Обвинената в унизителен обиск: Доказах, че казвам истината

Обвинената в груб обиск проговори. Тя отрича да е имало обиск. Преди дни Борислава Латинова заяви, че служителката на реда я е унизила публично при проверка.

Обратно в новината

Коментари - Обвинената в унизителен обиск: Доказах, че казвам истината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друго е да покажеш ,че имаш власт!Лапайки от нашите данъци, като не можеш нищо друго, ставаш държавен хрантутник и не знаеш ,какво значи да си СЛУЖИТЕЛ!

Какво прави това младо хубаво момиче посред нощ в колата с двама младежи с криминални прояви??? Да си подбира приятелите ,да не дружи с криминално проявени и с наркомани.Не е толкова невъзможно. Имам син на 24 години,знам,че често ходи с приятели в студентския град на дискотека.Той казва,че редовно полицията следи и проверява колите,защото много от младите хора карат пияни и дрогирани.Бащата да не се прави на много "готин" и разкрепостен родител, а да обясни на дъщеря си ,че светът е опасен за жените все още, и се случват и много по-лоши неща.И още , ако сте обикновени хора,ако ви се случи нещо нередно и опасно с вашите деца,нали първо ще се обърнете пак към тази полиция???Нека взаимно обвиняващите се страни се съдят и без разни "полиграфи" да се проведе компетентно разследване и журналистите да спрат да ни манипулират.Нека уважаваните журналисти да разследват далаверите в Здравната каса в ДЕКВР и разните агенции и комисии,които трябва да ни защитават правата на граждани и потребители, а не го правят.Стига вече с журналистически манипулации .Граждани не вярвайте и на фейсбук и изобщо разсъждавайте по-вече и се съмнявайте!!!!

В нормалните страни ако полицай ме спре да ме провери, мога да прегледам запис от камерата на полицейската кола преди да си тръгна...а тук полиграфи, въпросчета....колегите и дращят в нейна защита ама аз на милиционери не вярвам!

Не зная това "16" какво означава? Едва ли са гънки в мозъка ти, ако въобще имаш такъв, но знам как е в "нормалните" страни. Там, ако спрат полицаите кола през нощта , пълна с криминално регистрирани лица, първо ги просват на земята и ги закопчават, а след това ги питат от къде идват и къде отиват. Особенно, пък, ако акцията е за издирване на извършител на убийство!

мен пък веднъж един полицай ме попита дали съм бръсната отдолу.

САМИЯТ ФАКТ ,ЧЕ Е ИМАЛО КОМЕНТАР ОТНОСНО БЕЛЪОТО НА СТУДЕНТКАТА Т.Е 'ЗАЩО НЕ НОСИ СУТИЕН' ГОВОРИ КРАСНОРЕЧИВО ЗА СЪМНИТЕЛНИ ЛИЧНИ ПОДБУДИ ОТ СТРАНА НА СЛУЖИТЕЛКАТА.ПОДОБНО ИЗКАЗВАНЕ НЕ Е ИЗРАЗ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБИКНОВЕНО ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,А НА ЛИЧНА НАМЕСА.

ХОРА,НИЕ НА МАШИНИТЕ ЛИ ЩЕ СЕ ДОВЕРЯВАМЕ ИЛИ НА ХОРАТА!КАКВО Е ЕДНА МАШИНА И ЗАЩО СЕ ПОДЦЕНЯВА ЧОВЕШКИЯ ЕЛЕМЕНТ.ОСВЕН ТОВА ЕДНА МАШИНА МОЖЕ ВИНАГИ ДА БЪДЕ НАСТРОЕНА СПОРЕД СИТУАЦИЯТА И ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ ,А ПЪК И ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ ТАМ.ОСВЕН ТОВА ВСИЧКО Е НАПРАВЕНО(АКО Е ИЗОБЩО Е НАПРАВЕНО)СКРИТО ПОКРИТО!НА ТАКИВА'ПОЛИГРАФИ'КОЛКО МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА???

аз пък си мисля че преминаването или неприминаването на детектора зависи от въпросите които се задават.

въпреки че за себе си знам отговора. Защо толкова ги мразим и то БЕЗПЛАТНО полицаите. Явно има защо.Или всички сме престъпници?

защо тези криминални момчета и момиче не са на топло? А, верно двама са задържани на по-друго място.Кво стана с тях.Сигурно са ги пуснали.А момичето защо е трябвало да пише с кофи мастило. Защо са я пуснали. Щом са я пуснали значи е нямало защо да я задържат.И сам си отговарям - да ни държат в страх Божи.И тя се е посрала от страх.Е това искат ювелирните полицай,които сами се обстрелват и застрелват колегите си.Застреляха баретата. Браво.Да търсят помежду си -спр.гл.секретар - автор на ювелирната операция.

НИЩО НИЕ СИ ДОКАЗАЛА ТРАВЕСТИТ ТАКЪВ!ПРИ КОГО ГО МИНА А?ПРИ КОЛЕГИТЕ ЛИ?

Когато полицията не си гледа работата и не си изпълнява задълженията -защо..Когато е на поста си и прави проверки пак-ЗАЩО.. Всички ревете като ощипани девици и като тази "по-пипаната" И какво сега? Как да е обискират? С карамфил или с роза?

Ами да я обискират, но както е по правилата т.е. действителен обиск, а не "пребарване"! Тази полицайка очевидно е с "особен уклон" и работи непрофесионално! Добре, че децата не ги обискират!?

Проба! Проба! Ние, мутрите от полицията иваме на власт. Тази проба показа, че овцете от стадото не са опасни. Какти да им се гаврим, ние ще сме си чистите и честните. Овцете са си овце! Пасат и само всяка от тях се надява да не е следващата за кланицата. Проба! Проба! Действайте спокойно. Стадото е спокойно!

ВАШИТЕ СКРИТИ И ТАЙНИ'ДОКАЗАТЕЛСТВА'НЕ ВАЖАТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО!!!

Полицайката лъже видно е от обясненията й. Защо се кри толкова време ако е невинна?Горкото момиче...

Глупости - някаква наркоманка лъже и се гаври с ченгето !!!

sani@gorna.net

И сега наркоманката дано я тикнат зад решетките. Там ще я обискирват отвсякъде редовно.

Истината взе да лъсва, не ви ли е срам бе. НИЕ НЕ МОЖЕМ И НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЕ ПОКАЗВАМЕ И ДА ЛЪЖЕМ БЕЗОЧЛИВО ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПРИ НАС ИМА ПРАВИЛА. Нещо за което вие не сте и чували. Докато тече разследването никой няма право да казва нищо ПРИ НАС, а при доказаните престъпници е точно обратното /момичето е осъден престъпник/. Къде са снимките, къде и е полиграфа на тая Борислава. Иди доказвай сега че нямаш сестра,

Щом нямаш право да говориш,закъсняваш и губиш.

Кулезич не се ПОИЗЛОЖИ, а направо се изложи. Защо така страстно защитаваше полицайката. Браво била на полиграф при КОЛЕГА и вече хванала попа за брадата. ДОКАЗАХ, ЧЕ ГОВОРЯ ИСТИНАТА. бРЕЙ, ТО И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ АКО ПО ТОЗИ НАЧИН ДОКАЗВАХА ИСТИНАТА!!! я СЕ ОСЪЗНАЙ. а ДАДЕ ЛИ ТИ КОЛЕГАТА НА ПОЛИГРАФА КИСЕЛО МЛЯКО?

знам я тази русата полицайка. Искам тя да ме претърси и то най-щателно, на голо. После я видях да катери Бузлуджа. Не че съм бил там - сакън, но тя беше една от малкото млади и при това хубави, та я снимаха.

след като я обискираме и не намирхме нищо, я закарахме в полицията да знае кой командва тук. Ама ха-а-а.

Няма да забравя, как една руса полицайка налиташе като битбул да бие хората в София на някакъв протест май беше. Много грозна сцена. И как не се намери някой да и зашие един зад врата. Какво стана с тази питбулка, още ли е в полицията.

Не разбирам, защо е трябвало изобщо да я обискирват. Какви са тия болшевишки приьоми. Мислех, че сме ги забравили отдавна тия простотии. То къде ще му излезе края, ако всяка полицейска комплексарка почне да обискирва наред, ще се трепем ли, що ли. Не може така да се гаврят с хората, независимо какви са те.

Върбанова, аз съм голям мухльо! Сгреших и ти се извинявам.

от МВР не вярвам. А и Люба Кулезич днес се поизложи. Много нагласеничко излезе. Бог знае истината, но крушата винаги има опашка!

Върбанова,нито съм Червената шапчица нито овчарчето Калитко-ЗАЩО ЛЪЖЕШ,ЛЪЖЕШ,ЛЪЖЕШ,ЛЪЖЕШ

Върбанова,питам след като установихте че НЯМА НИЩО КОЕТО ПРЕДПОЛАГА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ

А ве какво става с онази русата полицайка или жандармеристка дето биеше на поразия пред централния военен клуб в София? Таз мадама колкото пъти я гледах в клиповете заснети от любители и ТВ екипи ясно се виждаше че си пада по биенето на мъже, а и личеше че май се възбужда от това.

"В чантата нямаше нищо опасно което да породи съмнения"Върбанова след това което констатирахте какво направихте?

Спомняте ли си песента на Веско Маринов "Нашата полиция ни пази"? Днес гледах внимателно интервюто с ченгелката, гледах и слушах. Ченгелката излъга на няколко пъти, на няколко пъти каза това което и бяха написали. По-важното е че никой не си задава въпроса дали спирането на колата с момичето и нейните спътници не е било предварително режесирано? А когато ченгелката спомена за дедектора тя излъга че е проведен сеанс на тази машинария. Движението на очите и лицевите и мускули ясно го показаха. А бе добре си беше научила урока, лека нежен уклон в говора и имаше към девойката. Да внимава. А за това че е имало в масивите на МВР някаква регистрация, това е изнасяне на класифицирана информация. За което ДИКСИ трябва да е санкционира.

Върбанова, мен не ме интерисува момичето какво е правило преди, мен ме интересува какво прави сега, това означавава и за теб може преди да си била но сега си корумпирана лизбийка,много въпроси имам и ако се влючиш в дискусията ще ти ги задам,обаче публично а не някакви измислени въпроси пред детектор

Върбанова,помниш ли протестите срещу Олигарски,БЕШЕ ЛИ ТАМ И КАКВО ПРАВЕШЕ

Върбанова,какви са сигналите досега срещу теб и защо не е имало разледване

Върбанова,какво правехте на това място ,в този момент и защо

Върбанова,защо влезе в полицията

Върбанова,преди да бъдеш полицай каква си била

Върбанова,не си била сама,ами другите ще отидат ли на детектор

Върбанова, къде е рапорта за въпросната вечер

Върбанова, защо не си се легитимирала тогава , а сега научаваме че си ти

Върбанова, пред кого се яви на детектор и какви бяха въпросите

Върбанова,къде ти е семейството

Върбанова,защо нямаш семейство

Медиите раздухаха тази "случка" до невиждани размери и тук само омраза и простотии се сипят. Деси от протестите, Борислава, циганите от Факултето .... знаят и са чули, че имат някакви права. Никога не се запитват дали пък те не грешат някъде

Крала от МОЛ ??? Пич,нали знаеш,че това не се прави като да се усмихнеш ... Че и ХВАНАТА ! Познай колко пъти е крала ...

Поведението на полицайката Върбанова е възхитително. Умна, интилигентна, скромна ... Насреща и е човечето Борислава, което употребява наркотици, пие по нощите в компанията на престъпни лица и лъже на поразия ...

(ИЛИ, Смееш ли да питаш?... Казва ли ти някой?...): - КАКВО СТАВА С ИНСЦЕНИРОВКАТА (която в този случай е наказуемо деяние срещу личността и срещу законосъобразни действия на служителите от МВР, по смисълът на НК и Законът за... МВР) с "ГОЛИТЕ СНИМКИ" НА МОМАТА?... - КОГА, КЪДЕ И ОТ КОГО СА НАПРАВЕНИ, КОЙ Е СЦЕНАРИСТА НА ПОРНО - РЕКЛАМНАТА ВИДЕО-ПРОДУКЦИЯ?... - ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ЗАГРАДИТЕЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА МВР (по повод извършено убийство с огнестрелно оръжие), ако е преди... ВСИЧКО Е ЯСНО, ако е след... следват... следствени мероприятия?...

Аз съм чувал за Върбанова че събира парсата от околовръсното.Чаткаш ли. Плебей, ти не разбрали че една лизбийка унижи един човек,ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ АЗ ЗНАМ ЧЕ ВЪРБАНОВА ИМА ДОМ ЗА УСЛУГИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА И СЕ ОТЧИТА НА КОГО.........ЗНАЕШ ЛИ,НАЙ КОРУМПИРЯНИЯТ ПОЛИЦАЙ Е ЖЕНА -ЗНАЕШ КОЙ И ПОНАЖЕ СИ ГИ ПОДЕЛЯТ А ТЯ Е НА ТОПА Е ПАЗЯТ ДО КОГА ТЕ СИ ЗНАЯТ

Таз женица е от няколко месеца в полицията,какви си измисляш ... Пък аз се чудя как толкова подкрепа имаза Борислава,а то сте все нейни хора дето пишете

Много са странни оценките на мненията. Тук вече излизаме от обикновената манипулация и преминаваме в един нападателен на смърт стил, нападение на всеки които не е срещу полицията, на всеки дето може да изкаже съмнение в какъвто и да било стил за правдивостта на думите на момичето. Имаме една омраза, една дивотия и една агресивност извън нормалното за тази страница и за тези форуми. Понякога в тези форуми има дори и смислени изказвания а в случая злобата и дивотията са подклаждани и развихряни на нива значително над нормалните за мястото.

Като чета коментарите ме хваща страх колко наркомани има у нас!

Този случай може да се прецени,защото студентката твърдеше,че минувачи са заснели обиска.Вие видели ли сте тези клипчета!?Не забравяйте,че такива се пускат в мрежата за щяло и нещяло.

Като ви чета коментарите си давам сметка ,защо реално сме най- бедни и нещастни в Европа . Такъв народ , който не различава истината от лъжата , очевидно си заслужава съдбата .

Борислава сигурно е наркомуле или квартална наркопласьорка ..., освен че е доказана лъжла и регистрирана крадла.

А,Върбанова че прикрива наркопласьори и е корумпирана лесбийка

Кой лъже не знам, но друго ми направи впечатление. Полицайката е значително по интелигентна от студентката. А това вече е притеснително явление...

по-притеснително е явлението, че се явяваш под различни никове, за да ръсиш нонсенс след нонсенс. колкото до това, кои е по-интелигентен, според теб, това е напълно субективно-манипулативна оценка в случая, според мен. и в случя не става дума за мерене на аи-кюта. а за системни нарушения на законите именно от онез, които са на страната на законите, уж.

Как, и по какво разбра че полицайката е интелигентна-че тя никъде и по никъкъв въпрос не е взела отношение освен че си мисли че е взела някъкъв тест/с връзки/

как откъде е разбрала?! пише го в точките спуснати от м.сергеевна.

Незнам колко трябва да си малоумен, че да вярваш на наркоманка!??????? Отгоре на всичко била на силни успокоителни........какво пие "студентката" - ривотрил най-вероятно.......Тази мърша сега заслужава да я осъдят за лъжесвителстване и клевета, както и за оронване престижа на орган на реда и да я пратят в клиника за наркомани да се лекува боклука гаден......

кои какво пие като лекарства и от какво е болен подлежи на лекарска таина и за това, чисто и просто никак не те интересува, милицаике на овчев и бкп. повторихме ви го десет милона пъти. вденете го наи - накрая.

Като пишеш , поне пиши грамотно - Ужас , какви тъпаци има

Това, че е наркоманка и пие лекарства има пряка връзка с поведението на този боклук!

Нормално е човек с кенефно име да е неграмотен. Вероятно е расъл на село в къща с външна тоалетна. И 00 да му се вижда някак си по градски. Та така - пише се Уронване, неграмотен сельо.

По добре да пише неграмотно отколкото да е гнусен наркоман на успокоителни.

"Студентката" Латинова е доказана лъжкиня - твърди неща , които са абсолютен Нон сенс , защото Обиск не е имало има записи от камери , които безспорно доказват това , не желае да се яви на детектор на лъжата (бащата твърди , че пие много силни лекарства и поради това няма как да се яви на детектора???) .Само не разбирам за какво баща и дъщеря разиграха този цирк .

и аз не разбирам защо беше разигран цирка с костинброд, цирка с двоините дъна на камионите, както и цирка с изнесените чивали с пари от ктб. не разбрах и цирка с нонсенса пеевски- като глав.агент на гестапо. и др... но мога да ви кажа, че цирковете ги организирате вие с болните си мозъци. за нормалните хора това е непостижимо.

Аналия, много си тъповата, шъ ма прощаваш. Детектора къде се намира? Предполагам не на женския пазар а в некой "клон" на МВРто. Детектора не важи в съда! Дали да се подлага на него е неин избор. Ако иска. Но баща и е костелив орех, ще берете ядове с него, помни ми думата.

Ще подлагаш на детектор на лъжата , хора, на които въобще не им пука за теб? Не се ли усещаш какъв си жалък нещастник? Никога няма да узнаеш истината, защото не ти влиза в работата. Разкарай се! Не мога да те понасям! Смръдлю!

Върбанова, за разлика от теб и твоите колеги АЗ мога да мисля. Какво си издържала-детектор на лъжата-ами зависи кой ти задава въпроси и какви въпроси ти задава. Примерно-твоята гейприятелка от МВР-то ти задава въпроса падаш ли си по мен-издържа евала честна си. Примерно ти задават въпроса пред детектора-изкефили се като бръкна в гащите на момичето- пак издържа аферим. Въпрос корумпирана лесбийка ли си-пак издържа БРАВО НЕЛИ БРАВО МВР ,много неща ПОМНИМ, АМА МНОГО, ТАКА ЧЕ НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА ОЛИГОФРЕНИ.

мисля, че имате умствени отклонения или сте гей. Моля придържайте се към фактите и не проявявайте творчество.