Талибаните наредиха на жените телевизионни водещи да си покриват лицето

Заповедта беше оповестена в изявление на министерството за насърчаване на добродетелта и борба с порока

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като при нас. И те си искаха талибаните пък сега се оплакват. При нас си искаха промяната, пък сега се оплакват от нея.

Какво общо има американската намеса с радикализираните нрави на талибаните? Да не би американците да са направили талибаните мюсюлмани?

Тия па! Ако си забулят тАлАвизорите, 'сичко ще си е на мястото...

Нека видят и те как е... Ние две години ходихме с маски

И в България трябва да го направят така. Омръзна ми да гледам едни и същи физиономии по телевизията. После губя апетит за дълго. Стряскам се насън.. Едни и същи несменяеми говорителки години наред.. Антики..

Ами ако с помощта на американците на власт дойдат пастарианците всички ще ходим с гевгири на главата. Кой тогава ще е виновен? Пастарианците, или тези които са ги докарали на власт? Или и двете страни.

аз пък искам путин и лавров да носят бурки, мисля че ще подчертават очната им линия

И Байдън и Байдън,а защо не и Урсулата.

Това е по американски- нали бяха голямата работа? Ето това направиха в Афганистан- едно голямо нищо! Всичко беше от злоба към руснаците, които преди ги наричаха окупатори.... Нищо не постигнаха американците в Афганистан, но си тръгнаха като насрани от там. И сега седнали да ми говорят, че щели да помогнат на Украйна или на някоя друга страна? Това е пълен абсурд- те разбиват всяка една страна, до която се доберат.

Да пратят благодарствено писмо на ЦРУ, което създаде талибаните, после направи война срещу тях, и накрая им остави оръжие за милиони. Сорос агента върши работа последните 30 години на всяка земна точка. Бравос. Сатанизъм за всички с любов от Америка.

Точно американците ги изкараха на власт и те ги стимулираха всячески...още от 90-те години. Ако не можете да зацепите... филма за РАМБО е точно за помощта на американците, които създадоха тези изроди като ИДЛ после, но там не успяха да опустошят нацяло сирийския народ.

Абе спрете да ме информирате за някаква страна далече от тук и за някакви хора, които не ме интересуват. Това си е техния живот и да се оправят. Не ме интересува!

Ами то и нашите орки са до 4-5 клас таван

Бе доколкото си спомням и руснаците си тръгнаха насрани от Афганистан, и то не еднократно. Явно Афганистам има способността да насира всякакви цивилизовани и напреднали агресори, въпреки примитивизма на обществото си.

Тука трябва да се съглася с червените подхора, че американците са абсолютни некадърници. Загинаха не малко войници, потрошиха сумати пари и накрая резултатът е пълна нула. Пещерняците пак управляват и ще продължават да го правят. Същата работа като "блицкрига" на кочината в Украйна. Направо ти става жал за обикновените войници, които ще бъдат избити

Егати болните идиоти, тия не са наред.

Те са нинджи открай време. Важното е да не им усетиш вонята от устата

Не се притеснявай Сашо, и твоята особа е извън обхвата на интересите ни...

Тия са баш комуняги с чалми. Същите боклуци са и рашистите, но с ядрени ракети. Вари ги, печи ги, демокрация на хой.

Ми, това да комунягите

освен букварчето си прочел и една книга ще е много странно. Между ушите ти е вакуум.

Саше - САЩ е далече, Китай е далече, Русия - не чак толкова близо. Близкия изток и той. Та само за Ивана и Преслава ли искаш да четеш /нали са ти близо/.

А нашите талибани, наредиха да има новини на турски, по "националната" телевизия.