Коментари - Студенти ”окупатори” заплашени, че ще плюят кръв | Днес.dir.bg

Студенти ”окупатори” заплашени, че ще плюят кръв

Няколко провокатори, сред които и въоръжено лице, са нахлули в окупираната 321 аудитория във ВТУ ”Св. св. Кирил и Методий” и са заплашили протестиращи студенти, съобщиха "Ранобудните студенти".

Обратно в новината

Коментари - Студенти ”окупатори” заплашени, че ще плюят кръв | Днес.dir.bg

Коментари

Но да пречиш в измъчената ни държава на някой да си вади хляба и на желаещите да учат е престъпление. Да им спрат парното тока да ги окупират тях и да видим колко време ще изкарат.

На тези "ОКУПАТОРИ"им се случват много и най различни сучки.Преди време някакъв старец им дал 500 лв.те ги ВЗЕЛИ,ама после се смислили и тръгнаха да го търсят да ги върнат.После уж ги заплашваха,сега отново се повтарят,толкова ли не могат да измислят нещо ПО-СМИСЛЕНО на което да им повярваме.А уж ще завършват висше образование(а дано,ама НАДАЛИ).

Не само го търсиха, ами и го намериха,при това с камери зад себе се.Явно дядката заедно с парите им е дал и адреса си- ефтин и тъп пиар за "ранобудните".

Да живее студентската революция ! Народе, подкрепи последните българи !

Щом не са се били значи няма нищо!

Как може 25-30човека да се представят за протестиращи и журналистите да занимават цяла България с тях?

Ами, така както, ЛЕВСКИ, тръгна сам да прави, комитети за освобождаване на България?-Събуждането е индивидуално .

Внимание, Внимание ! Опасност от падащи Червени Боклуци.... Гражданите да се пазят, да не бьдат ударени....Хората, забелязали Паднали Червени Боклуци, да ги изхвьрлят в кошчетата за боклук, кьдето им е мястото !!!! Да изчистим Бьлгария от Червените Боклуци ! ! ! :-)

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ Ширинан, проведе своята четвърта онлайн сбирка за изчистването на България от "червени боклуци". Сбирките се провеждат всяка сряда и вечер от 22.оо-22.зо часа. "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ", мечо ПУХ.

Първо изчисти кафявите герберски боклуци и почетете малко, а след това се занимавай с който искаш. И се поизкъпете малко, че залежалия кафяв боклук позамириса.

ves

,,няма страшно?,,та в кой руски вестник прочете това .Само че ние помниме и как българските войски първи се отзоваха,,в помощ на братския чешки народ,,Срам и позор!Как ви се ще да влезете и да биете биете и да заселите белене до краен предел.ДА ама НЕ тая няма да стане.

Защо одни нарушители на реда и закона са симпатичните на всички медии "окупатори", а студенти , които искат да се учат и прекратят платените безобразия на " окупаторите", ни се преподнасят като провокатори и прочее отрицателни герои?

Защото не видяхме желаещите да учат. Тези, които "освобождаваха" СУ очевидно за пръв път посещаваха университет при "освобождението" му. Слава богу стигнаха само до двора. После имаше девойчица, на която окупацията на Софийския университет й пречеше да учи в Свищовския, а след това завършила семестриално юристка искаше да ходи на лекции, за да се подготви за държавни изпити. Още не са измислени такива лекции. Ректорът на НАТФИЗ пък ще помага на студентите да учат като го запечата отвътре. Окупацията е много лошо нещо, друго си е да не позволиш на студентите да влязат в учебното си заведение. Така доста по-добре се учат. Да са живи и здрави. Показаха, че всичко са научили на ул. "Раковски" всяка сутрин.

По цял ден и цяла вечер висят по кафета и чалготеки, но изведнъж се втурнаха да учат. Нямаме нужда от двойни стандарти и един ще свърши работа. Жалко е как държавната машина ще опита всичко, за да смачка човешкото в единствените ни будни граждани. Пазете се, сънародници, защото хората срещу които се изправяте нямат граници. Ако трябва пак ще отворят конц-лагерите специално за вас, но няма да пуснат кокала. Ще прибягнат и до най-нечовешките подмолни методи, за да ви пречупят. Не се давайте!

И на Паси ИП умря,Липсваш ни ПАСИ.

Ако за Pasi стихоплетеца говориш, наистина жалко- талантлив, но сбъркал страната на барикадата. Да, без него не е вече същото- беше поне забавен. . .

Утре могат да разкарват с катафалка някой симулант уж пребит от полицията като в чехия не ме учудва нищо:Центральным событием, кардинальным образом повлиявшим на развитие событий осенью 1989 года, стало убийство во время пресечения антиправительственной акции студента Мартина Шмида, мнимый труп которого для активизации протестов возили по городу в качестве доказательства зверства коммунистов. Потом выяснилось, что Шмида в это время даже не было в Праге, а роль его тела исполнял лейтенант госбезопасности Людвик Зифчак. Позже Зифчак рассказывал, что получил это задание непосредственно от генерал-лейтенанта госбезопасности Алоиза Лоренца. Власть компартии пала, президент Гусак ушел в отставку, его место занял Вацлав Гавел. ЧССР распалась, Чехия вступила в ЕС, исполнилась евроскептицизма и сегодня находится в состоянии очередного правительственного кризиса: парламент распущен, выборы раз за разом не дают устойчивого большинства ни левым, ни правым

Ало, говорит Болгария, не сме станали част от великая Россия още, говорите на български, моля. Разбирам, че милеете за "народната република" обаче, господа, живеем в 2013 година. Болните идеологии не са на мода вече, прегърнете малко глобализацията. Възползвайте се от модерното чудо интернет повече. Аз например много обичам да гледам котки в YouTube :)

При всички "български" думи като "блогове,хакери, логвания, поствания" и пр.пр., този призовава да се говори и пише на български...?!

Бе тия окупатори незнам дали ще им щупят краката ама те мойте с сигурност.Да обикалям един час да паркирам някъде и да ходя с километри пеша.Станаха ми и на мен любимци.

"не знам" се пише отделност, не се пише "щупят", а счупят , и не е "с сигурност", а "със сигурност". Преди да коментирате хора, учещи висше образование, покажете поне наличен 8-ми клас.

не е равно на възпитание "вишисте".

И аз видях провокаторите-плашители,дойдоха на самолетоносач.

Много странно! Модераторът подкрепя ментака и трие оригинала. Двоен стандарт! Ало Дир-а що така?

така му изнася на тоя Дир/ник! Пишеш ли нещо в негова (на покровителите му) угода ще стоиш в нета. Ако ли не-много ти здраве - веднага те закриват! И нямало цензура, а?!

Не дира ,а дирника.С това блокиране на адреси хората започнаха да влизат само в сайтовете на Пеешски.КОЙ,КОЙ, КОЙ предлови сайтовете на Пеевски ами ДИРНИКА.

Думата окупация означава насилствено превземане и удържане. Та ако се пишеш за такъв фен на насилствената смяна на статуквото, не трябва да се плашиш от 1-я писнало му от твоята забатачена пишман "окупация" и желаещ да се учи студент и да викаш истерично полиция и помощ. Та ако си окупатор, който го е страх от 2 шамара, си стой в къщи при мама, иначе не си струва надника дето ще го вземеш. Ако го вземеш де.

територия е много по-лесно от колкото да я удържиш - това е написана с кръв военна истина. Така е за всичко и в живота.

Това се последни издихания на окупаторите.Сламката "провокатор" им е жизнено необходима, като предпазна мярка срещу клокочещото недоволство на разумните и ученолюбиви студенти.Последните вече не издържат пичлеметата с политически амбиции за бърз възход!

До,Паси олигофрениата ти цафти

Ученолюбивите студенти, които две думи не могат да вържат в едно изречение и лъжат по националната телевизия, висят по чалготеките денонощно, но иначе нямат търпение да се върнат на училище. Националната библиотека е отворена, лекции се провеждат, никой не им пречи да си учат като искат. Айде без двойни стандарти и да кривим реалността, може ли?

"Протестиращ студент е видял на колана на провокатор пистолет. След категоричния отказ на окупаторите да освободят залата и опитите да успокоят духовете, провокатор хванал бутилка с вода и я хвърлил по недоволните студенти. На помощ са се притекли обаче техни колеги, които са били в друга част на ВУЗ-а, за да се избегне по-сериозен конфликт. "Ранобудните студенти" от ВТУ обясняват, че по-късно провокаторът е открит на автобусната спирка на Ректората." Вече започнахте и да се самопровокирате! Колко са нападателите? Колко са провокаторите? Кой е този с пистолета? Кой е този на спирката! Кой и по какво го разпозна? Кой го хвана, а ако не го е хванал защо? Уведомихте ли полицията? Тя какво направи? ВТУ няма ли охрана? Къде е била собствената ви охрана от протестиращи? Хайде стига сте се правили на интересни и не ни правете на балами.

"Къде е била собствената ви охрана от протестиращи? " Еее, пич, ти пък защо ги затрудняваш с въпросите си? А с този въпрос ще ги накараш да заекват, та те са по-малко от необходимата им охрана. Нали ако започнат да се охраняват в залата няма да остане никой.

До "Паси" от 06.11.2013. 19:34 Жалък плагиат. Стиховете на ПАСИ са разпознаваеми в ДИР-а. Нещастен, долен, гаден плагиат.

Манджа Сготвен Орех, със фасул. Нека му е за акъл!.. Да изучи по от близо, как шуми се в телевизор, как се пада от високо, как затъва се дълбоко, постановки как се правят, на слушалки де е краят, как другари те накисват, прокурори как курдисват! Манджа с грозде ще яде ОЛИГАРСКОТО момче

Едно умствено- изостанало циганче съчиняваше подобни текстове. Малко по- интелигентни обаче. Знам, че целта на публикацията им е да привлича внимание, но реших, че трябва да Ви кажа, за да се консултирате със съответно медицинско лице. Но за Ваше съжаление, тези които Ви плащат поезията не плащат на НЗОК, затова може и да не получите така необходимата Ви помощ. При всички случаи, успех!!!

За Мишо, ШАМАРА ли говорите?- той не е циганин!-А потурнак?

Днес флаш мобът на "ранобудните" от НАТФИЗ е бил до ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Скандално ! Няма ли кой да каже на тези..../не намирам подходящи за изписване думи!, че подобно кичозно представление не може да бъде пред Паметника на Апостола. Да оставим на страна, че тази форма поначало не се използва в политиката. Абсолютно падение и срам!

КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТАКОВА ЩЕ ОЖЪНЕШ.

Нищо чудно самите окупатори да са режисьорите на това мероприятие. Нали по цяла нощ репетират действията си за следващия ден.

Те какво искат? Само да ги хвалят ли? Винаги ще има недоволни и от техните действия.

Да не се окаже само, че това е поредният опит за привличане на нови последователи.

няма балами.Един да бие тъпана,друг да обира парсата.

Няма нужда от агресия. Протестите и окупацията вече идеологически са в джаза. Предстои разкол по повод изпращане на единици от окупаторите в чужбина.Тове е тяхната битка. Дъжда разтопи захарните петлета по жълтите павета.Краят е неизбежен и тъжен за младежите повярвали в тъпотиите на Протестна мрежа.

Седмината окупатори са си намерили майстора

ами тооооо ПАРОДОНТОЗАТА НЕ ПРОЩАВА.

3. Прозрачни назначения и конкурсно начало на чисти експерти ЕКСПЕРТ ДО ЕКСПЕРТА, ПРОЗРАЧНОСТ БЕЗ КРАЙ. ЛЪЖА ОПАШАТА. 4. Връщане пушенето на закрито СТАРТ НА ЗДРАВНАТА РЕФОРМА. Чрез пушене към богатство и благоденствие 5. Отмяна на данъка в/у лихвите по влогове Разсрочвай във времето, симулирай реформи

Обещанията на Олигарски и какво свърши досега: 1 . 250,000 нови работни места - КРАЙ! И този въпрос отиде при емблематичния въпрос за Делян Пеевски и за след 4 години. За 100 дена смени 300 Калинки с 900 РАЗБОЙНИКА. 10% съкращения в държавния сектор в което няма нищо лошо, ако реално съкращаваха, но обслужването стане на европейско ниво, ама надали 2. Отпушване на бизнеса: За сметка на НОВИ КРЕДИТИ и РЪСТ на дълга с 30% за 2014-та година. Кой отпушен, кой запушен? Резултат - рецесия

Провокаторите влезли в окупираната зала преди "ранобудните" студенти да се събудят от следобядната си дрямка! Значи провокаторите са "по-ранобудни"!А може и да ги наречем "баш-ранобудни"!

Ламята когато е притисната до стената, е най-опасна.... Това са последните издихания на тройната ламя "Червено Кафяв Полумесец" :-)

или каквото там си! Първо ламята никога не е била "тройна", а е триглава, поне така пише в приказките! Второ, ламята никога не е имала име, което пак се вижда от същите тези приказки, които ти явно си прескочил в развитието си...С две думи, писна ми от псевдоинтелигенти!

Тази ЛАМЯ не е обикновена ( приказна ), така че е по-различна...... А името си е много точно...... :-) Включва Червените Боклуци, Р язаните Боклуци, и Сидеровите Боклуци......!!!!!! :-)

Призив към ХЕИ. Да бъде проведена кампания за борба с вредителите в окупираните зали в някои от университетите. Да бъдат напръскани с ДДТ.

НО,КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ОТ ПРОСТИ И ЗАВИСТЛИВИ ХОРА......САМО ПРОСТОТИИ.

И НА КАКВО ТРЯБВА ДА ЗАВИЖДАМЕ?НА СТОТИНА ЗАБЛУДЕНИ МАЛОУМНИ СТУДЕНТЧЕТА,ПОДПЛАТЕНИ ФИНАНСОВО ОТ ГЛАВНИЯ БЕЗМОЗЪЧНИК ББ?????ХА-ХА

Лошо ще е ако започнат да се.ът кръв.

защо в новината ОКУПАТОРИ се поставя в кавички?! Те са си окупатори- обсебили (блокирали) са част от територия, която не е тяхна, а принадлежи и на други... В края на краищата ако няма закони, има речници...

МНОГО СЕ ИЗНЕРВИХА ДРУГАРИТЕ И ТЕ ПРОЗРЯХА НАЙ ПОСЛЕ,ЧЕ КРАЯТ НА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ Е БЛИЗО.СРЕЩУ НАРОДА СИ КОИТО Е ЗАСТАНАЛ НЕ Е ПРОКОПСАЛ.

Изнервили ,изнервили ,колко да са се изнервили? Така е от юни и нищо.

ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ.В СЛУЧАЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА.ЗАТОВА ОЩЕ НЯМА КРЪВ.

Пейчо-о-о, Пейчо! Ти си много наивен, да не река прост!

той си е "Пейч", какво да го правиш!И той тъп, и шегите му тъпи!Няма как да са други!

...тия не изтразнават, тъпчат се с хайвер, тъй, бес леп ! Казали са им "лакомо дупе кръф сере, пък те, бълнувът ? една баба расказа на бТТВ "Трътките+

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобусите от ПЕРНИК, и.. студентите на мерник! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Сер-Гея са шпалир, за да има келепир. Мая пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в Костинбродски периметър

типично герберско нагло менте

Благодаря Ви за другарското внимание към скромното ми перо

ВСИЧКИ СА ЛУМПЕНИ,90 ГОДИНА СТУДЕНТСКИТЕ СТАЧКИ БЯХА ЛУМПЕНИ,1997 НАРОДА СТИГНАЛ ДА ЧУПИ ПАРЛАМЕНТА ОТ ГЛАД И ИНФЛАЦИЯ БЯХА ЛУМПЕНИ,СЕГАШНИТЕ СА ЛУМПЕНИ СТУДЕНТИ И ЛЕКАРИ,ВСИЧКИ СА ТАКИВА ЗАЩОТО ИСКАТ ОСТАВКАТА НА БАНДИТИТЕ СЪЗДАЛИ МАФИЯТА,ФАЛИТИ НА БАНКИ,ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ДОКАРАЛИ ДЪРЖАВАТА 3 ПЪТИ ДО КОЛАПС!!ДЪРЖАВАТА ПОТЪНАЛА ,ТЕ ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ И ЗАЩИТАВАТ ИДЕИ И РАЗБОЙНИЦИ!!

Бе Се Парските отрепки лепнаха като винетки, в радио и телевизор преподават СИЛ-овизъм. Олигархизъм на площада, с танца нов- "Напред ПЕТНАТА". Рупор, крясъци, лозУнги, те са квази-нибелунги! Страст безкрайна.Всеки ден! На контрапротеста заплатен. Те отричат ГЕРБ-еризъм. Изповядват Олигархизъм

спри издевателствата върху поезията!Или ако можеш раздели поезията от стихоплетството!

Ако нещо не ти харесва в моята скромна гражданска позиция, иди чадо мое Господно и чети безценните трудове на Станишев за манипулации и лапане, Хидрогеоложките проекти на Кръстника ВИ, както и Моята борба на Болен, ако бесовете в главата му са излезли на свобода :)

Контрапротест Реаниматори, реставратори, клакьори и манипулатори, виковете само макиаж, на БЕ-СЕ-Парски слугинаж! С крясъци: Мори ги, контрапротестните гадини, нападат нашите деца. Това е тяхната борба!

освен това - некадърно менте.

Не ти харесва това - чети трудовете на Хамстера, например как се купуват избори, как се крадат народни пари и тн

пистолет? Нали във ВУЗ не трябва да се влиза с оръжие! Някои хора се мислят отново за "по-равни". Сигурно целят сблъсък и намеса на "своите".

А дали е носил пистолет наистина, или пак информацията е "една жена каза"?/ЕЖК/

ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ СИ!!!! ДО КОГА С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ СЕ: ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИ ВЪВ ВУЗОВЕ, КОИТО НЕ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ ПОРАДИ СТАЧКА,ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ СТИПЕНДИИ НА СТУДЕНТИ, КОИТО НЕ УЧАТ, ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦАИ ОХРАНЯВАЩИ РАЗНИ ПРОТЕСТИ И КОНТРАПРОТЕСТИ, НА ФИРМИТЕ ЗА ЧИСТОТА , ЗА ДА ЧИСТЯТ СЛЕД ВАНДАЛСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ, ЗА РЕМОНТ НА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ..... ДО КОГА?!?! ДА СПРЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ!!!!!!!!! ТАКА И ТАКА ДЪРЖАВА НЯМА.... НЯМА И ДЪРЖАВНИК КАТО ЕРДОГАН ДА ОБЯСНИ НА СТУДЕНТИТЕ, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА СТИПЕНДИИ...

То пък едни данъци плащаш - да се пукне човек то смях! Но като искаш - спирай да плащаш - кой ти пречи?Аз отдавна не плащам ...и не кудкудякам като теб по темата из форумите.

За тез" като "1" един по-голям oIo.

Данъци се плащат в държава.Тук престъпници си влизат и излизат както си искат.Чакаме друга държава да ни ги предаде,а боко и цоко само се переха по тв, че били осигурили най- надеждната граница на ЕС Оставка на безсрамника министър на вътрешните работи.Зелената граница му крива

Сериозно ли приемаш за пример Ердоган? Защо пишеш на български тогава? Според Ердоган трябва да се възродят правилата и символите на Османската империя. Срещу това протестира самата Турция. Върви си в Анадола и си получи каквото се полага откъдето ти се полага. Ама да не ривеш тогаз.

Сериозно ли приемаш за пример Ердоган? Защо пишеш на български тогава? Според Ердоган трябва да се възродят правилата и символите на Османската империя. Срещу това протестира самата Турция. Върви си в Анадола и си получи каквото се полага откъдето ти се полага. Ама да не ривеш тогаз.

ВЪН ОТ УНИВЕРСИТЕТИТЕ ОКУПАТОРИТЕ- ГЪЗОЛИЗЦИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!!!

До Какъв Париж: Вие пишите"какви пет лева бе, малоумници? Всичките комуноиди са бивши ченгета, доносници и мазниц"Това е Вашето мнение което не споделям.Личи си пяната по устата ви от злоба.Но питав"Цветанов и Борисов ченгета ли са.Да или не.Има ли заведени срещу тях съдебни дела за подслушване.Приятели ,незнам кое е по гадно,да подслушваш ,или да си служител на Дс.А доколкото се опитвате да говорите за завършелите в Подмосковието просто мой приятелски съвет.Бъркате.И не подценявайте Русия.

ДРАГИ МИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА,КАТО ГЛЕДАМ ГЛУПАВИТЕ ПЛАТЕНИ КОМЕНТАРИ И ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ!!СТУДЕНТИТЕ СА ЛОШИ СОРОСОИДНИ,БОЙКОВИДНИ,РЕФОРМАТОРСКИ,АМИ А ОБЯСНЕТЕ МИ ЗА ПЕЕВСКИ КОГАТО ИЗЛЕЗНАХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ХОРА,ЖИВОТНОВЪДИТЕ ЗАЩО И ТЕ СЕГА ПРОТЕСТИРАТ,ЗАЩО ОТ ТЕЗИ ДНИ ЗАПОЧВАТ СТАЧКА И ЛЕКАРИТЕ,ВСИЧКИ ЛИ СА ЛУМПЕНИ БЕ ГОВЕДА ,ДАЙТЕ МИ ЕДНО ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ??!!

Още един неразбрал... Да се чудиш на тази неинформираност при съвременните мрежи за информация. Делян Пеевски го махнаха преди много месеци. И др. Тодор Христов Живков го махнаха, през 1990та.

Въпроса ми беше дали всички протестиращи срещу това правителство са лумпени,не се прави на дръж ми шапката!!

Стига наистина с този Пеевски нали го махнаха от поста... Явно е най-удобният повод, без него протестиращите са съвсем загубени.. А и както каза Чугуниц освен, че Живков не е на власт и СССР не съществува от четвърт десетилетие.

АЙДЕ ДА ГИ ЧУЯ ПАК ОНЕЗИ,КОИТО ТУКА КОМЕНТИРАХА,ЧЕ СТУДЕНТИТЕ СИ ИЗМИСЛЯЛИ ЗАПЛАХИТЕ В ИНТЕРНЕТ! КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ,ЧЕ ДА ПОВЯРВАТЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ЧЕ ЛИНИЯТА НА ПАРТИЯТА ВИ Е ДЪЛБОКО СБЪРКАНА И КОМПРОМЕТИРАНА?! КРЪВ ЛИ ИСКАТЕ?!

Не ! Камери за наблюдение.Хем ще ги пазят,хем ще докажат ,че политици и пр-ри не ходят при тях.

Коментари - Студенти ”окупатори” заплашени, че ще плюят кръв | Днес.dir.bg

Студенти ”окупатори” заплашени, че ще плюят кръв

Няколко провокатори, сред които и въоръжено лице, са нахлули в окупираната 321 аудитория във ВТУ ”Св. св. Кирил и Методий” и са заплашили протестиращи студенти, съобщиха "Ранобудните студенти".

Обратно в новината

Коментари - Студенти ”окупатори” заплашени, че ще плюят кръв | Днес.dir.bg

Коментари

Но да пречиш в измъчената ни държава на някой да си вади хляба и на желаещите да учат е престъпление. Да им спрат парното тока да ги окупират тях и да видим колко време ще изкарат.

На тези "ОКУПАТОРИ"им се случват много и най различни сучки.Преди време някакъв старец им дал 500 лв.те ги ВЗЕЛИ,ама после се смислили и тръгнаха да го търсят да ги върнат.После уж ги заплашваха,сега отново се повтарят,толкова ли не могат да измислят нещо ПО-СМИСЛЕНО на което да им повярваме.А уж ще завършват висше образование(а дано,ама НАДАЛИ).

Не само го търсиха, ами и го намериха,при това с камери зад себе се.Явно дядката заедно с парите им е дал и адреса си- ефтин и тъп пиар за "ранобудните".

Да живее студентската революция ! Народе, подкрепи последните българи !

Щом не са се били значи няма нищо!

Как може 25-30човека да се представят за протестиращи и журналистите да занимават цяла България с тях?

Ами, така както, ЛЕВСКИ, тръгна сам да прави, комитети за освобождаване на България?-Събуждането е индивидуално .

Внимание, Внимание ! Опасност от падащи Червени Боклуци.... Гражданите да се пазят, да не бьдат ударени....Хората, забелязали Паднали Червени Боклуци, да ги изхвьрлят в кошчетата за боклук, кьдето им е мястото !!!! Да изчистим Бьлгария от Червените Боклуци ! ! ! :-)

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ Ширинан, проведе своята четвърта онлайн сбирка за изчистването на България от "червени боклуци". Сбирките се провеждат всяка сряда и вечер от 22.оо-22.зо часа. "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ", мечо ПУХ.

Първо изчисти кафявите герберски боклуци и почетете малко, а след това се занимавай с който искаш. И се поизкъпете малко, че залежалия кафяв боклук позамириса.

ves

,,няма страшно?,,та в кой руски вестник прочете това .Само че ние помниме и как българските войски първи се отзоваха,,в помощ на братския чешки народ,,Срам и позор!Как ви се ще да влезете и да биете биете и да заселите белене до краен предел.ДА ама НЕ тая няма да стане.

Защо одни нарушители на реда и закона са симпатичните на всички медии "окупатори", а студенти , които искат да се учат и прекратят платените безобразия на " окупаторите", ни се преподнасят като провокатори и прочее отрицателни герои?

Защото не видяхме желаещите да учат. Тези, които "освобождаваха" СУ очевидно за пръв път посещаваха университет при "освобождението" му. Слава богу стигнаха само до двора. После имаше девойчица, на която окупацията на Софийския университет й пречеше да учи в Свищовския, а след това завършила семестриално юристка искаше да ходи на лекции, за да се подготви за държавни изпити. Още не са измислени такива лекции. Ректорът на НАТФИЗ пък ще помага на студентите да учат като го запечата отвътре. Окупацията е много лошо нещо, друго си е да не позволиш на студентите да влязат в учебното си заведение. Така доста по-добре се учат. Да са живи и здрави. Показаха, че всичко са научили на ул. "Раковски" всяка сутрин.

По цял ден и цяла вечер висят по кафета и чалготеки, но изведнъж се втурнаха да учат. Нямаме нужда от двойни стандарти и един ще свърши работа. Жалко е как държавната машина ще опита всичко, за да смачка човешкото в единствените ни будни граждани. Пазете се, сънародници, защото хората срещу които се изправяте нямат граници. Ако трябва пак ще отворят конц-лагерите специално за вас, но няма да пуснат кокала. Ще прибягнат и до най-нечовешките подмолни методи, за да ви пречупят. Не се давайте!

И на Паси ИП умря,Липсваш ни ПАСИ.

Ако за Pasi стихоплетеца говориш, наистина жалко- талантлив, но сбъркал страната на барикадата. Да, без него не е вече същото- беше поне забавен. . .

Утре могат да разкарват с катафалка някой симулант уж пребит от полицията като в чехия не ме учудва нищо:Центральным событием, кардинальным образом повлиявшим на развитие событий осенью 1989 года, стало убийство во время пресечения антиправительственной акции студента Мартина Шмида, мнимый труп которого для активизации протестов возили по городу в качестве доказательства зверства коммунистов. Потом выяснилось, что Шмида в это время даже не было в Праге, а роль его тела исполнял лейтенант госбезопасности Людвик Зифчак. Позже Зифчак рассказывал, что получил это задание непосредственно от генерал-лейтенанта госбезопасности Алоиза Лоренца. Власть компартии пала, президент Гусак ушел в отставку, его место занял Вацлав Гавел. ЧССР распалась, Чехия вступила в ЕС, исполнилась евроскептицизма и сегодня находится в состоянии очередного правительственного кризиса: парламент распущен, выборы раз за разом не дают устойчивого большинства ни левым, ни правым

Ало, говорит Болгария, не сме станали част от великая Россия още, говорите на български, моля. Разбирам, че милеете за "народната република" обаче, господа, живеем в 2013 година. Болните идеологии не са на мода вече, прегърнете малко глобализацията. Възползвайте се от модерното чудо интернет повече. Аз например много обичам да гледам котки в YouTube :)

При всички "български" думи като "блогове,хакери, логвания, поствания" и пр.пр., този призовава да се говори и пише на български...?!

Бе тия окупатори незнам дали ще им щупят краката ама те мойте с сигурност.Да обикалям един час да паркирам някъде и да ходя с километри пеша.Станаха ми и на мен любимци.

"не знам" се пише отделност, не се пише "щупят", а счупят , и не е "с сигурност", а "със сигурност". Преди да коментирате хора, учещи висше образование, покажете поне наличен 8-ми клас.

не е равно на възпитание "вишисте".

И аз видях провокаторите-плашители,дойдоха на самолетоносач.

Много странно! Модераторът подкрепя ментака и трие оригинала. Двоен стандарт! Ало Дир-а що така?

така му изнася на тоя Дир/ник! Пишеш ли нещо в негова (на покровителите му) угода ще стоиш в нета. Ако ли не-много ти здраве - веднага те закриват! И нямало цензура, а?!

Не дира ,а дирника.С това блокиране на адреси хората започнаха да влизат само в сайтовете на Пеешски.КОЙ,КОЙ, КОЙ предлови сайтовете на Пеевски ами ДИРНИКА.

Думата окупация означава насилствено превземане и удържане. Та ако се пишеш за такъв фен на насилствената смяна на статуквото, не трябва да се плашиш от 1-я писнало му от твоята забатачена пишман "окупация" и желаещ да се учи студент и да викаш истерично полиция и помощ. Та ако си окупатор, който го е страх от 2 шамара, си стой в къщи при мама, иначе не си струва надника дето ще го вземеш. Ако го вземеш де.

територия е много по-лесно от колкото да я удържиш - това е написана с кръв военна истина. Така е за всичко и в живота.

Това се последни издихания на окупаторите.Сламката "провокатор" им е жизнено необходима, като предпазна мярка срещу клокочещото недоволство на разумните и ученолюбиви студенти.Последните вече не издържат пичлеметата с политически амбиции за бърз възход!

До,Паси олигофрениата ти цафти

Ученолюбивите студенти, които две думи не могат да вържат в едно изречение и лъжат по националната телевизия, висят по чалготеките денонощно, но иначе нямат търпение да се върнат на училище. Националната библиотека е отворена, лекции се провеждат, никой не им пречи да си учат като искат. Айде без двойни стандарти и да кривим реалността, може ли?

"Протестиращ студент е видял на колана на провокатор пистолет. След категоричния отказ на окупаторите да освободят залата и опитите да успокоят духовете, провокатор хванал бутилка с вода и я хвърлил по недоволните студенти. На помощ са се притекли обаче техни колеги, които са били в друга част на ВУЗ-а, за да се избегне по-сериозен конфликт. "Ранобудните студенти" от ВТУ обясняват, че по-късно провокаторът е открит на автобусната спирка на Ректората." Вече започнахте и да се самопровокирате! Колко са нападателите? Колко са провокаторите? Кой е този с пистолета? Кой е този на спирката! Кой и по какво го разпозна? Кой го хвана, а ако не го е хванал защо? Уведомихте ли полицията? Тя какво направи? ВТУ няма ли охрана? Къде е била собствената ви охрана от протестиращи? Хайде стига сте се правили на интересни и не ни правете на балами.

"Къде е била собствената ви охрана от протестиращи? " Еее, пич, ти пък защо ги затрудняваш с въпросите си? А с този въпрос ще ги накараш да заекват, та те са по-малко от необходимата им охрана. Нали ако започнат да се охраняват в залата няма да остане никой.

До "Паси" от 06.11.2013. 19:34 Жалък плагиат. Стиховете на ПАСИ са разпознаваеми в ДИР-а. Нещастен, долен, гаден плагиат.

Манджа Сготвен Орех, със фасул. Нека му е за акъл!.. Да изучи по от близо, как шуми се в телевизор, как се пада от високо, как затъва се дълбоко, постановки как се правят, на слушалки де е краят, как другари те накисват, прокурори как курдисват! Манджа с грозде ще яде ОЛИГАРСКОТО момче

Едно умствено- изостанало циганче съчиняваше подобни текстове. Малко по- интелигентни обаче. Знам, че целта на публикацията им е да привлича внимание, но реших, че трябва да Ви кажа, за да се консултирате със съответно медицинско лице. Но за Ваше съжаление, тези които Ви плащат поезията не плащат на НЗОК, затова може и да не получите така необходимата Ви помощ. При всички случаи, успех!!!

За Мишо, ШАМАРА ли говорите?- той не е циганин!-А потурнак?

Днес флаш мобът на "ранобудните" от НАТФИЗ е бил до ПАМЕТНИКА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Скандално ! Няма ли кой да каже на тези..../не намирам подходящи за изписване думи!, че подобно кичозно представление не може да бъде пред Паметника на Апостола. Да оставим на страна, че тази форма поначало не се използва в политиката. Абсолютно падение и срам!

КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТАКОВА ЩЕ ОЖЪНЕШ.

Нищо чудно самите окупатори да са режисьорите на това мероприятие. Нали по цяла нощ репетират действията си за следващия ден.

Те какво искат? Само да ги хвалят ли? Винаги ще има недоволни и от техните действия.

Да не се окаже само, че това е поредният опит за привличане на нови последователи.

няма балами.Един да бие тъпана,друг да обира парсата.

Няма нужда от агресия. Протестите и окупацията вече идеологически са в джаза. Предстои разкол по повод изпращане на единици от окупаторите в чужбина.Тове е тяхната битка. Дъжда разтопи захарните петлета по жълтите павета.Краят е неизбежен и тъжен за младежите повярвали в тъпотиите на Протестна мрежа.

Седмината окупатори са си намерили майстора

ами тооооо ПАРОДОНТОЗАТА НЕ ПРОЩАВА.

3. Прозрачни назначения и конкурсно начало на чисти експерти ЕКСПЕРТ ДО ЕКСПЕРТА, ПРОЗРАЧНОСТ БЕЗ КРАЙ. ЛЪЖА ОПАШАТА. 4. Връщане пушенето на закрито СТАРТ НА ЗДРАВНАТА РЕФОРМА. Чрез пушене към богатство и благоденствие 5. Отмяна на данъка в/у лихвите по влогове Разсрочвай във времето, симулирай реформи

Обещанията на Олигарски и какво свърши досега: 1 . 250,000 нови работни места - КРАЙ! И този въпрос отиде при емблематичния въпрос за Делян Пеевски и за след 4 години. За 100 дена смени 300 Калинки с 900 РАЗБОЙНИКА. 10% съкращения в държавния сектор в което няма нищо лошо, ако реално съкращаваха, но обслужването стане на европейско ниво, ама надали 2. Отпушване на бизнеса: За сметка на НОВИ КРЕДИТИ и РЪСТ на дълга с 30% за 2014-та година. Кой отпушен, кой запушен? Резултат - рецесия

Провокаторите влезли в окупираната зала преди "ранобудните" студенти да се събудят от следобядната си дрямка! Значи провокаторите са "по-ранобудни"!А може и да ги наречем "баш-ранобудни"!

Ламята когато е притисната до стената, е най-опасна.... Това са последните издихания на тройната ламя "Червено Кафяв Полумесец" :-)

или каквото там си! Първо ламята никога не е била "тройна", а е триглава, поне така пише в приказките! Второ, ламята никога не е имала име, което пак се вижда от същите тези приказки, които ти явно си прескочил в развитието си...С две думи, писна ми от псевдоинтелигенти!

Тази ЛАМЯ не е обикновена ( приказна ), така че е по-различна...... А името си е много точно...... :-) Включва Червените Боклуци, Р язаните Боклуци, и Сидеровите Боклуци......!!!!!! :-)

Призив към ХЕИ. Да бъде проведена кампания за борба с вредителите в окупираните зали в някои от университетите. Да бъдат напръскани с ДДТ.

НО,КАКВО МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ОТ ПРОСТИ И ЗАВИСТЛИВИ ХОРА......САМО ПРОСТОТИИ.

И НА КАКВО ТРЯБВА ДА ЗАВИЖДАМЕ?НА СТОТИНА ЗАБЛУДЕНИ МАЛОУМНИ СТУДЕНТЧЕТА,ПОДПЛАТЕНИ ФИНАНСОВО ОТ ГЛАВНИЯ БЕЗМОЗЪЧНИК ББ?????ХА-ХА

Лошо ще е ако започнат да се.ът кръв.

защо в новината ОКУПАТОРИ се поставя в кавички?! Те са си окупатори- обсебили (блокирали) са част от територия, която не е тяхна, а принадлежи и на други... В края на краищата ако няма закони, има речници...

МНОГО СЕ ИЗНЕРВИХА ДРУГАРИТЕ И ТЕ ПРОЗРЯХА НАЙ ПОСЛЕ,ЧЕ КРАЯТ НА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ Е БЛИЗО.СРЕЩУ НАРОДА СИ КОИТО Е ЗАСТАНАЛ НЕ Е ПРОКОПСАЛ.

Изнервили ,изнервили ,колко да са се изнервили? Така е от юни и нищо.

ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ.В СЛУЧАЯ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА.ЗАТОВА ОЩЕ НЯМА КРЪВ.

Пейчо-о-о, Пейчо! Ти си много наивен, да не река прост!

той си е "Пейч", какво да го правиш!И той тъп, и шегите му тъпи!Няма как да са други!

...тия не изтразнават, тъпчат се с хайвер, тъй, бес леп ! Казали са им "лакомо дупе кръф сере, пък те, бълнувът ? една баба расказа на бТТВ "Трътките+

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобусите от ПЕРНИК, и.. студентите на мерник! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Сер-Гея са шпалир, за да има келепир. Мая пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в Костинбродски периметър

типично герберско нагло менте

Благодаря Ви за другарското внимание към скромното ми перо

ВСИЧКИ СА ЛУМПЕНИ,90 ГОДИНА СТУДЕНТСКИТЕ СТАЧКИ БЯХА ЛУМПЕНИ,1997 НАРОДА СТИГНАЛ ДА ЧУПИ ПАРЛАМЕНТА ОТ ГЛАД И ИНФЛАЦИЯ БЯХА ЛУМПЕНИ,СЕГАШНИТЕ СА ЛУМПЕНИ СТУДЕНТИ И ЛЕКАРИ,ВСИЧКИ СА ТАКИВА ЗАЩОТО ИСКАТ ОСТАВКАТА НА БАНДИТИТЕ СЪЗДАЛИ МАФИЯТА,ФАЛИТИ НА БАНКИ,ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ДОКАРАЛИ ДЪРЖАВАТА 3 ПЪТИ ДО КОЛАПС!!ДЪРЖАВАТА ПОТЪНАЛА ,ТЕ ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ И ЗАЩИТАВАТ ИДЕИ И РАЗБОЙНИЦИ!!

Бе Се Парските отрепки лепнаха като винетки, в радио и телевизор преподават СИЛ-овизъм. Олигархизъм на площада, с танца нов- "Напред ПЕТНАТА". Рупор, крясъци, лозУнги, те са квази-нибелунги! Страст безкрайна.Всеки ден! На контрапротеста заплатен. Те отричат ГЕРБ-еризъм. Изповядват Олигархизъм

спри издевателствата върху поезията!Или ако можеш раздели поезията от стихоплетството!

Ако нещо не ти харесва в моята скромна гражданска позиция, иди чадо мое Господно и чети безценните трудове на Станишев за манипулации и лапане, Хидрогеоложките проекти на Кръстника ВИ, както и Моята борба на Болен, ако бесовете в главата му са излезли на свобода :)

Контрапротест Реаниматори, реставратори, клакьори и манипулатори, виковете само макиаж, на БЕ-СЕ-Парски слугинаж! С крясъци: Мори ги, контрапротестните гадини, нападат нашите деца. Това е тяхната борба!

освен това - некадърно менте.

Не ти харесва това - чети трудовете на Хамстера, например как се купуват избори, как се крадат народни пари и тн

пистолет? Нали във ВУЗ не трябва да се влиза с оръжие! Някои хора се мислят отново за "по-равни". Сигурно целят сблъсък и намеса на "своите".

А дали е носил пистолет наистина, или пак информацията е "една жена каза"?/ЕЖК/

ПРЕДЛАГАМ ДА СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ СИ!!!! ДО КОГА С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ СЕ: ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ПРЕПОДАВАТЕЛИ ВЪВ ВУЗОВЕ, КОИТО НЕ ОБУЧАВАТ СТУДЕНТИ ПОРАДИ СТАЧКА,ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ СТИПЕНДИИ НА СТУДЕНТИ, КОИТО НЕ УЧАТ, ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ НА ПОЛИЦАИ ОХРАНЯВАЩИ РАЗНИ ПРОТЕСТИ И КОНТРАПРОТЕСТИ, НА ФИРМИТЕ ЗА ЧИСТОТА , ЗА ДА ЧИСТЯТ СЛЕД ВАНДАЛСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЕ, ЗА РЕМОНТ НА ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ..... ДО КОГА?!?! ДА СПРЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ!!!!!!!!! ТАКА И ТАКА ДЪРЖАВА НЯМА.... НЯМА И ДЪРЖАВНИК КАТО ЕРДОГАН ДА ОБЯСНИ НА СТУДЕНТИТЕ, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА СТИПЕНДИИ...

То пък едни данъци плащаш - да се пукне човек то смях! Но като искаш - спирай да плащаш - кой ти пречи?Аз отдавна не плащам ...и не кудкудякам като теб по темата из форумите.

За тез" като "1" един по-голям oIo.

Данъци се плащат в държава.Тук престъпници си влизат и излизат както си искат.Чакаме друга държава да ни ги предаде,а боко и цоко само се переха по тв, че били осигурили най- надеждната граница на ЕС Оставка на безсрамника министър на вътрешните работи.Зелената граница му крива

Сериозно ли приемаш за пример Ердоган? Защо пишеш на български тогава? Според Ердоган трябва да се възродят правилата и символите на Османската империя. Срещу това протестира самата Турция. Върви си в Анадола и си получи каквото се полага откъдето ти се полага. Ама да не ривеш тогаз.

Сериозно ли приемаш за пример Ердоган? Защо пишеш на български тогава? Според Ердоган трябва да се възродят правилата и символите на Османската империя. Срещу това протестира самата Турция. Върви си в Анадола и си получи каквото се полага откъдето ти се полага. Ама да не ривеш тогаз.

ВЪН ОТ УНИВЕРСИТЕТИТЕ ОКУПАТОРИТЕ- ГЪЗОЛИЗЦИТЕ НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!!!

До Какъв Париж: Вие пишите"какви пет лева бе, малоумници? Всичките комуноиди са бивши ченгета, доносници и мазниц"Това е Вашето мнение което не споделям.Личи си пяната по устата ви от злоба.Но питав"Цветанов и Борисов ченгета ли са.Да или не.Има ли заведени срещу тях съдебни дела за подслушване.Приятели ,незнам кое е по гадно,да подслушваш ,или да си служител на Дс.А доколкото се опитвате да говорите за завършелите в Подмосковието просто мой приятелски съвет.Бъркате.И не подценявайте Русия.

ДРАГИ МИ ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА,КАТО ГЛЕДАМ ГЛУПАВИТЕ ПЛАТЕНИ КОМЕНТАРИ И ВИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ!!СТУДЕНТИТЕ СА ЛОШИ СОРОСОИДНИ,БОЙКОВИДНИ,РЕФОРМАТОРСКИ,АМИ А ОБЯСНЕТЕ МИ ЗА ПЕЕВСКИ КОГАТО ИЗЛЕЗНАХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ХОРА,ЖИВОТНОВЪДИТЕ ЗАЩО И ТЕ СЕГА ПРОТЕСТИРАТ,ЗАЩО ОТ ТЕЗИ ДНИ ЗАПОЧВАТ СТАЧКА И ЛЕКАРИТЕ,ВСИЧКИ ЛИ СА ЛУМПЕНИ БЕ ГОВЕДА ,ДАЙТЕ МИ ЕДНО ПРОСТО ОБЯСНЕНИЕ??!!

Още един неразбрал... Да се чудиш на тази неинформираност при съвременните мрежи за информация. Делян Пеевски го махнаха преди много месеци. И др. Тодор Христов Живков го махнаха, през 1990та.

Въпроса ми беше дали всички протестиращи срещу това правителство са лумпени,не се прави на дръж ми шапката!!

Стига наистина с този Пеевски нали го махнаха от поста... Явно е най-удобният повод, без него протестиращите са съвсем загубени.. А и както каза Чугуниц освен, че Живков не е на власт и СССР не съществува от четвърт десетилетие.

АЙДЕ ДА ГИ ЧУЯ ПАК ОНЕЗИ,КОИТО ТУКА КОМЕНТИРАХА,ЧЕ СТУДЕНТИТЕ СИ ИЗМИСЛЯЛИ ЗАПЛАХИТЕ В ИНТЕРНЕТ! КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ,ЧЕ ДА ПОВЯРВАТЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ЧЕ ЛИНИЯТА НА ПАРТИЯТА ВИ Е ДЪЛБОКО СБЪРКАНА И КОМПРОМЕТИРАНА?! КРЪВ ЛИ ИСКАТЕ?!

Не ! Камери за наблюдение.Хем ще ги пазят,хем ще докажат ,че политици и пр-ри не ходят при тях.