Проверяват съдия, набеден за блудство със студентка и дрога

Етичната комисия на Висшия съдебен съвет (ВСС) ще провери зам.-председателя на Окръжния съд в Перник Виктор Георгиев след публикация за студентка, която го обвини в блудство и употреба на наркотици, но после се отрече от думите си.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват съдия, набеден за блудство със студентка и дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам представа как се блудства със студентка.Но съм любопитен как се блудства със дрога !? Само за това си заслужава да се прочете статияата. Кой е авторът и?

хаххахааа, тези спят като пишат. или пак са се набутали там където не им е мястото.

Какъв го дръвчи тя на купон с такива големци... че и се дърпа... гат яди кифтетата не се дърпаше... Събрали се курва, мафиот и съдия... курвата решила да се оплаква.

Значи са се събрали - ТРИ!

И какво е правила студентката във въпросната вила? Сигурно е отишла да чете за изпити. Май съдията се е ослушал да си плати.

Стига бе, за какво да му режи топките на човека!? Да не я закарал насила във вилата си Сама се е навряла между шамарите, а после олеле-ле мале-ле. А вилата си е негова и може да си прави колкото си иска купони с к.рви и кокони. Това е лично пространство и никой няма право да го съди тоя скапан съдия. Да, скапан е щом е допуснал подобен гаф. Представям си го що за професионализъм има тоя нещастник.

е тя тая ако я понатиснат малко ще си признае , че почти го е изнасилила и му е напълнила носа с шекер , ама курвето бързо се е усетило как да направи кариера - само да зъвърщи - голямо бъдеще има и в свирките и в други поприща

СРАМ И ПОЗОР

"Права сте, не е, но той ми е братовчед, какво да направя. Аз много пъти съм му говорил за това, гледам да го вкарам в правия път". То като в оня култовия филм с Тодор Колев: "Роднина, милиционер, роднина, милиционер ..."

"На заместник-окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов е повдигнато обвинение за изнудване, но той излиза от ареста срещу 5 000 лв. парична гаранция, съобщи прокуратурата." Все недоразумения в този Перник!

Като какво е правила на вилата му въпросната "студентка"? А може би човекът просто е искал да провери дали диша правилно и да я преслуша? Ей, това да си съдия напоследък е голяма работа, да му се невиди макар.

За много по-неясни и съмнителни обвинения арестуваха шефа на МВФ и го вкараха в кауша. С този акт Строс-Кан си загуби поста и переспективата за кандидат-президент на Франция. Но това става в оня, другия свят към който уж се стремим. На нашия човек от Перник няма да му се случат подобни неща...пък и за каква етика и етична комисия си говорим...

Темида е с вързани очи, но и златото си тежи на мястото.

Набеждаването в престъпление е също престъпление. Да вземат да спретнат едно бързо прозводство срещу госпожицата и да видим дали пак ще се отказва от жалбите си. Не може някой да се подиграва с органите на държавата. Това не е детска игра.

Освен в случаите, когато "органите на държавата", както ги наричате, не се подиграват със самата дъражава!

Спокойно, г-н Съдия! Няма кой да ви осъди, а за съвест при вас въобще не може да се говори, тъй че хич да не ви пука!

Съвсем скорошният обрат по делото срещу Доминик Строс Кан трябва да бъде обеца на ухото на всеки коментиращ. Изчакайте разследването. При този медиен шум около случая едва ли някой ще си позволи да изкриви истината. Не се втурвайте да защитавате пламенно едната или другата страна, без да сте наясно с всички факти по случая, защото в един бъдещ момент позицията ви може да звучи смешно.

съгласен !

На всяко дърво - бесило. На всеки кръстопът - клада. Единственото лошо е, че покрай сухото ще гори и мокрото, но това е начина.

Разбирате ли колко е зле тази държава. Просто няма начин. Този човек е съдия. Боже боже....не ми се говори направо.

те всичките са хвани единия, че удари другия. за каква държава говориш- време е да прогледнеш - държава няма

Тая пък какво си мисли, като отива във вилата му , че ще играят карти ли. Съдията не е виновен, и той иска да лющи млада върба.

Ако има достойнство да си подаде оставката. Едва ли това момиче лъже, ама къде е баща и да го върже за дървото и да му отреже топките.

може и той да е на купон със студентки.

И на Вас гусдин съдия да ви ...