Още не е ясна причината за взрива в завода в Мъглиж

Причината за взрива в завода в Мъглиж вероятно е производствена грешка, допусна главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Още не е ясна причината за взрива в завода в Мъглиж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А СЕКРЕТАРЯ ГЛЕДА ТЪЖНО И ГОБОРИ БАВНО

И НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ

да! ужасно чудно! едни неща, направени за да стрелят - изведнъж стрелят(!) а онези, направени да гърмят - гърмят(!) абе направо - мистерия на българските гладове...! а пък още - на много хора не им е ясно защо точно този другар е начело на милицията с помощта на гласовете на бкп? въпрос е, разбира се.

Чудя се дали е възможно звуковата вълна да e била толкова силна, че да отекне до високата част на Витоша, ето защо: Взривът е станал около 11:30. Около 11:55 бях на платото над Конярника на Витоша, височина около 1800 м, открита местност, далече от София и без пряка видимост към София или друг град. В този момент отекна някакъв чудовищен гръм, наистина доста мощен. Имаше една жена наблизо, с която започнахме да се озъртаме, но нямаше нищо необичайно от никъде. И двамата споделихме, че се чу като доста силна мълния и отекна сякаш отдалече. Но каква мълния докъдето поглед стига в радиус сигурно от над 50 км (защото и Рила се виждаше впоследствие чудесно), небето беше синьо и ясно, а времето слънчево. Мълния е невъзможна. Помислих си, че долу пак е гръмнало я Челопечене, я Горна баня, дори мислех да звъня на приятели да ги питам какво става - наистина беше оглушително. При скорост на звука 330 м/сек е теоретично адекватно да се чуе на такова разстояние след 15-20 минути. Обаче дали реално е възможно?

слушах как това същество каза, че въпреки абсурдната ситуация, милицията си била свършила работата. не може подобно същество, независимо от болните му разбирания за солидарност към колегите боклуци, да бъде гарант за сигурноста на хората.. - това е пошла шега, това е връх на маймунщината !!!!!!!!!!!

На обед по новините казаха че загиналият е бил готвач и работел от скоро във фирмата. Мисля че всичко е ясно,мустакатият грузинец беше казал че кадрите решават всичко.

Причината е ,че още не се е разнесъл димът.После ще се изясни всичко!

Светлозарчо,Светлозарчо, ...............

Причината са ,тези на снимките. Нали ги и показват ,защо търсите други причини?

Няма и да се изяснят ''ПРИЧИНИТЕ''---УМИШЛЕНО .В МОМЕНТА СЕ КРИЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ,...ИЗВЕСТНИТЕ НОМЕРА НА ---Бг-ДЕБЕЛОВРАТИТЕ ''БИЗНЕСМЕНИ''. НЕ СЕ ЛИ ЗНАЕ ? Да се готви и следващият завод ,за гърмеж ....,това се подразбира .

Ето го убиеца на барети! От лясковската телевизионна комедия.

А бе защо този на снимката ми прилича на старшина от КАТ???

Направо си е КАЛИНКА-МУТРА.

Да помогна, предполагам, че некой е пръднал и повишил налягането, довело до детонация, друго не мож дъ бъде, щот тиа ора едът сал боп.

борисов , защо лазаров още е на работа ?

Подарък от католика дядо Коледа до православните българи. Може би вече годините са с 5 дена по малко.

дядо коледа католик ? ти си като гъ..з ! или предпочиташ дед мороз ?

,,..Причината за взрива в завода в Мъглиж вероятно е производствена грешка..,,??? по ,,взривател,, не се ,,чука,,!!! в годините на ,,преходът,, квалификацията се ,,повиши,,??? ,,бухалкова,, и ,,чукова,,!!! жалко за жертвата на тази ,,квалификация,,!!! след ,,кокаиновите босове,, открих че имаме и ,,динамитни,, такива!!! ,,държава,,-взривен полигон!!!

До Лазаров, задължително трябва да стоят, 2 санитари, двама лекари и един боксьор да го удря през устата, когато реши да говори!!!

Да не би за предишните взривове да има ясна причина и някой да е понесъл отговорност ? Научил си две изречения и все тях повтаряш защото прикриваш престъпници и алчни чудовища .

Това неприятно недоразумение секретар на МВР заяви в БТВ тази сутрин, че работел с ръце и душа. Но не и с ум, щом заявява, че другото недоразумение Овчев не се съгласил да му приеме оставката. Страхотен тандем бяха и не им пука, че беше убит командос по тяхна вина. Някоъ от тях да е поел отговорност? Какво седи като напикано мушкато в студиото и призовава гражданите да си пазят домовете? Била намаляла битовата престъпност... Няма ли да се окаже и той жертва на тази престъпност.

Какво добро име накърних? Тоя няма добро име. Калин да се връща на работа. Мекерето на трудовата борса.

Да Лазаров се оказа ---СКЪСАН ЦЪРВУЛ,...СОРИ!

Лазаров,...направо си признай !? Защо удължавате срока за разследване ,... ---ЗА ДА СКРИЕТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЛИ? Защото практиката го доказа вече 26г.

А на мен не ми е ясно защо този цървул е все още главен секретар.

внимавай с доброто име на цървула!

Цървул обувка не може да стане.