Стоянов се обяви за изграждането на високотехнологична база за бойния флот

Проектът за новия многофункционален патрулен кораб се развива с бързи темпове, каза военният миинистър на тържеството за 143-та годишнина на ВМС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой разбира ли мисълта на адмирала.?

работи, как да го разбереш?

Трябва да се разберем с американците за два разрушителя "Арли Бърк" и ще ни е спокойно, че можем да се справим с целия руслямски флот в черно море.

Под моя ''Бърк.. '' има две малки подводнички. Искаш ли ги?

Чучелко, ти за сега се придържай под крилото на САЩ, дето са стожера на нашата войска, пък дано дойдат по - умни хора от тебе и да продължат започнатото в цялата държава, не само във флота! Така де, щото бочко на времето искаше само платноходки да се веят в Черно море от наша страна и да приветсват ватнишките военни тенекета !

високопарните думи винаги разклащат въздуха ефектно. Дори когато са празнословни.

Винаги като чуя този или онзи бил гарант на суверенитет или национален интерес, и ми става смешно. И на децата им е вече ясно че нито суверенитет нито интерес имаме, но има такива на които им харесва така.

Аиде сега едно коляно на Господаря...и един самолетоносач...втора употреба...Да рИспектираме Русия...Честито!

“Военноморските сили сами предизвикват успеха чрез своите упорити и своевременни действия", каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов.“ Докато такива тъпанари са министри и началници на армията България няма да прокопса

Ми нали е министър още две седмици ? И флот от салове ли ще прави или още пет милиарда за чартежи на подводници че купи?

През 60-си играехме най-вече на партизани. А това поколение още не се е наиграло! Аман от войни и ''военщина''.

Имаше едно време един Кремълски мечтател , сега имаме Софйски мечтател ! Строим Кораби Купуваме подводници и даваме безплатно бази на САЩ , НАТО , а народа Гол , бос , замръзнал и Гладен !

Стига си ревал. Къщи като палати вдигнахте. В София има повече мерцедеси от Мюнхен. Накъсахте света от екскурзии и все ревете. Ба си мрънкачите. Нямате наяждане. То затова и политиците все ламтят.

Високотехнологична база? А кой ще я плаща? Българите ли?

То, в тази криза причинена от ПП семейната власт, И високите цени, българския народ не може да поеме такъв разход!

циклон

Е тя властта ще дръпне заем от негово име

а кой друг! но ще я ползва нато /разбирай сащ/ безплатно.

Че тя ще е българска. Кой да ти я плаща? Или така си свикнал, друг да плаща, а ти само да плюеш.

На видни за обществото постове трябва да се назначават хора поне с малко интелект. Слушал съм му няколко интервюта на този, е какво да кажа ........ изключително прост човек. Ясно е, че званията в армията не се дават за "сложност', а след прослужено време, ама на отговорни постове все пак трябва да има подбор.

Има - Радев

Са, той започна да разкарва, Мафията на Кирил и Асен, от държавни постове. Ще ни спаси

Този изглежда чете какво пишем. Вече писах че не е разбрал че дори ВВС не са само самолети и ей на - на моряците баз. Пък ако слушкат и папкат и кораби може. Всички нови си мислят че светът започва с тях.

Държавата е в окаяно състояние където и да погледнеш а тези мухльовци харчат милиарди за самолети и военноморски бази. Вие , алчни политически престъпници, не заслужавате дори народен съд а директно разстрел без съд и присъда.

Руските агенти изключително много искат България да няма модерни оръжия, че се видя как 10 хаймарса и 50 гаубици смачкаха цялата рушняшка армия и вече даже затворниците не искат на фронта.

Вапцаров да отремонтира "Слава", "Бързий+, "Смелий"....Само с "Моторни песни" вече не става. И с генерали и адмирали на карта.

Няма поне 2-3 нови медицински хеликоптера, те високотехнологични боклуци от САЩ ще влачат тука. Продажни гниди.

Като имаше до ги шитнахте за пари ве?

""Някога ,някога ,толкова някога ,колкото девет лета""-Както се пееше в една песничка ,България имаше санитарта авиация :Ту-134 с две операционни зали,Як-40 с една операционна зала,няколко Ан-2,и няколко хеликоптера от серията Ка-модела не го зная

При една атомна или бактериологична война, за чий ще ти служи и базата и флотът? И този го притиснали американци да купува всякакви скъпи чареове и бракми от тях, за по няколко милиарда. Другари, да крепим икономиката на САЩ!

Бля, бля! Ще плавате на караки и галеаси форевър!

Стоянов, ходи непрекъснато с изплезен език и чака Радев да се надупи, за да си завре езика до сливиците.

"Новата високотехнологична база ще я правим разбира се единствено и само с руски кораби и оборудване".

… и тъъънко-тъъъънко ДъСъ Опитва да “забрави” Да Изкаже че Сме НАТО … ——— Потъването на задунаистизъмъ/задунайка. НепосредственоПредстоящо.

Кви са тези п-ки в строя - враг се бие, не се е-е ... като оставим това аман от хай тек ентусиасти, днес всеки се изживява на айти, ноо ясно че само с прашки не става (картечници, оръдия, реактивна артилерия ) дори и чисто военната част овапцал ама то това си им е стил - България по чисто географски обстоятелства просто не е морска държава ама пък цял адмирал си имаме

те за тази база се готвят да я харижат на сащ безплатно и пак няма да плащат нито ток нито вода гадове продажни

Ще даря старата ми моторна лодка на военните, да й слагат една картечница и да влиза в строя.

Ако 8 изтребителя струват 1.2 млрд долара, то високотехнологична , средни голяма , военноморска база е поне 10 млрд. Е, сега ше стане :-))))

Време ще си имаме нова лодка у то ся цяла една.

Ако се помотае малко няма да има дървета за високотехнологичните салове!

Един високотехнологичен КУР за тоя мушмурок комунистически !!! И още един за Руци !!!

Стоянов е закостенял и фанатичен комунистически шапкар.За него в момента не е 2022 г.,а примерно 1982 г. И България не е член на НАТО и ЕС,а на Варшавския договор и СИВ.

Ами то кораби и подводници нямаме , ама като нищо можем да построим високо технологичен бардак ....за командването и щаба на ВМС и не само за тях...........

Саловете забравяш саловете баце!

Високотехнологична база за ветрохода дръзки.

Американска база във Варна ли? Как ще стане? Просто ще я взривим.

Ще я взривим още преди да доплават окупаторите от Русия.Както украинците взривиха ,,Москва”

Мите, каква високотехнологична база за военния флот, ще изградиш за два месеца бе нещастник. С льотчика ще съсипете и армията и държавата.

На тези закостенели комунистически кретени,които са се клели във вярност на БКП и СССР,това им е основната задача - да извадят България от НАТО и Европейския съюз и да я вкарат в Евразийския съюз с членове: Русия,Беларус,Армения,Казахстан,Киргистан и Таджикистан.

Колкото по-бързо излезем от ЕС и НАТО, толкова по-добре

с тия искания за наливане на пари за едни клатикурци.Те в мирно време се изпопребиват сами,пък камо ли във военно

"Крещящите Паламуди"

оборудват флота с пластмасови корита и да нападат Крим нощеска...

Празни приказки от човек който е отявлен русофил и някой да му каже че без парламент той или който и да е друг не може да реши нищо да си изкарва двата или трите месец и да се връща на топло в президенството там му вървят празните приказки

Окупационните части самоностанили се в България забраниха парада на Гергьовден вие високотехнологична база ще правите. Питахте ли ги.

Осупационни са войските на Русия в Украина.В България има съюзнически войски от НАТО!И не съюзниците са забранямали парада на Гергьовден,а ,,народната власт” по заповед на съветските окупационни войски

Те са я поръчали. Отдавна искат да направят военноморска база

Военна база има и тя може да се използва за защитата наБългария от съюзниците ни от НАТО

Пак се ебават с калабалъка...

ТОЯ ГЕНЕРАЛЕЦ НЕ МИ ИЗГЛЕЖДА ПЪРВА МЛАДОСТ ...... 100% Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП А НЕ ПОМНИ ДУМИТЕ НА ПЪРВИЯ ????? Както и решаването на проблеми... с пари: "Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш!... А ти ще отидеш да взимаш решение? Ти немаш пари, па ще се измъкнеш след това".

г-н.Стоянов това което го искате се прави с пари а парите идват от данъците при развита икономика а вие нямате ни пари ни икономика е на това му се вика бошлав приказки