Финладия стреля по тайнствен подводен обект

Финландските военноморски сили са забелязали неизвестен подводен обект във финландски териториални води и са открили предупредителен огън по него.

Обратно в новината

Коментари - Финладия стреля по тайнствен подводен обект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са пълни глупости.поредната провокация иогромна ЛЪЖАааа

На времето имаше един соц. виц: Съобщение на ТАСС: Вчера американска атомна подводница потъна след сблъсък с айсберг край бреговете на Калифорния. Командирът на айсберга бе награден с орден Ленин първа степен.

Трябва да се казва ясно: Това абсолютно в никой случай не може да бъде кит, американска подводница или друга натовска подводница, а вероятно и може би, но абсолютно сигурно е руска подводница. Тоест да не се шикалкави, а да се казва всичко ясно и конкретно.

Крокодилът Гена пак е ходил за контрабандна водка..

Отклоняват Ви вниманието с глупости Сега ще Ви дам няколко въпроса по които нито дума не се чува 1. Онзи ден над Варна прелетя самолет ( случая май беше МИГ) 2. преди 2 седмици руски "Стелт" прелита над околностите над Варна и нкой не го засече. 3. Какво решение е взето на срещата на Боко с ИЙ

"Накрая се оказа, че това е бил малък кораб, който не бил руски." - съвсем не се оказа, че е малък кораб

Финландия не само се опитва да поддържа прекрасни отношения с Русия, тя наистина успява. Няма нужда от внушения, че тя горката видите ли се опитва, ама Русия не ще и не ще. Иска Русия, може и отговаря със същото. Иска им се на някои да вбият клин между добрите съседи.

Още една съседна държава, която ще бъде принудена от Русия да влезе в НАТО. Явно това нарушение е било умишлено, в противен случай едно извинение щеше да бъде достатъчно. Руснаците отричат всичко, което правят. От това следва, че никой не им вярва. Отвсякъде са заобиколени от недоверчиви и враждебни държави. Изцяло по тяхна вина.

прост и злобен коментар, ами ако това е НЛО, пак ли Русия ще ти е виновна бе простак

Да не са ония зелените човечета, дет минават от Русия в Украйна????

Примитивни и некултурни свине като тебе не допринасят за имиджа на руснаците. Природата доста те е ощетила.

Да беше се научил поне да пишеш. Що за слабоумен боклук са събрали руските ти господари.

Pesh0

Миналия октомври Швеция напразно издирваше цяла седмица чужда подводница, забелязана на няколко пъти в териториалните й води близо до Стокхолм. Накрая се оказа, че това е бил малък кораб, който не бил руски.

Загубени финландци, ами ако неизвестния обект беше отговорил на стрелбата, какво щяха да правят?

А ако американците бяха гръмнали дръндолета, дето се перчеше над "Доналк Кук"?

на кораба нямаше да има насрани гащи и тоалетната хартия щеше да е налице

финландците много достойно и сдържано коментират всичко, а българите тук някакси много злобно, защо ли. Комплексите ли си избиваме или кво?

на мене пък не ми пука как финландците коментират . техна си работа

какво става, ако това не са измислени работи, значи някакъв технически феномен, (от софийски технопарк, например, шегувам се).

по шведска телевизия интервюта с фински командващи, честно казват че не знаят какво станало, и освен това не са били бомби, а хлопушки, които трябваше да покажат на евентуалната подводница че е намерена.

Обектът сигурно е бил путлерофашистка подводници! Финландия направо да ги потопява-хич басма да не им цепи на тия фашаги!! Фашагите разбират само от Бой, Бой, много и пак Бой!!

не.. смях на кутийки или глупости на търкалета!!!

Обонго, ти ли си бре!

ще кажа на майка ти да ти нашляпа дупето, бой, бой много и пак бой за такъв тъп коментар!

тъпотия, изстреляли бомби по морето.Ама по какво са стреляли и те не знаят.Егати и стрелбата егати и Симо Хаюха ?!

Казваш, че всички са тъпи, освен руснаците. Не усещаш ли, че това звучи смешно /меко казано/.

Бой по чугунените подводници на братята руси !!

УРАААААААААААААА!!!! ФИНЛАНДЦИТЕ ОБСТРЕЛЯХА ПОРЕДНАТА КИТАЙСКА ДЖОНКА...ИЛИ ПОДВОДНО НЛО:))))

Боли ли, сега боли ли като ти вадят зъбите?????

Загуби от предхоната война: Финладния 25,904 мъртви или изчезнали 43,557 ранени 1,000 пленени 957 цивилни от въздушни удари 2030 танка 62 самолета 70,000 общо загуби УССР 188,671 ранени или изгорени 5,572 пленени 3,543 танка 261515 самолета 323,000 общо загуби

Нерде не Финландия, нерде не УССР (Украинска Съветска Социалистическа Република) :)))

И къде намери 261515 самолета? Че то на света може всички да са по-малко. ;) Те американците, които май имат най-много изтребители, нямат 2000, доколкото си спомням.

Да кажем, че самолетите са 400-500. А ма си изпуснал най-важното - финалния резултат!!!! "На 6 март 1940 г. финландското правителство изпраща делегация в Москва да преговаря за мир. На 12 март правителството на Финландия обявява, че условията са приети и се подписва Московски мирен договор от 1940 г., с което се слага край на военните действия във Финландия. Договорът променя съветско-финландската граница, установена с Тартуския мирен договор между РСФСР и Финландия, подписан в гр. Тарту (Естония) на 14.10.1920 г. след завършване на гражданската война във Финландия и Първата Съветско-Финландска война от 1918-1920 г. В допълнение към предишните съветски условия сега Финландия е принудена да отстъпи части от общините Сала и Кунсамо, целия Карелски провлак, а също и финландската част на полуостров Рибачий"

Финалния резултат е, че болшевиките са си посирали, като са чуели, че идват финландските "летящи" отряди от скиори. Симо Хаюха е убил лично ок. 740 чужици...

"261515 самолета" Ти мозък имаш ли? Знаеш ли колко са "261515 самолета"? НПО-тата съвсем изкукахте.

Имаме невидими подводници и се разхождаме из цял свят!

ТИЯ,СЕВЕРНИТЕ,ВИНАГИ СА БИЛИ ИДИОТИ

1. всяваш паника и военна психоза .... 2. караш наплашените да си увеличат военните разходи 3. продаваш им оръжие и печелиш Затова ли ББ и военния министър казаха онзи ден, че ще си увеличим военния бюджет до 2% от БВП? Ама тук няма руски подводници пред плажа в Златните! Или скоро е ги измислят!?

.. и колко кита са убили? или са били НЛО-та на дъното на морето? тези вече стават СМЕШНИ с тяхната истерия. Сакън някой да не им преброи чадърите на плажа!

Терористична ЦРУпропаганда.Терористите от Фашингтон се стремят да обкръжат руснаците с врагове.

Само незнам как новината я свързахте с Украйна... Стига с тези конспирации! И вашия сайт май вече плува през Атлантика? Недейте така моля Ви се-бъдете реалисти!

Финландия се страхува от сянката си, подобно на Швеция?! Ако Русия реши да ги превземе, те няма да имат време дори да се събудят, камо ли някой ще ги чака да хвърлят бомби по тях!

е по-различна - просто финландците са страдали много от руските действия и затова са нащрек!

Стършел

Финландия дълго време е била част от Русия! Колкото и да ви е чудно и невероятно, Ленин им е дал независимост и така са получили своята държава след ВОСР. Затова и в България има паметници на загиналите за освобождението ни от турците финландски (руски) войни през 1878 г.

Финландиците са блъскали яко руснаците и при последната война всеки убит финландец е струвал на москвичите 16 човека... Да не говорим, че половината от т. нар. "руснаци", които са ни освобождавали 1877-78 г. са всъщност финландци и украинци.

Финландските войски винаги са били елитни части на руската империя! А, кой имат собствена войска решавайте сами!

Неправилна тактика. Мислят си че може да е ядрена подводница. И какво от това. Етикетът е стрелба незабавно потапяне.

Финландия стреля по тайнствен подводен обект....и 557 мнения по въпроса!!!????

Финландците да проверят да не са потопили па някоя руска подводница като сатана с Курск, че както знаем ТАСС/Кремъл ни информира за такива неща, чак като измрът пострадалите и спрът последните стонове за помощ. После молят холандците да им извадят 120 метровата ламарина от 100м под водата

ти провери,да не ти е дошъл!

Тея хорица пият не по-малко от руснаците.

Да това е мутрата сащ вече е в финландия иска и се и от там да падат едни 2 процента от брутния продукт ес има 17 трилиона брутен продукт 2 процента са 340 милиарда на година добър рекет, 340 милиарда за америкаснки самолети които падаха по ееин на седмица в германия в продължение на година

Я пак ?!?!?!

Дир.БГ?! Ало?! Я пак да проверим как се пише Хелзинки на български език? Хелсинки или Хелзинки? Питам просто lol

Това ще да е ''Особености на руския подводен риболов '''

Поредният КУРск тръгнал към дъното. Жалко само за пияните мужици вътре, не заслужават съдбата да се удавят като мишоци затворени в капана..

От 600_подводници една потънала и то след сблъсак с американска, като американците се насраха, и си платиха, като попови заличиха дълга на съветския съюз за да не ги закачат руснаците, техния не могат обаче тогава побързаха да занулят съветския , насраните им гащи още миришат

нали уж руските са по-по-най във всичко, а след сблъсъка потънала руската, не американската ?! Иначе хубави фантастики разправяш, кой дълг заличили ?! Обикновенните братушки притежават едни ботуши, каскет и водка в джоба. Всичко друго е на олигарсите, сред които и Путя, а те изнасят всичко в Лондон и Берлин.

тва е неква таина,маина.

Руски подводен варел ще е май . . . Глонаса им се е скапал както обикновено и са загубили ориентация де е горе и де е долу; може и пак некое собствено торпедо да им е думнало у сурата. А робите-гребци да ги ожалиш- голям зор ще да са видели :-) :-) :-)

Фатмаци, обещали са им генерали, че ако финландия влезе във алианса ще ги направят генерали, а после и министър председатели ако открият подводница и те търсят ли търсят

Всеки иска да е като Бойко, ще търсят докато не се издигнат до положението на Бойко

Това да не ти е слабо грамотен алкохолизиран руснак да загуби ориентация.

трябва внимателво да си проверяват шелфа и дъното за чужди съоръжения и бойни средства. Защото крайбрежието им е ниско, равно и силно нарязано....

Защо са използвали шумни бомби?Да бяха ги думкали с бойни.Те и за това провокират ,знаейки че към тях ще се отнесат цивилизовано!Към агресори се действа със сила и безкомпромисно...

Защото ги е страх да не ударят американската подводница, която ги следи и подслушва

Еврогейците се посраха от поредната китайска джонка........ Не ми се мисли ако наистина беше руска подводница:) Сигурно Балтийско море щеше д а стане Лайняно море:)

Не знам на какво точно се кефиш. Кпогато на руски сайтове напиша на руснаците, че всички се страхуват и пазят от тях, те изригват - не трябвало така. Ама като е така! Ти как мислиш, че някой ще реши да инвестира пари в Русия или нещо да търгува? Ти ще инвестираш ли парите си при Митьо Очите или Братя Галеви?

ПРАВ Е ЧОВЕКА!ТВОЯТ ВЪПРОС ПОКАЗВА ТВОЕТО НЕРАЗБИРАНЕ-ТОЙ НЕ ИНВЕСТИРА ТОЙ ПОЛУЧАВА ОТ ТАМ И ОТ ТОВА И ОТ ТАКИВА!

Колкото повече прост, толкова повече прост !! Казват че автомата го е създал умен човек, а сега по използват тъпанари !! Жалко !!

Това е истината. Русия е фашистката Восточна Орда, която заплашва нашата цивилизация и аз не съм виновен за това

Кит ще да е било, само да внимават кита да не им отвърне на огъня, че ще станат на връзки за домати.

Руската агресия срещу Украйна доведе логично до страх на всички съседи на Русия. Отношението е като към банда мутри, които са се заселили в съседната къща

Тъпчо, отвори речник и виж смисъла на думата "агресор" ! Ще установиш с голяма изненада че агресор е една държава отвъд океана-сещаш се нали?

Миналия октомври Швеция напразно издирваше цяла седмица чужда подводница, забелязана на няколко пъти в териториалните й води близо до Стокхолм. Накрая се оказа, че това е бил малък кораб, който не бил руски.

Не споря за това, Но ако при случая с корейския "Боинг" можеше да се говори за проверка на руското ПВО, използвайки цивилен самолет на терта държава, то в случая американците едва ли ще рискуват своя подводница за данни, които могат да получат по телефона.