”Луфтханза” анулира 2/3 от полетите си

Над 4000 пилоти от най-голямата германска авиокомпания "Луфтханза" започнаха четиридневна стачка, която се очаква да създаде главоболия на пътниците по цял свят, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Луфтханза” анулира 2/3 от полетите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-неприатната ми авиокомпания.Велен малко ги е хранил

Познайте кои полети са отменени първи, веднага след като се разбра за стачката на пилотите - до София разбира се. Нашата дестинация им е точно последна грижа на Lufthansa, редовно им закъсняват полетите до София, защото ги изпълняват само ако им се намира свободен самолет в момента.

Достойно отстояват правата си, но наистина проблемите са по-сериозни отколкото отчитат синдикатите им. Докато не се преструктурира цялата политика работните места ще изтичат от развития свят. Прекратяване на свободната търговия и глобализацията ще оправи нещата. Високи корпоративни данъци и връщане на златния стандарт на парите. Забрана за неевропейска емиграция също е от полза.

Над 50 хиляди служители не се изхранват току-така, особено ако имат големи претенции. Луфтханза: едни от най-безотговорните и опърпани пилоти, вероятно най-нелюбезните стюардеси и най-ненадеждният наземен състав. Ще почакаме и след време всички в Европа ще се возим с Emirates, Qatar или Singapore. Някои авиокомпании все още не са забравили, че най-важното е не да се осланят на старите си лаври, а да предлагат цивилизовани услуги и да уважават клиентите си.

От много години пътувам и с различни авиокомпании, но по-добри пилоти и обслужване от Луфтханза няма. А това струва много. За съжаление сега и аз трябва да сменям полетите си в последният момент, но подкрепям стачката им.

Много съм доволен!!!! От 1 месец се жалвам за загубен багаж, и се подиграват ! Много са далече от ЕЪР ФРАНС !

Където стъпи кракът на Волен настъпва потоп

Ей това е служителите да диктуват политиката на фирмата.......

Това прави по 25000 на пилот. Да им ги бяха дали....

za letatelni 4asa nesnam no zaplatata e 15000 do27000 na godina

Единственото, което смятам, че имам право да споделя (като пилот на Луфтханза) е, че стартовата заплата като втори пилот е около 4000 евро.

доста глупаво, типична профсъюзна схема... лейбъристка работа. Компанията като генерира още 100 милиона загуби, мноооого добре ще е положението и ще им е още по-лесно за им запазят местата и заплатите... смях.

хмм (22.02.2010 г. 10:10ч.) Интересно ми е за колко летателни часа на месец какви пари получават. 250 000Е на година!

Профсъюзът иска също гарантиране на работните места.. синдром балкански фермер ,се оказа по кофти и от свински грип, а синдикатите пак пробутват гаранций на електората.... - живеем в романс и при това задружно :)

Интересно ми е за колко летателни часа на месец какви пари получават.

Пилотите на Луфтханза са решили да стачкуват, пред перспективата отново да возят Волен Сидеров.

Вижте как се прави ето това е профсъюз.

Грижата на капиталиста е туй :)

За актуално разписание на полетите, моля изпратете sms с текст TXT LUFT на кратък номер 1915

смешниците от Луфтхансата май са решили да си добавят до и без това безбожно големите отпуски. Като не им харесва да идат да карат аероплани в суданските аеролинии.

tiya pedali mi precakaha poleta!