Орешарски не внесъл в НС доклад за финансовата стабилност

Бившият премиер Пламен Орешарски не е внесъл в парламента доклада на ДАНС за 2013 г., в който е имало "предположения за финансовата стабилност на страната".

Обратно в новината

Коментари - Орешарски не внесъл в НС доклад за финансовата стабилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя "доклад" - "няма го", "не стигнал където трябва", "върнат" ... ХА ХА ХА ... и пак "кабинета Орешарски" - ХА ХА ХА ...

случайно да е пишело с кои числа от ТОТО-то тъщата на Цвъ-Цвъ спечели парите за апартаментите си? Или колко гушна Цветелина Бориславова когато в първата година от мандата на ГРАБ Си Банк пласираше винетките? Или квот било - било.

Лятото КТБ ще фалира така ли? Айде поредни грабаджийски глупости. Тая Атанасова да каже откъде са на мъжа и паричките.

Крайно време е ДАНС да се разпусне. Или поне да се смени името (отново). Това безкрайно се компрометира. Каже ли се ДАНС значи пак е станала излагация. Не го ли измисли/внедри Сергей навремето?

Така и не се разбира Д. Атанасова кога и къде е виждала този доклад.

25 години ограбване и в замяна - разиграване на сценки.

Тая задръстена овца взе да разбира и от финанси, не само от медицински мениджмънт. Каквато ни държавата, такива и управниците - кръгла нула. Ама нали "народа" ни ги е избрал.....

Преди да ги вкарат в касата да ги изключат. Иначе може да стане микровълнова печка.

Защо се криете бе, защо мишкувате, какво засекретявате, дайте имената на крадците да ги линчува народа, кой пазите, себе си ли или колегите, които утре ще ви върнат жеста?

куха лейка! Едно голямо нищо накуп с претенция на разбирател по всичко. Тая изобщо не я отразявам като достоверност, няма необходимия интелект да интерпретира фактите, много често халюционира по разни поводи с любезното съдействие на ГЕРБ

Има коментиращи, че с глобата от 100 хил. лв. за КПМГ, едва ли не вината за пропуски в докладите на одиторите е приета. Глобата е обжалвана пред съда, и одиторите поддържат докладите си. Който твърди, че одиторските доклади са съдържали неточности, е необходимо да го докаже!

В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА И ТЯ УПРАВЛЯВА ! ХОРАТА С ПАРИТЕ СА БОГОВЕТЕ ТУК ! НЯМА ОСЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА В ИГРАТА !

Задава се възмездие за държавата на мафията в много скоро време. Те си мислят, че като са пробили българския съд и прокуратура, ще лапнат земното кълбо! Да, ама не!

КАТО СА ДОКЛАДВАЛИ ДАНС, ИМА ЛИ ЕФЕКТ - НЕ ! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ФИНАНСОВОТО РАЗУЗНАВАНЕ СИГУРНО СА БИЛИ НА КИНО ПО ТОВА ВРЕМЕ !

Стъкларският завод в Сърбия, който може би е актив на КТБ, а не на Цветан Василев, има огромни задължения към сръбската газова компания. Пиша може би, защото едва ли някой е в състояние да даде определение, що е то актив на КТБ! Сърбите ще разгледат договора за приватизация относно следприватизационен контрол, и евентуално ще развалят договора. Заводът ще стане пак собственост на сръбската държава, след което ще се препродаде втори път. Временните синдици на КТБ ще изтърват ли още една златна кокошка!

май ти си тръгнал да хващаш златната кокошка, но се наред на опашката.

А Десислава Атанасова каква е по квалификация? Че бе и здравен министър. Сега пък била шеф на комисия за КТБ. Двете са напълно несвързани. Или и там ги избират, като социоложка за министър на МВР. После викат за професионализъм. И имало някакъв доклад, който още го нямали. Това за сега звучи като слух.

Ти Столичани в повече не го ли гледаш. Аз съм гледал има-няма 5' от него, не нещата по тия въпроси са ми напълно ясни ;)

Десито е готина мацка в сравнение с проскубаната кюстендилска уроспията.

Министърът на културата прибра близо 2,5 милиона лева.. Енергийният бос Богомил Манчев е върнал парите на Вежди Рашидов - 2,5 милиона лева, останали във фалиралата КТБ на Цветан Василев. Врътката е станала на два транша - първият е станала на 6 ноември 2014 г., а вторият на 19 ноември, малко преди да започнат изплащанията на гарантираните влогове , което стана на 4 декември 2014 г. Вежди си е прибрал парите с две цесии за 660 хил. лв. и за 991 хил. евро.

Тая жаба, говореща през зъби оправи здравеопазването, сега и КТБ оправя... Гиди , гиди ....морееее, пуста дебела тояга неокастрена... Ще хвърчат и мутри, и каратисти, и пожарникари, и дебели прасета-министри на регионалното развитие, и пъпчиви наркоманчета с часовничета за по 50 бона и разни дърводелци-каменари-милионери... Пуста сопаааа.....

Правя квото мога т.е.нищо

Докладите,които изпраща ДАНС са за информация, а работата по разкриване на това,което са констатирали, си е тяхно задължение.Да не очаквате Ореха,Цецка или президента да разкриват и докладват на Прокуратурата?Тези,които са подписали докладите трябва да бъдат шамаросани затова,че не са работили , а са си пипали пиш....те!

ДАНС само разследва, не прави експертизи на финансови институции и не съди. За целта си има прокуратура, която като има игнал, трябва да реагира. И правителство, което има финансово министерство. Явно не е имало прокуратура и финансово министерство, докато БСП е управлявала с ДПС и златния пръст на фашиста Сидеров. Я да не бъркаме кой не си е свършил работата! Нека не бъркаме! Много бъркам от 75 години, откакто имаме комунисти. Време е да ги забраним и да изчистим грешките по този начин.

Ами защо ДАНС не е разследвала и докладвала на Прокуратурата,както когато влизаха в една детска градина за злоупотреби.И ушите ли си бяха запушили,когато мустакатия " банкер" заяви,че Пеевски е купил " Булгартабак" с пари от КТБ?

Онез 206 милиона дет уж бяха в ЧУВАЛИ откраднати от КТБ не били в чували... РЕДОВЕН КРЕДИТ БИЛИ и са отказа да внася обвинителен акт... А ДАНС ДА ГО ЧУ ЗА ЦЕСИЙКИТЕ НЕЩИЧКО ДА КАЖУВА от ЮЛИ 2014 та до ДНЕС??? Да сай са изпотили нещичко да свършат???

как ли спи дебелян нощем,след показанията на василев и вече явното разглеждане на казуса ктб!? ослушва се сега кат свиня в чужди картофи,че няма и да се учудя,ако вземе да се разболее от стеснение на пикочните канали!

е,щом и докладите на данс почнаха да се изпаряват ,какво повече да очакваме от скъпата ни мафия ???

Орешарски да не се скатава , а да отговаря какво е крил и какво е замазвал.

Просто не работи вече в НОВИНИТЕ, кат сегашните ни УЖ управляващи... Щото те сал това работят - само приказват по новините... Кат чуеш ДЕСИНКА да са искаже за ЦЕСИЙКАТА НА ВЕЖДИЧКАТА през РИСК ЕЛЕКТРОНИКС... КАК ДЕСИНКА Я Й РАЗВАЛИЛА... Тогаз ВИКАЙ, ЧЕ Е НАРУШИЛ И ТОЙ ЗАКОНА...

нещо дето и ДАНС не може да си го намери, ха ха, историята със загубеното тефтерче се повтаря

Правителството на Орешарски беше един тумор в българския организъм,болест, която дълго няма да можем да излекуваме.

Какво ли толкова направи за година, та дори и ЕС взе, че ни вдигна вноската със СЕДЕМ МИЛИОНА ЕВРО НА ГОДИНА!! ЕС не си я е променяла - ЕДИН ПРОЦЕНТ ОТ БВП-то си е пак.. КВО ЛИ ДРУГО СЕ Е ВДИГНАЛО, та ни искат повече пари... За три и кусур годинки при БАЦЕ И ДЯНКОФФФ в първио им мандат НЯМАШЕ ТАКВОЗИ НЯЩО...

Получаваш награда за трол N1.

Ще цъфне цялата престъпна шайка на Орешарски и началниците му Станишев и Доган.

Браво Деси, желязна си.Орешарски и онова кученце Чобанов за затвора.

ли та обслужи, та вдигаш таквизи лозунги... МИНИСТЪРКА, КОЯТО НЕ Е ИЗПЪЛНИЛА РЕШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД... И БАЦЕ го фана срам да си я върне... ТЕЖКАТА ВАКУУМНА АРТИЛЕРИЙКА на ГРОБ!! Сал на второто ЯНЕ И ДАДЕ ДА СА ПРАВИ в парламенто..

...Странно защо муцунката и ми действа ,като афродизиак! Как не са я надушили до сега от Фармацевтичната мафия за рекламно лице на ...."сините" хапчета .:)))

БРЦК

Ма са те надушили тия на 4ти км. Ще се пробват и няколко офтамолога.

...прати кучетата да "надушат" преобладаващите коментари ....или те от "телИШки" пръжолки са загубили ...нюх??

Цецо Михов - Алабаша, пак е блеснал хахаха !

"РЕШЕНИЕ за приемане на Годишния доклад на Държавна агенция Национална сигурност за 2010 г. Народното събрание на основание на чл. 86, ал.1 от Конституцията на Република България РЕШИ: Приема Годишния доклад на Държавна агенция Национална сигурност за 2010 г. Решението е прието от 41-то Народно събрание на .....2011 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание." И КВО ПОСЛЕДВА ОТ ДОКЛАДА????????????????????????????????????????????????

Корупция, спекула и лошо управление заплашват българската икономика. Обществените поръчки се уреждат "под масата", а ЕРП-ата надуват цените на тока. Това са част от изводите в годишния доклад на ДАНС за дейността на агенцията през 2010 г. Друго от основните заключения в отчета е, че наред с кризата, корупцията в изпълнителната и местната власт и опитите на чужди инвеститори да вредят на обществения интерес чрез спекулации и некачествено изпълнение на ключови проекти, са сред най-деструктивните за националната сигурност фактори..........

Общи приказки. Нищо конкретно. Дай факти!

да ти го намери в ГУГЪЛА... КОНКРЕТНОТО ДЕТ ГО ТЪРСИШ... Цитирал съм ти и решението на ПАРЛАМЕНТО... И той е късичък - НА ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА Е ПИСАНИЕ... ТУЙ САЛ Е ПУБЛИЧНАТА И МЕДИЙНА ИНФОРМАЦИЯ... Другото е секретно и НЕ СЕ ЧЕТЕ... Толкова щеше да прочетеш и за доклада от 2013-та, за който много ВИКАТ ТУКА НЯКОЙ СИ..

тишинаа:)

Всичко това е стъкмистика, ще ви дам пример - банката дава 2 милиона на 'куха' фирма, фирмата 'фалира', на годишния доклад обаче банката е направила ЛЕКА отсрочка гратисен период за връщане на кредита 5 години, ето ти едни 2 ЛИПСВАЩИ милиона, които обаче не се водят пасив, кредитът е изряден, банката се развива и всички са доволни..

ти казва - НЯМА ТАКАВА ПРАКТИКА В БАНКАТА... В няколко поредни ОДИТНИ ДОКЛАДА. Особено за 2008-2012 година, когато е възхода на банката??? Не си смучи от палците глупави обяснения....

Затова сега проверяват KPMG и като за начало ги глобиха на 08.01. 2015 година 100 000 лева, следват още проверки.

ви няма за коментари под информациите как ВЕЖДИЧКАТА си е получил парите, чрез цесийката през РИСК ЕЛЕКТРОНИКС... Против която писахте, че е КОНСУЛТАНТ ЗА БЕЛЕНЕ, но се скрихте като мишки, когато я ИЗБРАХА И ЗА КОНСУЛТАНТ НА 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ.. ЗА ЧАЙНИКА НА УЕСТИНГХАУС... Щото - ВЕЖДИЧКАТА е потвърждението. СПЕЦОВЕ СА ПО КОМИСИИОННИТЕ..... А СЕГА И ЦЕСИЙКИ ЗА НАШИЧКИТЕ СИЛНИ ВЪВ ВЛАСТТА... Дето не трябваше да получат нищо от ФОНДА И ЗАЕМА... Само на ДРУГ АДРЕС СЕ НОСЯТ вече........

за приемане на Годишния доклад на Държавна агенция Национална сигурност за 2010 г. Народното събрание на основание на чл. 86, ал.1 от Конституцията на Република България РЕШИ: Приема Годишния доклад на Държавна агенция Национална сигурност за 2010 г. Решението е прието от 41-то Народно събрание на .....2011 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание." И КВО ПОСЛЕДВА ОТ ДОКЛАДА????????????????????????????????????????????????

той си ги получи,и аз ,и много други,но какво става със свинята дето дължи на банката и въобще не смята да ги връща!!!???

ДАНС Е ПРОРОКУВАЛА??? НА 20 ЮНИ 2014 - въз основа на ОДИТНИТЕ ДОКЛАДИ - "КТБ не е фалирала банка. Това е важно да се знае, защото БНБ реагира бързо да се избегне фалит. Не трябва да се нагнетява напрежението." Така гуверньорът на Централната банка Иван Искров обясни днешното решение на БНБ да постави КТБ под специален надзор.

КВИ ПО-РАЗЛИЧНИ ОДИТНИ ДОКЛАДИ Е ПОЛЗВАЛА ДАНС, за да ПРОГНОЗИРА ФАЛИТА НА КТБ??????? БАНКАТА НА ОБЯВЕНИЯ ДВА ПЪТИ ПОДРЕД ЗА БАНКЕР НА ГОДИНАТА И НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО В ПЪРВА ГРУПА по класацията на БНБ??????????? И още една класация: Според класацията See Top 100 Banks за 2012 г., цитирана с нескрита гордост от Стандарт, КТБ се нарежда на 24-о място в Югоизточна Европа. Това е изкачване с 11 места спрямо 2011 г., когато е била на 35-о място и с 22 места нагоре в сравнение с 2010 г., когато КТБ е на 46-о място. Само през 2012 г. активите ѝ са се увеличили с 49,8% до 5,64 млрд. лв.

На първото изслушване на 7 април, въпросния шеф на ДАНС въобще не е споменавал за такъв доклад!А темата е била:"Работата на ДАНС по финансовата стабилност от 2009 до 2014 година" 2013 год си е в този период, но може би предупреждението за КТБ не се е считало за такава "работа"?Та за този доклад шефа на ДАНС сега ли научи или просто сега Деска го измисли?

Стига с тези Пинизи - осъдете ги всички и политиците и онези от БНБ и Орешарски . Не става така само с говорене и защо тези НЕ СА БИЛИ ОСЪДЕНИ ДО СЕГА ?

Всичко ОК, само не разбрах каъв е този ФОНД за гарантиране на влоговете, в кой нямаше пари, и трябваше да се тегли заем, за да се върнат парите от КТБ? Ами ако утре гръмнат 10 банки, откъде ще се върнат парите? Ще вземем 100 милярда дълг, за да ги върнем ли? За мен това е законен обир на простия народ, само че чрез заем.

Правилно сте разбрали, това е като безплатното саниране, парите за което се гарантират от Българската банка за развитие (ББР) , която пък щяла да изтегли пари от друга външна банка, който заем ще върнат всички българи напред в годините с корави лихви. Иначе е безплатно санирането.

не разбра ама знаеш че е грабеж,като шопа :те такова животно нема ,а може и да има ама не е баш такова.

ДАНС е длъжна да изпраща своите доклади от такъв характер и то еднакви,на президент,председател на НС и премиера.Сегашният председател на ДАНС е на два петъка служба и би трябвало комисията да привика и изслуша директора на Главна дирекция " Финансово разузнаване",която сега се е укрила във Комисията за финансов надзор.По данни на пресата тази госпожа е представлявала определен интерес за ДАНС, в резултат на което служителят,който е работил по нея е пенсиониран набързо!Така,че много приказки- на пазара!

Основната задача е изпълнена! Деситу плювна отново срещу БСПету, пък който ще да вярва!Лозунга си е:"Виновни са предишните!", както винаги си е бил!

След като случаят е вече в органите на правосъдието, каква работа имат дансаджиите и парламента.Да не би парламента да не вярва на правосъдието и искат да го играят като разследващ орган!?

За този доклад е използвано "минало свършено незапомнено време", като нещо от рода на "бил съм се бил напил и съм се бил бил"!Не беше ли редно този (новият шеф на ДАНС) да го покаже този доклад?А не "бил", "чул", "не видял"!

егати варосаната мумия

я постни твоя снимка ,един господ те знае какво плашило си ,а оценки даваш.тя да не е там в качеството си на мис свят

Хайде бе! Депутатите и днес не са разполагали с въпросния доклад,а? Как ще разполагат като той въобще не съществува?За да бъде изпратен подобен доклад, все ще има останали следи - нещо като входящо/изходящи номера, резолюция на този/тези, които са го върнали!

Трябва яростно да се внушава, че: = Орешарски не е знаел за проблема с КТБ, затова нищо не е направил за неговото предотвратяване = Десислава Атанасова е проста пръчка, която не е компетентна = ББ умишлено бави разплитането на казуса КТБ, защото се е договорил с Делян Пеевски последният да превземе фирмите на Дветан Василев

Браво пич! Не бях се сетил точно за това!Но пък има здрава логика в изброеното от теб!

Що за гъдулка си бе, ГЕРБерастчо? Ти кажи къде е доклада, за да се посмеем на тъпите ви мероприятия. Но и той ще се засекрети, за да се манипулира.

A Oрешарски ,какво измрънка?

изобщо ще отговори на подобна глупост!

Тази е такова недоразумение,че каквото и да каже за КТБ се едно е вятър и мъгла.

Тая какво разбира от банки,че ще се занимава с КТБ????Имало доклад,а като го прочете доклада ще разбере ли какво точно пише в него????

Aха,...щом има закрити, засекретени "завери" и в Hародното събрание,.....Hещата, хич не са в ред?! Oт тези доклади за тази ктб, ще се друса цялото дърво на системата,.. ама да видим този път как ще ни обрулят?! Kрият ли се, крият ли нещо от хората,....значи ги е страх от нещо което ще се случи и сега се чудят кои път да хващат?! Hо 100% не е на добро, за хората! Cкоро ще видим!

Нищо няма да видим! Впрочем ще почувстваме схемата на източването на парите и активите, като започнем да плащаме милиардите и лихвите към тях..... Яко ти ду-е българино! хахаха

Hе, не...и ще видим! Oстави това,.. източване! Kато раздрусат дървото на системата,.....Tам, не се знае какво е?!... защото нали знаеш, че са навързани като свински черва помеждуси! Eдната взела от другата, пък ги дала на трета от алчност за печалби и.т.н..

Много дрънканици, но няма нито един осъден, няма отнето имущество, няма ги и парите. За нас остава да плащаме откраднатото и да ставаме все по-бедни. Така е , като избираме доказани престъпници да ни управляват.