Коментари - Трима мъже стреляха по други трима в Бюро по труда | Днес.dir.bg

Трима мъже стреляха по други трима в Бюро по труда

Трима мъже бяха ранени при стрелба в Бюрото по труда в град Долна баня тази сутрин. Те са били простреляни от други трима, които са избягали, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Трима мъже стреляха по други трима в Бюро по труда | Днес.dir.bg

Коментари

"Сред издирваните е и 52-годишният тартор на една от фамилиите, известен с прякора Графа. Мъжът е криминално проявен и бе сред задържаните през ноември м.г. при акция на МВР в Долна баня. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. Не е ясно как същият човек се е сдобил с пушка, обясниха от полицията." Смях! Вероятно както и първият път!

Искам да попитам ... тези 6 броя мъже, какъв трудов стаж имат, какви данъци и осигуровки са внесли ??? Щото, доста услуги ползват ... бюро по труда, полиция, болници, а пък и явно не са доволни от качеството на услугите, та се е наложило да сигнализират ... "спазвайки традициите и културните си особенности".

Погледнете само заглавието...Трима мъже стреляха по други трима..., каточели става дума са хора.

По царско време мангалите са били по-ниски от тревата,не работиш ли бой и върви се оплаквай на майната си.Тато копира Царя и всичко беше ОК. Ба си демокрацията когато се стрелят в държавни служби. Те и толкова са се научили да стрелят след като няма убити а само простреляни. И сега с чии пари ще се лекуват???

Как с чии? С твоите разбира се...

Как така циганите имат вече оръжие и го ползват без страх ! А,да ! Страхът вече го няма ! Никой не се страхува вече да убива и най-много циганите! Скоро те и властта ще вземат с въоръжен преврат! Както и направиха комунистите с техните гласове по изборите.

1. ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА - ПРЕСТЪПНОСТТА БЕ НАПЪЛНО "ЛИКВИДИРАНА" ПРЕДИ 2 МЕС ОТ МВР!!!!! 2. ТОВА Е ЖЪЛТА ПЛЯВА - ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ВЛАСТТА СА КЪДЕ ПО-СЕРИОЗНИ И С ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ 3.И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА, ДОРИ ПО-ЛОШО ОТ НИГЕРИЯ, НИКАРАГУА, РУАНДА...ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ. МВР ВЕЧЕ НИЩО НЕ КОНТРОЛИРА - МАФИЯТА КОНТРОЛИРА МВР..... 4. КОЛКОТО СЕ ОТНАСЯ ДО БАЛОНИТЕ - ТЕ ОТДАВНА СЕ СПУКАХА - ВСИЧКИТЕ....

. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. няма ли ,,антитерористичен,, закон или тои важи само за българите???

от ноември миналата година все още не е известно от къде се е сдобил с оръжие?! В страна като една човешка длан няма тайни

Само в Ихтиман мангалите имат оръжие за да ни изтрепят всички само за 1 нощ. Тоша е извесно от повече от 10 години.

Циганската държава у нас не само расте по население но и се развива .След циганския цар се появил и цигански граф и явно като начало на него е поверено съхранението на оръжието на бъдещата циганска армия .По закон за едно старо желязо или самоделна измишльотина дето само може да плаши гаргите без да ги уврежда, вкарват простосмъртен криминално непроявен българин в панделата за две години.Виж ако е от контингента на ,,нашите хора"това не важи както и за циганите.Поставени под крилото на мощно попечителство са жалки и престорени опитите на полицията да се справи с положението.Темида усилено се труди да вдига димна завеса и да толерира беззаконието Как иначе може да се обесни ,че въпросните цигани са на свобода и най-нагло се стрелят дори и пред свидетели и административни органи.Все по-належащо е на референдум да се постави въпроса за самоотбраната на населението и свободното законно придобиване на огнестрелно оръжие от почтените граждани.

Враждата е за за,разпределяне на свери на влияние в бюрото по труда.Продаване на работни места.В тези безработни времена това си е доста печеливш бизнес.

На мен не ми е ясно как е на свобода след като са намерили оръжие за малка частна армия. Американски ветеран с 2 автомата в багажника на колата по погрешка влиза в Мексико и там го съдят на 30г. затвор. Бай мангал с условна присъда. Не знам законите ли са ни скапани или лош материала - прокурори и съдий. Щото адвокатите ни са добри, само оправдателни присъди или в най-лошия случай условни...

Сиганите са бъдещето на България,свиквайте .

"Сред издирваните е и 52-годишният тартор на една от фамилиите, известен с прякора Графа. Мъжът е криминално проявен и бе сред задържаните през ноември м.г. при акция на МВР в Долна баня. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. Не е ясно как същият човек се е сдобил с пушка, обясниха от полицията. "????!!!!! Алоууууу,полициятаааааа,вие съвсем за мезе ни взехте с тия ваш'те коментари бе!!! Тоя гамен с автоматите и пушките какво търси на свобода???? Колкото навремето сте разбрали откъде ги има пушкалата,толкова и сега ще разберете!!!! Тия с пушките ги оставете да се доизтрепят, ама да вземете да викнете 2-3 пъти служителките от Бюрото по труда да пишат обяснения в полицията -те това го можете най-добре!!! Докато "лудите се налудуват", невинните- в полицията да пишат!!!!

"Бълагарсхата" мафиа, не мож раздели бизнеса със социални помощи, брато.

почнаха да се трепят за работните места съганити.

Като не можете да ги очовечите, ги оставете на естествения подбор !

Съганите правят каквото си искат, полицията гледа сеир, съдиите се ослушват за далавера...

Е СЯ ВЕЧЕ СТИГНАХМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ. СТРЕЛБИ И У НАС! УРАААААААААА КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ И У НАС

Като стане въпрос за лапаница на кинти, сапунената суровина се пени яко.

d4

в дома му намрени много пушки и автомати. но не е ясно, как се е сдобил с пушка.по-голяма глупост от това не знам...

"Не е ясно как същият човек се е сдобил с пушка, обясниха от полицията. " Да Ви се изходя на полицията, прокуратурата, съда и като цяло на всяка именна и безименна институция в ш..аната ни държава!

България - населява се от два вида хора - едните крадат безнаказано милиони в чували, а другите крадат от глад кебапчета и ги осъждат ефективно. Страната се населява и от многобройна "животинска" популация, чийто произход е от далечна Индия. Популацията е особено вредна и е достигнала застрашителни размери.Необходимо е да се издават спешно ловни билети за отстрел.Това е действителността, уважаеми форумци. Не си мислете че сънувате.

намерили огромно количество оръжие миналата година и този човек е на свобода?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Да... и се чудият от къде сега е начерил пушка ...

Бре....тея цигани ше се избият за работни места :)

на кой не е ясно как се сдобиват хората с оръжие? полицията и прокуратурата като са намирали оръжие да го проверяват по често,а оръжие се купува с пари ,но и от битака може . сигурен съм защото тази събота бях и ми предложиха пистолет истински боен 9х19 пара

И защо не уведоми незабавно РПУ-то, на територията, на което се намира въпросният битак? П.С. Има ли истински небоен 9x19 пара?

пиши къде е това че на мене ми трябва спешно !

Тази стрелба,в това бюро по труда...ще е от тези новите,открити от Станишев и Орешарски 250 000 работни места??!! Останали са сигурно само 6 свободни...и тези се почнали с пищовите??!!

Червени,малоумни тролчета....праскат минусчета...хахаха ..хич не им е хубаво като им говориш истината за техните ЛЪЖЛИВИ БОКЛУЦИ ...лидери на тяхната РАЗБИТА ПАРТИЯ!! Слагайте минусчета,аз отдавна съм ви сложил на оная си работа...Мамицата ви овча...хахахаха

Защо такива изроди се пускат от затвора

Щото там няма място вече. Време е за смъртно наказание.

Има ли българи в България?

Не споменавайте името ми напразно!

премахнах страха!

На "пълно " ли да споменаваме името ти?

"Мъжът е криминално проявен и бе сред задържаните през ноември м.г. при акция на МВР в Долна баня. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. " Явно законно ги е притежавал щом още е на свобода ?!?!? И отново ПОЛИЦИЯ, СЪД И ПРОКУРАТУРА не работят - само взимат тлъсти заплати и спят - независимо кой е на власт СДС, НДСВ, ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. други боклуци

тези за се стреляли кои да вземе работното место и да почне работа.овчев-оставка!

абе тоя как се е сдобил с пушка???? щ-щ-щ-щ-щ-щ-щ......????

Тия "кланове" да ходят да се стрелят по поляните и последния да се обади на чистотата, да разчистят.

При положение, че такива съдът ги пуска, защо изобщо ги издирват ?

По силата на кой нормативен акт да ги задържи? Моля цитирайте закон, член, алинея, точка!

Незаконно притежание на оръжие

Не знам кой е "членът" , но незаконно оръжие стига ли?

Вече ни е всичко като хората- банки обираме, стреляме на поразия, бебета пребиваме, банки изтакаме, политици- паразити култивираме, стихийни бедствия подпомагаме с безхаберието си, релси и кабели краднем всякакви, пускайки влаковете да пасат на воля- а бе, Дивият Запад, ела да си правиш бележки, ей!!!

тези да не са партизански отряд? овчев-веднага оставка!

Да се преброим - който е циганин да напише минус!Може и евреите и турците. Белите да цъкат +

Да, ама и други условия има - интернет,да можеш да четеш и пишеш, да имаш комп ....

Мангала на стената ,един куршум не повече за по-малко разходи ,копат го и проблема е решен,така правят в Китай и проблеми нямат там.

Ти ли ще платиш после обезщетението, присъдено в Страсбург и разходите по делото. И защо Китай, а не Камбоджа, от времето на Пол Пот?

''Клан''??? От кога в тази държава официално се делим на кланове? Не знаех, че има таква социологична категория в България.

Клан, клан, недоклан...

Така е защото първо трябваше да се построят 10 нови затвора за по 1000 души всеки, присъдите да са с натрупване и те така. Програма за развитие на селските райони, на човешките ресурси, за еко развитие и кой знае какво още развитие....и нищо , а ефекта от 10000 нови места в затворите щеше да е осезаем!

Този "Графа" нямаше ли песен с Мария Илиева и Били Лапето

Какъв коментар да направи човек, бил задържан за оръжие а пак е с оръжие на свобода? Каква е тази държава ,а правосъдната ни система,излиза че колкото по голям престъпник си вероятността да си в затвора е нулева?

Съдебната система само прилага закона. А закона са го гласували депутати, които ТИ СИ ИЗБРАЛ. Та, ако търсиш виновни, ииди пред огледалото.

Ех ,де да го прилагаше този закон!

Тези депутати са избрани от циганските кланове,ето защо за техните деяния няма закони.Художника ,който си защитаваше дома го осъдиха за притежание на оръжие.

Тази новина нагледно показва каква работа върши рестриктивният лицензионен режим за огнестрелните оръжия от страна на МВР! Докато законопослушният гражданин трябва да се прави на маймуна и да цака на ред, и последния циганин, на който не му пука от закона, се сдобива с пушка и тръгва да трепе наред. Т.е. лицензите работят за престъпниците.

Само Бареков ще оправи нещата.Гласувайте за него,за да се оправи България,да могат вашите деца да живеят по добре във България.

И Пеевски :) ПП. Той вече я оправи :)

За да може вашите деца г-н Бареков да живеят по-добре извън България;)

мдаам..винаги е било ясно, че си на хранилка към ДПС! Е няма толкова малоумни и простовати коментари като твоите! И лошото е, че дори в този твой коментар не влагаш и грам ирония !!

"чудно е как се е сдобил с пушка" Ще е ЧУДНО ако се е сдобил с ТАНК...но в нас всичко е възможно А иначе нека се избиват след като няма място в затворите за такива

Господин Йовчев, отговорете: КОКВО ПРОВИ ТОЗИ 52 годишен НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА, ЗАДЪРЖАН ПРЕЗ НОЕМВРИ 2013 ГОД. на свобода?

С приетия в самия край на 2009г нов закон за оръжията, притежанието им, без тапия от МВР е АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ, а не ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Схващаш ли разликата?

А използуването им?И то ли административно да го водим?А носенето му?Щото едно е да претижаваш ,а съвсем друго да разнасяш и използуваш!

"моля" всички коментари по адрес на мургавите избиратели на бсп/дпс да не съдържат цинизми, обиди и да са етнически толерантни! :))))))

То и огнестрелното им оръжие вероятно е "законно притежавано".

Коментари - Трима мъже стреляха по други трима в Бюро по труда | Днес.dir.bg

Трима мъже стреляха по други трима в Бюро по труда

Трима мъже бяха ранени при стрелба в Бюрото по труда в град Долна баня тази сутрин. Те са били простреляни от други трима, които са избягали, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Трима мъже стреляха по други трима в Бюро по труда | Днес.dir.bg

Коментари

"Сред издирваните е и 52-годишният тартор на една от фамилиите, известен с прякора Графа. Мъжът е криминално проявен и бе сред задържаните през ноември м.г. при акция на МВР в Долна баня. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. Не е ясно как същият човек се е сдобил с пушка, обясниха от полицията." Смях! Вероятно както и първият път!

Искам да попитам ... тези 6 броя мъже, какъв трудов стаж имат, какви данъци и осигуровки са внесли ??? Щото, доста услуги ползват ... бюро по труда, полиция, болници, а пък и явно не са доволни от качеството на услугите, та се е наложило да сигнализират ... "спазвайки традициите и културните си особенности".

Погледнете само заглавието...Трима мъже стреляха по други трима..., каточели става дума са хора.

По царско време мангалите са били по-ниски от тревата,не работиш ли бой и върви се оплаквай на майната си.Тато копира Царя и всичко беше ОК. Ба си демокрацията когато се стрелят в държавни служби. Те и толкова са се научили да стрелят след като няма убити а само простреляни. И сега с чии пари ще се лекуват???

Как с чии? С твоите разбира се...

Как така циганите имат вече оръжие и го ползват без страх ! А,да ! Страхът вече го няма ! Никой не се страхува вече да убива и най-много циганите! Скоро те и властта ще вземат с въоръжен преврат! Както и направиха комунистите с техните гласове по изборите.

1. ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА - ПРЕСТЪПНОСТТА БЕ НАПЪЛНО "ЛИКВИДИРАНА" ПРЕДИ 2 МЕС ОТ МВР!!!!! 2. ТОВА Е ЖЪЛТА ПЛЯВА - ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ВЛАСТТА СА КЪДЕ ПО-СЕРИОЗНИ И С ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ 3.И ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА, ДОРИ ПО-ЛОШО ОТ НИГЕРИЯ, НИКАРАГУА, РУАНДА...ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ. МВР ВЕЧЕ НИЩО НЕ КОНТРОЛИРА - МАФИЯТА КОНТРОЛИРА МВР..... 4. КОЛКОТО СЕ ОТНАСЯ ДО БАЛОНИТЕ - ТЕ ОТДАВНА СЕ СПУКАХА - ВСИЧКИТЕ....

. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. няма ли ,,антитерористичен,, закон или тои важи само за българите???

от ноември миналата година все още не е известно от къде се е сдобил с оръжие?! В страна като една човешка длан няма тайни

Само в Ихтиман мангалите имат оръжие за да ни изтрепят всички само за 1 нощ. Тоша е извесно от повече от 10 години.

Циганската държава у нас не само расте по население но и се развива .След циганския цар се появил и цигански граф и явно като начало на него е поверено съхранението на оръжието на бъдещата циганска армия .По закон за едно старо желязо или самоделна измишльотина дето само може да плаши гаргите без да ги уврежда, вкарват простосмъртен криминално непроявен българин в панделата за две години.Виж ако е от контингента на ,,нашите хора"това не важи както и за циганите.Поставени под крилото на мощно попечителство са жалки и престорени опитите на полицията да се справи с положението.Темида усилено се труди да вдига димна завеса и да толерира беззаконието Как иначе може да се обесни ,че въпросните цигани са на свобода и най-нагло се стрелят дори и пред свидетели и административни органи.Все по-належащо е на референдум да се постави въпроса за самоотбраната на населението и свободното законно придобиване на огнестрелно оръжие от почтените граждани.

Враждата е за за,разпределяне на свери на влияние в бюрото по труда.Продаване на работни места.В тези безработни времена това си е доста печеливш бизнес.

На мен не ми е ясно как е на свобода след като са намерили оръжие за малка частна армия. Американски ветеран с 2 автомата в багажника на колата по погрешка влиза в Мексико и там го съдят на 30г. затвор. Бай мангал с условна присъда. Не знам законите ли са ни скапани или лош материала - прокурори и съдий. Щото адвокатите ни са добри, само оправдателни присъди или в най-лошия случай условни...

Сиганите са бъдещето на България,свиквайте .

"Сред издирваните е и 52-годишният тартор на една от фамилиите, известен с прякора Графа. Мъжът е криминално проявен и бе сред задържаните през ноември м.г. при акция на МВР в Долна баня. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. Не е ясно как същият човек се е сдобил с пушка, обясниха от полицията. "????!!!!! Алоууууу,полициятаааааа,вие съвсем за мезе ни взехте с тия ваш'те коментари бе!!! Тоя гамен с автоматите и пушките какво търси на свобода???? Колкото навремето сте разбрали откъде ги има пушкалата,толкова и сега ще разберете!!!! Тия с пушките ги оставете да се доизтрепят, ама да вземете да викнете 2-3 пъти служителките от Бюрото по труда да пишат обяснения в полицията -те това го можете най-добре!!! Докато "лудите се налудуват", невинните- в полицията да пишат!!!!

"Бълагарсхата" мафиа, не мож раздели бизнеса със социални помощи, брато.

почнаха да се трепят за работните места съганити.

Като не можете да ги очовечите, ги оставете на естествения подбор !

Съганите правят каквото си искат, полицията гледа сеир, съдиите се ослушват за далавера...

Е СЯ ВЕЧЕ СТИГНАХМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ. СТРЕЛБИ И У НАС! УРАААААААААА КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ И У НАС

Като стане въпрос за лапаница на кинти, сапунената суровина се пени яко.

d4

в дома му намрени много пушки и автомати. но не е ясно, как се е сдобил с пушка.по-голяма глупост от това не знам...

"Не е ясно как същият човек се е сдобил с пушка, обясниха от полицията. " Да Ви се изходя на полицията, прокуратурата, съда и като цяло на всяка именна и безименна институция в ш..аната ни държава!

България - населява се от два вида хора - едните крадат безнаказано милиони в чували, а другите крадат от глад кебапчета и ги осъждат ефективно. Страната се населява и от многобройна "животинска" популация, чийто произход е от далечна Индия. Популацията е особено вредна и е достигнала застрашителни размери.Необходимо е да се издават спешно ловни билети за отстрел.Това е действителността, уважаеми форумци. Не си мислете че сънувате.

намерили огромно количество оръжие миналата година и този човек е на свобода?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Да... и се чудият от къде сега е начерил пушка ...

Бре....тея цигани ше се избият за работни места :)

на кой не е ясно как се сдобиват хората с оръжие? полицията и прокуратурата като са намирали оръжие да го проверяват по често,а оръжие се купува с пари ,но и от битака може . сигурен съм защото тази събота бях и ми предложиха пистолет истински боен 9х19 пара

И защо не уведоми незабавно РПУ-то, на територията, на което се намира въпросният битак? П.С. Има ли истински небоен 9x19 пара?

пиши къде е това че на мене ми трябва спешно !

Тази стрелба,в това бюро по труда...ще е от тези новите,открити от Станишев и Орешарски 250 000 работни места??!! Останали са сигурно само 6 свободни...и тези се почнали с пищовите??!!

Червени,малоумни тролчета....праскат минусчета...хахаха ..хич не им е хубаво като им говориш истината за техните ЛЪЖЛИВИ БОКЛУЦИ ...лидери на тяхната РАЗБИТА ПАРТИЯ!! Слагайте минусчета,аз отдавна съм ви сложил на оная си работа...Мамицата ви овча...хахахаха

Защо такива изроди се пускат от затвора

Щото там няма място вече. Време е за смъртно наказание.

Има ли българи в България?

Не споменавайте името ми напразно!

премахнах страха!

На "пълно " ли да споменаваме името ти?

"Мъжът е криминално проявен и бе сред задържаните през ноември м.г. при акция на МВР в Долна баня. Тогава в дома му беше открито голямо количество оръжие, сред което пушки и автомати. " Явно законно ги е притежавал щом още е на свобода ?!?!? И отново ПОЛИЦИЯ, СЪД И ПРОКУРАТУРА не работят - само взимат тлъсти заплати и спят - независимо кой е на власт СДС, НДСВ, ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. други боклуци

тези за се стреляли кои да вземе работното место и да почне работа.овчев-оставка!

абе тоя как се е сдобил с пушка???? щ-щ-щ-щ-щ-щ-щ......????

Тия "кланове" да ходят да се стрелят по поляните и последния да се обади на чистотата, да разчистят.

При положение, че такива съдът ги пуска, защо изобщо ги издирват ?

По силата на кой нормативен акт да ги задържи? Моля цитирайте закон, член, алинея, точка!

Незаконно притежание на оръжие

Не знам кой е "членът" , но незаконно оръжие стига ли?

Вече ни е всичко като хората- банки обираме, стреляме на поразия, бебета пребиваме, банки изтакаме, политици- паразити култивираме, стихийни бедствия подпомагаме с безхаберието си, релси и кабели краднем всякакви, пускайки влаковете да пасат на воля- а бе, Дивият Запад, ела да си правиш бележки, ей!!!

тези да не са партизански отряд? овчев-веднага оставка!

Да се преброим - който е циганин да напише минус!Може и евреите и турците. Белите да цъкат +

Да, ама и други условия има - интернет,да можеш да четеш и пишеш, да имаш комп ....

Мангала на стената ,един куршум не повече за по-малко разходи ,копат го и проблема е решен,така правят в Китай и проблеми нямат там.

Ти ли ще платиш после обезщетението, присъдено в Страсбург и разходите по делото. И защо Китай, а не Камбоджа, от времето на Пол Пот?

''Клан''??? От кога в тази държава официално се делим на кланове? Не знаех, че има таква социологична категория в България.

Клан, клан, недоклан...

Така е защото първо трябваше да се построят 10 нови затвора за по 1000 души всеки, присъдите да са с натрупване и те така. Програма за развитие на селските райони, на човешките ресурси, за еко развитие и кой знае какво още развитие....и нищо , а ефекта от 10000 нови места в затворите щеше да е осезаем!

Този "Графа" нямаше ли песен с Мария Илиева и Били Лапето

Какъв коментар да направи човек, бил задържан за оръжие а пак е с оръжие на свобода? Каква е тази държава ,а правосъдната ни система,излиза че колкото по голям престъпник си вероятността да си в затвора е нулева?

Съдебната система само прилага закона. А закона са го гласували депутати, които ТИ СИ ИЗБРАЛ. Та, ако търсиш виновни, ииди пред огледалото.

Ех ,де да го прилагаше този закон!

Тези депутати са избрани от циганските кланове,ето защо за техните деяния няма закони.Художника ,който си защитаваше дома го осъдиха за притежание на оръжие.

Тази новина нагледно показва каква работа върши рестриктивният лицензионен режим за огнестрелните оръжия от страна на МВР! Докато законопослушният гражданин трябва да се прави на маймуна и да цака на ред, и последния циганин, на който не му пука от закона, се сдобива с пушка и тръгва да трепе наред. Т.е. лицензите работят за престъпниците.

Само Бареков ще оправи нещата.Гласувайте за него,за да се оправи България,да могат вашите деца да живеят по добре във България.

И Пеевски :) ПП. Той вече я оправи :)

За да може вашите деца г-н Бареков да живеят по-добре извън България;)

мдаам..винаги е било ясно, че си на хранилка към ДПС! Е няма толкова малоумни и простовати коментари като твоите! И лошото е, че дори в този твой коментар не влагаш и грам ирония !!

"чудно е как се е сдобил с пушка" Ще е ЧУДНО ако се е сдобил с ТАНК...но в нас всичко е възможно А иначе нека се избиват след като няма място в затворите за такива

Господин Йовчев, отговорете: КОКВО ПРОВИ ТОЗИ 52 годишен НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА, ЗАДЪРЖАН ПРЕЗ НОЕМВРИ 2013 ГОД. на свобода?

С приетия в самия край на 2009г нов закон за оръжията, притежанието им, без тапия от МВР е АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ, а не ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Схващаш ли разликата?

А използуването им?И то ли административно да го водим?А носенето му?Щото едно е да претижаваш ,а съвсем друго да разнасяш и използуваш!

"моля" всички коментари по адрес на мургавите избиратели на бсп/дпс да не съдържат цинизми, обиди и да са етнически толерантни! :))))))

То и огнестрелното им оръжие вероятно е "законно притежавано".