Европейският съд извади ”Хамас” от ”черния списък”

Европейският съд в Люксембург извади палестинското движение „Хамас” от списъка на терористичните организации на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Европейският съд извади ”Хамас” от ”черния списък” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехх Еврабия, Еврабия...

европа ако не се намесва израелците ще ги оправят много бързо...

САЩ и ЕС ако не се намесват Израел ще бъде оправен.

абе на тия джулсовете нещо не им върви напоследък... на всеко едно ниво

хамас приказват като пулев преди мача с кличко .

Да видим... То само с думи не става...

тези пак ша си играиат на войници за да върви търговията с оръжие. изпитанията на полигони са скучна работа.

Ами... Човешка цивилизация или араби - изберете сами!

Гнусните арабо-палестински свинки, независимо от коя септична яма (хамаз ли, намаз ли) са изпълзяли, винаги са престъпници и подлежат на тотално изтребление!

Всяка дъжава е колективна халюцинация ("илюзия"). Това важи и за всики религии.

тъй ли ?! е , от мене да знаеш и на внуците си да кажеш когато държава и баща ти таковат мамата , няма на кого да се оплачеш ! халюцинация била .

Модераторът, всеки път като напиша "Израел" ли ще ме триеш:-)? Дотук 2 пъти. Защо такава злоба- да не си по-рано отбит?

"..макар и водещи въоръжена борба срещу Израел, са си радикалисти." С други думи "въоръжената борба" срещу Израел е хубаво нещо, нали. А и успехи има в тая война - хиляди араби бяха избити само тази година. Кога ще разберете, мечтата на Хамас да изчезне Израел ще осъществи когато светът изчезне. Ако ти е омръзнал живота, отивай да се биеш за Хамас или за ИД.

Два пъти написах подробен отговор на въпроса ти, но ме трият без основание. Грешно си ме разбрал- Хамас са вредни за Палестина. Защо и как- обяснявам, но ме трият.

Май нацистите са по-добре от мюсюлманите. Понеже вие знаете, че Холокост не съществува, а е една голяма измислица да оправдае създаването на държава, която вие не бяхте способни да създадете. Та въпроса ми е нацисти или мюсюлмани?

Много кофти задаваш въпроса. 60 г. живея заедно с мюсюлмани и лошо от тях не съм видял. За живот с нацисти.....не съм бил роден:) Защо слагаш всички мюсюлмани под един знаменател?

А ти знаеш ли, че не съществува Холокост? Щото ако и ти знаеш, мястото ти е в затвора. А идеята за Израелска държава не от Холокоста. Чети малко история за да видиш, че първото международно обсъждане за създаване на ДВЕ държави е от началото на 20-и век.

Далеч съм от мисълта,че това е реално и за добро. Първо, "Хамас",макар и водещи въоръжена борба срещу Израел, са си радикалисти. Второ- не вярвам пионките в ЕС да правят нещо без заповед от остта Тел Авив- Вашингтон. Очаквайте нова серия организирани от Израел атентати.

Ето ви пореден пример за двуличието на запада. Значи хамас, организацията която тренира самоубийци и която взривява автобуси, не е терористична и не трябва да и се налагат санкции. В същото време хората в Донбас и Крим са сепаратисти и трябва да се налагат санкции не само на тях но и на всички които ги подкрепят. От край време краварите и техните европейски подлоги са подкрепяли всякакви терористични чалми, като в същото време поучават други относно демокрация, международно право и териториална цялост.

хамас са ,,радикалният ислям,, , ,,ердоган,, , ,,идил,, , ,, мюсулмански братя,, в египет!!! затова не са ,,терористи,,!!!

Тия се вземаха много на сериозно. Някой ден на евреите ще им падне пердето и ще стане мазало.

Да бъдем реалисти...как ще ги премахнете? С камилски фъшкии ли ще ги замеряте?

ПАЛЕСТИНЧЕТО ? Да ни обясни изказването на този от Хамаз и колко са добрички.

Ционистите като са толкова модерни защо не ги изтребят, заличат да им е чистичко там. Ти изобщо осъзнаваш ли че Израел е прекрачил всички човешки граници и даже САЩ вече не подкрепят политиката им. Хамаз и Хизбула са политически а не религиозни движения, именно заради това имат разногласия. А и онова в сърцата не се убива с оръжие - пример нашето 500год. робство.

Който не е поживял малко в Израел не може да направи реална картинка.....това е вековна омраза на племена живяли на едно място а вие си дрънкайте тук глупостите но се вгледайте кой с какво е допринесъл за развитието на човечеството.....фалестинците ли,левитите ли или арабеските???

И какво им е в сърцата? Да приберат територия, която не са обработвали и градове, които не са строили. И защо не са го правили като "си е било тяхно". Комбинацията на мързел и тотална некадърност са им проблемите, а не Израел.

Ето, нов пореден пример за дълбока политическа слепота на Европа. Тези организации на терористи и изроди, избиващи невинни хора (вижте примерите само от последните няколко дни, Сидней, Пакистан, Ирак), само защото не са от радикалния ислям, трябва да бъдат низгвернати от целия съвременен демократичен свят. Какви ценности проповядват Хамас, Ал-Кайда, Хизбулла, както и другите терористични групировки - нищо общо с представите на съвременния човек за свобода, демокрация, взаимна толерантност и мир. Ние, българите, също залитаме към някакво непонятно примирение и търпимост към подобни изяви, май забравяме какво ни сполетя преди 2 години в Сарафово.

и все пак трябва да сме толерантни с тях. все пак такава им е религията и трябва да ги приемем такива, каквито са. Мир да има! Все пак те искат да убиват други, а не нас. Като стигнат до нас ще му мислим.

Гошо,Гошо момче лошо.Когато стигнат до нас ще бъде много късно.Като те чета предполагам че и барут не си мирисъл:)) Как ще мислиш,с изути гащи ли?

Трябва да си платен, иначе няма как да си толко прост и да можеш да пишеш.

и освен това , да слагаш алкайда и хамаз в едно изречение е меко казано невежество. Ти си поредния "тапир" който не прави разлика мецду шиити и сунити, или пък международен тероризъм с локална борба. Тия лайна в Бургас дето станаха , бяха с цел да злепоставят Хамаз, ама Европа не е толко наивна както беше ционисткия ГЕРБ. Геополитика е думата, и тя не е за тапети.

Сляп си и ти за жалост. Съвременният свят проповядва само индивидуализъм и алчност. Къде видя мир в Украйна ли ? В Либия? Ирак? Афганистан? Пакистан? Палестина? къде ги видя тея проповеди за мир. Само парите и влиянието вълнуват "съвременния свят"

Ще си счупите зъбките.

Този свят се е побъркааллл?!