Дянков отрече да е жертва на телефонна измама

Министърът на финансите Симеон Дянков опроверга информацията, че е станал жертва на телефонни измамници, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Дянков отрече да е жертва на телефонна измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четирите бона, които е дала "сътрудничката" са великденската премия раздадена в МФ! Премии са раздадени във всички министерства, но журмалистите мълчат! Защо се получава така драги ми журналисти?

, а дали е резултат на спукан презерватив, или баща му го е прави, когато най-малко е имал желание за секс, това-не знам, но резултата е явен-покъртитетлно неуспешен

Дянкофффф , go home към Америка.

Биологичният баща на Дянков, чиято фамилия носи в момента е жив, а не е починал. Скоро имаше интервю с него в един вестник. Човека се жалваше, че Дянков не го е потърсил. Така, че нещо се крие колко е безпомощна власта в момента!

Дянков отрече да е жертва на телефонна измама- той е жертва на аборта

И този се прави на интересен,но няма кой да го изрита и осъди.

Да така е ние обаче всички сме жертва на Дянков

да сте чули някога бит и е..н да признават?

Дянков да си ходи в Америка.Заповеди дава от Америка ,там си живее,развява байраци и заповеди и хабер си няма що става тук.Борисов ми падна в очите заради този олигофрен когото кой знае защо още си е тук на поста де.Та той си стои там заради среща с бг имигранти..Смях в залата.Та те са си добре там хората...Дянков малката пица

дянков-е номер 1-евала поклон.

Обаче - Дянков каквото каже - вярно е. Като го гледам на снимката тук - наистина е като Брат Пит с очила (самия той се определя като такъв). От кризата излезнахме още миналата пролет, защото той каза, че ако не е вярно, ще подаде оставка, а оставката не е подавал... Абе, пич си е отвсякъде... красив, умен, секси и само истини говори. Само самочувствието му е малко ниско, ма - ще се научи да говори по-нахакано на някакви си професори БАН-аджии и воала :)

ЕДИН МИНИСТЪР ОТ МНОГОТО ЕДИНСТВЕНИ И НЕПОВТОРИМИ ДА ИМАМЕ ЧИТАВ И ПРОФЕСИОНАЛИСТ, А ТИ ТАКА ДА МУ СЕ ПОДИГРАВАШ ЗЛОВЕЩО??? КАКЪВ ТАКЪВ ЧОВЕКИ СИ ТИ, АВРОРА??? КОМУНИСТ ОТ СИРЕЩНИК ИЛИ ГОЦЕ-ЛОВЕЦА?

И аз се чудя как може все комунистите да са ти в устата, (май не са само там били, та затова и все за тях говориш като развалена плоча), ма не пиша по тоя повод, нали?

Ма верно е сладур. Даже Брат Пит ряпа да яде. Само, че ти нещо не си разбрала по отношение на излизане от кризата. Сега ще светна. Понеже Дянкоффф е позабравил българския е използвал множествено число, а е трябвало да използва единствено.

ок! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми - ПР агенцията на герберливите си е под всякаква критика, но - за толкова акъл - толкова ПР!