Вместо покрив на хижа, ”бетониране” в ”Яйлата”

Има разминаване в параметрите за строителство в местността "Яйлата" и разрешително за строеж от 2011 г., издадено от гл. архитект на Каварна, установи проверката на РИОСВ Варна. Прокуратурата и РНСК също започват проверка на строежа.

Обратно в новината

Коментари - Вместо покрив на хижа, ”бетониране” в ”Яйлата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ти бутнат незаконния строеж,връщат ли ти рушвета който си дал?

ако вместо бетонената вила този беше боцнал един ветрогенератор? леле, како!

какъв е този,грозен ,бетонен отвратителен бункер на брега на морето?

Един отрицателен вот говори, че ако риосв варна не спи, то значи директорката от ГЕРБ спи.

О-о ! (Ако-ли правилно съм Ви разбрал че Това са Баш-'арендаторите' - хвърлете ако обичате поглед в Архивите на Дир.бг. Струва ми се че бая Детайли си позволих да Изкажа.) Задължен съм Ви !

Сапьорите (ако още има такива) да не се мотаят ами да заминават да оправят работата.

навсякаде по света народите си пазят природата,а у нас природата да се пази от лумпени,хаидуци,използвачи,обирачи,мрасници които я отравят...като тя описани в новината...

Ние я пазим, но заемащата държавна длъжност директорка на РИОСВ не я пази, а си пази хляба и прави каквото и наредят отгоре.

Това е само началото - турците и комунистите тепърва ще се развихрят...

За центъра на София нали Фандъчката трябва да даде разрешение!? Какво общо има Тройната ламя тук? А твоят любимец Боко Тиквата защо 4 години на измъкна от лапите на грабителите всичките заменки!!? Какво дрема? Също и протежето ме Цеко Слухаря! Сега Европа ще ни наказва за неговото бездействие.

Ех тия другарите руснаци и другарите турци, още не са сформирали правителство и веднага започнаха с схемите по черноморието. Вие си гласувахте за тях, сега им сърбайте попарата!

Тук не си познал!Пак повтарям това са хора които са от ГЕРБ!Много просто- проверете в общ.Генерал Тошево! Те там се мъчат да колят и бесят и да решават съдбите на много хора!

5 кила динамит и строежът ще приключи. Екоравновесието ще възтържествува! Тъпакът собственик обаче да бъде вързан като Прометей на арматурата за утвърждаване в тиквата му на възбраната!

Тъпата мутра разчита, че бетонът лесно се налива отгоре, но после е много трудно да се взриви и извози. Не е познал обаче. Винаги има начин строежът да бъде премахнат, а разходите са сметка на нарушителя. Ако не плати, си има ЧСИ, които събират вземания.

Злобарче,зарадвай се че българин си строи къща,и осигурява работа на работниците!

Дюните!!!? Миро вече прекалява, цяла вечер бълва плява, прави всички на маймуни за несебърските дюни! Също кат онуй месо, от века на Пикасо, дето границата мина, а на Миро се размина! Май ще се размине пак, Миро хич не е ахмак! Стрелян заек се оказа- знае де пълзи проказа... На мишената- гугутка, млада, страстна властитутка. Своя подпис тя положи, в сделката между велможи! Някой камък хвърли в блато, далавера-чисто злато! Политически комплот, е напълнил нечий джоб! Не плачете вий Зелени, Сини, Морави, Червени! Всичко вече се оттече... Дюните ги няма вече!

Какво се чудите!Та тези които строят са от ГЕРБ! Нека да проверят всички техни имоти дали отговарят на изискванията!Всичко което правят, преправят или строят е винаги на ръба на закона или противозаконно!Пълна проверка на тези юнаци! Как се взима разрешително така през 2011 г.- много просто финансираш изборите за определена политическа партия! Пълна проверка на тези юнаци, но проверката да се извърши от хора извън обл.Добрич, че така са се навързали там, че то областни, депутати и т.н.

А-а, те са недосегаеми. Е сега е моментът да се види има ли закони, които се спазват в България или и тези измекяри ще бетонират брега, м ...им!!!

Струва ми се имаме колеги от Добруджа във Форума - дали бихте Ни пояснили кои са тези братя Павлови ? ------ Колкото до бункероподобията (и Това и Всички останали) - разрушаване за сметка на 'собствениците'. Плюс - отнемане на земята в полза на Реалните Собственици или България.

Доколкото строежът е започнат преди 6 години, после беше замразен и при сегашните перспективи за правителство се мъчат да го продължат, ясно е.

Някой май си прави хотелче. Рибарска хижа било....Безсрамие!

Има багери за тая цел...да ги пращат !!!

Там багер не може да стигне. На това разчитат. Ще трабва да се работи на ръка и да се изнесе с кранове. Ще е скъпичко, но щом е бизнесмен ще плащувува. Както е нмерил пари вдигне 2 етажа за 2 дни, така ще намери пари да ги премахне. Аз лично мисля да ида да гледам.

Е.ал съм ви еколозите.

Фостата, биклик!

И.Марков ти какво се правиш на гърмяна риба парите на братя Павлови вървят и пред герб знаем си ги в Добруджа и спри с агитациите твоите мъжкари станаха педали . А строежа да се разруши като не се оставят отломките на мястото .

деер

Ти не схвана ли или просто така си говориш?

деер

КОЙ СЕГА Е ВИНОВЕН?

Да се събаря и точка. И така с всички незаконни строежи и за сметка на този, който го строи. Аман от тарикати!

аз това не мога изобщо да го разбера??? с дни може да се спори за разни простотии, от типа дали на мангалките да им вдигнат с 2 лв детските... но сериозните неща остават извън фокуса на лумпена, не унищожавайте природата това е единственото което можете да оставите на децата си... хората ходещи по еко протести /дали витоша, пирин или иракли- слагам ги под един знаменател/ в медиите ги наричат наркомани, прошляци ?!? Мутренска ни е държавата, всяка п*а на 18 си мечтае за цици да привлича клиенти, всяко кретенче на същите години се терзае че няма достатъчно кинти да купи салфетки :))) Природа и околна среда, кучета я яли...

И Господ не може да ме убеди , че да се даде разрешително за строеж на Яйлата не е играла яка, ама много яка пара. До кога бе хора ще бетонираме тая красива природа ????

Докога - Докато има такива, които гласуват за ГЕРБ, БКП (БСП), ДПС и Атака...

Пък гадните птици, цвъкат ли цвъкат. Трябва да ги изтребим час по скоро че от тез птици и от тез дървета хората отишли на кУрорт не виждат природата

Добре че има такива хора които са подали сигнала . А там не е имало никога хижа , къща или навес . Има снимки в Гугъл , за по старите знаят че Бай Тощо правеше снимки от самолет .

Абе не е ли време някой архитект да го окошарим ефективно? Напоследък става така, че все се изплъзват? Нямаме и строга власт и сега и преди :((((((((

Ето заради такива нарушеншя Герб загуби толкова бивщи гласоподаватели.Такива са и проблемите с пистите и незаконните строежи в Банско.Нито морето е на Каварна,нито Пирин е на Банско,а на всички хора.

Напълно си прав