Таня Андреева пред Dir.bg: Забраната на женски консултации за бременни е грешка!

Здравното министерство се забави с мерките , но болниците отдавна бяха готови за коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"паталогичната бременност..."?

Някоя баба от парламента от българия не е ли родила. Те имат пари. На 21 години в политиката, родили едно, давай, майци цц ша ти направи или вече си го родила. Пита бай осман стария мераклия.

Бебе със вирус няма ама майки колкото щеш!

при Орешарски?!

Беше!Изпозакри стотина болници!

По полов път не се пренася ако е хардкоре без целувки...

И със ръкавици може

В Италия почитат Д-р Роберто Стела . Той е един от хората организирал грижите за болни с тежките усложнения на COVID-19. Продължил е да се грижи за тях и след като са свършили маските и ръкавиците. Заразява се и умира. Ако не дай си Боже у нас утре се случи италианският сценарий , кой ще лекува тия болни. Специалидтите АГ или доброволците офталмолози? Стюардесите да карат бомбандировач. При дефицит на ръкавици и маски и може би изпоразени лаборанти и сестри и акушерки ? Нали най-ефективното нещо да спрем разпространението на тая коварна зараза е социално дистанциране. Доказано в цял свят. У нас всички онкологии и лъчетерапии затварят за две седмици по Коледа и Нова година. От 22 Дек до Иванов ден. Тогава няма спещшност. Точно сега се разработиха. Хората си затвориха бизнеса с разбиране за общото благо, но часпрома на АГ и други тарикати трябва да върви. БЛС мълчи, а за МЗ не ми се говори. ОСТАНЕТЕ СИ в КЪЩИ. !!!

Стига с тази Истерия , дайте на хората да си раждат спокойно ! Правилно разсъждава Таня Андреева и трябва да се съобразявате с нейното мнение , болест , болест , а живота трябва да върви напред и да се раждат Българчета !!!!

Правилно разсъждава това момиче ,тя е Доктор и вижда нещата много -добре ! Не забранявайте на жените да раждат и да са готови за това Свещенно действие ! Какво имате против Женските консултации , или вашите са родили ,а останалите кучета ги яли !

500 легла значи? в арена армеец?? ще съберете 500 души на едно място, и още стотина да ги обслужват, а затворихте магазините за гащи, дето влиза по един човек на двачаса!?? идиотията превзема обществото ни!!!

Тая ме разгонва

Аз може и да не съм прав, но по темата с корона вируса да се изказват хора които не са с бръснати глави не го одобрявам.

с кухи глави-одобраваш ли ги?!

Ами те повечето включително и тази метреса са нарицателни за Кухи глави.

Към ГЕРБ - къде са маските? Къде са хранителните продукти за бедняците? Къде са помощите за безработните , които са 90 процента в момента.

Консултации могат да се правят и по телефона и по Скаойп и по Вайбър и по Уастсапп. Аре стига.

По Скайп ли да прегледат с вагиналния ехограф и да слушат тонове? Или да направят изследване за Даун и други увреждания? АЙ скрий се някъде, като не разбираш, не коментирай! Умник!

Ама ти си много зле. Какъв скайп и Вайбър, когато се чака нов живот. По скайп и Вайбър да следят развитието на бебето и дали има усложнения? Изтрещял народ!!!

Става за един път.

Не приказвайте глупости защото в същото време говорите че и не се знае всичко за вируса.. Като пламне при децата каква песен ще запеете??? Населението не е защитено като му се отне възможността да си купи на нармални цени елементарни пособия ама иначе парламата се дизенфикцира по няколко пъти, незнам си какви дезификтанти са наслагани, мисирките са изолирани само дето не са ни казали по колко пъти им дезинфикцират колите с които се движат. Когато парламата и властващите са на преден план да се защитят се нарича геноцид срещу тези дето им плащат разходите.

Остават само Бокоугодни коментари

... тази и като министър на МЗ, само глупости говореше и вършеше... Какво може да се очаква от съвременен човек който е привърженик на доказано дебилските комунистически идеи...?!?!?! Гледайте лъжливата и крадлива Нинова и не се чудете защо в България се раждат малко българчета...!?!?!?

На криви глави , не вярвам за нищо !!!!!

Спокойни трябва да бъдат всички и да вярват на тези лекари, които не участват в манипулацията, наречена "извънредно положение".

Другарката не пропуска нито един шанс да се показва в зоната на прожекторите.

Не е урунгел като оная Ангелкова

Хм, тази докторка може го отнесе...

Си загорял, май

ми изолация, кво да правя

Тия с "вервайте ми" сме ги слушали...