17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това сте българите. Едно работливо момче се прибира да обядва, ама извергът българин го причаква и застрелва с краден пистолет. Подъл страхливец, кажи го българин. Каква европа, каква русия, вие сте за света на животните.

Статията е дословно преписана от сайта на Конкурент.

ЗАКОНЪТ НА КОЛТ Пред закона на Колт няма бедни и богати, няма силни и слаби, няма умни и прости, няма вярващи и невярващи - а всички са винаги равни. Вземи закона в твоите ръце, ти нямаш право на Колт, ти нямаш право изобщо. Пред закона трябва всички да са равни, ето това е законът на Колт. Законът трябва да се прилага еднакво към всеки, ето това е законът на Колт. Освен законът на Колт, няма друг закон.

Има само една тънка подробност сладурчо.Не всички са еднакво бързи и точни в налагането на този закон. Няма лошо, че искаш да застреляш някого, лошото ще стане като някой реши да те застреля теб. Та като раздадат на всеки бабуин по един пищол ти желая GOOD LUCK.

На времето Бай Петко от Лясковец и него го бяха изкарали ку-ку,онзи дето го стреляха с РПГ и той бе с леки отклонения,въпреки че бе и той полицай.Подобни случаи има много. Проблемът с подобни случаи не е в това че има убит човек,а проблемът е че някой е въздал правосъдие.На системата това не и харесва,защото тя просто не работи и при подобни случаи се злепоставя.Виждат се белите гащи и на полиция и на прокуратура.

цялата история е потвърждение на хубавата народна поговорка " Да бе мирно седял ...." би още живял.

Срочно нужно создат команди как Тимур и его команда, що заштитат роми из сошли с ума.

Цигании се случват в цигански територии. Цигани не като етнос, а като начин на живот. Репликата “застреляха го като куче” е толкова нецивилизована, толкова примитивна, че сама по себе си е достатъчна за потвърждение на свръх- мизерно съзнание. Жалко и нечовешко е не само да се отнема човешки живот, жалко и нечовешко е да се отнема и живот на куче или каквото и да животинче. Но и да кажеш “дете” на зрял мъж на 33 години, също е странно....Странни хора в странна територия, очевидно на край-света.

Хей дирници, защо не казвате цялата информация и манипулирате? Защо не казвате , че циганина с цяла циганска банда е малтретирал човека жестоко , а нашите кривораздавателни органи нищо не са предприели? Тия бездействия на полиция и кривораздаваща система водят до това. Не набеждавайте човечеца.

Озверял ненормален български старец на 45 години бепричинно е убил работливо невинно момче на 33 години. Гнусни сте в жалките си опити за манипулация.

Тоя е мръсен мързелив и нагъл циганин!

За съжаление в България е така! Лудите са десетки хиляди и са на свобода, не се лекуват, не ги наблюдава психиатър, не се водят на отчет, нищо! И това е резултата! Да почива в мир момчето! Вероятно нещо би се променило, когато убият детето на някой политик, иначе шанса е нулев!

Осведоми се първо и тогава казвай, че е луд. И с тебе така да се гаврят и ти ще направиш същото

Убил е циганин, който постоянно го е тормозел!

Само свободната проджба на оръжие в БГ ще излекува недъзите на това общество!

Този път много подробно описвате инцидента,а предисторията я спестихте.Защо?

Щом е застрелял само единия от двамата - значи е целял точно него, и вероятно е имало защо да го застреля. 5 изстрела по кола с двама души вътре и само един застрелян - това не е безразборна стрелба, а е целенасочена.

момче-на 34 години.

Горкичкото уродче, което се е гаврило преди с човека и го е превърнало в убиец

момче бе. На тези години сигурно има внуци вече.

Затова преди да решите да раздавате шамари се позамислете дали искате да гледате цял живот през рамо. Там колкото е останало...

Тази мъжка курва министърка се е надупила у махалата и гълта и духа. Баси курвата дето е начело на МВР баси позора и падението. Пребили човека и една година курвата начело на МВР пърдяла на куровете на браатчедите.

Недопустимо е.

Де се пука.

тоз шизофренки ше се окаже НАЙ-НОРМАЛНИЯТ човек в държавата. Преди години убитият го бил пребил с банда роми. човека си е планирал и осъществил отмъщение. единство между намерение и действние. това малко хора в територията го умеят. поклон. ивий требва така: днеска некой ви обиди, утре му го връщате тъпкано.

Ако написаното от теб е истина (а прилича на такава) доста биологични единици, водещи се за хора, трябва сериозно да се замислят (естествено, ако имат с какво)!

MoneyII

Като чета виждам, че по-важно е, откъде е оръжието, а не самото убийство! Или причината за убийството! Пази Боже от милиционерската школа в Симеоново! Хубаво е, че не го е убил с тапешник!

Там където има роми, винаги престъпността е значително по висока. Те не са хора, а липсващото звено между маймуните и хората.

По-скоро между обикновените и човекоподобните маймуни

По-скоро между обикновените и човекоподобните маймуни