17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази история показва какъв късмет вадят ку..ите - почти винаги се отървават, друго щеше да запее ,ако един 9мм и се забие в кракът.... Иначе, браво че някой е използвал патлак - само така нещата ще се оправят в този див край.

Мила родна кЪртинка. Футболист - демек дришло с малко късмет изкарва повечко пари. Фолк певица - демек проститутка с късмет. Та какво очаквате от каймака на утайката?

И СЕГА ПАК ЛИ НЯМА ДА ИМА ВИНОВНИ?

нормално футболист -чалга певица и обратното

Без кинти щяха да бъдат обикновени лапета на улицата- това им е отредила държавата. Но, те вече са нещичко.Всъщност , ако бяха само те трябваше да им дигнем паметник на Кудоглу.А,ве тези ритнитопковците, началниците, съдиите, наблюдателите, дисциплинарката.... не мога да ги изброя всичките имунизирани ли са от финансови проверка, надзори, нап, сметни палати или отия мушеници от уефа и фифа ще ни уволнят правителството и президента.Ба си и осраните титули на територията! Де е паметта на Гунди и Котака,Соколето умря в бедност, Зума се мота напред назад, Чико Тумбето ги няма, забравени са Пърчанов от Плевен и Диев от Пловдив. Ба си и изпърцаните поколения от серсеми. Срам! Не срам , а РЕЗИЛ!

Класика.

Селския физкултурник щото станал футбулджия, щото има само набраздена мускулатура, а сивото вещество не му функционира и е закърняло още в ранна детска възраст. Поредната Мара, която иска да и викат Ария и не може да пее ( кой да и оцени гласовите възможностти, като всичко е възпос на цици и гол задник като преценка в България) но пък има джуки. Та тези надуваеми мъжко-женски секс кукли изискват непрекъснато някакви преференции и уважение,а всъщност страдат от липса на внимание!

Па тва си е баш най-нормално ... SHибани празноглави ритнитопковци и разпрани карачки ... А и мястото сънсем подходящо - Околовръстното ... Сигурно бунакът е ходил да прибира смръдлата от работа ...

Казвам се НАДЯ ДРАГАНЧЕВА И ЖИВЕЯ В ТУТРАКАН НА УЛ.ПАНАЙОТ ХИТОВ 5. НА 70 ГОДИНИ СЪМ И СЪМ УМНА ИХУБАВА.ИМАМ ИМОТИ И ПАРИ. ТЪРСЯ СИ МЪЖ ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА Е ПОЛИЦАЙ,ВОЕНЕН ИЛИ МАГИСТРАТ.ГОТВЯ ДОВРЕ И РАБОТЯ ПО ИМОТИТЕ МИ. НА ВРЕМЕТО БЯХ УЧИТЕЛКА ПО БИОЛОГИЯ.СЕГА МИ СЕ ПРЕПОДАВА И СЕКСОЛОГИЯ.РАЗВЕДОХ СЕ И ЖИВЕЯСЪС СИНЪТ МИ НИКОЛАЙ ПЕТКОВ РАЛЧЕВ ОТ ТУТРАКАН.ТОЙ Е МНОГО БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ ЗАЩОТО БЕШЕ БИТ ОТ ПОЛИЦАИПРЕЗ 2020 ГОДИНА.ОТ ТОГАВА СИНЪТ МИ Е С МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ И ПОЛОВ ИНВАЛИД,С РАЗБИТО СЪРЦЕ,ЧЕРЕН ДРОБ,БЪБРЕЦИ,ДАЛАГ,ПОЛУ СЛЯП Е. ЖИВЕЯ ДО СТАРИЯТ ПАЗАР НА ГРАД ТУТРАКАН.МЪЖЕ,ОЧАКВАМ ВИ.ИМА ЛИ МЪЖЕ,КЪДЕ СТЕ МЪЖАГИ.

Наде, аз съм твоят човек ... Язе съм бивш военен полицай и недоучил магистрат ... Ще ме харесаш много, щото бая приличам на сина ти - и аз съм полов инвалид (извадих си документ след като ме фанаха да трескам козела на комшията), имам си ментални проблеми, съпътстващи професията ми ... Напреднали, в опасна близост с пълен идиотизъм и наследствена кренетия ... И аз, естествено, съм с скапан черен дроб и бъбреци ... Сърцето ми не е у ред, а освен полу-сляп съм и напълно глух ... Мъжага съм отвсекъде, ставам и за Тутракан и за Путракан ...

Тази България и такива българи ги създадоха точно твоите любимци отвъд океана след осемдесетте години на 20-ти век!!!

Крайно време е г-н Рашков да си подава оставката . Него повече го влече чашката. На всеки му става ясно че се завръщат мутренските времена. А и много хора с дългогодишен опит бяха уволнени и напуснаха принудително от полицията - а полицията е като всеки друг сектор - без хора с опит нищо не става . Новите не разбират нищо а са големи кариеристи.

Ариа минета:))

Която е по известна в музикалните среди, като Ди Ария....

Фолкпевицата Диария :)

Да се избиват, загубата няма да е голяма. Псевдо певачка и псевдо футболистче гледащо строго попаднали в престрелка, голяма новина няма що. Ако искате вярвайте в тази новина научих за първи път за тяхното съществуване.

Поредната простотия!! Обградени сме от наглост, чалга, тотална простащина и незачитане на всякакви морални ценности.

Колкото повече стрелби в София толкова по добре. А дано улучите и някой друг политик. Нищо против кореняците софиянци. Нали знаете онази дето слепият прогледнал::)

Отборче мафиотско

До тук ни доведоха руските тъпи продажби скотове Сакса, Станишев и курвата му, бойко ,корнела ,хомовмро и Доган .... Мръсни предатели и тъпи измети

ех ако не бяха футболиститите, феновете и фолкпевиците каолко убаво щяхме да си живеем! а кви убави политици и бизнесмени си имаме! ама не случихме на фолкпевици!

тоя, цесекара се е ядосал,ш и е гръмнал двамата, вероятно бикмейкъри, които не са му платили достатъчно за симулативната исгра на ЦСКА срещу левски и последвалата загуба

Фолкпевица и футболист - класика в жанра.

Тези същите БОКЛУЦИ са в Азовстал. А мнозина тук ги подкрепят и величаят. Направихте паметник на краварите бомбили София нали, давайте сега и един паметник на МУТРА да увековечите изродите ограбили народа ни.

В азовстал са войници с боен опит, тия са махаленски путьовци, много ти работи въображението

Какъв Азов те вълнува бе?!?!?! Руснаците са фашисти това е ясно и на децата! Едно време такива, като тебе са били доносници на СС! СТАТИЯТА описва посредствен хутболист и ултра неизвестна чалгаджиика в сблъсък с редовно посещаващи фитнеси!

Кой носи още пищофи бе ТЪПАНАР...От какво се бои и пази в умирисаната ви София Повече въпроси към теб нямам

Каква е тази България? -стрелят се по бензиностанции -две компании днес се били избити зъби и счупени ченета в Кюстендил -абитуриенти пред Св. Александър Невски бичат циганска музика… Промяната вместо да е промяна задълбочава простотията! ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР въобще преследва ли бандити и хулигани или РЕПРЕСИРА само желаещи да протестират?!?!?! Полицията работи ли или само стои зад камери за превишена скорост?

И искат големи заплати...

Тази България я създадохте вие руски свини и тъпи изроди дето сте платени от изчадието бойко ,Сакса или Доган

Толкова тъпо написана статия, трудно ще се намери !

Добре дошли в Мутрочалгария - страната на безкрайната агресия и безграничната простащина.

мутристан БГ

за парко място ли са се скарали?

мутра, проситутка, Тутурутка. Кражба и насилие. Дъртите предават щафетата на младите разбойници.

"хора" са се навъдили по земята ни. От върховете до низините и обратно. Само този, който може да ги изличи завинаги от Земята и не позволи да се раждат повече такива, ще остане в историята. Задача номер едно.

Вероятно си искал да кажеш "низши" (което също не е правилно да се каже за хора), ама не ти е стигнал акъла. "Нисши" също става.

започваме с бързи темпове да заприличваме на хамвриканците. Планът си дейстеа успешно. Ставаме тъпи идиотизирани консуматори, които се самоизбиват

до истината. Америка е създадена основно от боклук, престъпници. И тяхното поколение.

Тази бензиностанция всички я знаят и то там е зоната на здрача ."футболисти",неизвестни фолкпевици,мутри и прочие по южната дъга се лети от тази паплач как пък един постоянен пост на полицията няма поне един радар да бяха сложили.

Футболист, кръчмарска певачка, BMW с еднави цифри в номерата! Лема: "Броят на неслучайно повтарящите се цифри в автомобилния номер е обратнопропорционален на интелигентността на собстеника му." Пеньо Пенев: "Вий, хлебоеди, слушайте! И аз съм хлебоед загрижен за цената на брашното; и аз търча за лук и зеле и вардя в магазина своя ред, следя и аз тиража на спорт-тото. Но смелите мечти, възвишените цели нима са в зелето и печелившия билет? Да гледаш в седмицата два-три пъти мач, да тръпнеш цял, че можел някой си играч и с левия, и с десния си крак да ритне топката така и еди-как - в това ли са високите стремежи, идеалите? Това ли е на времето голямото вълнение?" Пропуснал е само да помене "певачките" и цената на бензина. А това е от времето на соц–а, след поредната "корекция" на цените: "Блогадари ти Партио любима за парното и за бензина. За млякото и за яйцата ще ти благодарят децата."

Lapsus calami: "Блогадари; ти Партио любима за парното и за бензина. За млякото и за яйцата ще ти благодарят децата."

"Блогадарим ти Партио любима за парното и за бензина. За млякото и за яйцата ще ти благодарят децата."

+++++++++++++++++++++++++++++++

стрелба в краката, гледахме подобно видео в една друга страна, и там имаше в тежко състояние.

Продължаваме промяната!

Дай Боже, към добро.

Изрода бойко и тъпите свини руски предатели направихте България това в последните 20 години ...затворете си плювалниците измети

Всички са Нъмбер Уан: Футболист, чалгарка и мууутрии в ++ Тъпоумни комплексари, една дума да им кажеш и веднага почват да ти доказват колко са "велики" малоумните примати.

Защото не знаеш как да подхождаш с тях. Трябва непрекъснато да им казваш “Конграчулейшънс”, да им се възхищаваш колко са велики и най-добри във всичко, с което се захванат, да им слушаш простотиите в захлас и много да ги уважаваш, желателно е и да им целуваш ръката, но с много желание!

ли с дървото в тиквите? До изтребването на подобни индивиди и останалите да си направят изводите, че не това е начина на държане?

Германия и още 20 държави Плащат в Рубли, в Петък ЕвроКомисията Официално би заден ход, като каза, че Купуването на Газ по Новата Схема изисквана от Москва е ОК, ето ти статия дори в този сайт: https://business.dir.bg/pazari/rwe-otkriva-evro-smetka-v-rusiya-za-plashtane-na-gaz естествено за Простите, продължават да твърдят, че плащали в Евро и Долара, само дето истината е, че играят на Московската Стокова Борса като си търсят някой да им продаде Рубли, за парите които имат! това е плащане в Рубли, защото като няма кой да ти продаде на Московската Стокова Борса Рубли за валутата която имаш, може и 10-на цена да ти се поиска спрямо официалният обменен курс!

Не знаех че парите са стока, че да се намират на стокова борса. А в каква валута се плаща зависи от това в каква валута е договорената цена. Понеже цената си остава в долари, дали тези долари ще се обменят в рубли и с рублите ще се плати няма голямо значение, освен евентуалната комисионна при обмена.

ти какво Мислиш, Определя Курса на Една Валута спрямо друга - от Търсенето й и Предлагането й на Борсата, Парите, в които дадена Сделка се Осъществява са тези на Крайната Валута на Плащане - това в Случая е Рублата, а ти с тези Познания на Умко, дори и Утре Носи Съответната Сума, т.е. УНСС не мое да Завършиш!

Ти нищо не каза. :-) Парите са стока, като всяко друго нещо, на майка ти ан*сът е също стока, да не се чудиш от къде си се пръкнал.

Плюхте по соца и Тато, наслаждавайте се сега на анархията на мутри и бабаити по пътищата и улиците ни, вместо да чукат камъни или по урановите рудници и Белене.

И това са днешните ни ...ВИП-аджии...хахаха Хай лайфа ни, демек.

Тогава мутрите бяха политически, а директните биячи - милиционери. Сега поне от части при модерните мутропитеци може от части да имаш шанс да се защитиш или мигрираш, тогава посокота бе една: концлагер и после за храна на прасетата! Та не ни обяснявай колко "хубаво" беше тогава! Въпросът е какво може да направим сега, та такива коплексирани говеда да не съществуват на наша територия

криминални престъпници. И те чукаха камъни. За да живееш спокойно, а не да бягаш. В цял свят престъпниците се крият и бягат, сега у нас е обратното.

Не си ти, когато си гладен.

е Чакай, то Глада тепърва Идва, Днес Всички си Платиха в Рубли - Германия, Австрия и т.н. така, че само България остана без Газ, щото на Полша, Германия й подава от Руския, който днес Германия без да се шуми си Закупи в Рубли!

Тепърва ще се питаме къде серат гладните...

ааа...нито австрия, нито германия са се съгласявали да плащат в рубли. Всъщност няма нито една "вражеска" страна която да се е подала на това изнудване. Русия всеки ден докладва как все нови и нови дистрибутори са се съгласявали да плащат в рубли и няма нито един конкретно показан. Орбанова унгария се опитва да изнудва европа за пари за да подкрепи пълното ембарго за нефт и газ срещу русия. Русия ще умре от глад, удавена в нефт. Като венецуела.

Колкото и да го Отричате и да Лъжете, Германия се Плаща в Рубли, не само това, ами Реално Купува и се моли да има кой да й Продаде Рубли за Евро на Московската Стокова Борса!

Бити Здрава!

Връщат се мутренските години, за това гласувахте, ето ви го!

Да живей демокрацията ! И бананите ! Ураааааааааааааа...

долу цесека

Тези автсралопитеци що не ходят на стрелба поне това да се научат да правят точно. А тази, която се самоопределя като фолкпевица се надявам поне да може да "свири" по-добре, отколкото пее.

Омръзна ми от тъпи чалгари, мутри и селяндури които са на почит в тази тъпа държава. Тези изроди трябва да чистят кенефи и да копаят картофи! Мърши скапани, съдбата и Господ не прощават! Докога ще се търпят тези боклуци, това трябва да се измете завинаги.

Ти си мечтател

Сите да умрат амин

Всеки е гъзар, докато не го застигне по - голям гъзар или законите на физиката до някое крайпътно дърво.

Колкото повече минават годините и опознавам хората, толкова повече обиквам кучето си!

Като цяло хората са боклуци. Вдеки си гледа интетереса и ти се усмихва приятелски. Ама стане ли въпрос за лична изгода ти теглят една. И аз имах 17 години куче и знам за какво говориш.

Ако има едно нещо, в което се убедих в живота, е че няма спасение от простака! От агресивните простаци (и простакеси), които непременно държат навсякъде да афишират простотията си! И чак в Америка избягах и заради тях, но се оказа че и тук не са дефицит! Започвам да се замислям за Космоса… Ода за простака! Простакът е кремък – корав и могъщ, простакът е демон без лик, весдесъщ. Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш – на кухо простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, защото простаци край него вървят и дават му знаци, и правят му път. Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс. Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви! За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт, по-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака. Радой Ралин

Простотия да шия! Това е днес България! Пълна с агресивни шевстващи простаци и простакеси с кухо самочувствие и мозък на еднокретъчни - на амеби и чехълчета! Само в такава държава мотат отявлени мутри, мошеници и простаци да се доберат дори до върховете на управлението и да символизират успеха!

промяната...

Да, усеща се, и то много осезателно! От … има - няма 70 години, откакто шайка дивази и простаци взеха властта с руските нашественици на Сталин, с Тодор Живков “Да ни е хаирлия - тази година завод за полупроводници, а догодина - за цели проводници”… С онзи вицепревиер: “Е.ати и държавата, щом аз съм й министър!”, с министри на културата дето не могат да пишат и говорят правилно, и псуват като хамари, с премиери дето “таковат на 200”…

Много ви възпалява и гъзира тоз социализъм, бе. Защо така ? Нещо куца измислената ви демокрация.До кофите за боклук я докарахте... Ако сега беше хубав живота, едва ли някой щеше да се сеща за соца преди 40 години, ама явно не е...

Пак нещо не си разбрал. Нито ме възпалява, нито ме гъзира - каквото и да означава това - т.н. социализъм. Нито пък съм в особен възторг и от т.н. демокрация. (Всъщност доколко тя на практика се покрива с опредерението й е друг въпрос - между другото същото важи и за т.н. “реален социализъм”). Просто едната уредба е по-малкото зло от другата! И това е факт! За разлика от живеещите с безвъзвратно отминалия 20 век в главите им аз тикога не съм възхвалявал толкова демокрацията! Може би защото по-добре от вас познавам и недостатъците й в реалното й приложение досега!

А що се касае до кофите за боклук - това никога не е било реален проблем за вен, севейството ми и хората с които контактувам, но виждам че теб те вълнува. А е и странно, и забавно точно българи в България да ожалват бедността на Запад:) Когато за повечето българи в България е мечта например да имат месечен доход, който да е колкото аз плащам като данъци, такси и отчисления само за месеца:)

Класика. Ритнитопков и певачка. Розови ганглии.