Световната банка обяви назначението на Кристалина Георгиева

Президентът на Световната банка Джим Йон Ким обяви назначението на Кристалина Георгиева за главен изпълнителен директор.

Обратно в новината

Коментари - Световната банка обяви назначението на Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетете книгите "Life of a European Mandarin: Inside the Commission" от Derk Jan Eppink и "The Dinosaur Among Us: The World Bank and Its Path to Extinction" от Jeffrey C. Hooke. Двамата автори са бивши висши служители съответно на Европейската комисия и Световната банка. Погледът отвътре разкрива мноооого кирливи ризи на двете институции. Там оцеляват само тези с "безупречната репутация", че могат да замитат под килима "кирливите ризи" и да показват само чистите...пред останалия свят.

Как така "ще оглави"? Нали ще бъде зам., освен това те май са двайсет и четири? Ще излезе като обявяването на Кунева за "комисар на годината", а то се оказа, че всички комисари били такива в определена област, обявени от конкретни организации. Ама що да не се похвалят? Няма лошо, нека се радват жениците! Не виждам ние с какво да се гордеем.

дано не е истина, че си наследница на вожводата кършовски! срам и позор ще бъде за този герои н а българия! да гледа как една негова утрепка се мазни на евреите и ливе задници! махаж се от тук!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да, бе.Тези мръсни продажни български-ку-ви се вместват навсякъде!

В глутница от хиени само хиена може да вирее...А в тая Световна банДа са само такива, че и от най-свирепите. И очаквайте сега да напъне всички сили да подобрява демогравията на страната, каквото предложение беше направила. Все се питам с какво толкова беше омагьосала хората в България, че от доста време беше на първо място по рейтинг? И какво направи за страната си като еврокомисар? Колкото и Куневица, че и по-малко...

Ще мие подовете там! Съблазнителна службица, напълно заслужена!

Ех, какво крадене ще пада! Чичо ѝ Стален щеше да се обърне в гроба от радост, ако можеше да я види!

изхвърлят от ЮНЕСКО.Щото последно време забърка някакви каши със японци и китайци,араби и израелци.

претрепи соросоядСпаси РОДИНАТА

как така такива колхознички се уреждат на такива постове бе, тая, Куневица, Бокова?

Ако от тия постове се вземаха някакви решения, щяха да са други хората.

" Бедността" да внимава,идва акулата!Бедните по бедни,богатите по богати! Като гледаме Гърция как я опоскаха с техните " стратегии" ,мъка!

гледам снимката - нема ко поиче да кажа

E. T PHONE HOME! E. T GO HOME!

комуняги, не я плюйте, а тичайте да и се мазните! та вие най много на света обичате чуждите пари, а сега тя ще ги дава!

претрепи соросоядСпаси РОДИНАТА

...другари...

който се гордея, че съм българка.

аз се срамувам от такива

Сталинската прдня обгази, Столицата, и Йорде кметицата дигна ръце и кърка да спира, концерта на Учиндол-групата Лош.Лошев,"Стреса"

война и смърт това чака света, жалко

Днес Най-красивата Жена на земята, Джина Лолобриджида, е застрашена от сталинка- Мазната Й конкуренция.

"Кристалина Георгиева напуска поста на земистник - председател на ЕК, след като от АБВ, Патриотичния фронт, БСП поискаха оставката й..." Тъпи български полу-политици... Чакали върхо ранено животно! А иди гласувай за Тях! Тази жена е безценна!

ЕДНА НЕШКА РОБЕВА, ДОНЕСЛА НИ НАД 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ СЛАВА, БЕШЕ ОПЛЮТА , ОТ ЕДНА "КАКА", НАДРИСКАНА бОРЯНА кАЦАРОВА! Гробари, проклятие за България!

Значи Младенов, Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски и сбирщината им национални предатели не са проклятие за България, обаче хората, които ни извадиха от кризата, успяха да скърпят бюджета, укротиха самозабравилите се, създадени от комунистите мутри, размразиха еврофондовете, върнаха инвестициите, намалиха безработицата, спряха стачките, оптимизираха инфраструктурата - те са? Ти или си добре платен драскач или не си добре психически.

Нали, Тя, на Генерала, са опъна: Не Човека а даржавата е важната, защото ми дава помия! Твоята Цецка, Свинята! 12 цицки е наредила, а на друго прасе не дава? Само на Герберастиата!

Извинявайте много но не поставяйте Жан Виденов в компанията на гореспоменатите от вас политици.Виденов е единственият политик който се опита да защити националните интереси и беше отстранен и от свои и от чужди.Къде са му имотите и палатите?Къде са му колите?Къде са му скъпите любовници?

Бяга, бяга баба Георгиева, че след обяснението на Борисов, че му е пробутал Плевнелиев, Дянков, Трайков и Кристалинка - олигархътще ги повлече към мрачното дъно на задкулисието .....

Много, ама наистина сте много злобни, тъпи и завистливи - писанията на 99% от вас са недостойни и жалки и най-важното - НЕВЕРНИ. Всеки, който има желание, може да отвори сайта на Световната банка и да напише името на Кристалина в полето "Търси" и веднага излиза информацията за нейното назначение. Тя е Chief Executive Officer /Главен изпълнителен директор/ и е подчинена само и единствено на президента на СБ - Jim Yong Kim. Всеки да си прави изводите. Моля не ми трийте поста.

Минусите към поста ми само потвърждават, че тук е пълно с хапливи змийчета с дълги езици и къс ум. ДЕРЗАЙТЕ СЛАДКИ ЧЕРВЕНИ ТРОЛЧЕТА! Това е жалкия ви живот.

Такива СЕО има още 20 в тая банка, която не е точно банка, а лихварско изчадие за поставяне в пълно подчинение кредитополучателите. Отворете си очите и вижте например при какви условия се отпускат кредити и ще ви стане ясно колко пари чинят...

ТОЯ БОКЛУК се мести от позицийка на позицийка. Уж се справяше с хуманитарни проблеми сега икономистка била. Едно е вярното обаче БОКЛУКА СИ Е БОКЛУК

Пишеш с апломба на експерт по боклуците. Да не си някой ром със светлоотразителна жилетка? Ако си и ако лично познаваш К. Георгиева от години и си бил неотлъчно до нея, при взимането на важните решения в живота й - тогава съм готов да приема мнението ти за истина. Гледам обаче снимки от официални събития с участието на К. Георгиева и никъде не виждам до нея ром облечен по последната мода сред служителите на "Чистота". Което значи само едно - ти си лъжец и клеветник, при това елементарен и прост, защото не си даваш сметка колко лесно е да се провери, че пишеш глупости.

Май излиза, че цялата игра с ООН е била за отстраняването на Георгиева от ЕК. За съжаление и тя, и управляващите се подведоха и влязоха в нея, проигравайки възможностите на Бокова и компрометирайки страната ни. Още по-жалкото е, че тя се показа в недобра светлина като личностни качества. Сега слушам, че за нея се говори или прекалено много добро, или нищо...

Голяма част от българите от завист омаловажават постиженията и работата на успелите и по-богатите. Точно за тях е поговорката за киселото грозде. Съжалявам ги, те не могат да се зарадват на нищо и цял живот обвиняват други хора или обстоятелства за собствените си грешки, неуспехи и провал.

каква завист да имаме към бивши комсомолци? като им четеш автобиографиите на "успелите" и забогателите, чрез обедняването на милиони - все от една матрица изкарани. #Кой управлява ес да е в това катастрофално състояние?

Добре бе карче,ако става въпрос за Нешка Робева например не я харесвам но това е най успелият ни треньор по художествена гимнастика донесъл десетки титли от световни първенства и медали от олимпиади.Стоичков не го трая обаче да кажа, че не беше страхотен футболист зареден с невероятен хъс за победа -факт.Но Кристалина дето е връзвала връзки цял живот с перфектния и ''английски'' ми идва много.

Шило

оставката дали няма нещо общо с проверките, които са водени срещу нея? Май имаше някакви въпроси за това, как са разходвани средства за пътни и т.н.

То няма никаква оставка а елементарно БЯГАНЕ от отговорност под крилото на цру и сащ...Парите са разпределени и ошушкани, задачката изпълнена макар и не докрай заради провала и и е време да се изтегли проваления агент

Да видим колко е по-нисша? Заплата, като еврокомисар 14х. евра, заплата, като управляващ директор на Св.банка 100х. долара. Госпожата си е вече за пенсия по възраст, но за добре свършената от нея работа в ЕК в полза на Сорос получава сладката длъжност, но си мисля да не е само за година.

А защо дойде от толкова голямо заплащане на по ниско преди години???Не е въпроса за парите защото тя тъй или иначе си ги е набавяла за да не е капо а за мизериите които направи като еврокомисар спуснат от сащ с парашут на американските подлоги в еврогейския

Швейцарецът по бързо да си свърши работата, отнасяща се до тази селска пръчка.

Не, комунизма и комунистите, с какво друго да се оправдаят

Ресора и на комисар, ще се заеме от германски човек или френски най-вероятно. Нашата като англосанксонски кадър я изтеглиха в С. Банка

Лицемерката свърши поставената и задача от световните манипулатори в ес и като неможаха да я напъхат в оон американците решиха да си върнат агента обратно защото няма какво повече да разбунва в Европа:(((Тая ''много мислила"" преди да приеме цял месец след провала на плана им за оон за който поне година действаше подмолно..Незнам само изпълнителен директор от кога е по висока позиция от вицепрезидент от каквато позиция я навряха като еврокомисар..Нагла нахална безочлива подлога дето се перчеше че е ''български еврокомисар'' а де факто си беше американско говедо за крадене на европейски пари

Някакво доказателство? Или просто си хвърляме кал, защото не умеем друго?

БОко Тиквата беше прецакан и от тази умница ... !!!

Предателите и ренегатите винаги са получавали своите 30 сребърника.

На нея сребърници ли и дават или я назначават за главен изпълнителен директор на Световната банка!

сребърници се казва, но на практика това са пари на данъкоплатци, от които се плащат и социалките на асоциалните елементи, каквито на практика са и "овластените" да правят каквото си искат, защото са над законите. Колкото до "сребърници", това е сравнително, по-точно образно казано, защото се знае, Кого продадоха еврейските фарисеи за 30 сребърника.

Само дето преди да я наврът в ес беше вице президент????

досега имаше ли такъв пост в и кой го заемаше, защото ми изглежда елегантно излизане от тъпата ситуация с оон или просто сделка името на българия е накърнено

Никакви заеми от Световната банка!Тая ще ни завлече каквато е изнудвачка,както и всяка друга стрсна със средни и ниски доходи! По лошо от американец!Имиджа на този фонд е доста противоречив с обратен ефект от заложените цели! Нищо светло под небето!

Даааа ... пък оня швейцарец бил лош и говорел и пишел клевети за Георгиева ...

lu4ka

Има ли в свтовната банка длъжност "Главен изпълнителен директор" или са 25 души в борда на директорите, с един Председател на борда?

За провален кадър на ЦРУ винаги ще се намери удобно място.

Сталинчено има качества да стане кадър на всички секретни служби познати и непознати на планетата , ние с някакво ДС минало сме се заяли.

Лесбийката пак ще се облажи. Като им е толкова акъла да й поверяват пари. :)

Безсмислена персона...!Тази така ми падна в очите ,че по-добре да не я коментирам!!!!

И ББ при нея!!!

световна банка изчака да остане свободна кри_сталинка за да я поеме иначе няма такива кадри и без конкурс това да не ти е българия и бойко премиер та да става без конкурс ха ха ха

Кристалина и Бойко още през август са знаели, че от януари ще я вземат на работа в СБ, но я номинираха за оон-то , за да прецакат Бокова! Това не са българи, а чужди марионетки!

Не съм сигурен дали разбираш коя беше марионетката в случая Бокова-Георгиева. Когато пяната от устата на комунистите спадне, с времето ще се разкрие, че трябва да сме благодарни на К. Георгиева, че се е съгласила да се хвърли в изгубена битка и да загуби време, енергия и престиж, за да спаси България от свързване на името на страната с българин, издигнат до най-високия административен пост в Света, само за да изпълнява дословно поръчките на Русия. Извадихме късмет, че все още има българи, които са готови да се жертват за България. Иначе щетата щеше да е по-голяма и от "Българския чадър" и от "Лайпцигския процес" и от допинга в щангите и от "Българската следа" и от българските цигани, плъзнали из Света. Взети заедно.

На нашата мизерница и духнаха под опашката!Сега Германия ще си назначи комисар по бюджет и финанси , а ние ще духаме супата!Може да ни компенсират с някоя девета дупка на кавала на която да турят ..кой?Ами ирландската овчарка бре....Плевню Великолуепни Украинофилю!

Има нещо твърде забележително в цялата таз евроатлантическа, изпълнена с неморални ценности "процедура". Уж демокрация, пък на народите на Европа само им съобщават за решенията спуснати "от горе". И защо беше тоя зор да махате "комунизъма" бе болшевиките? За да го пренесете на световно ниво? Очевидно - да.

Терца, решенията се спускат отгоре още преди раждането на Маркс!

ми за каква демокрация ни хортувате? това си е чиста диктатура на "пролетариата" с ръце в жобоити, пълни крадени пари от бедните и приматизираните.... видя се истинското, грозното лице на т.нар. "евроатлантически ценности"

В ек била отговорна за "международното сътрудничество, хуманитарната помощ, реакция при кризи". реакцията при кризи бе като на умряла котка. не я видяхме да присъства на нито една криза, но редовно я виждахме да участва в създаването на кризи, които ще клатят континента столетия напред. световната банда на четиридесетте разбойника си намери най-после подходящ полу-главатар от женската квота.

Защо лъжете? Заема пост на представител на България в банката!? Какъв висок пост? Мутрата Буда й подарява този пост, защото е изхвърлена от ЕК заради гафа с ООН!!!

Не е вярно, става изпълнителен директор на Банката!

досега имаше ли такъв пост кой го заемаше, защото ми изглежда елегантно излизане от тъпата ситуация

Георгиева, преди време казахте, че ще съдите, всеки който разпространява лъжи за вас. Та ето няколко лъжи от мен, след което очаквам да заведете дело: Вие г-жо Кристалина Георгиева сте най долно качество кариерист, преследваща единствено и само своите лични користни цели. Вие г-жо Кристалина Георгиева никога не сте били с честни намерения при включването си в последният момент в избора за председател на ООН. Вие г-жо Кристалина Георгиева никога не сте работили безкористно за България, това за вас е само географско понятие където сте родена. мога да добавя и още лъжи за вас, но смятам, че и тези са достатъчни за да заведете дело срещу мен /мога да се свържа с вас за да ви дам данните си/ В очакване съм неуважаема от мен госпожо на вашето опровержение по съдебен път.

Ти направо я хвалиш.

Хейтърите по хейтърските сайтове са свободни да разпространяват каквито си искат лъжи!

Очаквам доказателства в съда ... "каковото" ....

село Бисер!