Студени досиета: След повече от 60 г. ДНК разкри коя е "Малката Мис Никоя", но не и убийците й

На 31 юли 1960 година телцето на малко момиченце е открито полуобгорено в пустинята в Аризона

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: След повече от 60 г. ДНК разкри коя е "Малката Мис Никоя", но не и убийците й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията идва да каже, че йозруди (пиша го така, за да не ми изтрият коментара) има много, те са сред нас и трябва да се внимава, без да се изпада в крайности и параноя. Дано всички йозруди си получат заслуженото, още на този свят!

_stankow

"Точно" четиво за Цветница и Великден - обгорени трупове ! От Америка с любов !

Шибай се путконофил , душите ви са по черни и от на сатаната .

На 31 юли да търсиш камъни в пустинята? При температури обикновено над 40 градуса - този даскал е за жълта книжка. А пътят не е магистрала. Казват, че има възмездие, къде е то? Убийците са си изживели полагаемото и нищо.

Само в американсерските щати. Обгорена и заровена в плитък гроб, възраст - между 3 и 6 годинки.

те сляпо вярват на институциите си и даже в съда им е достатъчно да убедиш 12 маймуни в нещо и то става законно

Хората работят и могад да разкрият убийства и преди 100 години ! Интересно ми е, какво стана с разследването, да кажем на сестри Белнейски, у нас, след като на всички беше ясно червената следа там? Ама май всичко беше потулено и заметено под килима!

В Щатите много умело прикриват следите на богаташи и политици замесени в престъпна дейност.. Виж само фамилия Буш, Клинтън и Обама за смъртта на колко хора са виновни, от всички по веригата политици и бизнесмени свързани с Епщайн, само последния го вкараха в затвора и го убиха да не каже за останалите... Колкото до Белмейски и не само тях (поне още 4 убийства на момичета) следите се заметоха много бързо за да не излязат политическите синчета.. Колкото за тях толкова и за станалото с 12-тте войника работели за Карамански ще знаем..

а за Андрей Чикатило какво ще кажеш ? Или и той е измислица на загнилия капитализъм?

Украинецът Чикатило.

Убийците най-вероятно вече са мъртви или трябва да са на по 90-100 години. Също като Зодиакалния убиец (сериен убиец от 60-те), едва ли ще бъдат разкрити.

В цивилизованата раZZия затова са канибали, за да не отварят работа за екипите за Студени досиета!

Ама Вие троловете вЕрно нЕмате спирка, като на пружина сте :))

Ааа, и в "цивилизования" заПАД има. Един немец беше разфасовал приятеля си. Сложил го във фризера и си го хапваше малко по малко.

иZми ли Zъбките от негърската сперма ? Да ? Zахващай се със следващия член !

Ако имаш предвид Чикатило, то той е етнически украинец от Украина, като малък преживял Голодомора и оттам е бил сбъркан. Негов брат по времето на глада е изчезнал в украинското им село и се смята, че е изяден от съседите.

Чикатило е един.. Ужасен но..един. В щатите са около 12 такива, а като добавиш оная секта която избяга и се самоубиха в Ю.Америка, или пък Уейко с Дейвид Кореш то нещата са къдеее по читави в раZZия.. От разследване в английските медии: в Русия за 2021-ва за изказвания или публикации в социална медия или интернет са вкарани в пандиза 200-210 човека! В демократична Англия 3300!!! Същият журналист даде пример: 18-годишно момиче, губи приятеля си. В знак на обичта си, пуска във фейсбук текста на любимата му рупърска песен с думите липсваш ми.. Да, ама песента съдържа типични за рапърите словоизлияния, нея фейсбук я маркира като подстрекаваща омраза, докладват я на властите и тя завършва с фиктивна условна присъда и няколко стотин часа, обществено полезен труд! Ией.. Яко я!?!

Друго си е когато под абсолютно всяка статия четем безсмислици, писани от пристрастни тролове, част от които са платени.

Роналд Бернар - илюминатски банкер говори за детските жертвоприношения на "елита" (бг субтитри) https://www.youtube.com/watch?v=iqwqw23JvPM И четете! Не пускайте снимки в публичното пространство с вашето семейство и най - вече с вашите деца,така стават по лесна мишена за отвличането им от представители на дълбоката държава за аденохром,но преди изнасилвани сексуално и тероризирани с последваща смърт. Предупредени сте , отговорността е Ваша на родителите ! Всяка година по света изчезват стотици хиляди деца!!!

Честити празници и на ДИР ! :(

След 60 г. битият -бит,е....т -е...н.

Ти си един Простак с гл. буква. Никакъв ,,бай" не си, а боклук над боклуците.

Като за неделя що не напишете една статия ,как прекарва почивният си ден убиеца на Милен Цветков например..

Американците са най-великата нация, а в дъното е ватната азиатска орда.

Дамммм..., ама руските тролове не почиват и в неделя.... цъкат си плюсчета и минусчета за дребни копейки...

Киро педераса на всеки кур украса !

Нация??? Сбирщина!

И тук след 60 години полицията ще е намерила Мата Хари и Кой е сложил кюлчетата в чекмеджето. Честита Цветница или Великден, за който каквото празнува!

Супер яки американски ценности. Болна нация

През първите дни на демокрацията, след като медиите започнаха да предават свободно, едно от първите неща, които гледах е интервю от затвора с един комунистически бял българин убил три деца. При комунизма никой не гледаше за такива. Чувахме слухове, но не виждахме и не четяхме нищо за такива социалистически ценности и за такива хубави комунистически българи-детеубийци.

Да, но този е бил в кауша вече, нали, а не като сега - разболял се, нарушили му правата, адвокатът му със запек или диария, вещите лица някъде на майната си отишли,...

И каква радост изпитваш да четеш за убийци на деца и да им гледаш интервюта? Осъден е, лежи в затвора, само демократ може да поиска да го прави звезда.

Нарочнно очернят Америка. Колко по-гнусни новини има от съветската кочина...

Е тя е пълна с негри и продължава да прави батак навсякъде. Тоест тя си е черна, защо ни е да я очерняме???

Американски прелести...

А Съветските?

Дирници Тука използваме други мерни единици Значи за Амазон Гугъл и останалите пишете в скоби как са на английски(да не вземе някой сшучайно да не е разбрал за кой точно Амазон или Майкрософт става дума) ама като пишете за мичи не пишеъе това на колко км се равняеа Плиткият гроб, в който е положено телцето, се намира на около половин миля западно от магистрала 93.

При нас пък в БГ още търсят кой фалирва банките. Документи и извлечения са пред тях, но криминалистите немогат да свържат две и две

Това ли е най - важната новина баш за ЦВЕТНИЦА? То бива, бива, български простотии, ама чак пък толкова!!!

Що бе,мръшляк, оди в ЛГБТ сайтове, че да не ти накърняват чувствата !

И кого тук и сега го инересуват подражателските ви преписи от САЩ-иянски убийства в миналия век????????????????????2

Как хората не се отказват, а десетилетия търсят отговори, за да има поне малко утеха за страдащите. А ти продължавай с чалгата и пъруцата.

Ми интересувай се, това не значи, че заради теб трябва да ме занимават с идиотщини. А за пърцуцата и др. Козяшки опорки, не коментирам.

Ами като не те интересува - не четеш бе, тъпанар такъв...

не се занимавай. Като не те интересува една новина, подмини я. Какво се пенявиш и хейтиш?