17-годишен застреля 30-годишен мъж в центъра на Кърджали

30-годишен мъж е бил прострелян след скандал в центъра на Кърджали и е починал в болницата. Извършителят е 17-годишно момче.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен застреля 30-годишен мъж в центъра на Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Братът на РОМео трябва да умре"

Шибани цигани.

кражба на момиче ?????????????????? 21 век

ubietsa e bilgarin-ubitiyat e armenets.bog i pop dagi prosti.

хомо мингяни

Турскo-циганска сапунка?!

море, пуста казарма за тези разпръцани пръчове-чики-жии! Труд, труд, усвояване на умения и занаят в строителни войски и в селско стопанство, както и пререждане на тротоарни плочки и павета по улиците на градовете, където крадат всичко метално. НИКАКЪВ РАЗПЛОД ПО ВРЕМЕ НА КАЗАРМА! А мингянките без майчинство, ако родят преди 18 г.и не са ходили на училище поне до 16годишни, без помощи, без безплатно здравеопазване за тях и децата им! И мали традиции? какви традиции - да крадат, да правят сватби за по 5-10 хил. лв. от кражби, да паразитират, да се размноават от 11 годишна възраст и АЗ И ЦЕЛИЯТ НАРОД ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ТРАДИЦИИТЕ. Че и да се правели на турци, обитаващите река Цигойна в Индия и да ни назидавали като гяури! МОРЕ, ЗДРАВА ТОЯГА И ЗДРАВИ ЗАКОНИ? Дали в Германия ще ги оставят да им плащали традициите?ЗАТВОР за ВСЕКИ РОДИТЕЛ или БЕЗПЛАТЕН ТРУД за ДЪРЖАВАТА на всеки мангал, чието дете роди преди 16г.!!!!

СЪД ЗА ПЕДОФИЛСТВО !!!!!

мангалите спешно в странджа да строят ограждения и валове.

В българското законодателство няма "кражба на момиче". Това е престъпление- отвличане и отделно незаконно задържане повече от три дни. Как е възможно да се мисли в друга романтична посока не ми е ясно. Какво значи била добре? Отвлечената против нейната воля се хранела и пиела вода, но не я пускали от дома да излиза и по думите на съучастничка била добре?! Тия диваци кърджалийски трябва да бъдат подведени всичките наред под наказателна отговорност. Това е електоратът на Лютви Местан! Диваци, които имат авторитет основан на шериата, погазващ светската държава.

Хубаво е , когато тези хлебарки се избиват по между си !

Индийски страсти. Много страсти малко мисъл. Индийскит еи турски сериали водят до тежко психоемоционално разтройствао нагледащите ги. Възпитават горделивост, свръхемоционалност и нежелание за трезва мисъл. Подходящи качества за един лесно манипулеруем човек.

хубава работа ама и циганска , браво точно така , че няма оправия с тея хлебарки

поредното циганско изстъпление...

Циганска работа!

Етническата им принадлежност не е цигани, а тракийското племе "беси". В град Кърджали има циганска махала, но в селата хората са бели много са със сини очи, има руси хора и масово са с бяла кожа. Общо за целия регион от Източни Родопи до Пирин така наречените "помаци" са чисти наследници на тракийското племе беси. Ислямът е като станиол над тяхното богато тракийско наследство. Един ден неминуемо ще научат истината и тежко на онези, които им плащат, за да държат съзнанието си в мрак!

Какви беси, бре гумо, какви бели и синеоки хора? Нали ги дадоха по новините - црни ман гали.

Утре, ченгетата ако ме спрат, да не реват за АК'то., дето си нося!!! То е за самозащита от по-тъмнозелените!!!!!

мангалски кланове... някой да е чул за "крадене на булка" освен сред мангали??!?!

Дивия Изток.

Би било добре тези примати да ги преселят в резервати и там под наблюдение на опитни зоолози да се изследва фауната на тези същества като се оставят да се трепят,пребиват, крадат, унищожават и каквото още им хрумне. Така ще има някаква полза за науката от тях!

Няма ли как тези хора да се превъзпитат??? Връщат се насила в Средновековието. Интересно ми е при Социалистическия режим дали пак са се колели така и с тия кървави вендети... Май насила се връщат назад. Много е тъжно, че това става в нашата България. Кържали се потурчи, а едно време там са живяли българи и турци и цигани заедно. Жалко, че държавата забрави за хората извън големите градове и ги оставя да живеят като скотове, сред тълпи цигани.

ЗА СЪЩИТЕ, които не искат да учат, които източват здравните ни осигуровки, които крадат ток и им го плащаме, които само крадат, че и с антинационална дейност се занимават ВЕДНАГА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАЗАРМА В СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ - за училите по 2 год..., за не училите по 5 год. Да си изработват откраднатото, а не да се размножават след 11 г възраст . Тъкмо и оплождането им ще намалее. Раждат неграмотни, неработещи, крадат, за да се хранят, гледат неграмотно децата си и са вечните пациенти. КАЗАРМА и ТАМ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАНАЯТ, РЪЧЕН.... СЪЩО РАБОТА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.

веднага от ЕК да пуснат съболезнователна телеграма на България за загубените ислямски или ромски чада. Те да не са по-долу от измръзналите бежанци, та са поднесли съжаленията си. Тези изпостралелялите се са от същото бежанско котило, само дето не ги искат за бежанци, предпочитат ги като внос от Турция, но като пратки на порции, даже милиарди дават за вноса. Щото ще ги АДАПТИРАТ!

Значи като откраднат нещо на циганина той стреля.Когато хванат циганина да краде и го объхтят с бухалките отива да си търси правата.

"17-годишен застреля 30-годишен мъж" ... както сте го написали, някой може да си помисли, че става дума за хора.

Така е при мюсюлманите. Прошка няма.

Но те стрелят с халостни патрони, така че страшно няма.......:-;

Тези мюсюлмани да вземат да отидат в Сирия да се бият за ИД. И хайде по-бързо, че пилотите на РФ и сирийските войници скучаят, днес били на 8km от Турция, утре няма да има по каккво да стрелят

... циганин-резак... взривоопасна смес... бегаи...

Държавата хич не е абдикирала,гледай какво става,ако някой български пенсионер не си плати сметка някъде за десетина лева-всички институции начело със съдия изпълнителя ,целите в бяло,безкомпромисни,величествени и европеидни го правят сам да си говори,че понякога и сам да се обеси като чинно си плаща за въжето

Кланове. Монтеки и Капулети . . . , аъъъъ, . . . по Кърджалийски. Луда работа.

От какво пазите мургавите, да не би те да Ви плащат заплатите?!?!?!? Даже специални части се докарват, а през това време кой знае колко грабежи е имало по села и паланки...

знаем от кой етнос се крадат, продават и кой знае още какво жени/а и деца/имат и оръжие, а нямат и страх ..... накрая ще дойдат ли добрите и ще има ли happy end

България е единствената държава, в която болнично заведение се пази от над 30 полицаи, някои от които тежко въоръжени........Дори Барак Обама като отиде на преглед има по-малка охрана....

Идете в Италия да видите какво е. Пълно с карабинери.

мислех да доида към българия 2017-та със семеиството, жената канадка, двете малки момичета и те родени в канада, незнаят и трите български.. та не знам като чета сега какво става в бг, маи няма да е разумно да посетим.. или не е така лошо както звучи все пак, как съветвате?

Ако си от по-голям град няма защо да се притесняваш, но ако се прибираш в някое градче няма смисъл, защото всички са пълни с роми и селяни....

Готов си да изложиш семейството си на риск в България и да напуснеш Канада? Не го прави дори за екскурзия! Направи си рисърча преди да вземеш каквото и да е решение. Поздрави.

Напълно подкрепям посъветвалия те по-горе. Живея в София и от години единственото ми ходене из България беше до морето и това преди 4-5 години, нооооо, преди 1 месец ми се наложи по работа да посетя Омураг, Търговище, Сливен, Шумен и Ямбол. За мен беше пълен потрес , все едно не бях в БГ.

благодаря на всички за конструктивните и полезни съвети! поздрави

какво става сега в българия? статистиката сочи; брой убийства в канада - 1.4 на 100000 население брой убийства в българия - 1,5 на 100000 за САЩ - 3.8/100000 за Русия - 9.0/100000 В мексико си бил нали? там са 19/100000. Така, че спокойно, щом в мексико и САЩ не са те убили, вероятността тука да те убият ( ако не крадеш булки естествено ) е никаква.

ЧЕРЕН ДЕН ЗА ГЕРБ! ОСТАНА БЕЗ СИМПАТИЗАНТИ :)

Ромът е за пиене,ц.....нът е за биене,сапунът е за миене !

Пак ли откриха ловния сезон? Как може пикльо да разполага и носи необезпокояван пистолет, пък било то и преправен? Ами ако нещо му беше накривяло и вземеше да изпозастреля деца от някоя детска градина, че са му препречили пътя или топката им е излетяла през оградата и го е ударила по високото умно чело? А?

Това не е пикльо, ами е циганин. На 17 вече е изпечен престъпник, опитай се да му кажеш нещо.

и възвишени в своята хуманност и култура са тези електорални единици на ДПС

Също и на БСП/БКП .

Тия па в кой свят живеят.

как ще се говори с такива, никой вече не знае кой има пистолет и кой нож или каквото и да е

Къде е МВР. Пак ли са улисани да крадат и лежат?Уволнете веднага шефа на МВРмафията в Кърджали.

Думите "кражба на момиче" и "познат на полицията" обясняват всичко. Сега момичето ще се окаже малолетно, но от БХК ще скочат, че това са "културни особености" на циганите и съответно не е престъпление. Абе смърди на циганска работа, та се не трае!!!

Че кой в България краде жени ?! Няма такива хора !Грешна е информацията,тук е Европа !

циганска история..кражба на момиче-каквото и да значи това...ама кой им разрешава на тия ман..ли да носят пистолет..

"На ония години бях деликанлия, буйна кръв. Не бях едро, ала яко. Мартинката ми лаеше на гърбината, в пояса нож до нож. Два ли, три ли бяха, не ги помня, а ливорверът ей тука, на кълката. Всички ме знаеха, че не си поплювам, та щом някой се наканеше да си краде жена викаха мене. Жененето не ставаше тогава с кандърми в ония мъжки времена."

Хубаво ди го праснал тоя цитат от "Мъжки времена" , ама е адски тъпо и нелепо да сравняваш порядките от ония времена с разпасаната циганска сган и гнусните им изпълнения.................

Кражба на жена. Отмъщение, чрез убийство... Накратко, електорат от 17 век с евроатлантически ценности!

Нека да се научат жена не се краде жена се купува.

"...една от версиите до убийството се е стигнало заради кражба на момиче..." Репортажа от кой век е?!?

Въпросът е:"Репортажът за кой етнос е?"

Етносите в БГ са с права и свободи!!! Българите - само със задължения...

И сега какво, десетки се събрали пред болницата, А КОЙ РАБОТИ ? Ние, нали ,да хрантутим банда нехранимайковци по пазарите. А за оръжието да не говорим, кой и как снабдява циганите с оръжие и защо няма обиски по циганските махли. Защото ако това оръжие днес е срещу някой си друг циганин , утре може да е насочено срещу някой от нас ...

Виновни са всички, които искат да ги интегрират, та чак и бай Тошо! Тия не подлежат на интеграция. Трябвало е вместо опити за интеграция, да правят хайки за дезинтеграция.

Катя

Или стерилизация. Ако още по Татово време бяха започнали, сега циганите щяха да са на изчезване, не ние.

Когато държавата е абдикирала от своята функция да защитава поданиците си - те взимат нейните дела в своите си ръце...

Кражба на момиче,май ми става ясно....