НАП пусна на търг рубини, сапфири, злато и тонове скумрия

НАП в Пловдив предлага злато, сребро, скъпоценни камъни и ...21 тона скумрия.

Обратно в новината

Коментари - НАП пусна на търг рубини, сапфири, злато и тонове скумрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това платена публикация на нап ли е

Стоката е спряна заради съмнения, че няма да бъдат платени дължимите данъци след реализацията й на пазара у нас. Очаквайте утре и вашата стока да откраднат (конфискуват), защото имали съмнения, че може да не си платите данъка. Може и да ви арестуват и набият в районното, защото са имали съмнения, че ще решите да откраднете гумите на патрулката.

Дай рибу, рибу, рибу. Дай рибу, рибу, рибу. Рибу, рибу дай. [2] Смях в залата. Да напомня, че на сръбски игривото значението на риба в случай е като нашето слива.

Ето затова в БГ, никога няма да се подобри живота на гражданите, защото на ръководни места се поставят мазни долни и подкупни личности, като Стефанов !..

НАП пусна на търг рубини, сапфири, злато и тонове скумрия Тези с това заглавие "избиха" скумрията/рибата / в нета.

Какви скумрии има само в нета :)

ПРЕДПОЧИТАМ ПАРИ В БРОЙ!

"Стоката е спряна заради съмнения, че няма да бъдат платени дължимите данъци след реализацията й на пазара у нас". Интересно ми е според кой закон, стока може да бъде конфискувана при съмнения, че след евентуалната и продажба продавачът няма да си плати данъците?

Когато стоката не е декларирана в цялото си количество или на реалната цена КАК ОЧАКВАШ ДА БЪДАТ ПЛАТЕНИ реалните и данъци???

От миналата година има една наредба за осъществяване на фискален контрол върху движението на стоки с висок фискален риск.

за мене 3 килограма сапфири и едн скумрия, моля!

НАБОРЕ, пенсията ще ти стигне ли за 3 килограма скумрия та се точиш и на сапфирите???

Яко! :)