Идва бързо и трайно затопляне на времето

Бързо и трайно затопляне на времето ни очаква през следващите дни. Температурите ще се повишат до 12-13 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Идва бързо и трайно затопляне на времето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За един ден три противоположни прогнози-за затопляне, за студ и за валежи от дъжд. Май на "журналистите" от Дир им е дошла повече домашната ракия от дългите празници.

Дираджии, не затопляне, а омекване на времето. Качването на т от -12 до -2 и 0 градуса не е жега, а омекване. А иначе " глобалното затопляне" дето е в главите на някои ще ни умори от студ и тази зима

Къде го прочетохте че идва кучи студ от 15 януари. Аз гледам месечна прогноза по дни на сайта accuweather и няма такова нещо.

От топлофикацията твърдят обратното - студ, студ и пак студ!

То за тях декември си бе жестоко мразовит бееее!

Може би си е така. Разбрах го щом видях как Гришо би Жил Симон, а от трибуните перфектната Никол Шерзингер /вече наше момиче, нали?Примерно, Николета Шивачева/ се радваше и го изпиваше с очи. Какво ли му е подготвила надвечер за награда след победата? Ето, времето очевадно се затопля и ще става даже горещо.

Да не си се надървил?

Харесва ми тази микстура от спортна злоба и еротична завоалирана фантазия!

засърбя ме чепът и подивявам :)

Чесането му, е майката, докато си кесиш в ДИРа!

Редактор Надежда Христова, защо лъжете, че идва бързо и трайно затопляне на времето през следващите дни. Първо вижте 10-дневната подробна прогноза за времето в София и България, и после пишете.

Как се обаждат хемороидите? Като цъкат минуси.

Радвам се, че и друг го е забелязал ))) А какво ще кажете за този откъс от новината : "дъждът да се премесва с мокър сняг" ? Де да сме знаели как се прЕмесва ...

Колега, а вие сигурен ли сте, че могат да пишат ;)? Идват мъглите, идва и грипът... тръгвайте по джапанки!

Да се затопля по-бързо, че такова мрънкане измрънкахме за 5 сантиметра сняг! Не ни ли осигурят от това Правителство 25 градуса температура и умерена влажност - направо да хвърлят оставките и да идва някой, който поне това може!

Под ние конкретизирай КОМПЕТЕНТНИТЕ бг медии .... сега очаквай смразяваш ужас от +15 градуса през януари, глад и мизерия трови бг народ !!!

това е добре. че сега термометъра в моята стая показва 11 - 12 градуса. няма пари за отопление дори и за дурва няма пари..няма пвц, с одеалата само, без отопление. разчитам на старото пц да загрява...:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом имаш за цигари и за ракия значи си добре. не се оплаквай.

Да не хвърли боб,че виждаш,че пича има пари за ракия,и цигари?

аз не пуша и не пия !!! нямам пари за 1 хляб какво остава за други неща.. kогато не познаваш хората и действителността извън обкръжението ти, не се изказвай...

А сега пък идва рева за за наводнения няма управия.

се пише с "О"!!!!!! Ама защо няма коректор в дир.бг? И да не допуска неграмотни!

Аман от Оправители като тебе.

Има си коректор... ама българите сме писатели, не сме читатели ;)

Е, да - добре, че е Господ иначе, няма спасение от некомпетентните действия на властите, от вечните им увъртания, че са свършили работа по почистването, която всички виждаме, че не е на необходимото ниво. И то в няколкото мижави дни в които изобщо има някакъв снеговалеж!

Дръжте се братя! До 1.03. остават по-малко от 60 дни :). А всички знаем че амрт месец вече не е зима.

Този студ беше як, но е само тренировка за следващия дето иде след 14ти - 15ти януари. Гледайте позитивно. И по-зле ще става откъм почистване - дебела кака Лили намекна още преди месец, че пари за почистване няма. Всичко е опапано за десетилетия напред дори - пред вид заемите на ГЕРБ. Гледайте позитивно. Искате демокрация - имате я. Ама не ставала демокрация с бедни и корумпирани тарикати. Е то и комунизъм с такива не стана.

Не бързай. За да твърдим че след 14-15.1 ще има студ от порядъка на -20, трябва да изчакаме поне още седмица.

Това ли чакате? Снегът, да се стопи сам. А заплати защо вземате? И без това, ще ги похарчите.

Сланината я дават по 10 лв килото бе - как ще се боря със зимата без сланина.

е нали лилето ни затопли вигнетка 100 лв не почистени пацта и десетки катастрофи след нова година какво повече да иска ме

"Зимно време като малко дете, ту се смее ту плаче."

Не бързайте да се радвате. Това означава наводнения от стопилия се сняг, след това дъжд и накрая рязко падане на температурите и поледици. При нефункциониращи държавни институции пак ще ни се стъжни.

Трайно, трайно, колко да е трайно затоплянето... Руснаците от gismeteo прогнозират -25 градуса за средата на януари - това е другата седмица.

Стига. Това е ужасно.

Това в началото на зимата да казваш, че идва затопляне, без да уточняваш, че става въпрос за април, трябва да те е хванал яко пушека.

Дано. Защото от плюс 16-18 веднага на минус 10-12 е кофти.

Уф, слава Богу!

Всяко чудо за три дни... и зимата така