18-годишен простреля в главата свой връстник

Скандал за момиче завърши със стрелба в училищен двор в Пловдив. 18-годишен младеж е прострелял с газово оръжие свой връстник, по-късно е задържан.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен простреля в главата свой връстник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бъде умъртвен Веднага Подобни човекоподобни заслужават само смърт бавна и мъчителна!

Михаил Виталиевич Дели славов се казва свръх умното, но и свръх психично нестабилно отмъстително агресивно разглезеното богаташко синче, планирало перфектното убийство на скатано тъмно място на ул.Гаврил Кръстевич и ул.Лайпциг с газов пистолет, като е знаел много добре, че стреляйки с опрян такъв в нечия глава , може да убиеш човека. Допускам газовия пистолет да е преправен на боен, а също, че ако пуснат това леке от ареста, веднага ще изпонатръшка още хора. Явно си мисли, че като се е появил в Часът на Милен Цветков заради Тошо Куката, може безнаказано да шета като мафиот. В случая простреляното в слепоочието момче Иван по чудо е успяло да се измъкне от лапите на смъртта, но един дявол знае кое би било следващото "геройство" на "мъжкаря" Михаил Дели-Славов link Михаил Дели-Славов https://link

Някой да разясни как се "прострелва" някой с газов пистолет и за какви балистични експертизи се говори? Ако е преправен газов пистолет, то тогава не е газов, а самоделен. Е?

Мишо,спукана ти е работата моето момче! Такива гъзарчета като тебе само това заслужават. Мама и тати го разглезили и нашия пердаши наркотици,а освен това вади газов пищов. Сега ще ти дадат минимума. Тоест 10 години.А в затвора ще те направят "млада булка". Сега мама и тати ще търчат и ще ръсят пари наляво и надясно за да те отърват. А не бива! За назидание на цялата гъзария!

от бг малцинство ли са каубоите ?

Дрога с последваща агресия и насилие. Много познато.

ами те и по Ахмед Доган стреляха с газов пистолет, да видим дали присъдите ще са същите?

Голям праз, на 18 е, няма проблем да иде за малко в панделата.

Абсолютно съгласен съм с мнението на Стаанков по-долу. Само да добавя , че и момичетата излишно провокират към насилие. Много от тях са върти-опашки и се радват когато след това стане боя.

После ще лапнат чучура на бияча и хоп що съм бременна, защо ме остави и ме нарита у главъта проста ;D Свобода на мислите, свобода на словото и съответно като има деяния с огнестрелно оръжие, малко затвор и т.н. А тая работа не е от сега. Когато било цяла касапница заради едната кифла Елена, възхвала. Грешен стереотип в глобален план и после защо детето така направи ...

аз си мислех че се бият с боксове, а те направо вадят патлаци. Да речеш да са гледали много каубойски филми, ама то май училището се е превърнало в Дивия Запад.

А бе защо снимка на Мишо,на девойката дайте,...че може и калашник да требе,да се разберем

заслужава, ама когато тоя излезе от затвора тя вече ще бъде дърта и грозна с няколко деца, а може и внуци.

Възприехме само лошото, в случая американските прелести от филмите им, пълни с насилие. Как не се поучихме от любезността, възпитанието и културата, работливостта, ами само лошото. Ами щото толкоз ни е акълеца.аз

Как децата да имат...

"американските прелести" са ви виновни. Ами, че той е ученик от руска гимназия. Може пък да е фен на сериала "Бригада" или някой подобен. Гледал ги е в оригинал и се изживява като мутренския бос Саша Белов да речем... Всичко това обаче са пълни щуротии, ако на 18 години не си се научил да различаваш действителноста филмите (все едно америкамски или руски) тогава кой е виновен?

Има си хас боклука Милен Цветков да не дава поле за изява на такива ненормалници...

КАЖЕТЕ цялото име да го пусна на фейсбука

Ауе, не се месете уе! Това е между мъже.

Що му криете лицето? Той е пълнолетен и можете спокойно да го покажете....

ученици ли са тези, които взимат наркотици??? Аз идвам от Балканезистан и не знам.

Подло и страхливо поколение израстна. Вместо да се сбият честно,той стрхаливеца вади пистолет за глупости.

Че защо да не го застреля, това е норма на поведение. Например докато закусвам и обядвам от телевизията текат реклами. За американски и български филми и сериали. В тези реклами са избрани, разбира се, само кадрите от примерното поведение на героя и лошото (дали ?) на злодея. В нея те не казват "добър ден", а стрелят. И стрелят. И стрелят. В главата, в гърдите, в корема. Много често - в коляното, любимо. И децата гледат. И гледат. Израстват с това пред очите им. Е, защо да не го застреля, нали затова са пистолетите !? Така показват по телевизията. Той не знае какво е да носиш оръжие. Да ти тежи години на кръста. Да го смазваш, да го пазиш. Не знае как страшно не ти се иска да го извадиш в онези 1-2 случая в живота ти, в които няма как, трябва да го извадиш и да защитиш невъоръжените зад теб. Под куршумите на лошия, който също има пистолет и то вече изваден и зареден. Така страшно ти се иска да залегнеш, да избягаш. Но няма как - ти носиш оръжие, а то те задължава. Младежите си нямат представа от това. Никога никой не им го е казвал. Не им го е показвал. Не им е говорил. Не са служили в казармата. Показвали са им това - вадиш оръжието и застрелваш !! В главата !! От упор !! Невъоръжен човек !?!?! Холивудски морал !

Да, бе, да. Дори децата на 5 правят разлика между измислиците по телевизията и реалния живот. Точно рекламите по телевизията са му виновни. Дай да го освободят и от наказателна отговорност по тоя повод.

Днес за застреляните е виновна телевизията точно колкото за заколените преди 300-400 години е било виновно четенето на Хамлет.

В америка има поговорка:"Бог създаде хората, Колт ги направи равни". Да се въоръжават и 2та орка с бойно оръжие и по пригодният да оцелее. И ако не ви харесва, вижте къде е америка и къде е бълхаристан.

Знаем къде е Америка. И е последното място, където искаме да сме !

Ами так акато чета статията, тези не са се срещнали да се съревновават кой по изразително ще чете любовни стихове :). А кокото до това къде искаме и не искаме да сме... кой ни пита въобще?

И къде искаш да си ?

Алоууу, малоумните, които ограбиха и унищожиха ценностната система в България? Да, вие, които управлявате държавата вече над 20г... преди "шибаната ви реформа" имаше лекар и зъболекар във всяко едно училище в България! Какво ми говори тоя дрогиран министъм, че трябвало да се мисли в тази посока? Тикво проста, това го имаше и беше полезно - защо го погубихте и сега се наслаждавате на агресията и безхаберието?

Да кажа и азе-и тя е с вертикална цепка за съжаление , ако беше с хоризотална цепка разбирам - моеха барем шамари да си бият кой ще я цепи първи ,ма кат не е кво толкова ? Всичките са едни и същи - мислят докат са омъжат после мъжете да мислят ....боже боже колко скръб в тази България ...

Селска мутра

И ти Методи Янов не си много умен(да,не кажа че си бавноразвиващ се)но не го правя на въпрос.

кога към едно момиче се проявява "здрав" интерес, и кога интереса е "нездрав"?!!!

Там е проблема, че интереса е бил нездрав. Ако е бил здрав, всичко щеше да е наред.

да им раздават бронежилетки и бойни пистолети на децата да се пазят...

Сергей Станишев-Българоубиец ще ни оправи.Този човек за 5 години изсели повече Българи от турците за 5 века.

тъпичко, но толкова можеш....!Опитай пак!

Добре че при Винету, изселването спря.

Нямало ли е кой да им обясни на тези момчета, че съществата от женски пола ги има в изобилие и не си струва да се карат за някаква си? Ще се избият за шепа вълна, то вече и вълна нямат. :)))

Качествените юници в разплоден период са винаги недостатъчни. Освен ако не си геронтофил. Едва ли младежите се вълнуват от изобилието на 60+ годишни жени.

Трябва да си мног отъп, за да стреляш по някого с газов пистолет с цел да го убиеш или поне раниш тежки. На мен картинката ми изглежда по другояче. Сбили са се стрелецът е започнал да губи и тогава е стрелял, за да се отърве от нападателя. Демек има елемент на самоотбрана. Доколкото оръжието не е смъртоносно, може и да мине.

Ти там ли си бил?

А момичето дали има секси тяло?

бледоликите се стрелят, докато аз им взимам скалпа... натрупах милиарди в офшорката, а стадото блее в колективна лудост...стрелайте се, колете се, колкото по-слаби сте, толкова по-силен съм аз!

Нека му цепнат дупенцето за половин-една година в панделата, и да се научи как да се държи.

тия момчета каква си мислят, че на тая междукракието е от злато и платина ли?! глупаци - всичките са еднакви и дебелата и грозната и убавата!

Че за тва си струва да убиваш, бре? За какво друго? За мангизите на Бай ти Бойко или за резиденцията на Догана?

Ебаси тука пълно с резняци лизаци, които искат да мрат за Доганови сараи!

Истински тъпчо си ти, къф мъж... Казва се междукраЧие, чироз!

браво. условиата ше ни направат корави, дестващи, оцелеващи. имаме бъдеще с такава младеж.

Тия журналисти не научиха някои термини какво значат. Прострелян значи куршумът да влезе и излезе от тялото. Бъркат цел с мишана. Мишана е макет на целта. И какво ли още не.

мишЕна, ама смисъла е ясен....

"Стрелецът е 19-годишният Михаил, абитуриент и възпитаник на руската гимназия "Иван Вазов". " А нормално, кой друг освен стрелец ще ми се запише в Руска гимназия.

"... скандалът е бил за неговото гадже, към което Михаил проявявал НЕЗДРАВ интерес." Кога ли интересът е здрав?

Страхотни литературни способности има авторът... да се чудиш, кога ли ще спечели Нобеловата награда за литература!?

Опитвал се е да я сваля. И като не е успял, е посегнал към оружието.

Тезата за "опит за убийство" на Доган се доказа на практика...

Явно двамата минусчии, са мекерета на статуквото-шабесгои или чистокръвни евреи.

тези никой ли не ги учи какво е DP, да и бяха направили едно DP, вместо се стрелят.

нормално, учил е в терористично руско училище рушанките само стрелба и агресия им дай

само така, това е истинска демокрация, когато си толкова свободен, че си свободен да застреляш този, с който не споделяш същото мнение по даден въпрос. това е домокрация, тип дивият запад, но нали тези създали дивият запад са новите шефове на балгария...

Стига с тази евтина пропаганда. В България никога не е имало демокрация и БСП никога не е била социалистическа партия. Деомокрация означава власт на мнозинтвото, а мнозинството винаги има интерес от силни закони.

а твойта пропаганда е скъпа. нима има по-силни закони от при комунизма, виж китай - за такива неща на тянанмън и калашника играе!

Значи стрелецът - копеленцето му с копеле, хем се изсилва на гаджето му, хем като става напечено вади пищов! Мамин татин глезльо, на който всичко му е позволявано! писано е в светото писание "Не пожелавай жената на ближния, нито осела му...."

Ей това е много вярно: ""Можем да очакваме, че агресията в училище ще изчезне, когато това стане в обществото. Това обаче няма да стане много скоро и затова трябва да се предприемат мерки", заяви Денков." Ама докато гласуваме за едни и същи касапи, все ще сме говеда!!!

Целенасочено едно общество се руши, като се срине образованието. То започва от семейството, градината и училище. Замениха ни семейните ценности с чалга стандарти, убиха човешкото в хората с непосилно ниски доходи. Поставиха учителите в унизително положение, без права и без доходи. Е какво да очакваме... Скоро населението ще стане на нивото на третия свят - Либия, Ирак, Сирия... Скоро и от нашите кретени ще правят обещаващи терористи.

Те вече са терористи!

Иван Петров

пътя към тероризма минава през ценностите, по-точно през липсата им. някога аз четях Карл Май и си изграждах кодекс на честта, по мотивите на героите там. Сега книги кой чете ? Кодекса сега е насилие - видеоигри, филми и т.н.т., чат-пат Биг Брадър, Пайнер или някой турски сериял..

подобни новини са си чисти битовизми, но са извадка от ежедневието на младежта. навремето и аз съм имал спорове, решавани с юмруци. но никога не са били за жени. има си един лаф, "заради п-ка, не ставай п-ка"... агресията е навсякъде около нас, и не е нужно да се правите на светци, че не сте с впускали в нея...всеки да си зададе въпроса, кога за последно напсува някой, пък дори и наум или в колата..

Гимназията е Руската все пак!

Извикали и други момчета ... Все едно са тръгнали на дуел, ама само единият е бил въоръжен. И си е плюл на честта, стреляйки по невъоръжения си съперник ;)

Само като чуеш че квартала се казва "Кючук Париж" и всичко си идва на местата...