Водещ на Си Ен Ен отговори на нападките на Тръмп

Телевизия Си Ен Ен отвърна на неспирните нападки на президента Доналд Тръмп, като излъчи видеозапис, показващ нейните репортери на опасни места по света.

Обратно в новината

Коментари - Водещ на Си Ен Ен отговори на нападките на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... CNN се държат така, все едно дони (без нети) им е изял... суджука...

CNN се оправдаха, че фалшивите новини, които бълват са в резултат на руска хакерска атака. Лошите руски хакери подменяли статиите и репортажите в продължение на 20 години. Все още не е установена личната вина на Путин, но е 100% сигурно, че той е в дъното на всичко - от Брекзит до вулкана в Бали.

Забележително. Американската икономика е устойчива и в добро здраве дори и при такъв скудоумен нарцисист като Тръмп. А руската дълбае надолу 3та поредна година въпреки че я води най-великия стратег-шахматист като всяка негова алтернатива щяла да доведе до пълна катастрофа.

след подобен публичен анонс всички медии (без FOX) може би трябва да се замислят да инициират разследване за връзки между въпросната медия и Тръмп. Щото той на практика води открита рекламна кампания за тази верига телевизии.

Работническо дело или CNN - разликата е само в опаковката. Продукта е винаги един и същ - мръсна лъжлива пропаганда.

Работническото дело. Жалки аматьори са били пред рупора на демокрацията.

Раб дело копаеше гроба на 'капитализма и империализма'. И не CNN a путювите хайдуци са главните гробокопачи на днешна Русия.

Всичко е пропаганда. Няма пропаганда - няма смисъл от медиите. 80% навсякъде по света са бавни и за върхушката е супер лесно да ги контролира през медиите. Погледнете България. Една мутра (а преди него други мошеници) вече 8 години унищожава държавата и няма никакъв проблем.

Тръмп е прав. Долна медия! В ноща на изборите, гледах директно Ци Ен Ен и една диаграма, която показваше онлайн резултатите. На диаграмата Тръмп вече беше спечелил, а по Си Ен Ен още коментираха в кои райони Хилари има шанс. Сега ги гледам от време на време и всичките им новини и анализи са нечестни и фалшиви. Сбогом Си Ен Ен.

реално погледнато Тръмп излага САЩ повече, ама здраве да е.

Е, някои като теб предпочитат Хилари Клинтън, която като външен министър е издействала от Германската държава , 10 000 000 за фондацията на съпруга си!

Жените ги предпочитам в един друг възрастов диапазон - 28-35, ако имаш сестра, дъщеря, може да ми ги пратиш ;) [не съм сигурен, че заслужаваш по-сериозен отговор]

loyola

Къде отидоха руските хакери бе?

до преди две години блицер беше един от наи-уваяваните от мен журналисти. стремешесе да бъде неутрален и обективен. имаше ситуации когато трябваше да се извинява за прекалената си обективност. но явно началниците му вдигнаха мерника, а и изгонването на лари кинг беше твърде поучително за него и така тои се сля с сивата журналистическа маса.

както псевдо факти за децата, които уж са били натровени със зарин... лъжат-мажат, ама вече само дебили им вярват

всъщност Тръмп ако бъзика фалшивите медии веднъж седмично то ционист помията пропаганда на медиите е ежедневна от сутрин до вечер така че дирниците и те манипулират тука кой плюе и кой отговаря на платените плювачи

Значи Си Ен Ен лъжел, а патологичния лъжец Тръмп казвал истината, само дето била "алтернативна" Гооолям смях. Тръм да вземе да си даде "трофея" на себе си.

Не - на теб да ти връчат жив скункс - награда за най-миризлив трол на деня.

Значи който не е тръмпанар е трол? Типично по Тръмповски - новините, които не му харесват са ".фалшиви". Вярвайте само на Breitbart News и Фокс нюз.

От CNN ce пренапънаха. От кога изобщо по телевизията някой казва истината :) ?!

"Излагат живота си на опасност", за да създават фалшиви новини. Ако първото беше вярно, едва ли щеше да е вярно второто. Тая медия е по-пристрастна в пропагандно отношение и от най-мрачните комунистически медии на бившия ни режим. Не вярвах, че ще доживея даже американските президенти да са сигурни, че всичко, което ни говореха комунистите за лъжата на капитализма и империализма, е вярно. Уви, вярно излезе!

Абе, комунистическите медии, дето мислехме, че от тяхната пропаганда по-долна не може да съществува, се оказаха аристократи на журналистиката, благородници на професионализма, царе на почтеността в сравнение с помиярите на т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност".

Голяма част от новините са фалшиви, защото така са представени на читателите от самите политици. Пример - Боби каза, че китайците ще строят магистрала "Хемус". Това каква новина е ?

викаше, че саудитите ще купуват хиляди наши шилета, а китайците отдавна би трябвало да са построили супер град на мястото на Кремиковци, ама нещо не е станала работата...

Когато някой ми каже, че е независим, обикновено питам : "А откъде са ти парите." Дори тези медии дето твърдят, че не са спонсорирани от никой, пак са зависими - най-малко от своите рекламодатели.

Т.нар. "медии" на "международната общност" са като циганите: гордеят се кой кого излъгал, измамил, изманипулирал...

CNN са признати световни манипулатори. защо се обиждат като ги наречат феик нюз. дори като се опитат да се защитът манипулират.

В демонокрацията, реалната власт са банките. Те управляват чрез своите "медии", които вече на практика избират останалите "власти": "изпълнителна", "законодателна", "съдебна"... но последните са само за прикриитие на реалната власт и за заблуда на 80% от електората.

Медиите не са това което бяха. Голямо ритане за изява и фалшивите новини са им добре дошли. Щом папата ги заклейми / медиите / в разпространение на фалшиви новини, CNN сигурно и те не са цвете, още повече и Президента да им го рекне не е случайно.

"Свободни" и "независими" от истината, правдата, почтеността, безпристрастността...

Зависими от пари, натиск от силните на деня, желанието да са популярни.

В едно нещо Тръмп е прав. Си Ен Ен вече не е свободна и незвисима медия. Отдавна загуби този си образ и затъна във вътрешно-партийни пристрастия, гарнирани с външни намеси/естествено от Русия/. За другите медии в САЩ Тръмп отново е прав. И те създават лъжливи новини и създават едно ,,медийно блато"

Шило

Да бе, спукали са се да излъчват репортажи от Северна Корея.Досега една новина, предадена от тях не е цитирана. Все от южнокорейски източници. Виж, ако агенти на ЦРУ се намират в изброените държави под прикритието на журналисти, е друга работа.

Ами след като те показват фалшиви новини, дайте на народа истинските - хахахах

Кабеларката плямпоти нещо си, но пред милиардер като Тръмп такива са буболечки. Те не бяха обективни, въпреки етичните правила на журналистиката, застанаха на страната на Хилъри Клинтън под предлог, че пазят Америка, но не показаха, че зад това стоят руснаци и китайци. Едните всяка сутрин се молят нещо лошо да се случи на Америка, другите бълват евтини стоки, изработени с робски труд. Тази телевизия дори и да поднася много новини, унищожава Америка, като плаши и показва на американците мизерията по света и защо да бачкат за по- малко пари.

Правилно ли съм разбрал - СНН са мурзилки и затова са срещу Тръмп!?!? Ако това ти е мнението, тогава санитарите да дойдат.

Голям разбирач си, няма що

Уникален тъпак. Евала.

че пак те носи умствено то у лево, то у право

Браво за отговора!

Тия лъжата за нищо я нямат. Изобщо има ли медия без значение коя е и от къде е да не лъже,а в случая това, че са пратили репортери нищо не значи въпроса e как поднасят събитията .

Тези, ако не излъжат един ден ще им е за пръв път.

хахаха, давай Тръмпи, размажи наглите социалисти либерасти от СНН.

не може... въпреки, че много му се иска. Ако го направи Върховният им съд така ще го осъди (лично него, защото той използва личният си акаунт в Туитър), че свет ще му се увие.