Лятото продължава с много високи температури

Времето остава типично лятно, с високи температури през следващите 7-8 дни. Температурата на морската вода може да достигне 28 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Лятото продължава с много високи температури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

опитах от морето сложих захар и да ви кажа никакъв чай не е

Ох този Шокарев канал много битови отпадъци бълва, чак от гоголето се вижда боклука

балгаря тржбва да има истинска политика по туризма.? наи вече за малкя летен и зимен туризам. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе,пичове ,щом и тая новина коментирате... трябва да ви се търси работа !!!айде на полето !!!

И после що нямат пари. ":D

вие за безработица май не сте чували...

Toni

Нека да е лято! Желаещи за море? Аз плащам.

- удар по такса мощност на Топлофикцията.

Toni

Споко, компенсират с такса подгряване на вода.

морето топло и пълно с лайна. После имало епидемии. И къде е държавата да затвори хотелите без пречиствателни станции. Нали сме европейска държава, пък плувме в лайна. З години пак не стигнаха за прилагането на законите. Нормалните хора щяха да бойкотират мутрафонския туризъм. Ма те новобогаташчетата се киснат в петзвездните басейни, те в лайната не влизат. Свинска държава, но защи ли ибиждам животните, с по-висока интелигентност от т.н. политици в разложениия булгаристан

Точно така! Европейска държава сме. Има поне един плюс. Можем винаги да отидем на Егейско море. Аз поне нашето съм го обявил за несъществуващо от няколко години.

А че няма вече полярни шапки баба ти знае ли?

Да и Венеция вече е под вода , ама не ни казват мамка им империалисти.

"Лумпените дето вярват в глобалното затопляне" а? ;) И това ако не е доказателство

ВРЕМЕТО СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО, ЛЯТО Е. А ВИЕ СИ ГОВОРЕТЕ ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ....... И ПРЕДИ ГОДИНИ Е ИМАЛО ТАКИВА ЖЕГИ ИЛИ СТУДОВЕ. БАБА МИ Е НА 96 ГОДИНИ И НЕ НАМИРА НИЩО НЕНОРМАЛНО В ГОРЕЩИНАТА. А И СЕГА Е ЖЪТВА, ТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГОРЕЩО.

А зимата като рина сняг и закъсваше с колата, къде беше глобалното затопляне или нещо ти изневерява паметта. Времето трябва да бъде точно такова - снежна зима, горещо лято, дъждовна пролет и хладна есен.

Каквото и да е времето- лошото е,че минава! Правете хубави спомени!