Талибаните наредиха на жените телевизионни водещи да си покриват лицето

Заповедта беше оповестена в изявление на министерството за насърчаване на добродетелта и борба с порока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нашите талибани, наредиха да има новини на турски, по "националната" телевизия.

Ми, това да комунягите

Тия са баш комуняги с чалми. Същите боклуци са и рашистите, но с ядрени ракети. Вари ги, печи ги, демокрация на хой.

освен букварчето си прочел и една книга ще е много странно. Между ушите ти е вакуум.

Те са нинджи открай време. Важното е да не им усетиш вонята от устата

Егати болните идиоти, тия не са наред.

Тука трябва да се съглася с червените подхора, че американците са абсолютни некадърници. Загинаха не малко войници, потрошиха сумати пари и накрая резултатът е пълна нула. Пещерняците пак управляват и ще продължават да го правят. Същата работа като "блицкрига" на кочината в Украйна. Направо ти става жал за обикновените войници, които ще бъдат избити

Ами то и нашите орки са до 4-5 клас таван

Абе спрете да ме информирате за някаква страна далече от тук и за някакви хора, които не ме интересуват. Това си е техния живот и да се оправят. Не ме интересува!

Не се притеснявай Сашо, и твоята особа е извън обхвата на интересите ни...

Саше - САЩ е далече, Китай е далече, Русия - не чак толкова близо. Близкия изток и той. Та само за Ивана и Преслава ли искаш да четеш /нали са ти близо/.

Да пратят благодарствено писмо на ЦРУ, което създаде талибаните, после направи война срещу тях, и накрая им остави оръжие за милиони. Сорос агента върши работа последните 30 години на всяка земна точка. Бравос. Сатанизъм за всички с любов от Америка.

Това е по американски- нали бяха голямата работа? Ето това направиха в Афганистан- едно голямо нищо! Всичко беше от злоба към руснаците, които преди ги наричаха окупатори.... Нищо не постигнаха американците в Афганистан, но си тръгнаха като насрани от там. И сега седнали да ми говорят, че щели да помогнат на Украйна или на някоя друга страна? Това е пълен абсурд- те разбиват всяка една страна, до която се доберат.

Бе доколкото си спомням и руснаците си тръгнаха насрани от Афганистан, и то не еднократно. Явно Афганистам има способността да насира всякакви цивилизовани и напреднали агресори, въпреки примитивизма на обществото си.

И в България трябва да го направят така. Омръзна ми да гледам едни и същи физиономии по телевизията. После губя апетит за дълго. Стряскам се насън.. Едни и същи несменяеми говорителки години наред.. Антики..

аз пък искам путин и лавров да носят бурки, мисля че ще подчертават очната им линия

И Байдън и Байдън,а защо не и Урсулата.

Нека видят и те как е... Ние две години ходихме с маски

Тия па! Ако си забулят тАлАвизорите, 'сичко ще си е на мястото...

Като при нас. И те си искаха талибаните пък сега се оплакват. При нас си искаха промяната, пък сега се оплакват от нея.

Нека се види резултатът от американската намеса, да види българката какво я чака щото много го харесва Киро умното, да им държи влага

Какво общо има американската намеса с радикализираните нрави на талибаните? Да не би американците да са направили талибаните мюсюлмани?

Ами ако с помощта на американците на власт дойдат пастарианците всички ще ходим с гевгири на главата. Кой тогава ще е виновен? Пастарианците, или тези които са ги докарали на власт? Или и двете страни.

Точно американците ги изкараха на власт и те ги стимулираха всячески...още от 90-те години. Ако не можете да зацепите... филма за РАМБО е точно за помощта на американците, които създадоха тези изроди като ИДЛ после, но там не успяха да опустошят нацяло сирийския народ.