда" ще те гледат като абориген, заслужено.

Реално би трябвало да използваме "високопроходим автомобил", но е твърде дълго за казване, нещо като Geschlecht Verkehr на немски, което значи секс, и никой не го употребява в разговорният език. Но и "сув" не е правилно, няма никакъв смисъл на български език, звучи тъпо и смешно. Нещо като жаба с обувки.

На 3 лентов път с допустима 70км.ч. Завършени лумпени.

Защо на трилентовия път е допустима само 70км/ч?

А ти с колко искаш да караш?!?!?! С 200 ли.... Те на 70 се пребиват, ако е повече не знам какво ще става

Проблема е че те не се пребиват със 70 а единия екарал смного повече

никой не пише за катастрофата на Симеон и Д. Петков: ауди 100 срещу фалве (пт новите)- изтарамбушени двигатели, смачкани до неузнаваемост предници и ауди, готово да си тръгне от местопроизшествието на самоход със счупени форове

Ганьо, вероятно в час по физика си отсъствал. Колкото по-недеформирана е една кола след сблъсък, толкова по-големи натоварвания понасят пътниците. В гроба ще можеш да си я закараш почти като нова. Направо ще си я ползваш като ковчег. Буквално и преносно.

Той затова си е взел ауди, да го блъска, Тупан!

Вземи си стара лада, с нея направо може да минеш през другите коли без да и стане нещо

Едно време една лада ни удари на околовръстното, ние бяхме със СХ серия 1, дизелов 2.5, комби. Резултата - на СХ една нова броня, и пластмасова маска над бронята. Ладата - двигателят беше почти на дясната седалка на ладата. Това стана, когато пътят за Симеоново беше без светофар с околовръстното, а то самото беше съвсем нормална улица, с по една лента за движение в посока. Някъде около края на 90-те. Толкова за ладата. Ние потегляхме , виждайки, че няма никакви коли, и тогава по средата на пътя долетя оня с ладата отнекъде, нацели се в нас с предният ляв ъгъл на колата. Тоя СХ живя още 15 години след това.

Боговерте от Бояна слизат към многострадална София!

бг мужиците сте само едни жални комплексари и, като се качите на големите Suv ви си повдига самочувсвието. И на Suv и без пак ориенталски комплексари с малки пи.ки си оставате.

все пак в голямо 3-тонно SUV вероятността да оцелееш след удар от подобни кретени е по-голяма отколко във vw lupo примерно. Не мислиш ли? А дали ми е малка пишката ела да я пробваш. Ако е малка ще си на далавера.

Загледай се някой път в шофьорите и ще видиш че много от тях ги карат и каки, та някои и със семействата си. Далеч по-сигурни са от малките опелчета и голфчета, които имат системи за безопасност колкото една руска надуваема лодка. Но да, явно само клишета са ти в главата...

Некадърници и малоумници навред. Простотия и идиотия

В София има обстоятелства за подобни изцепки. И хора с правилан нагласа има :)

Украинската армия останала без пилоти!Айде пичеве право у Киев!

Жип с главно Д

Вечер след 22часа по Цариградско шосе от светофара на Горубляне към Окръжна болница е като състезание на мотори. Чува се на стотици метри от булеварда. Скоростта е колкото може да вдигне мотора. Така е от години и промяна няма никаква.

Ще има изненади скоро! Лисни една кофа с ... на светофара и ще има летящи холандци ала бай Ганьо.

Е защо да не убие няколко човека с действиятя ти?!?!? Може би има по-правилни начини за спирането на тези неща

Една туба моторно масло ще е още по голям кеф. Гнусните и пърдящи ченгета ще се изпонасерат да броят донорите.

Първо, не е Джип, а е Хонда и второ, не е джип а е Сувче.

Хондите са яки. Ако беше някое ауди кю или бмв Х тоя да беше дал фира

И джипа е сувче. Ако сравниш тази Хонда със същият клас джип, ще останеш учуден. И защо ли хондата е по напред в класът си от джипа. Говорим за качество, надеждност, здравина.... Джипа я бие само в цената.

4 линейки за 3-ма ранени а родилките чакат по 1 час и мрът по улиците. Евалата

Е , пак ли? Това вече не е новина...има нещо сбъркано в Булгаристан

Тоя с джипа е видял гъзЪ на оня педал с тротинетката облизал е език и е станала белята.

Тия катастрофи са вече абсолютна пандемия.. Ваксини срещу простотия, агресия и нахалство няма. Ужас

Ганю е модерен,бре ...слага си от "другите" ваксини в спринцовките!!;)

"Софиянци", и те са Ганювци...да не си помислите , че са Алеко Константиновци ??? Прости, прости , абе Тъпи Копелета , ама като рекът: "Я съм, от Софето бре селяк"...се праят на Нюйоркчани ...да им Е.П.М ...проста ...Дебилска...... да се трепат кат Мухи !!! ;))

Такива цървули , като теб правят катастрофите в родния ми град

do edin

А бре , Илияне-"Простий", .....Аз, съм на Един Океан Разстояние от твоята кочина от 28 години, бре Бедняко ....всеки ден карам по магистрала с 8 платна в едната посока на разстояние 70 километра до работа и още толкова вечер до дома си ! Заплатата ми на МЕСЕЦ е толкова колкото е твоята за 1 година .....колата ми е Нова , къщата ми струва колкото заплатите на цялото Ти котило за 20 години ! А ти кой знае в какъв Катун живееш в "Родният" си град....да ти Е.П.М...бедняшка ПРОСТА ....лапай го !!;) xaxaxaxa ...духач ;)

Ама нещо ти липсва щом постоянно се вреш тука.

Не разбрах морала на твоето егоизхвърляне

Да ,..липсва ми ...Информацията ..до къде сте я докарали !? Медиите и сайтовете обаче НЕ пропускат да говорят и пишат , че "ровите" дъното вече....ЗА Съжаление ...в Началото ..имаше елемент на Носталгия ...НО ...СЕГА ....изчезна безвъзвратно , като чета и слушам какъв е реализма !! Особено, съм Благодарен на Съдбата, че ме откъсна и ми позволи да бъда ЩАСТЛИВ макар и ДАЛЕЧ от "Родния град" на Илиян !!;)

Отвъд океана е друго, там никой не умира, пострадали също няма. Линейките са ненужни, защото всички коли са чисто нови и не катастрофират. Никога не се случвало някой да го застрелят, камо ли в училище. Няма дилъри, проститутки и друга измет, за това и полицията е ненужна.

Да, да "ВСИЧКО" има ...ПРАВ си ,...НО ...Ганю е ВЕЛИК ...с ТРИУМФА си на БЕЗУМИЕ !!;)

Смешкооооо, аре марш да копаеш картофите на село

Мамави деба наркоманска....

As datigu na4ukam na tep !!

Мри измет.

Shta iznasilvam eiii...

Za barzinata sa barzi lineikiti vav BG No az mie napraveshe vpe4adtlenie 4e Vsi4ki Lineiki vav BG sa sas mega-iznoseni gumi ut kuito star4at telove. I Shioferite im mirishat na ALKOhol As Well

О, шатци, ти си тук! Да, така е, но я им виж палатите на повечето доктори, и частните практики. Между другото, като пишеш така с латиница, все едно телове ти стърчат от буквите. Не е много приятно за четене, иначе си понаучила вече малко български, виждам положителна разлика. Ich liebe dich!

Nena Latinitzata vikash... Ami izpulzuvash 4uzhdi dumi : Praktika.... Doktori..... I kolku oshte vav izhidnevieto ??

Und noch eine bescheidene Korrektur : Ne ,, star4at ti telove ot dumite,, a : ot dumiti ti star4at telove.

ходи ди лапаш дйо-нер-ите на туркишен и негришен тираджийен :)

Учили са и ще имат палати и лимузини. Няма мутрите с 8-ми клас да имат!

Леле, леле, колко си неграмотна, mein Schatz. Българският език, за разлика от немският, има такива времена, и всичко може да бъде казано по такъв завъртян, и пак правилен начин, щото нито един немец няма да разбере, ако опиташ нещо подобно с немският. Предполагам, че немският ти е подобен. А да пишеш на български, с латински букви, е все едно да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно. Помисли над това, wenn du Kopf drauf hast, und was da drin ist.

Ама ти си, гросе виксер , аршлох ..фрищен !!;)

Скотобойна. …Страшно&Тъжно. …ама ОняСемернезнам#Кой - аха-аха Пуснат ! …оная цъсоатя “полицай-правист” - ама направо “невинна” ! …..пък И “нашта” палитсиъ - “работи” та “работи” ! ..че И-Още Наша пара ДъСъ Готви да Лапа. И ! - ей го в нА - на Централен Топ булевард ! ..В Столицата ! ..и то в час Пик ! - на паталоооккк…

КАТ не работи никъде из територията!

Ами сега като е задръстен пътя, аз къде ще си пързалям дупетооооо?

Бавноразвиващи се австралопитеци с бангии за по 5 бона се мислят за мутри и състезатели. Жалката картина в държавата.

Защото не цената на колата определя колко диво кара водача зад волана!

Той тоя е от ония особените, клас "селяндур". Иначе да, може и да е българин....ако си с по-евтина според неговите представи кола, значи не трябва да му дишаш въздуха...

Ходи го кажи това на някой немец, че те масово карат коли, дето са около толкова. Поне по селата. Глупак.

Селяците вече са 90% от популацията на София, нормално. Джип на старо за 5 бона, с напълно скапана спирачна система, руски парцал на предния джам, шумадийско-цигански ритми до дупка в купето, смрад и цигарен дим, фасове и по тавана на подвижния кенеф - ето профилът на редовия селянин, дошъл в София през последните 25 години, и помислил се за лорд Есекс.

Описа всичките циганьори, които така ходят и извън България. Иди, виж кво е по границите, срам да те хване.

Бае Ганя

Вече не съм сигурен кое е по-зле - да си циганин или да си селянин...

Селяните са читави хора. Но виж, селяндурите, няма други такива отрепки. Това е диагноза, и не зависи от това, къде живееш, но от това, в каква среда си израснал.

ами ти лорд ли си

Караме доста по добре от кореняци софиянци и сме карали и в по големи градове от София. Няма никакво значение къде си роден, но 90% от софиянци сте с комплекси в това отношение, незнайно защо.

Спорен е въпроса дали карате по-добре... Защото на село където сте взели книжки няма светофари, камо ли кръгово движение,,да не говорим за трафик... И като дойдете на Софията и се насирате и правите катастрофи

Бае Ганя

Карате единствено каруци, Мюмюне...

Този е трол от редакцията на дирника. Игнорирайте го.

Защо Емил педе.раса не е още в затвора? Тротинетката на скрап?